♻️ تقدیس ترترتر
🔻 نجوای قدیانی با روحانی!
سلام شیخحسن! ای آنکه از بهشتی، مظلومتری
و از رجایی، سادهزیستتر
و از مطهری، علامهتر
و از حاجیزاده، موشکیتر
و از سلیمانی، سردارتر
و از چمران، عارفتر
و از خمینی، بنیانگذارتر
و از نوفل، لوشاتوتر
و از خامنهای، رهبرتر
و از صیاد، شیرازیتر
و از حاجاحمد، متوسلیانتر
و از اندرز، گوتر
و از گوته، شاعرتر
و از مولانا، عاشقتر
و از شمس، خورشیدتر
و از ماه، منورتر
و از دستجردی، مرضیهتر
و از همسر فرعون، آسیهتر
و از آدم، آدمتر
و از حوا، مادرتر
و از یوسف، زیباتر
و از یعقوب، منتظرتر
و از اسماعیل، قربانیتر
و از یونس، ماهیتر
و از سلیمان، مالکتر
و از مالک، اشترتر
و از سلمان، فارسیتر
و از حداد، عادلتر
و از ولایتی، ولایتیتر
و از رجبعلی، خیاطتر
و از دست، غیبتر
و از گل، پایگانیتر
و از لاری، جانیتر
و از حمید، رساییتر
و از اغلب شهدا، عند ربهم یرزقونتر!
👈 ای که در نوفللوشاتو، مایهی آرامش قلب امام بودی! نگو نبودی، که مینویسم به پای تحفظت! و تقیهات! و تواضعت! و اخلاصت! حقا که اکبر، تو هستی و ما را باش که توهم زده بودیم هاشمی رفسنجانی است!
🔹 چه کسی برجام را آورد و با آوردنش، مسبب شرمندگی منتقدان نزد عمههایشان شد؟! خدا؟! نخیر، شما!
🔸 و عجبا از این همه فروتنی! آنقدر که تو مظلومی، اگر در حادثهی هفتم تیر دههی ۶۰ همراه شهید بهشتی به شهادت میرسیدی، حتما امام، پیام شما را چربتر میرفت، چرا که شهید بهشتی کجا و شما کجا؟! شهید بهشتی، فوق فوقش یک هامبورگ رفته بود ولی شما... بگذار اینطور بنویسم؛ «این انقلاب، بینام «حسن روحانی» در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست!» و گیرم هم که باشد؛ چه فایده؟! وقتی قدر تو را نمیدانند؛ چه سود؟! تو هم مثل شب قدری! و دقیقا معلوم نیست نوزدهمی، بیست و یکمی یا بیست و سوم!
🔹 کجا بود این ربیعی، وقتی تو در نوفللوشاتو، خودت یکپا موشک بودی برای امام؟! و من چگونه نگویم این حقایق را؟! خاک بر سرم!
✍ #حسین_قدیانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
@Sabeti ✅
♻️ آرایش سه لایه
🔹 مردان تنومند جای زنان جوان را گرفتند!
🔰 بررسی رفتار میدانی آشوبگران در چند شهر حکایت از آن دارد که مدل رفتاری این افراد در اعتراضات اخیر نسبت به حوادث قبلی تغییرات عمدهای داشته است و هسته های خشونت آرایش سه لایه گرفتند.
🔹 بررسی های یک نهاد امنیتی نشان می دهد در اغتشاشات اخیر، افراد آموزش دیده در گروههای 5 تا 7 نفره سازماندهی شده اند.
🔹 بر خلاف اغتشاشات سال 96 که زنان هدایت این گروهها را بر عهده داشتند، این بار مردانی که اکثرا قوای جسمانی بالایی دارند در این هسته های خشونت نقش آفرینی می کنند.
🔹 موارد کشف شده از این افراد نشان می دهد «هسته خشونت» در لایه اول به نارنجک دست ساز، ژل های آتش زا، ابزار شکستن قفل و سلاح سرد مجهز هستند که توسط یک یا چند موتور سوارمسلح با سلاح گرم درلایه دوم پشتیبانی می شوند.
🔹 همچنین در لایه سوم زنان جوانی وظیفه تهییج مردم حاضر در میدان به ویژه جوانان را بر عهده دارند که با هدف تحریک عواطف، آنها را برای پیوستن به اقدامات خرابکارانه تشویق می کنند.
🔹 یکی از نکات قابل توجه، سرعت بسیار بالای گروههای تخریبی است که در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از ابزارهای همراه خود در محل مورد نظر وارد شده، اقدام به تخریب و آتش زدن کرده و پس از آن به طرز ماهرانهای خود را از بدنه معترضان و عابران جدا کرده و محل را ترک میکنند.
🔹 براساس اعلام نهادهای امنیتی، افراد «هسته خشونت» از لباسها و نشانه های مشخصی استفاده میکنند تا یکدیگر را در زمان ماموریت راحت تر شناسایی کنند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بصائر
✍️چرایی دفاع مصلحت اندیشانه امیرالمؤمنین(ع) از حکومت خلفا
🔰در سیره سیاسی امام امیرالمؤمنین(ع) مواردی از حمایت و دفاع مصلحت جویانه از برخی افراد و ساختارهایی که با اندیشه ها و انگیزه های ایشان فرسنگ ها فاصله داشتند، به چشم می خورد. به عنوان نمونه، ایشان علی رغم انتقادات فراوان روشی و مبنایی به عملکرد عثمان(خلیفه سوم)، در ماجرای شورش علیه او، با تصمیم معترضین برای قتل عثمان مخالف بود و آن را به دلایل متعدّد، به مصلحت جامعه اسلامی نمی دانست؛ تا جائیکه در این باره فرمودند:
🔸«وَ اللَّهِ لَقَدْ دَفَعْتُ عَنْهُ حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ آثِماً؛ به خدا سوگند آنقدر از او دفاع نمودم که ترسیدم گناهکار باشم!»( نهج البلاغه؛ خطبه240)
ایشان همچنین، علی رغم مشروع ندانستن خلافت خلفای پیش از خود و انتقادات مبنایی و روشی که نسبت به عملکرد آنان داشتند،(ر.ک: نهج البلاغه؛ خطبه3) همواره در امور مختلف حکومتی به آنان «مشورت» می دادند؛(برای نمونه رجوع کنید به خطبه های 134 و 146 نهج البلاغه) بگونه ای که از خلیفه دوم نقل شده که می گفت:
🔸«لَولا عَلیٌّ لَهَلَکَ عُمَر؛ اگر علی(ع) نبود عمر به هلاکت افتاده بود.»(ابن ابی الحدید، عزالدین ابوحامد؛ شرح نهج البلاغه؛ ج1، ص16)
🔰این نوع رفتارهای سیاسی امیرالمؤمنین(ع)، دلیلی جز این نداشت که امام(ع) معتقد بود در شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان، تضغیف حکومت خلفا، با وجود همه اشکالات مبنایی و روشی که به آنان وارد بود، موجب «طمع دشمنان برای نابودی اساس دین خدا» شده و همین حداقل ها هم از اسلام باقی نخواهد ماند.
🔰اگر دفاع امیرالمؤمنین(ع) از ساختارهای حکومتی که مسئولان آن را اساساً مشروع نمی دانستند، امری صحیح و منطقی است، چگونه دفاع از موجودیّت دولتی که در ذیل نظام اسلامیِ تحت ولایت ولیّ خدا قرار دارد و بارأی مستقیم مردم انتخاب شده است، منطقی نباشد؟
🔰زمانی می توان تعریف و حمایت از افراد توسط ولیّ خدا را «واقعی»، و نه «مصلحت اندیشانه»، دانست که هم «اندیشه» و هم «عمل» آنان، بیشترین تطبیق را بر اندیشه و دستورات ولیّ خدا داشته باشد؛ در غیر اینصورت باید دانست حمایت از برخی ساختارهای قانونی و افراد غیرانقلابی «مصالحی» نهفته است.
@basaer_fi🔸
ارتباط با ادمین:
@basaer_admin
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
به دنبال درخواست برخی از اعضای کانال جهت خرید ویژهنامه نیمه پنهان هاشمی هفته نامه ۹ دی، این ویژهنامه مجددا در کیوسکهای مطبوعاتی توزیع شده و علاقمندان میتوانند جهت خرید اقدام کنند.
همچنین امکان خرید نسخه pdf ویژهنامه نیز فراهم شد. برای خرید نسخه pdf سومین ویژهنامه ۹ دی روی لینک زیر کلیک کنید👇🏼
www.jaaar.com/kiosk/archives/9dayv
🔺کانال هفتهنامه ۹ دی🔻
@noheday
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️چشم امید دشمن به نفوذی هاست!
♨️آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. توطئه آمریکا این است که در #داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)
۱۷ دی ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کلیپ #فتنه_شاید
به مناسبت سالگرد #فتنه_علیه_جمهوریت
📌فتنه شاید کُنجِ پستوی کسی لای کتابی
فتنه لازم نیست حتماً در خیابان بوده باشد
🔺شاعر مهدی جهاندار با صدای مجتبی الله وردی
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ روحانینمای هتاک و قلابی شناسایی شد
بعد از گران شدن بنزین، فردی در لباس روحانیت که خود را سید معرفی کرده در کلیپ تصویری به شکل هتاکانهای به ملت ایران توهین میکند.
این درحالی است این هتاک علاوه بر اینکه سطحی از دورههای طلبگی را طی نکرده، یکی از پرورش یافتگان جریان #شیعه_انگلیسی است و با هدف تفرقه و ایجاد آشوب درحال حاضر در یکی از کشورهای خارجی به سر میبرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از Masoud
🔴 #گازانبری_روحانی
🔹من و شما فکر می کنیم فقط خودمان غافلگیر شدیم؛ مردم فکر می کنند فقط خودشان غافلگیر شدند. اما واقعیت چیز دیگری است.
🔸واقعیت این است که کل ساختارهای سیاسی، نظامی و امنیتی هم در قضیه #گرانی_بنزین غافلگیر شدند. همه شوراهای تأمین امنیت در سراسر کشور، فقط ظهر و عصر روز پنج شنبه مطلع شدند که قرار است امشب –شب جمعه- ساعت 24 بنزین گران شود.
🔹استانداران، فرمانداران، رؤسای ادارات، مدیرکل ها، دستگاه های امنیتی انتظامی همه در این ماجرا غافلگیر شدند. رؤسای بانک ها عصر همان روز مطلع شدند و عصر همان روز آماده باش زده شدند!
🔸دقت کنید؛ پنج شنبه به نوعی روز تعطیل است. روزی است که رؤسای ادارات و سازمان ها هم تازه فرصت می کنند بالاخره بعد از یک هفته ی کاری، خانواده خود را به تفریح یا مسافرت ببرند(بالاخره آنها هم آدم اند!). مراسمات عروسی و فاتحه و جشن تولدها را معمولاً عصر پنج شنبه و شب جمعه تدارک می بینند.
🔹به این اضافه کنید؛ شب ولادت اشرف الانبیاء حضرت محمد مصطفی(صلوات الله علیه) است؛ شبی که مسلمین همه خود را آماده جشن و سرور می کنند. شورای فرهنگ عمومی و شورای اداری هر شهر و شهرداری ها سعی کرده اند خود را برای این شب آماده کنند. در هر شهر، یک یا چند مراسم بزرگ تدارک دیده اند. بسیج و پایگاه های بسیج مشغول برگزاری جشن های ولادت حضرت رسول(ص) هستند. خبرگزاری ها و روزنامه ها و پایگاه های خبری در این زمان تعطیل است. عموماً عصر پنج شنبه و جمعه تعطیل اند.
🔸در این شرایط با تصمیم دولت، به صورت گازانبری قیمت بنزین افزایش پیدا می کند. درست است بالاخره اصل افزایش قیمت در جلسه شورای عالی اقتصاد و جلسه سران سه قوه، قبلاً تصویب شده بود اما مقدار افزایش، زمان اجرا، نحوه اجرا و چگونگی اجرا از وظایف و اختیارات دولت است. فقط دولت در این زمینه صاحب اختیار است.
🔹لذا همه دیدید که نه فقط مردم بلکه نظام سیاسی غافلگیر شد. اگر دوستان امنیتی از ما دلخور نشوند سیستم امنیتی ما غافلگیر شد. مسئولین و نخبگان و فعالان سیاسی دوست می دارند تجمعات به روش مسالمت آمیز و سیاسی جمع شود اما وقتی کار از حد می گذرد وظیفه دستگاه امنیتی و انتظامی متفاوت است. اصلاً مشخص نشد کجا را باید با روش سیاسی جمع کنند کجا را با روش امنیتی، کجا را با روش انتظامی و ...!
🔸بی تردید دولت در این زمینه مسئول است. مسئول آشوب و همه نابه سامانی ها دولتی است که بدون تدبیر و بدون اطلاع رسانی صحیح و بدون هماهنگی سیستم اداری و بورکراسی و سیاسی کشور قدمی بر می دارد که نتیجه ش همین است که می بینید!
🔹کاری که رهبر انقلاب برای حفظ ساختار سیاسی کشور و برای حفظ این دولت انجام داد بی نظیر بود. اقدام حسن روحانی را اگر بخواهیم بدبینانه تحلیل کنیم همان اعلام جنگی بود که قبل از انتخابات هشدار داد که اگر برادرم را دستگیر کنید اعلام جنگ می کنم. اگر خوشبیانه تحلیل کنیم عین بی تدبیری و بی عقلی محض بود و تیر خلاصی بود به دولت ناکارآمد، خسته و بی جان خودش! گفتند که یک دیوانه سنگی به چاه می اندازد و 100 عاقل نتوانند کاری کنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
♻️ فتنه در کمین حزبالله چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️چرا میگوییم این دولت ناامیدی و بیتدبیری است
مقایسه رفتار دولت دهم (احمدینژاد) و دولت دوازدهم (روحانی) در خصوص تغییر قیمت بنزین. چرا در سال ۸۹ کل حاملهای انرژی گران شد ولی مردم اعتراض نکردند، اما در سال ۹۸ فقط بنزین گران شد و مردم معترض شدند؟
سوءاستفاده دشمنان جای خود اما واقعا مشکل از مردم است یا مدیران بیتدبیر (به عبارت دیگر مدیران با تدبیر سوء)
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
سخنرانی رسایی- اشتباهات روحانی.aac
44.11M
♻️ سخنرانی حمید رسایی
🔸 دانشکده معماری دانشگاه آزاد
📚 موضوع : اشتباهات روحانی در سیاست خارجی
🔹 دو اشتباه فاحش دولت در سیاست خارجی، تمرکز وزارت خارجه بر مذاکره با ۵+۱ و گره زدن اقتصاد به نتیجه توافق بود. در این سخنرانی به ابعاد مختلف این موضوع اشاره شده است.
🔸این سخنرانی یک روز قبل از سهمیه بندی بنزین ایراد شده اما سخنران در بخشی از سخنانش به اشکالات این تصمیم دولت اشاره میکند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ تلاش ناکام خبرنگار اعتماد در
مصاحبه روزنامه اعتماد با حميد رسايی
🔹خبرنگار: در يكي، دو سال گذشته تعدادي از نمايندگان مجلس نسبت به آنچه «تحديد اختيارات پارلمان» ميخوانند، انتقاد كرده و ميكنند. مشخصاً آقاي مطهري و چند نماينده عمدتاً اصلاحطلب ديگر با اشاره به بحث ورود هياتعالي نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام به روند قانونگذاري با تعابيري همچون «شوراي نگهبان دوم» به اين مسئله واكنش نشان دادند. همينطور طيفي ديگر از نمايندگان با انتقاد از بعضي مصوبات شورايعالي هماهنگي اقتصادي سران سه قوه ميگويند فعاليت اين شورايعالی، بعضاً شكلي است از دور زدن مجلس و وكلاي ملت. نگاه شما بهعنوان نماينده پيشين مجلس به اين گلايهها چيست؟
🔸رسایی: مجلس هم همچون ديگر نهادهاي حاكميتي، جايگاهي قانوني دارد. در قانون اساسي براي مجلس شوراي اسلامي نيز همچون ديگر نهادها جايگاهي در نظر گرفته شده است. مجلس نيز طبيعتاً بايد در چارچوب همين جايگاهي كه قانون براش در نظر گرفته است، فعاليت و انجام وظيفه كند. اما اين به معناي آن نيست كه ديگر نهادهاي حاكميتي جايگاهي ندارند و اين تنها مجلس شوراي اسلامي است كه جايگاه دارد و داراي وجاهت قانوني است.
نكته ديگر هم اينكه به هر حال حرمت امامزاده با متولي است. بعضي اوقات نمايندگان فعلي مجلس طوري رفتار ميكنند كه شائبه ايجاد ميشود و نهادها و دستگاههاي ديگر ناچار ميشوند در امور ورود كنند. بنابراين اين بحث بهنحوي نسبي است و اين جايگاه به مسائلي بستگي دارد. در نتيجه هر دستگاه بايد در جايگاهي كه دارد، تصميمگيري كرده و در امور دخالت كند.
🔹خبرنگار: اما به هر حال قرار است مجلس در راس امور باشد؛ فكر ميكنيد در مجموع، الان مجلس داراي چنين جايگاهی است و در رأس امور قرار دارد؟
🔸رسایی: بله در رأس امور است اما چه كسي گفته كه مجلس بايد در رأس امور باشد؟
🔹خبرنگار: بنيانگذار انقلاب اسلامي گفتهاند كه مجلس بايد در رأس امور باشد!
🔸الحمدلله نظر امام برای شما مهم است ولی حضرت امام خمینی درباره نماز جمعه هم گفتهاند که نماز جمعه در راس امور است.
پس معناي سخن ایشان اين است كه نماز جمعه بايد از مجلس بالاتر باشد يا مجلس بالاتر از نماز جمعه قرار بگيرد؟! بدیهی است که سخن امام امت ناظر به جایگاهها هركدام از این نهادها در دایره فعالیت خاص خودشان بوده و مجلس هم طبعا در بعد قانونگذاری و نظارت در رأس امور است و اختیارات خیلی مهم و خاصی دارد.
🔹خبرنگار: موضوع ساده است؛ مجلس يكي از نهادها و اركان حاكميت است و طبيعتاً گفته بنيانگذار انقلاب اسلامي درباره مجلس شوراي اسلامي به اين معناست كه مجلس نسبت به ديگر نهادهاي حاكميتي در رأس قرار دارد.
🔸رسایی: عرض کردم اگر برای شما سخن امام خمینی ملاک است، چرا تفسیر میکنید؟ ایشان گفتهاند رأس امور، خب درباره نماز جمعه هم گفتهاند رأس امور، الان متولیان نماز جمعه هم باید بگویند ما در رأس اموریم. حالا تفسیر شما را بشنویم و بپذیریم یا تفسیر و نگاه قانون را؟
ببينيد مجلس خيلي مهم است، خيلي اهميت دارد. در بحث قانونگذاري و نظارت بر دستگاههاي اجرايي نيز هيچ نهادي داراي جايگاه مشابه مجلس نيست. اينها همگي نشان ميدهد كه مجلس در بعد نظارت و قانونگذاری در رأس امور قرار دارد و بايد در اين جايگاه باشد.
🔹خبرنگار: با اين حساب نظرتان درباره بحث هياتعالي نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام و نقش اين هياتعالي و كليت مجمع تشخيص مصلحت نظام در روند قانونگذاري چيست؟
🔸رسایی: این بخشها از حاکمیت هم هر کدام بر اساس یک ساز و کار قانونی شکل گرفتهاند. این ساز و کار قانونی یا در قانون اساسی صراحتا عنوان شده و یا بر اساس اختیارات ولی فقیه مطابق قانون اساسی بنا نهاده شده. ما نهادی خارج از چارچوب قانون نداریم اگر باشد طبعا نهاد غیرقانونی است.
🔹خبرنگار: مشخصاً در بحث مصوبه اخير شورايعالي هماهنگي اقتصادي سران سه قوه در بحث بنزين چطور؟! حتماً درجريان هستيد كه بسياري از نمايندگان مجلس اعلام كردند كه در جريان اين تصميمگيري و قانونگذاري قرار نگرفتند؛ نظرتان در اين رابطه چيست؟
🔸رسایی: هيات تدابیر اقتصادي كه تركيبي است از مسئولان سه قوه با فرمان رهبري در دوره تشدید تحریمها تشكيل شده است بنابر این نهادی قانونی است و در اين چارچوب اگر رهبري مصوبات اين هيات را تاييد كند، همه بايد تبعيت كنند. گلایه مجلس هم از دولت بجاست که چرا آنها را در جریان نگذاشتهاند.
ادامه در پست بعدی👇👇👇
ادامه از پست قبل 👆👆👆
🔹خبرنگار: اما مشخصاً در بحث برجام، زماني كه شما بهعنوان نماينده مجلس نهم عضوي از پارلمان بوديد، به اينكه بيرون پارلمان در شورايعالي امنيت ملي تصميمگيري شده، اعتراض داشتيد و مثلاً آقاي كوچكزاده مشخصاً گفتند چرا آقاي شمخاني دبير شورايعالي امنيت ملي و لاريجاني رييس مجلس بجاي مجلس تصميم گرفتهاند.
🔸رسایی: بله. آن هم همين بود. بنابر قانون اساسي هرچه توسط شورايعالي امنيت ملي به تصويب برسد و رهبري نيز اين مصوبه را تاييد كند، در حكم قانون بوده و لازمالاجراست. اما تا آن روز، رهبري چیزی را تاييد نكرده بود. بعد از آن هم که رهبر انقلاب برجام را مشروط به ۹ شرط برای اجرا تأیید كردند، دولت به آن شروط عمل نکرد.
🔹خبرنگار: اما بحث اعتراض آن روز شما ناظر بر اجراي شروط نبود. شما روز تصويب طرح اجراي متناسب و متقابل برجام در مجلس نهم اعتراض كرديد، شبيه به روز يكشنبه همين هفته جاري مجلس كه رهبري از تاييد مصوبه شورايعالي هماهنگي اقتصادي سران سه قوه گفتند.
🔸رسایی: خب شما هم در حال تایید سخن من هستید. رهبری هنوز چیزی را امضا نکرده بود مضافا اینکه اعتراض ما در آن روز یه عملکرد دیکتاتورمآبانه و غیر قانونی و خلاف آیین نامه آقای لاریجانی بود که اجازه نداد مخالف و موافق سخن بگوید و اجازه نداد طرح و پیشنهادهای جایگزین مطرح شود. یعنی دیکتاتوری تمام و اتفاقا شماها که دم از قانون میزنید از این رفتار دیکتاتور مآبانه حمایت کردید!
🔹اما شما همين امروز هم كه چندسال از ابلاغ شروط رهبري و تصويب و تاييد برجام گذشته، همچنان انتقاد ميكنيد.
🔸رسایی: بله. ما ميگوييم شروط رهبري اجرا نشده است. شما بگوييد آيا شروط ۹ گانه رهبري اجرايي شده است؟ انتقاد ما این است که باغ گلابی برجام کجاست؟ وعدههایی که اقای روحانی و ظریف میدادند چه شد؟ تیترهای دروغی که شما می زدید مثل صبح بدون تحریم، خداحافظ تحریم و... اینها کجاست؟ پس جرا هیچ کدام محقق نشده.
🔹خبرنگار: من كه متخصص نيستم اما هياتي به اين منظور فعاليت ميكند...
🔸رسایی: خير! اتفاقاً شما هم به اندازه خودتان مطلعاید و تخصص دارید، خيلي هم خوب ميدانيد كه آیا شروط رهبر انقلاب در باره برجام اجرايي شده يا نه، وعدههای روحانی محقق شده یا نه ولی مطابق مثل مشهور فارسی مثل گربه مرتضی علی هستید، هر طور شما را پرت کنند باز چهار دست و پا فرود میآیید و به روی خودتان هم نمی آورید که تیترهایتان هیچکدام منطبق بر واقعیت نبود و مردم را فریب داد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ مشاجره بنزینی روحانی و رحیمپورازغدی
در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس:
🔹رئیس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با آقای رحیمپورازغدی با تندی صحبت کرده و بحث و جدلی بین آنها صورت گرفته است.
🔹مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیمپورازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است و خواستار توضیح شدند.
🔹پس از این اظهارنظر آقای رحیمپور و درخواست برای پاسخگویی رئیسجمهور، مباحث تندی مطرح میشود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد.
🔹ادبیات آقای روحانی در این جلسه غیرقابل دفاع بوده. آقای روحانی گویا تصور کرده است که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگزاران و کارمندان دولت محسوب میشوند. رئیس جمهور باید در ادبیاتش تجدیدنظر کند.
fna.ir/dd8gt0
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ سیر صعودی و نزولی بنزین در اثر سهمیهبندی سوخت در بیست سال اخیر
🔰 حمید رسایی: ژنرال زنگنه با حذف کارت سوخت، رقم مصرف روزانه بنزین را از ۶۰ میلیون لیتر به افزایشی تا ۱۰۰ میلیون لیتر رساند که در اواخر سال ۹۷ این مصرف به سقف ۱۳۵ میلیون لیتر در روز هم رسید.
حذف کارت سوخت، به معنای فاصلهگیری از شفافیت آماری و تشدید قاچاق سوخت بود. در این مدت روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت بواسطه قاچاق بنزین از کشور رخ داد؛ یعنی ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان.
این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ۳,۸۰۰ میلیارد تومان است، مقایسه کنید.
زنگنه از چند روز قبل هیچ حضوری در افکار عمومی نداشته است. برخی خبرنگاران نتوانستهاند به این ژنرال دسترسی پیدا کنند؟ چرا هیچ خبری از او نیست؟
واقعا در این چند روز پر التهاب و اعتراض، ژنرال کجاست؟ اگر در دفترش حضور دارد چرا پاسخگوی کسی نیست؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ جناب لاریجانی! چرا سکوت؟
🔰 حمید رسایی: بعد از اتفاقات تلخ روزهای اخیر که محصول عملکرد غلط دولت در نحوه اطلاعرسانی و اجرای مصوبه تغییر قیمت بنزین بوده است، مطابق معمول روحانی که باید پاسخگو باشد، در تلاش است تا تقصیر را متوجه دیگران کند.
برای همین در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بعد از ارائه گزارش درباره دلایل تغییر نرخ بنزین، ادعا کرده که «مردم با این تصمیم مشکلی نداشتند و همراهی کردند تا ظهر روز شنبه که برخی مراجع تقلید بیانیه صادر کردند و برخی نمایندگان معترض شدند»!
روحانی در حالی مراجع تقلید و نمایندگان مجلس را عامل تحریک مردم و اتفاقات پس از آن دانسته که برخلاف بدیهیترین اصول مدیریتی، قبل از اعلام عمومی این تصمیم حساس، نه تنها مردم را توجیه نکرده بلکه نخبگان علمی و سیاسی را نیز در جریان نحوه اجرای این مصوبه قرار نداده است.
چنین رفتاری البته از سوی روحانی مسبوق به سابقه است. وی همواره نتایج ناتوانی، ناکارآمدی، بیتدبیری و در مواردی نتایج «تدابیر جهتدار» خود را متوجه دیگران کرده است بطوری که تا سال ۹۶ همه تقصیرها را متوجه دولت قبل میدانست و از دیماه ۹۶ همه تقصیرها را متوجه دولت بعد و در اتفاقات اخیر متوجه مراجع میداند.
سئوال اما اینجاست که نماینده شهر قم (علی لاریجانی) که همواره از حمایت مراجع تقلید بهره برده، چرا دربرابر اتهام ناروای روحانی نسبت به مراجع تقلید سکوت اختیار کرده است؟ آیا بیانیه مراجع باعث تحریک مردم به اعتراض شد یا این بیانیهها در راستای دفاع از حقوق مردم بود و بیشتر به جهتدهی درست اعتراضات مردمی کمک کرد؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ پیامهای مردمی/ محاسبه ترافیک پیامرسان داخلی به قیمت ترافیک بینالملل
سلام علیکم/ جناب آقای رسایی، علی رغم مسدود بودن اینترنت بین الملل در هفته گذشته، شرکت ایرانسل ترافیک اینترنت مصرفی در پیام رسانهای داخلی و نیز سایتهای داخلی را به صورت ترافیک بین الملل محاسبه کرده است. در حالی که قرار بود ترافیک پیام رسانها ۱/۳ و ترافیک داخلی ۱/۲ حساب شود. مستندات آن را هم میتوانید در صورتی که برنامه ایرانسل من داشته باشید در قسمت تاریخچه (بویژه کارکرد ۲ روز اخیر مشاهده فرمایید)
خواهشمندم با توجه به اینکه این مسأله دم خروس وزارت «حق الناس!» و شرکتهای تابعه را در عدم حمایت از پیام رسانهای داخلی نشان میدهد، در صورت امکان جهت احقاق حقوق عامه مردم که نشان از یک کلاهبرداری بزرگ توسط شرکت فوق الذکر دارد را در صورت امکان پیگیری رسانه ای و قضایی نمایید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از دکتر حسن عباسی
sedayeenghelab071.mp3
4.19M
🔹حسن عباسی میگوید: جهرمی فقط مصرف کننده اینترنت هست نه مدیر آن!
مدیریت اینترنت در ایران باید به عهده چه کسی باشد؟
آیا وزارت ارتباطات صلاحیت مدیریت اینترنت در ایران را دارد؟
🔺صحبت های جنجالی حسن عباسی در خصوص خارج کردن اینترنت از مدیریت آذری جهرمی!
✅کانال نشراثار استاد حسن عباسی👇
@Drabbasi_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
📽 حتما ببینید
♻️ شما در مرحله چهارم شوک درمانی هستید
دولت ناکارآمد است؟
خیر، اتفاقا بسيار کار آمد است!
کارآمد در شوک درمانی...
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید|
♻️ هشدار سال گذشته رهبرانقلاب به مردم درباره برنامه سوء استفاده دشمن از مطالبات و اجتماعات آرام و تبدیل آن به آشوب. (۹۷/۳/۱۴)
در آذر ماه سال گذشته نیز مجددا رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند که برخی حرکتهای ضدانقلاب در سال ۹۷ ایذایی است و برنامه اصلی در سال ۹۸ رخ میدهد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از 🇵🇸مجموعه حضرت قائم آل محمد(عج)🇵🇸
🌹هشتمین یادواره تنها شهید گمنام گلزارشهدای کاشان وشهدای محدوده پایگاه بسیج حضرت قائم (عج)🌹
باسخنرانی:
حجت الاسلام حمید رسایی
روایتگری:
کربلایی حسین برزی
مهمان ویژه :
خانواده شهید مدافع حرم مجیدقربانخانی
جمعه ۱آذرماه ۱۳۹۸
ساعت ۱۸
آدرس:
کاشان،میدان خرمشهر،خیابان شهیدشمس آبادی، مسجدمرحوم تمنایی
باخانواده محترم تشریف بیاورید.
"اطلاع رسانی فرمایید"
#یادواره_یه_پلاک
#شهید_گمنام
#شهید_مجید_قربانخانی
@pghaemh2b_kashan
هدایت شده از Aminikhaah🇱🇧
💠 روشی که حضرت آقا در برابر بنی صدر به کار گرفت.
🔷 در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
🔷 در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
🔷 در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
🔷 ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
🔶 (04/ 09/ 1370) بيانات در ديدار با جمعى از هنرمندان
✅ @Aminikhaah