9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ من کنت مولاه فهذا علی مولاه در یکی از قبایل آفریقایی
👈 یادداشتهای حمید رسایی را ( اینجا ) بخوانید
.
♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختبار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سر نیست و انتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را ( اینجا ) بخوانید
.
هدایت شده از مهدی کوچک زاده
♻️ضرب المثل
"پول بده رو سبیل شاه ناقاره بزن"
یعنی:
پول بده تو سایت جماران!
وسط خبر مربوط به دیدار یک آیت الله! با رئیس بنیاد شهید!
تبلیغ نحوه کلفت کردن لب! بزار!!!
چرا دختران باید با حیا باشند؟
وقتی این سایت حسن خمینی است!
Eitaa.com/kouchakzadeh
Virasty.com/kouchakzadeh
kouchakzadeh.bligfa.com
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره ۵۲۷ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈فردا یکشنبه روی دكههای مطبوعات
🔻احتمال تبرئه طبری!؟
🔹شنیدههای ۹دی از حکم جدید طبری در دادگاه همعرض
🔹آزادی طبری، تبری بر ایمان و امید ملت
🔻سلاحورزی همچنان سر کار
مردم هم سرِ کار!
🔹حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت در کنار حامی اغتشاشات و هتاک به نظام
🔸تجارت پرسود در قاره طلایی
🔸 اگر طبریها وسط بازار تهران شلاق بخورند خیلی از ایمانها متزلزل نمیشود
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
...
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ باور کنید که دعوای کف خیابان به خاطر حجاب سر نیست. مسأله فراتر از اینهاست. باور نمیکنید این کلیپ را ببینید.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
♻️ سیاست قوه قضاییه کدام گزینه است؟
🔰 حمید رسایی: حکم قضایی آزاده صمدی به علت رعایت نکردن تعمدی و مغرضانه حجاب، بازتاب زیادی در بین بقیه سلبریتیها داشت. این حجم از واکنش به صدور رای قضایی برای این بازیگر نه چندان مطرح، میتواند دو نتیجه در پی داشته باشد:
قوه قضائیه پای این رأی بایستد و آن را اجرا کند. در این صورت حتما این حکم نتایج خوبی در اصلاح رفتار بقیه سلبریتیها و حتی کف جامعه به دنبال دارد.
اما اگر قوه قضاییه مثل حکم اکبر طبری بعد از مدتی از حرف خودش کوتاه بیاد و به بهانه بررسی مجدد، حکم را تغییر بدهد و احساس باجدادن در بدنه ایجاد کند، تیر خلاص را به اعتبار خودش در نزد مردم زده است.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخیز
میرسد از راه
کاروان شام
و نوکری کن
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻توقع ناموجه
🖊 مهدی جمشیدی
۱. چرا برخی دوستان انتظار دارند که رهبر انقلاب در هر سخنرانی خویش، به حجاب اشاره کنند؟! این چه توقعی است؟! و اگر اشاره نکردند به این معنی است که حجاب، مهم نیست؟!
۲. در سخنرانی سال جدید هم بعضی دوستان اینچنین نتیجه گرفتند که چون ایشان به حجاب نپرداختند پس ما نیز نباید دربارهی حجاب سخن بگوییم، در حالی که ایشان در سخنرانی بعدی، صریح و مستقیم و قاطع دربارهی حجاب، موضعگیری کردند. در نمایشگاه کتاب هم تأکید کردند که با قوت به حجاب بپردازید. چندی پیش هم به جبههی انقلاب، پیام غیررسمی فرستادند که هرچه میتوانید دربارهی حجاب بنویسید و بگویید و گفتمانسازی و فضاپردازی اجتماعی کنید.
۳. گویا دنبال بهانه میگردیم برای گریختن از مسئولیت مواجهه با حرام شرعی و سیاسی. اما حداقل، رهبر انقلاب را دستمایهی توجیه سستی و تطهیر انفعال خویش قرار ندهیم. تحریف مواضع رهبر انقلاب، از جمله بزرگترین خطاهاست و موجبات انحراف جریان و جبههی انقلاب را فراهم میکند.
۴. متأسفانه مانند گذشته، باید بخشی از توان ما صرف برطرفکردن روایتهای نادرست خودیها از رهبر انقلاب شود. اینان، خواسته یا ناخواسته، جبههی انقلاب را از درون، دچار فرسایش میکنند و تزلزل و تردید میآفرینند.
۵. رهبر انقلاب دربارهی حجاب، دیگر چه باید بگویند؟! سخن ناگفتهای باقی مانده است؟! نظر حاکمیتیشان را گفتند و تصریح کردند که باید این مسأله را حل کرد. ایشان باید به کدام پرسش بیپاسخ بپردازند و چه گرهی را بگشایند؟! بهجای عمل، توقع تکرار از ایشان داریم.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ مجازات دوبرابری، دستوری که بر زمین ماند!
🔰 حمید رسایی: با توجه به سکوت مسئولان قضایی، ظاهرا در حکم جدید #اکبر_طبری، میزان حبس او با کاهش اساسی همراه بوده و به 12 سال رسیده است! متاسفانه باید گفت، قوه قضائیه علاوه بر آزادی طبری با وثیقه، با کاهش حبس به 12 سال هم تبری دیگر بر اعتماد، امید و ایمان مردم وارد خواهد کرد. در حالی که مردم منتظر تحقق این مطالبه رهبر انقلاب بودند.
اکنون اگر روند جدید برخورد قوه قضاییه با پرونده اکبر طبری ادامه پیدا کند با توجه به قابل اجرا بودن بیشترین مدت حبس که احتمالا از ۴۵ ماه یا ۴ سال بیشتر نخواهد بود، عملا طبری حکم برائت خواهد گرفت و با احتساب ایام حبسی که تاکنون تحمل کرده، به زندان بر نخواهد گشت!
حق این است که نماینده دادستان کل کشور به عنوان نماینده مدعی العموم به حکم جدید شعبه هم عرض اعتراض و ورود کند و رییس دیوان هم در شرایط فعلی باید بر اساس مستندات جدید که دلالت صریح بر مجرمانه بودن اقدامات و رفتار طبری در تمامی اتهامات وارده دارد و مغایر با آنچه که تاکنون به ان استناد و تمسک کرده، به نفع مدعی العموم و به نفع حقوق عامه دادنامه ۱۲ ساله فرجام خواسته طبری را نقض و برای رفع نقص و صدورحکم مجدد به دادگاه اعاده نمایند و دادستان تهران هم قانونا میبایست راجع به آن بخش از مستندات مکشوفه جدیدکه موضوح حکم قبل نبوده، تشکیل پرونده و به بازپرسی ارایه دهند تا از نو رسیدگی و منتهی به کیفرخواست و برای تعیین مجازات به دادگاه ارسال نمایند.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
♻️ چند نکته درباره استقرار گشتهای پلیس برای مقابله با هنجارشکنیها
🔰 حمید رسایی: سخنگوی فراجا اعلام کرده که در پی مطالبات مردمی و تأکید رئیسجمهور و رئیس قوه قضائیه (بدون اشاره به نام مجلس) پلیس از امروز با استقرار گشتهای خودرویی و پیاده، با کسانی که بدون توجه به تبعات و عواقب پوششِ خارج از عرف همچنان بر هنجارشکنی خود اصرار دارند، ضمن انذار و تذکر در صورت عدم تمکین از دستورات پلیس، برخورد قانونی و آنان را به دستگاه قضائی معرفی خواهد کرد.
🔹پن: چند نکته درباره این اقدام ضروری پلیس:
۱. این حضور واقعا مطالبه جدی آحاد مردم است. شاید ۹ ماه قبل بخشی از جامعه آن را مضر میدانست، اما الان اکثریت جامعه پذیرفته که در صورت رها کردن کف خیابان، با هنجارشکنیهای اخلاقیای مواجه خواهیم بود که امنیت روانی، اخلاقی و خانوادگی ما را نشانه گرفته است.
۲. پلیس باید به تجهیزات و ابزار ثبت نحوه برخورد خودش و هنجارشکنان مجهز باشد تا راه هرگونه سوءاستفاده از ادعاهای دروغین را ببندد. ادعاهای دروغ را با اطلاعرسانی بیاثر و در صورت اثبات ادعای طرف مقابل مبنی بر خروج ضابط از موازین، با ضابط متخلف برخورد و آن را اعلام کند.
۳. مثل گذشته تاکید میکنم که اعمال قانون را از هنجارشکنی در مراکز موجساز آغاز کنید. به جای خروجی مترو، در مقابل خروجی جشنوارهها و مراکز که سلبریتیهای هنجارشکن حضور دارند، مستقر شوید.
۴. بخش عمدهای از هنجارشکنیها که فرهنگ برهنگی را ترویج میکند در فضای مجازی با وجود اسم و آدرس و تصویر صورت میگیرد. از این بخش نباید غافل شد.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
♻️ تبعات خالیبندی یک سفیر
🔰 حمید رسایی: بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیجفارس و طرح ادعا دربارهٔ جزایر سهگانه ایرانی، روز جمعه خبر دیگری در رسانهها بازتاب پیدا کرد که بسیاری آن را اصلاح موضع روسیه درباره جزایر سهگانه اعلام کردند.
خبر به نقل از کاظم جلالی، سفیر باقیمانده از دولت حسن روحانی در روسیه بود. وی ادعا کرده بود که درملاقات با معاون وزیر خارجه روسیه، باگدانف بر مواضع ثابت کشورش در قبال ایران بهعنوان کشور دوست و همراه با احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران تأکید کرده.
اما نسخه انگلیسی خبرگزاری رسمی روسیه (تاس) به نقل از وزارتخارجه روسیه اعلام کرد که معاون وزیرخارجه روسیه هیچ اشارهای به تاکید روسیه بر تمامیت ارضی ایران نکرده و سفیر ایران به درخواست خودش به دیدار دیپلمات ارشد روس آمده!
این اقدام جلالی ضربه دیگری به حیثیت جمهوری اسلامی بود. درحالی برای بسیاری از خواص، موضع اخیر روسیه درباره جزایر سهگانه عجیب به نظر میرسد که اولا روسیه بدنبال منافع خودش است و ثانیا قرائن حکایت از سابقهدار بودن این موضع روسیه میکند. سؤال اینجاست که چرا سفیر ایران این واقعیتها را بدرستی به داخل منتقل نکرده است؟!
کاظم جلالی درحالی رصد سیاسی را رها کرده و خود را متمرکز بر مناسبات اقتصادی میداند که در آن حوزه هم موفق نبوده چراکه اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد. مبلغی که از حقوق یکساله برخی بازیکنان سرشناس فوتبال جهان، کمتر است!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.