.
♻️ محدود کردن دانشآموزان دبیرستانی به خاطر بدپوششی در انگلستان!
🔹برخی دانشآموزان دختر به دلیل گرمای هوای انگلیس با شلوارک در کلاس حاضر شدند که مسئولان آموزشگاه آنها را به دلیل پوشیدن لباس نامناسب محدود کردند که موجب اعتراض والدین شده است ...
🔹مسئولان دبیرستان هم در پاسخ به اعتراض والدین و دانشجویان گفتهاند فقط باید دامن با جوراب شلواری بپوشند.
پن: رعایت ضوابط و اصول فرهنگ دینی و بومی در هر ملتی از بدیهیات عقلی است. اینکه در داخل کشور ما برخی به دنبال انکار آن هستند، یا از بیعقلی است یا از مزدوری!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰سلاحورزی همچنان سر کار
مردم هم سرِ کار!
🔸حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت در کنار حامی اغتشاشات و هتاک به نظام
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰سلاحورزی همچنان سر کار
مردم هم سرِ کار!
🔸حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت در کنار حامی اغتشاشات و هتاک به نظام
🔹 سلاحورزی همچنان به ریاست اتاق بازرگانی ایران مشغول است! حکایت عجیبی شده؛ دو نهاد اصلی اطلاعاتی در رد صلاحیت او نامه زده اند؛ دولت هم خبر برکناری یا استعفای او را تایید کرده؛ اما او همچنان سر کار است. عجیبتر اینکه نهادهای رسمی هم او را به رسمیت می شناسند و از او که سوابق توئیتهایش علیه جمهوری اسلامی هنوز از خاطره ها پاک نشده، در مراسمات رسمی دعوت می کنند.
🔹چند هفته قبل و در اوج ماجرای انتصاب او و اخبار استعفا و عدم صلاحیتش، به عنوان مهمان همایش رسمی قوه قضائیه به سخنرانی پرداخت. به اذعان خودش، در همه جلسات دولت که رئیس اتاق بازرگانی هم عضو جلسه است، شرکت می کند.
🔹سلاح ورزی در حاشیه جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران مدعی شد: «مرجع نظارت بر انتخابات و برگزارکننده انتخابات هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران مشخص است. لذا هیچ پاسخی به انجمن نظارت، بر اساس برنامه زمانبندی ۱۰ روزه، توسط مرجع ذیصلاح که وزارت اطلاعات بوده، ارسال نشده است.»
🔹 در حالی که بعد از انتصاب او سندی در رسانه ها منتشر شد که این ادعا را رد می کند. بر اساس این سند، مرکز حراست وزارت صمت در نامهای که یک روز قبل از برگزاری انتخابات اتاق بازرگانی به رئیس انجمن نظارت بر انتخابات ارسال کرده، در خصوص اعلام نتیجه استعلام تأیید یا ردصلاحیتهای نامزدهای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تصریح کرده است: کلیه پاسخهای ارسالی؛ مطابق با اعلام نظر کتبی مرکز احراز و تعیین صلاحیت وزارت اطلاعات صورت گرفته است.
🔻سلاحورزی: دولت و قوه قضائیه همکاری خوبی داشته اند!
سلاحورزی در ادعایی قابل تامل می گوید: «دولت، مجلس و قوه قضائیه همکاری خوبی داشتهاند چون اساسا ماموریت اتاق مشورت با قوای سهگانه و مطالبهگری در زمینه حقوق بخش خصوصی است. در سه هفتهای که به عنوان رئیس اتاق فعالیت داشتهام در همه نهادها، مجامع و شوراهایی که به موجب قانون اتاق بازرگانی عضو است، من و سایر همکاران دعوت شدهایم و حضور یافتهایم.»
🔹این سخنان سلاح ورزی از این جهت عجیب است که سوابق سلاح ورزی در اعلام مخالفت علنی با نظام و سیاستهای جمهوری اسلامی مساله پنهانی نبوده است. حتی اگر فرض کنیم انتخاب او کاملا قانونی بوده و هیچ رد صلاحیتی هم در کار نبوده است –که البته اسناد و مدارک رد صلاحیت او را تایید می کند- سوال جدی از قوه قضائیه و دولت این است که چرا فردی با سوابق اظهار نظر علنی علیه نظام باید بر یکی از مهمترین پستهای اقتصادی کشور تکیه بزند؟ آیا ضعف قانون وجود دارد یا ضعف مجریان و ناظران قانون؟
🔻سهم آرمانها و روحاللهها خون و سهم سلاحورزیها پول و مقام!
سلاح ورزی در حالی از جوسازی سخن می گوید که گویی یادش رفته خود او همراه با عناصر ضدانقلاب در اغتشاشات گذشته مشغول جوسازی علیه نظام بوده است! البته ظاهرا در قوه قضائیه و دولت و برخی دیگر از نهادهای منتسب به رهبر انقلاب هم عده ای جوسازیها و لجن پراکنیهای حسین سلاح ورزی علیه انقلاب را فراموش کرده اند!
🔹گویی خطاب عتابها و روشنگریهای رهبر معظم انقلاب علیه اغتشاشگران، تنها جوانان بسیجی جان بر کف و عناصر انقلابی رسانه ها بوده اند و این حضرات، شانشان اجلّ از گوش دادن به فرامین رهبری است!
🔹آرمان علی وردیها و روح الله عجمیانها باید کف خیابان سلاخی شوند، رسانه های انقلابی باید گلو پاره کنند از ایجاد انحراف و اعوجاج در مسیر انقلاب؛ اما برخی آقایانی که در جلسات رسمی و قاب دوربین سیما، همنشین رهبر و رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه هستند و در عمل پشت به دستورات رهبر انقلاب عمل می کنند، اصرار کنند فردی با سوابق سلاح ورزی در همراهی با اغتشاش و فتنه، همچنان به صورت غیرقانونی در پست خود ابقا شود.
🔻دوربین مخفی!؟
حالا و پس از کش و قوسهای فراوان و بعد از حضور سلاح ورزی در همایش قوه قضائیه و مراسمهای دولتی، هفته گذشته علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و چهره اقتصادی دفتر رهبر انقلاب که در سایت مجمع تشخیص مصلحت، همچنان از او به عنوان رييس گروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب یاد می شود، در همایش ملی «جوانان، رشد تولید و الگوی پیشرفت» که از سوی اتاق بازرگانی ایران برگزار شده بود، به عنوان مهمان ویژه شرکت کرده و عکسهای خندانش در کنار سلاح ورزی هم زینت بخش رسانه ها شده است!
🔹گاهی اوقات وضعیت حکمرانی در بخشهایی از نظام، بیشتر به دوربین مخفی شباهت دارد تا واقعیت. حضور آقامحمدی در کنار سلاح ورزی هم از همین وضعیتهاست. علی رغم نظر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، سلاح ورزی همچنان مشغول به کار است و مردم و رسانه های دلسوز هم گویی سرِ کار هستند!
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
⭕️ سلسله نشست های تحلیلی و گفتمانی
🔻موضوع: بایدها و نبایدهای قانون عفاف و حجاب
👤با حضور مهمان ویژه برنامه:
حجتالاسلام حمید رسایی
«سیاستمدار و مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی»
📆امروز دوشنبه ۲۶ تیرماه
⏰ ساعت: ۲۱:۰۰
🌐پخش زنده در کانال بصیرت در روبیکا
http://Rubika.ir/baseeratt
.
♻️ اثر هنرمندانه هنرمند سوری در حلب با بقایای خانه تخریب شده
جای بشار اسد بودم این اثر هنری را حفظ و تبدیل به یکی از میادین شهر حلب میکردم. این همان آزادیای است که آمریکاییها برای مردم دنیا به ارمغان آوردهاند.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ تنهایی سلیطههای دهن دریده
🔰 سلیطههای بد دهن و پرخاشگر دیگر مثل قبل نمیتوانند مظلومنمایی کنند و برخی از مردم را برای دفاع دور خودشان جمع کنند. بعد از ۹ ماه آزاد گذاشتن این جماعت و تبدیل کشفحجاب سر به برهنگی شکم و سینه و دیگر قسمتهای بدن، مردم به واقعیت این جریان پی بردهاند که دعوا سر موی سر نیست و هدف اصلی از خط کشف حجاب، از بین بردن عفت، حیا، غیرت و در یک کلام بنیاد خانواده است. آفرین به این مردم فهیم.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
حمید رسایی ✔️
. ♻️ تبعات خالیبندی یک سفیر 🔰 حمید رسایی: بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای راهبردی روسیه و
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته اقدام روسیه در همراهی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در صدور بیانیه مشترکی در مسکو که در آن یک پارگراف به موضوع جزایر سهگانه ایرانی و طرح امارات برای مذاکره دوجانبه در این خصوص با ارجاع موضوع به دیوان بینالمللی دادگستری، سر و صدای فراوانی در افکار عمومی و رسانههای داخلی برجای گذاشت که بازتابهای آن همچنان ادامه دارد.
ضمن قدردانی از این حساسیت و واکنش مردم فهیم و رسانههای داخلی، در این یادداشت میخواهیم این موضوع و رویکرد روسیه را از منظر دیگری مورد بررسی قرار دهیم.
کمتر کسی است که با نگاه دولت دوازدهم و شخص حسن روحانی و جواد ظریف به مقوله نگاه به شرق آشنا نباشد. در نقش داشتن کلیدی این دو در تنظیم و اجرای تعاملات بینالمللی و سیاست خارجی تردیدی نیست. اولی رییس جمهور و بالاترین مقام اجرایی کشور و رییس هیأت دولت و دومی وزیر امور خارجه و متولی دستگاه سیاست خارجی آنهم برای دو دوره کامل چهار ساله بودند.
روحانی و ظریف بارها در نشستها و مواضع مختلف نشان دادند که نه تنها رویکرد و تمایلشان فقط به غرب است بلکه به شدت به همکاری و توجه به شرق به ویژه دو کشور اصلی این منطقه یعنی چین و روسیه حساسیت و زاویه دارند. این مفهوم اخیرا و در سخنان جواد ظریف نیز مورد تایید قرار گرفت تا آنجا که وی پس از یک دوره سکوت دو ساله همراه با حسن روحانی، ضمن تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن چین و روسیه، بیتوجهی خود و مجموعه دولت به آنها را ناشی از نقش مخرب این دو در تعقیب و تحقق منافع ملی و تامین امنیت کشور در عرصه منطقهای و بینالمللی دانست.
البته ظریف به سهم و مسئولیت خود در انتصاب و بکارگیری دیپلماتهای ناتوان، منفعل و ناکارآمد برای تحقق و تأمین منافع ملی و پیشبرد سیاست خارجی که متأسفانه در دولت جدید همچنان در برخی کشورها درحال ادامه است، اشاره نمیکند ولی ماجرا آنجا جالب میشود که چند روز قبل تعدادی از دیپلماتهای ارشد و سفیران سابق دستگاه سیاست خارجی همنوا با رویکرد ظریف، سیاست موفق دولت سیزدهم در تعامل با همسایگان و توجه به شرق به جای تمرکز صرف روی اروپا و آمریکا را به بهانه چالش اخیر با روسیه، موجب خسارت غیرقابل جبران به منافع کشور تلقی کردند و با زیر سوال بردن این سیاست جدید، به بهانه ضرورت سیاست خارجی متوازن، نگاه به اروپا با تمام خباثت های مرتکب شده در عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و … را توصیه میکنند.
این مقدمه را از این جهت بیان کردم که ببینیم چگونه در چنین شرایطی یکی از بزرگترین و مهمترین سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران به کاظم جلالی نماینده مجلس شورای اسلامی پس از از یک استعفای ساختگی و بدون هیچ سابقه مدیریت دیپلماتیک و بین المللی به پیشنهاد ظریف و موافقت روحانی واگذار میشود.
عمده فعالیتهای جلالی در گروههای دوستی پارلمانی آنهم با کشورهای اروپایی بوده و صرفا در یک دوره از مجلس (هفتم) عضویت در گروه دوستی پارلمانی با روسیه را در کارنامه خود دارد. وی نه تنها با ماهیت کار دیپلماتیک به ویژه در سطح سفیری آن هم در کشور مهمی چون روسیه آشنا نیست بلکه با زبان روسی و انگلیسی کاملا ناآشنا است تا جاییکه در سفارت فعلی، تمام امور تعامل و تماس ها با مقامات روسی و سفیران مقیم روسیه از طریق مترجم صورت میپذیرد.
شاید تنها و مهمترین اثر و فعالیت خارجی کاظم جلالی را بتوان رساله دکترای وی با عنوان مطالعات تطبیقی اندیشههای هابز. لاک و روسو در خصوص تعارض اجتماعی دانست که صد البته هیچ ارتباطی با جایگاه سفیری ندارد.
البته جلالی تنها مورد منصوب ظریف در منطقه و در بین همسایگان نیست که همچنان با خیالی آسوده و مطمئن در حال انجام تکالیف محوله است بلکه انتصاب عباس موسوی دیپلمات جوان و بی تجربه به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو و موارد دیگری از این دست میتواند در برنامهریزیهای حرفهای حسن روحانی و جواد ظریف در تضعیف نگاه به شرق با تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن کشورهایی نظریه روسیه، چین، آذریابجان و … مورد توجه قرار گیرد.
برای مثال تحولات روابط ایران و باکو در کنار سیر تحولات روابط سیاسی ایران و روسیه را در سالهای تصدیگری منصوبان ظریف ملاحظه کنید که به مثابه یک پروژه در صدد تضعیف حداکثری اعتماد و یا تخریب آن است.
🔹 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/9695
حمید رسایی ✔️
. ♻️ تبعات خالیبندی یک سفیر 🔰 حمید رسایی: بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای راهبردی روسیه و
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت دوم
🔰 ... البته ظریف در تکمیل این چرخه و دیدگاه، اقدامات دیگری در مدیریت منطقه اوراسیا در ستاد وزارت خارجه کرده بود و انتصاب یک چهره امنیتی و غیر دیپلمات و با بینش تقریبا صفر کارشناسی که تا پیش از تصدی اداره کل اوراسیا و مشترک المنافع وزارت امورخارجه، مسئول حراست بود و به تبع آن بکارگیری افراد همسوی دیگر در این حوزه، نشان از راهبرد کلانتری از سوی دولت دوازدهم و غربگرایان داخلی داشت که در ماههای اخیر به ویژه ماههای پایانی مأموریت سفیران منصوب دولت قبل بروز و نمود یافته و نشان میدهد این افراد به خوبی از عهده مأموریتهای محوله به ویژه در بحبوحه تحرکات سیاسی و انتخاباتی حسن روحانی و علی لاریجانی برای نقش آفرینیهای بعدی برآمدهاند که البته و شوربختانه مورد توجه و واکاوی جدی دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی قرار نگرفت و سبب شد تا اکثر دستاوردهای متنوع و قابل تحسین در حوزه سیاست خارجی نظیر الحاق به شانگهای و دیگر موفقیت های مهم در حوزه سیاست خارجی در محاق قرار گرفته و همراه با تقویت نظریات ظریف، فشار قابل توجهی به دولت سیزدهم وارد کند.
البته این نکته را نباید فراموش کنیم که انتظار ما از روسیه و یا هر کشور دیگری برای آنکه آنها منافع ملی ما را تامین کنند، انتظاری نابجا است و در این بین سفیران جمهوری اسلامی در ان کشور باید مورد بازخواست و استنطاق قرار گیرند که آیا این رفتارها در بررسی و گزارشهای قبلی آنان پیشبینی و درج شده بود یا نه؟ اگر هم مشکلی بود که در وهله نخست باید سفیران جمهوری اسلامی در کشور محل مأموریت خود برای رفع آن اقدامات مؤثری انجام داده و در صورت وجود هر نوع مشکل لاینحل، واقعیتها را برای رفع و رجوع به تهران منعکس میکردند نه آنکه مثل کاظم جلالی تمام تلاش و توجه خود را برای تبلیغات شخصی، عکس و فیلم یادگاری، پذیرایی از میهمانان و هیأتهای مختلف ایرانی البته به هزینه بیتالمال و نهایت تعقیب و تلاش برای تمدید مأموریت خود در روسیه صرف کنند و در عین حال ارزیابی دقیق و واقعی از روابط را یا کاملا فراموش کرده و یا بالعکس با گزارشهای غلط و جهتدار، موجبات انحراف و اشتباه تهران را فراهم سازند بی آنکه هیچ مسئولیتی متوجه آنان باشد.
اساسا کاظم جلالی در مدت قریب به چهار سال سفارت خود بجز توجه خاص! به فعالیتهای اقتصادی و تجاری با روسیه که آن هم در محل خود قابل بحث و بررسی است (چرا که اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد) چه اقدامی در جهت تقویت روابط راهبردی و غیرقابل خدشه به کشور و تحقق اهداف سیاست خارجی دولت آقای رییسی کرده و آیا ایشان از رویکرد واقعی روسیه نسبت به ایران آگاه بوده یا خیر که در بزنگاه شاهد چنین اتفاقاتی هزینهدار در روابط دو کشور باشیم؟
اتفاق اخیر بین ایران و روسیه و تأکید مجدد خبرگزاری روسیه در زیر سؤال بردن قرائت جلالی از دیدار خود با معاون وزارت خارجه بار دیگر نشان داد که ایشان نه تنها کارنامه قابل دفاعی در روسیه نداشته و ندارند بلکه شخص رییس جمهور و وزیر امورخارجه برای جلوگیری از زیانهای بالاتر و بیشتر در تحقق اهداف سیاست خارجی در منطقه، باید هرچه سریعتر دست به بازنگری در مجموعه مدیریت و بدنه صف و ستاد وزارت خارجه و پاکسازی بازماندگان ویژه ظریف خصوصا در حوزه اوراسیا و همسایگان بزنند.
🔹 این یادداشت را هم بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/9683
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از تبلیغات هفتهنامه ۹ دی
.
‼️ پستهای بعدی تبلیغاتی است ‼️
درآمد حاصل از تبلیغات در صفحات مجازی ما صرف فعالیتهای رسانهای و هزینههای هفتهنامه ۹ دی میشود. شما هم با سفارش تبلیغات، ضمن معرفی فعالیتهای خود، میتوانید از نشریه مستقل و مردمی ۹ دی حمایت کنید.
@daftar_rasaee 👈 پیام بدهید
🌿 بهترین فرصت برای تبلیغات پر بازدید و پربازده 🌿
در برخی از روزها تخفیفات خوبی اعلام میشود. روی لینک بزنید و عضو شوید:
eitaa.com/joinchat/3903717649Cb244aa9a7a
توجه: بدیهی است که انتشار پست تبلیغاتی به معنای تأیید محتوای آن کانال از طرف ما نیست.👇👇👇
.
هدایت شده از تبلیغات هفتهنامه ۹ دی
🔴 «مجله نامیرا»؛ با هدف رشد آگاهی فلسفی، تاریخی و سیاسی جامعه به زبان ساده تاسیس شده و با ارائه نظریههای جامعهشناسی سیاسی به شما امکان تحلیل شورشها و وقایع جامعه را میدهد!
🔺معتقدیم که مصرف اخبار و تحلیلهای بیشمار، نمیتواند به آگاهسازی جامعه کمک کند و باید جامعه، خودش، توانایی تشخیص سمت و سوی اتفاقات داخلی و خارجی و روندهای سیاسی و اجتماعی را داشته باشد!
دوستان، عضویت در کانال مجله نامیرا توصیه میشود
👇👇👇 👇👇
عضویت در کانال مجله نامیرا
______________
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 اصلاح امت ...
❗️کاش بی تاثیر نشه روضه
تنها با تو نشم مشهور ...
🔹 مداحی انتقادی و امر به معروف و نهی از منکر ...
با نوای حاج حسین ...
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee