هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰تخلفات طبری را من به آقای آملی گزارش کردم؛ چرا برخورد نشد ایشان باید پاسخ بدهد/ مقدمه(۱)
🔸دکتر غلامحسین اسماعیلی در گفتگو با ۹دی به ادعاهای وکیل سابق اکبر طبری پاسخ داد
مقدمه گفتگوی ۹دی
🔹هفته گذشته پس از انتشار گفتگوی وکیل سابق طبری، شاهد واکنشها و بازتابهای مختلفی بودیم. بازتابهای رسانه ای علنی و واکنشهای تلفنی یا حضوری؛ این واکنشها هم شامل خط و جریان اصلی گفتگو یعنی پرونده طبری و حکم جدید آن بود و هم شامل محتویات و جزئیات داخل گفتگو. تقریبا همه واکنشهای غیر علنی به این گفتگو، مثبت بود و از ورود ۹دی به این پرونده و موضوع مهم استقبال کردند. حتی برخی تمایل داشتند تا ابعاد و اسناد جدیدتری از این پرونده را بازگو کنند.
🔹تنها یک واکنش در مخالفت با این گفتگو، البته مخالفت با بخشهایی از گفتگو، اتفاق افتاد. دکتر غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس سابق قوه قضائیه نسبت به آنچه درباره ایشان از قول وکیل سابق طبری در گفتگو نقل شده بود به شدت مخالف بودند. ابتدا در تماس تلفنی با مدیرمسئول سخنانی رد و بدل شد. دکتر اسماعیلی توقع داشتند با همان صحبتهای تلفنی و بدون ارائه توضیحات دقیق تر، ۹دی بخشهای منتشرشده از گفتگو را حذف کند. درصورتیکه تقریبا یک پنجم یا یک چهارم کل گفتگو به صحبت درباره ایشان کشیده شد و در فیلم منتشره هم یکی دو جمله کوتاه امده بود؛ به ایشان عرض شد همین الان اگر فیلمی ضبط کنند و توضیحاتشان را بیان کنند، آن را منتشر خواهیم کرد. در نهایت قرار گفتگو و مصاحبه گذاشتیم و ما از اینکه توضیحات ایشان را به طور کامل منتشر کنیم استقبال کردیم.
🔹قرار گفتگو در دفتر کار فعلی ایشان در نهاد ریاست جمهوری گذاشته شد. با حضور فیلمبردار برای ضبط تصویری مخالفت شد. در زمان مقرر وارد ساختمان ریاست جمهوری شدیم. دکتر اسماعیلی به همراه دو نفر از همکارانشان در نهاد، پذیرای ما شدند در دفتر رئیس دفتر رئیس جمهور. لحظه اول فضا سنگین به نظر آمد؛ به هر حال دو به سه بودیم! اما انصافا گفتگوی خوب، چالشی و صریحی شکل گرفت؛ دوستان دکتر اسماعیلی تقریبا هیچ حرفی در میانه گفتگو نزدند و خود ایشان توضیحاتشان را کامل بیان کردند. ما هم گفتگوی صریح و شفافی انجام دادیم و هرچه می خواستیم پرسیدیم.
🔹البته به درخواست دکتر اسماعیلی، دو بخش از گفتگوی تقریبا ۴ ساعته ما، ضبط نشد و غیر رسانه ای بود. بخش رسانه ای آن تقریبا ۱۳۰ دقیقه طول کشید. برای این بخش از صحبتها هم گوشیهایمان را آوردیم داخل و ضبط کردیم.
🔹در انتها اجازه عکاسی هم ندادند و حتی با حضور تصویربردار نهاد هم مخالفت شد و بنا شد از همین عکسهای موجود در فضای مجازی استفاده کنیم.
در گذشته نام دکتر اسماعیلی در دادگاه طبری برده شده بود و رسانه ها درباره برخی ادعاهای مطرح شده توسط طبری سخن گفته بودند. در پرونده کلاک لواسان هم اسم غلامحسین اسماعیلی به عنوان رئیس کل دادگستری تهران در سال ۹۵ در رسانه ها آمده بود. اما هیچگاه خود ایشان یا از طرف ایشان توضیحات مبسوطی درباره ادعاهای مطرح شده، داده نشده بود.
🔹در این گفتگو برای اولین بار است که دکتر اسماعیلی در این باره توضیح می دهند؛ از جهت دیگر هم این گفتگو مهم و جذاب شده است؛ مسائلی به میان آمده که باب گفتگوها و گزارشها و حتی اقدامات مطالبه گرانه بعدی را باز کرده است. مثلا در پرونده کلاک لواسان تلقی افکار عمومی و حتی برخی مسئولین محلی این است که با صدور رای رئیس وقت قوه قضائیه در سال ۹۵، ماجرا تمام شده و دیگر کاری نمی توان از پیش برد؛ در حالیکه در این گفتگو به صراحت عنوان شد که آن رای، نقض شده و هم اکنون قوه قضائیه می تواند دوباره وارد ماجرا شود و حکم به تخریب همه ساخت و سازهای فعلی هم بدهد.
🔹دکتر اسماعیلی از صحبتهای وکیل سابق طبری عصبانی بود؛ او چندبار تاکید کرد که ۹دی در حقش ظلم کرده. اصرار داشت تنها درباره ادعاهای مطرح شده در گفتگو صحبت کند اما طبیعتا برای ما که ذهنمان پر از سوال بود، روشن شدن ابعاد ماجرا منوط به ورود جزئی به مسائلی مثل پرونده کلاک بود.
🔹پیشفرض دکتر غلامحسین اسماعیلی (ذکر این اسم کوچک هم ماجرایی داشت که باید متن گفتگو را بخوانید تا بفهمید) این بود که ۹دی عمدا و از روی قصد و هدفگذاری خاص، اسم ایشان را در گفتگو برجسته کرده و به آن پرداخته است.
طبیعتا ما که چنین قصد و انگیزهای را قبول نداریم و پاسخهای متعددی هم در خلال گفتگو به این ادعا دادیم.
ادامه در پست بعد👇👇
https://eitaa.com/5947/1202
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰تخلفات طبری را من به آقای آملی گزارش کردم؛ چرا برخورد نشد ایشان باید پاسخ بدهد/ مقدمه(۲)
🔸دکتر غلامحسین اسماعیلی در گفتگو با ۹دی به ادعاهای وکیل سابق اکبر طبری پاسخ داد
مقدمه گفتگوی ۹دی
🔹شاید بتوان اینگونه توضیح داد که مسئولان قضایی به دلیل ذات و ماهیت شغلشان خیلی در معرض گفتگو و مباحثه رسانهای نیستند؛ دکتر اسماعیلی هم از این قاعده مستثنی نیست؛ در نتیجه محور بحث رسانهای شدن ولو با هدف شفافسازی و رفع سوءتفاهمها برای ایشان سخت و سنگین آمده بود.
🔹 در بخش اول غیر رسانهای، ایشان توضیحات خوبی در رد برخی ادعاها مطرح کردند و برای ما عجیب بود که چرا نمیخواهند منتشر شود. البته در ادامه و با اصرار ما و قرارگرفتن در فضای چالش منطقی و استدلالی گفتگو، خود ایشان به جمع بندی رسید که آن مطالب را دوباره مطرح و رسانهای کند.
بنابراین این گفتگو را باید به فال نیک گرفت در راستای شفافیت و رفع ابهامات.
🔹از دیگر نکات مهم گفتگو، باز شدن پای رئیس اسبق قوه قضائیه، آیتالله آملی لاریجانی به مباحث پرونده طبری و کلاک لواسان بود. در هر حال در پرونده کلاک، رای صادره از سوی ایشان که در میان اهالی محلی به حکم حکومتی مشهور شده، به ساخت و سازهای کلاک وجهه قانونی بخشیده و هنوز هم که هنوز است، آنجا عده ای اشراف، ویلاهای لاکچری ساختهاند و ساخت و ساز انجام میشود.
🔹سوال مهم، چرایی عدم ورود قوه قضاییه به جرائم طبری در پرونده کلاک، در بازه زمانی ۹۵ تا ۹۸ است که در این زمینه دکتر اسماعیلی تصریح کرد گزارشات و مستندات این تخلفات را در همان بازه زمانی در اختیار قوه قرارداده است اما اینکه چرا رسیدگی نشده را باید مسئولین وقت قوه پاسخ دهند.
اهتمام دکتر اسماعیلی به پاسخگویی مغتنم و پسندیده بود و برای ما فرصت خوبی را فراهم کرد؛ هر چند ایشان تا انتها معتقد بود ۹دی ظلم کرده و باید عذرخواهی کند.
🔹در بین صحبتها به نظر میرسد بعضا سخنان متناقضی هم از سوی ایشان بیان شد. در جایی اشاره کردند که ماجرای ریشه تخلف واگذاری زمینهای کلاک و ماجرای معاون استانداری وقت و کشف این موضوعات به دوره مسئولیت ایشان در اجرای رای ۵صفحهای رئیس قوه، برمیگردد؛ در حالیکه پرونده این موضوع حداقل در سال ۹۱ منجر به صدور حکم برای معاون استاندار شده بود. هرچند شاید منظور ایشان صرفا نقش طبری در ماجرا بوده.
🔹یا در جایی صراحتا میفرمایند وظیفه ما در آن پرونده صرفا به آلودگی حوزه آبریز سد لتیان مربوط میشد، نه مالکیت و واگذاریها؛ اما در ادامه از کشف اسناد تخلف در واگذاریها و نقش طبری، در حاشیه پیگیری اجرای رای اصلی توسط خودشان صحبت کردند.
در هر حال عین آنچه بیان شده در ادامه آمده است؛ قضاوت با خوانندگان.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۱
🔻تخلفات طبری را به آقای آملی گزارش کردم؛ چرا برخورد نشد ایشان باید پاسخ بدهد
🔹نقش طبری در ماجرای کلاک را شما کشف کردید؟
بخشی را من کشف کردم.....
🔹 ادعا میشود که سر ماجرای آپارتمان کریم خان به روابط طبری با نجفی مالک کلاک رسیدند
در آن پروند دهها موضوع مطرح بود اینها مثل قطعات پازل کنار هم چیده شد؛ اما تا سال ۹۵ من اصلا کلاک نشنیده بودم اصلا به گوش من نرسیده بود. من تا زمانی که رییس کل دادگستری تهران نشده بودم و برای بازدید مجتمع قضایی به لواسان نرفتم من لواسان نرفته بودم یعنی من ۵ سال سازمان زندان ها بودم لواسان نرفته بودم. لواسان شنیده بودم ولی نرفته و ندیده بودم. کلاک به گوش من هم نخورده بود. در مقطعی که من رییس کل شدم بارها برای بازدید واحد قضایی که انجا داشتیم هم به لواسان هم واحد دیگر در رودبار قصران بوده که به آنجا رفتم. و به آنجا هم غیر از برای دیدن واحد قضایی نرفتم. اما بعد از این قصه. حرف های من دقیق است نمی گویم صد درصد اما برخی از اطلاعاتی که ما بعد از این موضوعات در ارتباط با اساس کار به دست ما رسید در پرونده بعدی مثمر ثمر واقع شد.....
یکسری اطلاعات به سمت من آمد ما این اطلاعات را به مرور جمع بندی کردیم پیگیری کردیم و منتهی شد به تغییرات قوه قضاییه. به مرور ایام مستنداتی به دست آمد جمع آوری و در اختیار کسانی که بایستی این موضوع را پیگیری کنند قرار داده شد.
🔹یعنی اگر کوتاهی شده از جانب آنهاست
اینها به مرور باید ادله در حدی برسد که اقدام قضایی را ایجاب کند بعضی چیزها رو من حتی خبر هم نداشتهام. من نسبت به ملک کریم خان اطلاعاتی نداشته ام. اما به مرور همه اینها جمع شد ضابطین روی آن کار کردند و اطلاعاتی به دست ما رسید تجمیع اینها به صورت عادی و طبیعی شد پایان دوره آیت الله آملی که به خاطر فوت آیت الله شاهرودی چند ماه زودتر صورت گرفت. این بستر آماده شد و یکی از کسانی که پیگیر بود من بودم......
🔹حضرتعالی فرمودید در مسیر پرونده بعد از قصه کلاک و این دستورقضایی در سال ۹۵ تا ۹۸ شما به بخشی از این اسناد که دخالت های طبری را نشان میداد رسیدید و بعدا در مسیر پرونده استفاده شد؛ سوال این است که شما اینها را به آقای آملی ارائه داده اید چرا آقای آملی مقاومت می کرد وقتی قرار بود برخورد با آقای طبری شود؟
این را باید از ایشان بپرسید من نباید پاسخ بدهم.
🔹تا قبل از ۹۵ با توجه به اینکه ۹۱ و ۸۶ بحث های زمین های واگذاری کلاک معلوم شده بود درآنجا اسمی از طبری نبوده و بعد از ۹۵ بوده است؟
من میخواهم دقیق حرف بزنم توی قصه برای آقای طبری پرونده های متعدد تشکیل شده بود. عموم پرونده ها بسته شده بود. من دقیقا یادم بیاید که موضوع پرونده ها چی بود واقعا یادم نمی آید.
🔹موضوع دیگر اینکه وقتی مقام معظم رهبری در سخنرانی علنی به موضوع ساخت و سازها در کنار سد لتیان و خطراتی که برای آب شرب تهران داشته است اشاره می کنند تعبیر ایشان این است که اگر کسی از سیستم قضایی دست دارد باید شدیدتر برخورد شود. سوال من این است چطور برای شما به عنوان یکی از آن هیات سه نفره هیچ وقت سوال نشد که رهبری این را گفته حکایت از این میکند که آقا خبر دارد که از سیستم قضایی در این موضوع دخالت هایی شده است. شاید بگویید از من نپرس و از رییس قوه قضاییه بپرس! بالاخره شما یکی از اون سه نفر بودید که اطلاعاتی جمع آوری کردید و داده اید به رییس قوه و رییس قوه دستورالعملی را صادر کرده که شما مسئول اجرای آن شده اید. چه طور نسبت به سوال آقا این حساسیت ایجاد نشده است؟
اول اینکه الان جزییات فرمایشات حضرت آقا در ذهنم نیست؛ نکته دوم عرض کردم یک موضوع عمومی داریم که فراوان کار شده است. یک پرونده داریم که در پرونده ماموریت ما مشخص بود، آنجا و در آن مقطع اصلا اسم مقام قضایی مطرح نبود به آن مقطع برگردیم.
🔹آن مقطع، بعد از تذکر آقاست
نکته سوم در این ارتباط، مکاتبات متعددی از دفتر انجام شده بود که من دیده بودم در آن مکاتبات نه اصلا بحث قاضی نه بحث مالکیت. ما قبل از رفتن به معاینه، مطالعاتی بر اساس داشته های موجود انجام دادیم و موضوع را مطالعه کردیم و حرف ها را شنیده بودیم و وقتی آقای آملی جلساتی با مسئولان وقت داشتند در بعضی ها من حضور داشتم بر این اساس یک پرونده و یک موضوع مشخص بود. و نکته آخر اینکه من رییس کل بودم، رییس کل رییس دادگاه تجدید نظر است، جرم و تخلف با دادستان است. موضوع جرم و تخلف با دادستان است ولو جرم عمومی.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 ماجرای درخواست برخی سیاسیون از رهبر انقلاب برای دعوت نکردن به مشارکت حداکثری در انتخابات!
رسایی با ارائه سند مطرح کرد:
🔹️موسوی خوئینیها و کروبی پیش از انتخابات ۷۶ پیش هاشمی رفتند تا ببینند اگر رهبری به شخصی غیر از خاتمی تمایل دارد، خاتمی را از حضور در انتخابات منصرف کنند.
فیلم کامل اینجاست: telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ برخی برای پشت میز رفتن حاضرند ولی برای روی مین رفتن غائبند
رسایی در برنامه صف اول: اصلاح طلبان که هیچ ( وضعیتشان مشخص است) ولی برخی از همین اصولگرایان وقت پشت میز رفتن، شورا و ائتلاف و جبهه و سروصدا راه میاندازند ولی برای روی مین رفتن، نمیتوانید آنها را پیدا کنید...؟!
فیلم کامل اینجاست: telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۲
🔻 قاضی منصوری فوت کرد؛ طبق قانون موقوفی تعقیب صادر شد مات رحم الله!
🔹طبق ادعای وکیل سابق طبری، مسیر پرونده از جایی که نجفی هم سلولی طبری می شود و طبری را در جریان چنین دستورالعملی می گذارد، عوض میشود. ما هم برای باز شدن ابعاد این موضوع سوالاتی را طرح کردهایم.
هیچ تغییری در مسیر پرونده انجام نشده است. این که ادعا شده است بین من و آقای طبری رفاقت و هم دستی و آن هم ناگسستنی است، آقای طبری می داند دوستان آقای طبری و دیگران هم می دانند که بین بنده و ایشان هیچ رفاقتی وجود نداشته است صراحتا می گویم در طی ۱۰ سال مسئولیت من در تهران ملاقات بین ما و ایشان دو مرتبه بوده است چه رفاقتی؟ تماس تلفنی و ارتباط تلفنی با یکدیگر نداشتیم همدیگر را ملاقات نمی کردیم نه ایشان دفتر من می آمد و نه من دفتر ایشان می رفتم. رفقای آقای طبری کسانی بودند که هفته ای ۷ بار اتاق آقای طبری بودند. نه کسی که علی رغم اینکه همکار هستند اما ارتباط و مراوده ای با هم ندارند و این در دادگستری و قوه قضاییه عیان بوده است و همه هم می دانستند که ما دو نفر با هم ارتباط نداشته ایم. من مرحوم آقای منصوری را می شناختم از سال ۱۳۶۰ می شناختم اما نه منزل من آمده است و نه من منزل او رفته ام و نه ارتباط و رفاقتی بوده است. یک مقطعی در مشهد همکار بوده ایم، یک مدتی ایشان در تهران کار می کرده ولی ارتباط، رفاقت و صمیمیتی بین ما نبوده است. اینکه گفته شده است آقای منصوری را من قاضی اجرای احکام آنجا گذاشته ام غلط اندر غلط اندر غلط است. کجا آقای منصوری قاضی اجرای احکام آنجا بوده است؟ آقای منصوری نسبت به سایر پرونده های لواسان که پرونده کیفری بوده است. آقای منصوری قاضی دادسرا بود نه قاضی دادگاه نه قاضی اجرای احکام مدنی. بالاخره کسی که الفبای قضایی را بداند فرق بین دادسرا و دادگاه را می داند کسی که الفبای قضایی را بداند فرق بین پرونده کیفری و حقوقی را می داند کسی که این الفبا را بداند می داند که قاضی دادسرا، قاضی اجرای احکام پرونده حقوقی نمی شود آقای منصوری قاضی دادسرای تهران بود و قاضی دادگاه حقوقی نبود.
🔹ارتباطش با قصه لواسان پس چی بود و چرا بازداشت شد و چرا آزاد شد؟
هر چه دروغ گفته شده است را من باید پاسخ بدهم؟ آقای منصوری بازداشت نشد وقتی دورغ هایی گفته می شود آقای منصوری آزاد نشد و آقای منصوری در مظان اتهام بود. سفری به خارج از کشور رفت و برنگشت...
🔹در مظان چه اتهامی بود؟
من نمی خواهم مثل شماها پشت سر مرده ها صحبت کنم و جرم اتهام اثبات نشده را بگویم. ایشان مرحوم شده، خدا رحمتش کند ولی خب در مظان اتهام بود.
🔹بالاخره قاضی سیستم قضایی بود یا نبود؟ این قاضی در خارج از کشور کشته شد. آن زمان شما در قوه قضاییه مسئولیت داشتید آیا بررسی نشد که این قاضی چرا در خارج از کشور کشته شد؟ چرا فرار کرد؟ این که بگوییم پشت مرده حرف نزنیم، پاسخ قانع کننده ای نیست. به اینها هیچ وقت پرداخته نشد.
به خاطر اینکه باز ما نمی خواهیم موازین شرعی و قانونی را رعایت کنیم. در پرونده آقای طبری ایشان متهم بود قانون و شرع می گوید اگر متهم فوت کرد، موقوفی تعقیب صادر می شود، ماتَ رحم الله.
🔹نباید بررسی شود که چرا کشتنش؟
موضوع قتل در خارج از کشور اتفاق افتاده است. برای آن پرونده تشکیل شده است. من از قوه قضاییه آمده ام بیرون و سرنوست پرونده فوت آقای منصوری را نمی دانم اما پرونده شده است.
🔹این موضوع را قبول دارید که باید به افکار عمومی پاسخ داده شود که چرا مرد و چه کسی او را کشت؟
من گفتم وارد موضوعاتی که به خود من بر نمی گردد نمی خواهم بشوم اما این مقدار را اشاره کردم. هم در بحث پرونده اینکه بابت آن قصه پرونده ای تشکیل شده است من سرانجام آن پرونده را نمی دانم چون اواخر حضور ما در قوه قضایی بود که این اتفاق افتاد اما اجازه بدید ادامه اش را بگویم که نه ارتباط و مراوده ای و نه ابلاغ و انتصابی من به ایشان داده ام و نه ماموریتی من به ایشان داده شده است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۳
🔹پس درباره موضوع مربوط به خودتان بیشتر توضیح بدهید یعنی همان دستورالعمل قضایی مربوط به کلاک لواسان...
این دستور العمل ۵ صفحهای به من ابلاغ شده است که حکم صادره را من اجرا کنم. همین متن که دست شماست. مگر این متن چیزی غیر از این را می گوید. کاری ندارم که این متن را از کجا آورده اید اما آیا مطلب مغایر با این متن در روزنامه نوشتن درست است؟ مطابق همین متن می نوشتید. کجای این متن می گوید که من ایشان را قاضی اجرای احکام کرده ام؟
🔹در مصاحبه ۹ دی هم گفته نشده که در اینجا قاضی اجرای احکام شدن منصوری ذکر شده، وکیل سابق طبری ادعا کرده که منصوری قاضی اجرای این دستورالعمل قضایی بود. حتی ایشان نگفته که در این متن نوشته شده. بر اساس اخبار خودش گفته...
در این دستورالعمل قضایی مسئول اجرایی آن مشخص شده است. کسی آمد دروغی به شما گفت وقتی که شما سند دارید و در این سند مسئول اجرا مشخص است. آیا اگر کسی یک دروغ دیگری را آمد گفت شما هم قربه الی الله و برای ثواب در ایام محرم سید الشهدا بایستی بیایید آنچه را که با این سند نمی خواند را منتشر کنید و بر روی آن اصرار کنیم با چه منطقی؟
🔹ما بعدا این سند را بدست آوردیم. البته شما در مذاکره تلفنی که با ما داشتید، خودتان هم گفتید که منصوری، قاضی اجرای احکام بود ولی من منصوبش نکردم و آقای دولت آبادی منصوب کرده است.
حافظه تان خوب است؟
🔹این رو یادمه
چند دقیقه قبل گفتم در سایر پرونده های لواسان که ربطی به این پرونده هم نداشت، پرونده کیفری بود و من نقش نداشتم و کسان دیگری بودند آقای منصوری قاضی اجرای احکام هزار پرونده دیگر بوده است. شما باید حواستان باشد گفتم در پرونده های دیگر این لواسان که ربطی به این پرونده نداشت ربطی به من نداشت در حوزه دادسرای تهران بود آقای دادستان تهران ایشان را قاضی اجرای احکام گذاشته است چه ربطی دارد؟ گفتم برای این ارتباطات را برقرار کردن باید تحلیل عقلی و حقوقی باشد.
🔹شما با اقای نجفی، مالک زمینهای کلاک برخوردی داشتید؟
آقای نجفی را من نمی شناختم، ندیده ام، جلسه نداشته ام، حالا کسی یک دروغی را گفت آیا واقعا بگوییم که اینها همدست هستند. آن موقع که پرونده رسیدگی می شد می دانستم که در خارج از کشور است الان نمی دانم نجفی داخل کشور است خارج است یا برگشته! اما اینجا گفته شده است که اینها با هم بوده اند هم دست بوده اند نفع داشته اند.
باز در همین بحث گفته شده است برای این قصه که آن نامه ربطی به پرونده لواسان نداشته است و ناظر به قسمت مجزاست. اینکه آقای اسماعیلی آقای عزیزی رییس دادگستری لواسان را برکنار کرد و رفیق خودش «م.ش» را آورد گذاشت که این کارها را انجام بدهد. خوشمزه است به اینجا که می رسد «م.ش» می زنید که یک وقت چیز نشود.
🔹ما اسم مخفف نزدیم، مصاحبه شونده گفته «م.ش» حالا ایشان کیست؟
جای دیگه اسمش را نوشتید و خودتان نفهمیده اید؛ من چکار کنم؟ اینکه معلوم است روسا کی هستند این که محرمانه نیست.
🔹اسمی که با ش شروع شود خیلی جاها داریم؛
م.ش یکجا داریم
🔹اگر شما یک اسمی را مخفف بگید ما مخفف می زنیم وگرنه کار ما شفاف کردن و باز کردن است
آقای عزیزی رییس دادگستری لواسان از حداقل ۶ ما قبل التماس خروج از دستگاه قضایی داشت دهها نفر را بعضا از بزرگان واسطه کرد که آقای اسماعیلی اجازه بده من از دستگاه قضایی بروم بیرون من برادر شهید هستم مادر شهید من در شهرستان تنهاست می خواهم بروم خدمتگذاری مادر شهیدم را بکنم و من مقاومت می کردم و می گفتم مادرت را بیار اینجا شما با همین وضعیت مادر شهید استخدام دستگاه قضایی شدید، تعهد خدمت دارید افراد متعدد و به ویژه برخی از محترمین که اگر اسم ببرم میشناسید و نمی خوام اسم ببرم واسطه کرد که شما را به خدا برید به آقای اسماعیلی بگید که موافقت کند با بازخریدی من. سنواتش پر نشده بود. با اصرارهای بیش از حد، ما این را در کمیسیون نقل و انتقالات بردیم کسی که الفبای حقوق را بداند می داند مگر اسماعیلی به عنوان رییس کل دادگستری قاضی عزل و نصب می کند؟ دادگستری پیشنهاد می دهد.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از رحمت الله معظمی
🔴رسـالـت رسـانـه مـلّـی
➖انـتـقـاد سـازنـده بـه رسـانه مـلـی / حجتالاسلام والمسلمین رسایی
▪️ لطفاً نشر حداکثری و ارسال برای دستاندرکاران رسانه ملی🌹
▪️خودِ رسانه ملی باید تصمیم بگیرد که تریبون چهرههای تکراری و حزبی؟ یا تریبون فعالان جبهه انقلاب؟ | رضایت ملت انقلابی نه رضایت عنواندارها | عدالت رسانهای
#فریضه_امر_به_معروف
#بازگشت_به_انقلاب
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر مردم رسیدگی به فساد مسئولان را ببینند پای صندوق رای میآیند
🔰رسایی در برنامه صف اول: از دلایل مشارکت کم مردم در انتخاباتها، عدم محاکمه مسئولانی است که فساد دارند یا ترک فعل کردند! مردم اخبار محاکمه ترامپ را میبینند در حالی که روحانی و برخی وزرایش محاکمه نشدند!
فیلم کامل اینجاست:telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ انتقاد صریح رسایی از آقای محسنی اژهای! چرا مطابق اصل ۱۴۲ قانون اساسی، اموال حسن روحانی و وزرای متخلفش را رسیدگی نکردید؟!
فیلم کامل اینجاست:telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رسایی در برنامه صف اول: اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در مقایسه با حوادث سال ۶۰ چیزی نبود، اغتشاش اصلی قهر مردم با صندوق رأی است.
فیلم کامل اینجاست:telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔹واقعیت یک کلیپ تقطیع شده
♻️ مشارکت اگه پایین باشه به نفع ما تموم میشه!
این جمله اعتقاد چه کسی بود؛ هاشمی رفسنجانی یا حمید رسایی؟!
حتما شما هم تقطیع شده این کلیپ (حذف ابتدای آن) را در فضای مجازی دیدهاید. این جملات درحقیقت اعتقاد رفسنجانی در دهه ۷۰ است. این مسأله (مدیریت دمکراسی بامشارکت حداقلی) یکی ازنقاط اختلاف هاشمی با امام خامنهای بود. رهبر انقلاب همواره معتقد به مشارکت حداکثری بودهاند.
در روزهای اخیر و در آستانه انتخاباتی دیگر، بازهم این کلیپ تحریف شده به اسم رسایی در فضای مجازی درحال باز نشر است.
لطفا شما هم این کلیپ را برای دیگران ارسال کنید تا این دروغ کثیف، خنثی شود.
گفتنی است موسوی خوئینیها درگفتگو با ایرنا (۲۵ دی ۹۷) خاطره ملاقاتش با هاشمی را اینگونه نقل میکند: «در دیداری که سال ۷۶ با هاشمی داشتیم، گفت: من با آقای خامنهای اختلاف نظر دارم. ایشان نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم، همان بشود
این کلیپ را هم ببینید: eitaa.com/rasaee/9938
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۴
من مسئول رسیدگی این پرونده (کلاک لواسان) نبودم در هیچ زمانی من مسئول رسیدگی نبوده ام. در قوه قضاییه رسیدگی و مسئول رسیدگی فرد محور است یعنی موضوع به قاضی ارجاع میشود و رسیدگی با همان قاضی است رییس کل، نظام اداری را مسئول است و خودش رییس شعبه اول دادگاه تجدید نظر است نمی شود گفت آقای رییس کل شما نسبت به همه پرونده ها مسئولی. نسبت به امور اداری مسئول و نسبت به امور مالی مسئول است اما نسبت به پرونده هایی که در سایر شعب رسیدگی می شود مسئول نیست. فرایند دارد، مسئول خود قاضی است، اشکال داشت، دادگاه تجدید نظر هست اگر ان اشکال داشت، دیوان عالی کشور و اگر تخلف کرد دادسرای انتظامی قضات. کسی که رییس دادگستری کل می شود ریاستش اداری و مالی است و در شعبه اول تجدید نظر رییس است من هیچ گاه در هیچ پرونده لواسان مسئول رسیدگی نبوده ام در این بخش مکاتبه هم رسیدگی را دیگری انجام داده است.
🔹دیگری یعنی چه کسی انجام داده است؟
در خود گزارشی که دست شما است، آمده. اگر گزارش قبلی خودتان را نگاه کنید معلوم است که رسیدگی را رییس قوه قضاییه وقت انجام داده است و اجرایش را به رییس کل دادگستری تهران داده است.
🔹این دستورالعمل پنج صفحه ای؟
اسمش دستورالعمل نیست
🔹این حکم قضایی!
اسمش حکم نیست
🔹اسمش چیست آقای اسماعیلی؟
ابلاغ رای صادره است
🔹در این ابلاغیه قضایی یعنی شما نقشی در آن نداشته اید؛ رئیس قوه قضائیه انجام داده حالا تیم داشته یا خودش انجام داده ما نمی دانیم.
در این ارتباط حکمی صادر شده اجرایش را به رییس کل دادگستری تهران داده اند.
🔹یک سوال دیگری که من در اینجا دارم این است که در ابلاغیه آمده امضا شده از ناحیه هیات سه نفره؛ مشخص هست که این سه نفر چه کسانی هستند؟ محرمانه نیست؟
بله معلوم است
🔹اسامی گفتنی است؟
بله گفتنی است؛ من معتقد هستم شما هم می دانستید ولی آنجا سه تا اسم غلط برده شده است
🔹مصاحبه شونده که ما نبودیم؛ ما نقل کننده بودیم. یکی را که گفته اید که خودتان بوده اید، نبودید؟
چرا بودم؛ اما نه برای رسیدگی! یک هیات سه نفره به ریاست مرحوم آقای خلفی، آقای دولت آبادی دادستان تهران و بنده تشکیل شده است برای معاینه محل و ارائه گزارش از وضعیت در ارتباط صرفا بحث اثرش نسبت به آلایندگی آب تهران و نه موضوع دیگری. وقتی ماموریتی داده می شود باید در چارچوب ماموریت انجام وظیفه کرد. اینکه آیا اینها مالک هستند یا نیستند آیا درست وارد شده است یا نه، آیا مجوز داشتند یا نه قرار نبود ما بررسی کنیم...
🔹این هیات سه نفره فقط درباره این محتوا نظر داده که ساخت و ساز برای آب شرب تهران مشکل ساز بوده یا نه و کاری به مسائل دیگر نداشته؟
الزاما در مورد همه محتوا نه. گزارشی توسط این هیات سه نفره تهیه شده است به رییس قوه قضاییه داده شده است ایشان با لحاظ گزارش و سایر اسناد و مدارک و محتویات و خیلی چیزهای دیگر، این حکم پنج صفحه ای را صادر کرده است و برای اجرای این حکم مسئول اجرا تعیین کرده است.
🔹مسئول اجرا شما بوده اید؟
بله در حقیقت رییس دادگستری بود که من بودم.
🔹یک سوالی اینجا پیش می آید که مطابق همین حکم قرار شده است ۵۰ درصد زمین ها برگردد به حالت زراعی ادعا این است که تا الان هیچ کدام این اتفاق ها نیفتاده است؛
من وضعیت فعلی را نمی دانم
🔹همان موقعی که شما بودید هم هیچ اتفاقی نیفتاده
اراضی در وضعیت زراعی در اسناد ثبتی ثبت شده است زراعی؛ اجازه هیچ پروانه ای برای اینها داده نشده است اما اینکه مالک بر روی اینها زراعت کرد؟ ببینید ماهیت تعیین می شود نه واقعیت عینی خارجی. این زمین ماهیتش زراعی است من مالک یا رویش کشت می کنم یا نه. مالک را که مجبور نمی کنم که برو رویش کشت کن اما از نظر کاربری می شود دارای کاربری زارعی و در اسناد ثبتی به ثبت رسیده است. اما اگر کشت و زرع نشد کسی نمی تواند متعرضش بشود.
🔹روی این زمینها ساخت و ساز شده است آقای اسماعیلی
اگر ساخت و ساز شده است باید علیه ذینفعان یا گزارش مردمی یا شهرداری گزارش دهد و رسیدگی شود.
🔹مسئول اجرای رای شما بودید؛ شما منتظر گزارش بودید؟
چه تاریخی ساخت و ساز شده است؟
🔹بعد از صدور این حکم قضایی که شما مسئول اجرایش بودید.
بعد از صدور تا امروز شامل این زمان می برد دلیل بیاورید. ساخت و سازها تاریخ دارد
🔹سال ۹۷ شما در دادگستری تهران بودید یا نه ؟
من سال ۹۸ از دادگستری تهران آمدم بیرون.
🔹سال ۹۷، شهرداری لواسان، نامه به دادگاه لواسان دارد که در آنجا ساخت و ساز غیرمجاز می شود باید برخورد شود؛ مسئول اجرا هم شما بودید ولی بر خلاف این حکم و به نفع مالکان عمل شده است.
سوابق هست تا روزی که بنده در دادگستری بوده ام چنین گزارشی به من واصل نشده است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۵
🔹شما فرمودید که اساس این ابلاغیه کاری به این نداشت که ساخت و ساز غیر مجاز هست یا نه صرفا برای بحث آبریز بود اگر همین را ملاک قرار دهیم با توجه به سابقه ای که منجر به صدور این ابلاغیه شد به مخاطب حق بدهیم اینگونه برداشت کند که حرف رهبری دور زده شده است. رهبر انقلاب برای چه در سخنان خود فرمودند ساخت و سازها برخورد شود و اگر کسی در قوه قضاییه دست دارد شدیدتر برخورد شود؟ اصل بحث این است در جایی که خلاف قانون و خلاف مصوبه و بدون مصوبه شورای شهرسازی آمده است خارج از محدوده شهری این ساخت و سازها انجام شده بعد این دستورالعمل فقط آمده به حوزه آبریز ورود کرده است که آیا اینها دخالتی در آلوده شدن آب دارند یا نه و در عمل چه اتفاقی افتاده است با توجه به بندی که در آخر ابلاغیه هست و محتوایی که دارد و فضایی که ایجاد کرده است؛ در عمل چه در افکار عمومی و چه مسئولین لواسان، موضوع تمام شده تلقی شده است. آنهایی هم که ساخت و ساز داشتند، کارشان را ادامه دادند. علی رغم اینکه سال ۹۱ مشخص شده بود معاون استاندار وقت خلاف قانون، مصوبه گرفته است و این را در محدوده شهری آورده است؛ اما به آن موضوع پرداخته نشده است. بنابراین شما حق بدهید وقتی به اینجا رسیده منِ به عنوان رسانه برداشت دیگری کنم که حرف رهبری دور زده شده است. رهبر انقلاب می خواستند که اطراف سد، ساخت و ساز نباشد ولی عملا آنهایی که بودند گفتند بسازند و ۵۰ هکتاری که به شهرداری داده شده بود، بلاتکلیف ماند و حالا بعد که چه شد و اضافه بر آنها هم ساخته شد و بیشتر از سه طبقه هم ساختند بماند.
من یک اشاره کنم به آقا چیزی را نسبت ندهیم
🔹خودشان صحبت کرده اند.
فرمایشات آقا بالای سرهمه ماست. موضوع عام ساخت و سازها و تغییر کاربری عمومی است توی این قصه مکاتبات موجود است یعنی مکاتبات متعدد از دفتر حضرت آقا آمده است همه مکاتبات ناظر به حوزه آبریز است و ناظر به مالکیت نیست، مربوط به سلامت حوزه آبریز است.
🔹یعنی شما توقع داشتید آقا همه جزئیات درباره بررسی اصل مالکیت و نحوه انتقال و .. را هم مطالبه کنند؟
موضوع اقدامات کلی قوه قضاییه در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز است. فرمان آقا در خصوص تغییر کاربری است در خصوص تنفسگاه تهران، در خصوص ساخت و سازهای بالای ارتفاع ۱۸۰۰ و غیره است. اینها رهنمودهای حضرت آقاست، قوه قضاییه هم نسبت به اینها مسئولیت داشته است و کار هم کرده است بیلان کار هم دارد چه در دوره ای که من بوده ام و چه در دوره ای که من نبوده ام. اما وقتی که پرونده تشکیل می شود و موضوع دارد و برای این موضوع مشخص، پرونده ای تشکیل شده است و به این پرونده رسیدگی شده است، در این پرونده حکمی صادر شده است. همه موضوعات عالم اسلام را به هم گره نزنیم در این پرونده حکمی صادر شده است؛ اتفاقا همین حکمی که صادر شد و اسنادی که بدست ما آمد زمینه ساز پرونده بعدی شد و مابقی را هم پرونده کردیم. آنچه را میگویید در مورد معاون استاندار و شورای شهرسازی، این از افتخارات من است چون من تا قبل از این قصه در این پرونده نقشی نداشتم این ماموریت به من داده شد و موضوعات دیگری کشف شد.
🔹پرونده معاون استاندار درسال ۹۱ مطرح شده؛ شما آن موقع بودید؟
نه من سال ۹۱ نبودم؛ بعد از این قصه ابلاغیه، خیلی از مستندات را من گردآوری کردم. من موظف به اجرای حکم بودم.
🔹یعنی قبل از دستگیری طبری؟
بله؛ و همین بستر ساز پرونده شد.
🔹سال ۹۵ تا ۹۸ که طبری سر قصه بیمه و ارتباطش با دانیال زاده محاکمه شد سوال افکار عمومی این است که چرا محاکمه طبری اطلاع رسانی نشد و معلوم نشد کی محاکمه شد، کی تبرئه و کی بیرون اومد ! چرا در اون موقع با اینکه این تخلفات کشف شده و شما مدعی کشف ان هستید، پس چرا قوه قضاییه به تخلفات ورود نکرد؟
من اولا در پرونده های کیفری سمت نداشته ام. پرونده کیفری متولی داشت و آن قرار ها در دادسرا بود و متولی دیگری داشت. من تعجب می کنم! اینکه من می گویم شماها زوم کرده اید و یک آدمی مثل اسماعیلی را پیدا کرده اید و به هیچ کسی دیگه ای کاری ندارید، همین است. همان پرونده ای که می گویند نقض شد قرار منع تعقیب صادر شد و بعد اعاده دادرسی شد و قرار منع تعقیب نقض شد کی نقض کرده بود و کی صادر کرده بود کی تایید کرده بود؛ و چه کسی افتاد دنبال نقضش. یعنی آنچه را که ما کشف کرده ایم. یعنی ورود ما بعد از این قصه و اطلاعاتی که ذره ذره به دست ما رسید.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
♻️ مسئولان آموزش و پروزش از روسیه یاد بگیرند
روسها برای دانش آموزان کلاس یازدهم (۱۷ سالهها) در سال تحصیلی جدید، کتابی نوشتهاند که جنگ روسیه و اوکراین را تشریح میکند.
بر خلاف جنگ تحمیلی عراق علیه ایران که هرگز در مدارس تا این حد جدی گرفته نشد، روایت رسمی از یک واقعه مهم، آن هم در سطح مدارس تا این اندازه در روسیه جدی گرفته میشود.
شاید اگر در ایران درباره جنگ تحمیلی، فتنه های داخلی مثل فتنه ۸۸ و یا سیاستهایی که دولتها انجام شد و شکست خورد، گفته شده بود، برخی از بچههای جوان امروز ناآگاهانه فریب فتنههای دشمنان را نمیخوردند.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
توصیههای پدر حقوقدان به دختر بی حجابش
دخترک مثل همیشه یک شال داخل کیفش گذاشت
پدر گفت هنوز هم همراه خود شال می بری؟
پدر گفت طبق #لایحه_جدید_حجاب، هیچ مامور و هیچ احدی حق ندارد جلوی تو را بگیرد. چون دیگر بی حجابی جرم نیست!!!
ورود تو به غیر از دادسرا به هیچ نهادی ممنوع نیست و همه موظف به ارائه خدمات به تو هستند.
کسی حق ایجاد مزاحمت و توقف برای تو را ندارد، لذا الزامی به پاسخگویی سوال هیچکس نداری.
عکس برداری مردم بی نشان از تو جرم است، اما اگر مامور بانشانی از تو عکس گرفت فورا با دوربینت از آن ها و نام و نشان شان عکس بگیر...
آنها نخواهند توانست تخلف تو را اثبات کنند، اما تو آنها را به جرم شان محکوم خواهی کرد
دخترک لبخندی زد و شال را برای همیشه به گوشه اتاقش پرتاب کرد و از خانه خارج شد.
✍ منتظریم تا نمایندگان مجلس در بررسی لایحه ححاب، این موارد را اصلاح کنند.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ انتقاد صریح حمید رسایی در رسانه ملی از فریبکاری دو قبلیه اصولگرا و اصلاحطلب با #لولوسازیهای نمایشی...
فیلم کامل اینجاست: telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ انتقاد بیپرده رسایی از لیستهای بیضابطه انتخاباتی
لیست بندیهای بیضابطه احزاب، گاهی خروجیاش میشود رای دادن به کسانی که مهمترین سابقهشان کیفکشی و دامادی برخی شخصیتهاست!
فیلم کامل اینجاست: telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ رونمایی از نحوه حضور انتخاباتی نیروهای انقلابی
👌 شورای مشورتی نیروهای انقلاب تشکیل میشود
🔰 حمید رسایی در برنامه صف اول: از میان چهرههای شناخته شده و فعال در بزنگاههای انقلاب، شورایی برای مشورت دادن به مردم در ایام انتخابات تشکیل میشود.
ما مخالف لولونمایی جریانات سیاسی از یکدیگر و جذب آرای مردم هستیم. برخیها برای تحمیل لیست انتخاباتی خودشان نیاز به این لولوسازی دارند.
فیلم کامل گفتگو اینجاست:
telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از بصیرت
در آئین اختتامیه دومین رویداد ملی سواد رسانهای
محمدرضا شهبازی به عنوان چهره سال سواد رسانهای، معرفی و تجلیل شد
در آئین اختتامیه دومین رویداد ملی سواد رسانهای کشور، محمدرضا شهبازی به عنوان چهره سال سواد رسانهای معرفی و تجلیل شد.
گفتنی است، محمدرضا شهبازی مجری برنامه «پاورقی» و برنامه «سید خندان» شبکه دو سیماست.
این نویسنده و مجری تلویزیونی، سابقه نویسندگی فیلمنامه سریال وضعیت زرد را نیز در کارنامه خود داد.
او یکی از مجریان انقلابی و طنزپردازان ایرانی است که از نوجوانی وارد عرصه فرهنگی و طنز شده است.
برنامه پاورقی یکی از موفقترین تولیدات رسانهای در مقابله با ابعاد رسانهای اغتشاشات سال گذشته و تبیین تناقضات و دروغهای رسانههای برانداز بود
🆔 @Baseeratt
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۶
🔻در گفتگوی ۹دی با وکیل طبری در حق من ظلم شد
من یک جمله مهم کلیدی را بگویم؛ اینکه من گفتم شما بیایید اینجا برای اینکه توضیحاتی بدهم که چه ظلمی شما در ۹دی انجام داده اید. اما شما به دنبال محتوای پرونده هستید اما مدنظر من این نیست. من الان هم مدعی هستم پرونده فعلی آقای طبری و حتی در همان موقع هم گفتم برید مصاحبه من را گوش کنید گفته ام بخشی از پرونده مفتوح است بخش مفتوح مانده پرونده باید فرایند قضایی خود را طی کند. من نه نسبت به بخش مفتوح پرونده اظهار نظر می کنم نه نسبت به این اعاده دادرسی اظهار نظر می کنم. من می گویم اینها در قوه قضاییه فرایند دارد باید فرایند قضایی خود را طی کند.
🔹عیبی نداره؛ آیا اجازه داریم از قوه قضائیه سوال کنیم؟
از قوه قضائیه سوال کنید
🔹اجازه داریم از مسئولین قبلی و جدید قوه قضائیه هم سئوال کنیم؟
من نسبت به آنچه که در این نشریه و مصاحبه گفته ام که بیش از چهل بار اسم من برده شده است و ده ها دروغ و تهمت به من نسبت داده شده است و ۹دی به من ظلم کرده است...
🔹اصلا همین جمله شما را هم تیتر می کنیم؛ خوبه؟
بله؛ من حرفم این است که به من ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه اجازه بدهید که بگویم چقدر از اینها که نوشته اید دروغ است اما شما هی می گویید اینو بگو. من میگویم شما نسبت به من ظلم کرده اید. اجازه بدهید دروغ ها را برایتان بشمارم. بگویم اینی که اینجا نوشته اید دروغ است.
🔹شما هر چقدر بیشتر بگویید ما بیشتر خوشحال می شویم؛ فقط قبلش اجازه می دهید یک سوال بپرسم
نه؛ اجازه بدهید و سوالتان را نگه دارید
🔹جای این سوال همینجاست
سوالاتتان را یادداشت کنید که یادتان نرود. یکسری از جملات دروغ وکیل طبری در مصاحبه با ۹ دی را می شمارم: تلاش آقای اسماعیلی این بود که محاکمات سریعتر شروع شود؛ اصلا سیاست قوه قضاییه تسریع در رسیدگی است اما وقتی شما این را می گویید در این پرونده اسماعیلی یک نظری را داشت یعنی یک اراده خاص. ما خیلی از پرونده ها مثل این پرونده، کثیرالشاکی، دارای جنبه ملی را در اولویت قرار دادیم این که گفته شده تلاش اسماعیلی این بود که ... جمله بعدی ایشون ادعا می کند که قاضی پرونده گفت آقای اسماعیلی آخر گرفتارمان می کند؛ من چنین حرفی را نگفته ام
🔹از قول قاضی ادعا شده
من بعید میدانم که اون آقای قاضی چنین حرفی را زده باشم. نکته سوم اینکه در مصاحبه با وکیل سابق طبری گفته شده: «متوجه شدم شخصی که نسبت به دادگاه پیگیری خاصی دارد و عملا پشت قضیه است آقای اسماعیلی است در حالی که ایشان ارتباط مستقیم با زمین های کلاک دارد و خودش در مظان اتهام است.» سئوال من این است که او این حرف را زد اما آیا هر حرف زده را باید منتشر کرد.
🔹این ها در رسانه های بیگانه و داخلی مطرح شده است اینطور نیست که اگر به آن نپردازید پاک شود
در رسانه های بیگانه به قرآن هم اهانت کرده اند؛ شما هم اهانت می کنید؟ حجت است برای شما رسانه بیگانه؟ فرق است حتی در رسانه های داخلی، یک رسانه زرد مطلبی را خلاف واقع نسبت به کسی نسبت بدهد یا یک رسانه دیگر. خوب می دانید فرق دارد.
🔹ما اگر زرد بودیم که شما وقت نمی گذاشتید
اما من روزنامه تان را زرد کردم (هایلایت با ماژیک زرد) از بس زرد نوشته اید. می توانید عکس هم بگیرید اینجوری زرد شد. اینها نکات ظریفی است؛ قوه قضاییه دنبال این است که این پرونده ها زود رسیدگی شود؛ این نکته درستی است. قوه قضاییه ارکانی دارد اما وقتی این را به شخص نسبت می دهیم و می گوییم خودش پشت قضیه و در مظان اتهام است این خلاف واقع و دروغ و جفاست. در بخش دیگری گفته شده: اگر دادگاه منصفانه بود باید آقای اسماعیلی هم پاسخ می داد؛ باز اینها حقوقی است. پاسخ دادن یعنی متهم بودن. حرف زدن مطلع را نمی گویند پاسخ دادن. این ادبیات در عالم حقوق یعنی این شخص متهم است باید بیاید پاسخ است.
🔹یعنی از مطلع سوال نمی کنند؟ با مطلع که خوش و بش نمی کند می گویند بیا این سوالات را جواب بده
فرد مطلع گواهی می دهد، شاهد شهادت می دهد، متهم پاسخ می دهد. ادبیات حقوق است. شاهد را نمی گویند پاسخ بده؛ مطلع گواهی می دهد. وقتی با این ادبیات می نویسیم یعنی میگوییم این آقا یک جرمی مرتکب شده و در مظان اتهام است.
🔹مصاحبه شونده این ادعا را کرده و ما هم انکار نمی کنیم؛ حالا شما می گویید دروغ می گوید و توضیح می دهید ماهم همین را منتشر می کنیم. قضاوت با خوانندگان است
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۷
🔻در پرونده طبری نه به عنوان شاکی، نه به عنوان شاهد، نه به عنوان مطلع و نه به عنوان متهم احضار نشدم/ به اندازه کافی آبرو بردهاید بروید از خیلی ها بپرسید
🔹در بخش دیگر گفته شده: «من متوجه شدم آقای اسماعیلی در دادگاه خیلی تاثیر گذار هستند.» ببینید اینکه من مستنداتی را جمع کردهام درست اما در فرایند رسیدگی تاثیر داشته ام؛ نه. اینها هر کدام دقت خودش را می خواد من در فرایند رسیدگی تاثیری نداشته ام. قاضی مستقل است فرایند رسیدگی صفر تا صد را انجام می دهد. اگر قاضی تحت تاثیر قرار بگیرد از عدالت ساقط است و صبح باید برود کنار. من عرض می کنم بنده در فرایند و در تصمیم قاضی و اظهار نظر قاضی هیچ مداخله و تاثیری نداشته ام. بعد می گوید: «وقتی که نزدیکتر میشدیم به مسئولیت های آقای اسماعیلی متوجه می شدیم تلاش برای پایان دادن دادگاه بیشتر شده است.» باز دورغ است من اصلا اینکه دادگاه یک جلسه باشد ۱۰ جلسه باشد زود تمام شود دیر تمام شود اصلا بنده نگفته ام زود یا دیر تمام شود. من یک عمر قضاوت کرده ام نسبت به یک یک قضاوت هایی که انجام داده ام قبر و قیامت باید پاسخگو باشم همه قضات باید اینگونه بایستی باشند. از یک طرف می گوییم اسماعیلی می گفت زودتر رسیدگی آغاز شود از یک طرف اینها؛ یعنی تناقضات وجود دارد این آدم دارد فضا سازی می کند و پرونده طبری را با این کارش دارد منحرف می کند. در بخش بعدی می گوید: «آقای منصوری قاضی اجرای احکام همین ماجرای لواسان بود.» دروغ است. «و با آقای غلامحسین اسماعیلی و طبری با هم مسئول و دوست بودند» اگر اسم کوچک طبری گفته نشد مهم نیست اما اسم کوچک اسماعیلی حتما باید گفته شود! جفاست اگر نگوییم! می گوید با هم مسئول و دوست بودند؛ عرض کردم هیچ دوستی نبود میخواهم بگویم دشمنی هم بوده. امروز بنده در دولت دوستان و رفقایی داریم با برخی دیگر همکار هستیم. ما در دولت با برخی ها دوستی و با برخی ها همکار هستیم شما هم در عالم رسانه همکار زیاد دارید اما در بین این همکاران با برخی ها دوست هستید و طبیعی است؛ پس این موضوع خلاف واقع است. و اینکه می گوید: «در ماجرای لواسان آقای منصوری و آقای اسماعیلی پاسخ ندادند و پرونده خلا دارد.» ببینید یک جمله آقای طبری گفته که باید فلان شود و نسبت به آن جمله توضیحات لازم به قاضی داده شده است. اما اینکه آقای منصوری که مرده است خدا رحمتش کند برید بالای سرقبرش که جنازه اش را آورده اند ایران سوال بپرسید. صراحتا عرض می کنم مرا قاضی هر کجا احضار کرده، من قاضی بودم و مصونیت قضایی داشته ام اگر می خواستم متهم شوم باید تعلیق می شدم اما من بارها احضار شدم و رفته ام. تیپ من این است. من رییس سازمان زندان ها بوده ام در زندان اردکان یزد یک زندان در خواب افتاد دستش شکست گفتند که مقصر رییس زندان، مدیرکل زندانهای استان و رییس سازمان زندانهاست پرونده تشکیل شد. اومدم تهران.
🔹در پرونده طبری به عنوان مطلع احضار نشدید؟
کسی بنده را احضار نکرد و مطلبی را که گفت خودم توضیح دادم برای دادگاه؛ اما بنده نه به عنوان شاکی نه به عنوان شاهد نه به عنوان مطلع و نه به عنوان متهم احضار نشدم. این چه حرف و منطقی است اسم کسی که در کیفر خواست نیست، متهم در موقع دفاع یک اسمی به کار می برد که برید بیاوریدش بابا این قضا نیست.
🔹البته اگر ارتباط داشته باشد می توان این کار را کرد
تشخیص با قاضی است
🔹ما هم قبول داریم تشخیص با قاضی است؛ اما اینکه بگویند اگر در پرونده اسم ایشان آمده، چه ربطی به ایشان داشته؟ اما وقتی طبری ادعا بکند شاید ادعایش دروغ باشد اما قاضی می تواند ایشان را احضار کند.
رفتار و اخلاق من اینگونه بوده است که در پرونده های متعدد احضار شدم. برخی را رفته ام و برخی را وکیل گرفته ام. مثال عینی اش را هم زدم که زندانی در خواب از روی تخت افتاد و گفت یکی از مقصرین رئیس سازمان زندانهاست که تختها را خوب درست نکرده است.
🔹خب حرف منتقدان دادگاه هم درباره اصل این موضوع است که چرا شما را نخواسته اند؟
حالا اگر قاضی تشخیص نداد که فرد را احضار کند، ما باید آبروی طرف را در رسانه ببریم
🔹چرا باید آبروی شما را ببریم؟ اینکه برای شفافیت پرونده و عناصر آن پیگیری می کنیم آبرو بردن است؟
به اندازه کافی آبرو بردهاید بروید از خیلی ها بپرسید.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
♻️ صدای گوجهکاران قزوین را هم بشنوید.
#پیامهای_مردمی
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
♻️ کرِیگ رابرتسون بابت تهدید بایدن در فیسبوک بدون حتی برگزاری یک جلسه دادگاه توسط پلیس سوراخ سوراخ شد!
فقط اسفند ماه پارسال، هزاران نفر از همانهایی که میگفتند "خامنهای تسلیمشو" شامل عفو رهبری شدند، همانهایی که میگفتند جمهوری اسلامی دیکتاتوره!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻رخنهی لیبرالیسم در جبههی انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱. برخی نیروهای تجدیدنظرطلب در درون جبههی انقلاب، نسبت به غیرانقلابیها، ملایم و منعطف و مداراییاند اما انقلابیهای اصیل را بهشدت، طرد و نفی و سرکوب میکنند. اگر اینان به انقلابیهای اصیل بگویند «سوپرانقلابی»، اختلاف و انشقاق ایجاد نکردهاند، ولی اگر انقلابیهای اصیل به آنها بگویند «صورتی»، گسستآفرین و وحدتشکن هستند. در واقع، سیئات انقلابیهای اصیل، حسنات اینان است. پس با معیارهای دوگانه و خودخواهانه مواجه هستیم.
۲. تعبیر دقیقتر و زیباتری که میتوان دربارهی اینان به کار برد، «انقلابی نمایشی» است؛ چون انقلابیگریشان، از برخی ظواهر و صورتها فراتر نمیرود و عمق هویتی ندارد. وانمود میکنند که انقلابیاند، اما دچار چرخش و دگردیسی شدهاند.
۳. شاید اولین برچسب را به این جماعت، شهید بهشتی زد که به آنها گفت «نیروهای بینابینی». یعنی هم این طرف هستند و هم آن طرف. آدمهای دوشخصیتی که هنوز تصمیم نگرفتهاند چه باشند.
۴. در دههی اخیر، عدهای رفتند زیر پرچم «اسلام رحمانی». آیتالله خامنهای هم در مقابلشان گفت اسلام رحمانی، همان معارف نشأتگرفته از «لیبرالیسم» است. این هم از برچسب غلیظ ایشان. بعد از مطهری و بهشتی، دیگر چندان اصطلاح «التقاط» را به کار نمیبرند. من اینان را التقاطی میدانم؛ همان «اسلام رحمانی» که ترکیب اسلام و لیبرالیسم است.
۵. برخی از انقلابیها کوشیدند ادای اصلاحطلبان درآورند. شدند کپی کپی. از اصالتها بریدند و به اصیلها گفتند تندرو. البته درباره صورت مشترک و مخرج مشترک داشتنشان با اصلاحطلبان، هیچگاه توضیح ندادند. نرمنرمک چرخیدند.
۶. دربارهی «برجام» و «فضای مجازی» و «حجاب»، مانند خاتمی و اصلاحطلبان فکر میکنند. فقط مشکل اینجاست که برخلاف اصلاحطلبان، تعبیر «حضرت آقا» را هم ضمیمهی استدلالهای اقتباسی خود میکنند.
۷. حاجقاسم را نیز از آن خود میدانند؛ همان کسیکه میگفت دختر شهید، فقط به قصد «هدایت» میتواند با دختر بدحجاب، ارتباط داشته باشد نه به قصد «رفاقت»؛ یعنی حتی رفاقت با اینان را نیز نمیپسندید. نمیدانند سیاست حاجقاسم، «سیاست هدایت» بود نه «سیاست تمایز». هم برجام را تصمیم نظام میدانستند و هم فتوحات منطقهای حاجقاسم را میطلبیدند.
۸. رهبر انقلاب از سه مرحله سخن گفتهاند: خودسازی، جامعهسازی و تمدنسازی. اینان چون در مرحلهی خودسازی، شکست خوردهاند، ارادهی انقلابی ندارند و بهجای جامعهسازی، در پی جامعهسنجی هستند تا مطابق ذائقه، حکومت کنند.
۹. در اغتشاش سال گذشته دیدید که «مواضع دوپهلو» داشتند. هرچه فریاد داشتند بر سر نظام و نوع حکمرانی کشیدند؛ مانند خاتمی. دوگانهی نظام/ مردم را پذیرفته بودند؛ همانند اصلاحطلبان.
۱۰. حداقل یک دهه است که کسانی در درون جبههی انقلاب، التقاطی شدهاند. کلیدواژههایی هم دارند: وحدت/ خلوص، همبستگی/ دوقطبیشدن، عقلانیت/ تندروی، فرهنگ/ امنیت، جذب حداکثری/ طرد، و ... . از همهی اینها روایت غلط دارند.
۱۱. از اصول بریدهاند اما انتظار دارند که همچنان در هستهی مرکزی گفتمان انقلاب باشند. به ما میگویند «تنگنظری» نکنید ولی مسأله این است که خودشان «تجدیدنظر» کردهاند. دایرهی انقلاب و خودی نیز باید متناسب با بازاندیشیهای دورهای آنها گشاد شود؛ چون معیار، اینانند نه ارزشها.
۱۲. به همان معنا که امام خمینی به بازرگان، «برچسب لیبرال» زد، من هم این اصطلاح را به اصولگرایی نسبت میدهم. روح بازرگان در بخش عمده اصولگرایان، حلول کرده است. «اسلام رحمانی»، فصل مشترک اصولگرایان و اصلاحطلبان شده است. اسلام رحمانی، یعنی لیبرالیسم و هر کس به مؤلفههای آن معتقد باشد، دچار التقاط شده است؛ چه اصلاحطلب و چه انقلابی.
۱۳. جالب اینکه میان «بدنه» و «بالاییها»، تفاوت آشکار وجود دارد؛ بدنهی انقلابی که در کف هستند، وفادارند اما هرچه فراتر میرویم و به نخبگان میرسیم، موارد استحاله بیشتر میشوند. گویا وضع اجتماعی (قدرت) و وضع فکری (حقیقت)، تا حدی با یکدیگر نسبت عکس دارند. ازاینرو، جماعت از راه انقلاب بازگشته و به تفکر اصلاحات پیوسته، اکثریت نیستند که «واسازی فکری»ام به «واگرایی اجتماعی» برسد.
۱۴. از هرچه که واسازیشان کند متنفرند؛ مثل همین متن! بیدرنگ، واکنش منفی نشان میدهند و برآشفته میشوند. نگرانند که مبادا نسبتهای فکری و هویتی پنهانشان با اصلاحطلبان آشکار شود. میگویند خودمان هستیم ولی تاریخ اصلاحات میگوید تکرار آنهایند. تجدیدنظرطلبی را از سطر نخست آغاز کردهاند.
۱۵. راه «بازسازی انقلابی» از «واسازی اصولگرایی» میگذرد. اینان برای تداوم قدرت خویش، امکانهای انقلاب را به زنجیر بستهاند و مردم را در انتظار جهش تاریخی، دلسرد کردهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رابطه جیب و دهان از نظر رسایی در برنامه صف اول
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اسپانسر
🔰 حمید رسایی: جناب تالارپشتی هستند که با دستور قالیباف با حضورش در جلسهای که سلاحورزی هم آمده بود، به ریاست غیرقانونی این فرد در اتاق بازرگانی ایران مشروعیت بخشیدند! ایشان چهارسال قبل با پروژه همیشگی لولوهراسی به همراه آقای قالیباف وارد مجلس شد تا مجید انصاری رییس مجلس نشود! تالارپشتی با اینکه نماینده قائمشهر درمجلس هشتم بود، اما اگر شما در اوج کودتا و فتنه سال ۸۸ از او صدایی شنیدید ما هم شنیدیم. برای همین خیلیها با حضورش در لیست اصولگرایان مخالف بودند.
بعد از تشکیل مجلس یازدهم، یک روز در لابی مجلس با هم مواجه شدیم. گلایه کرد که چرا مخالف حضورش در لیست بودم. از سکوتش در بزنگاههای انقلاب گلایه کردم و از ارتباطاتش و ... اما خودش این ارتباطات را از جمله خصوصیات به درد بخورش میدانست و با افتخار از جذب کمکهای مالی از شرکتها، کارخانجات و صنایع تهران برای هزینههای انتخاباتی ائتلاف در سال ۹۸ گفت!
کانالهای زیادی از این گفتگوی جناب تالارپشتی و مأموریتی که قالیباف در تایید حضور غیرقانونی سلاحورزی به ایشان داده انتقاد کردهاند. من اما تعجب میکنم که برخی عزیزان دلپاک و انقلابی، چرا از ایشان و رییس مجلس گلایه میکنند! یعنی شما نمیفهمید که انتخابات نزدیک است و البته خرج هم دارد و اسپانسرها باید تلاش کنند!؟ آقایان هم بالاخره باید برنامهریزی کنند تا دراسفند امسال امثال مجید انصاری به مجلس راه پیدا نکنند. بدیهی است که اگر مثل مجید انصاری به مجلس برسند، فتنهگرانی مثل سلاحورزی را حمایت خواهند کرد. یعنی این را نمیفهمید؟!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ صدا و سیما نباید لکنت داشته باشد
صدا و سیما باید در چارچوب ارزشها باشد نه افراد
صدا و سیما باید مسئولین را به چالش بکشد
صدا و سیما باید مسئول را به پاسخ وادارد
برخی مسئولین به جای پاسخگو بودن، پرسشگر شدهاند
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
low.mp3
11.37M
استاد شهریار زرشناس در برنامه دیشب جهان آرا (۱۴ مرداد ۱۴۰۲) بحث را از مشروطه آغاز کرد؛ به ریشه های فکری_ تاریخی مواجهه ایران و غرب مدرن در دوره قاجار پرداخت و اثرات آن بر جامعه ایران امروز را تشریح کرد.
راه حل هایی را نیز بر اساس تجربه آلمان و روسیه مطرح کرد و البته انتقاد کرد که دولت فعلی نیز نتوانسته برای اداره کشور، تغییر پارادایم دهد و همچنان درب اداره کشور بر پاشنه توسعه غربی و گفتمان شبه مدرنیسم می چرخد.
✅https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی