فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ کسی که پشت تریبون از عدم دسترسی دستگاههای نظارتی بر عملکرد بانکها گلایه میکند، رئیس سازمان بازرسی کل کشور است!
اگر این سخنان آقای خدائیان درست است، چرا نمایندگانی که برای بخشنامه معاون وزیر کشور یقه خود را پاره میکردند، با شنیدن این سخنان خونشان به جوش نیامد؟ چرا یک دستگاه نظارتی نمیتواند بررسی کند که بانکها به چه کسانی وام دادهاند و ...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ سنگرگیری بانکها پشت خاکریز زیاندهی (۱)
🔸در ضربالمثل فارسی میگویند مرگ خوب است، اما برای همسایه! حکایت مالیات در کشور ما حکایت این ضرب المثل شده که گویا دریافتش لازم و واجب است اما فقط از مردم!
🔸برخی بانکها با رانت خلق پول، دارایی تملک کرده و سودهای کلان به جیب میزنند، اما با شعبدهبازی حسابداری، خود را زیانده نشان میدهند.
❌ کارشناسان معتقدند یکی از مزیتهای زیاننمایی بانکها، گرفتن معافیت مالیاتی است.
🔸آن کس که بیشتر سود میکند و بیشتر رفتار مخرب دارد، با معافیت مالیاتی در حال گرفتن تشویقی است. چرا از کارگر، کارمند، معلم، مهندس، پزشک، راننده و... مالیات میگیرید، از بانکها مالیات نمیگیرید.
👈 اتمسفر جمهوری اسلامی، حمایت از محرومان است، نه بالعکس! مسئولین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در اتمسفر دیگری گام برندارند!
🔸آیا مسئولین اقتصادی این وضع را نمیدانند؟ یا جرات برخورد ندارند؟ یا تعارض منافع اجازه برخورد را نمیدهد؟
‼️اگر برخی بانکها اینقدر زیانده هستند، مردم راضی نیستند که این بانکهای خدوم زیان بدهند. لطفا جمعشان کنید!
#مهار_بانکها #مهار_تورم
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ بیماری روانی نتانیاهو
🔰 تهران تایمز که به تازگی با انتشار یک نامه محرمانه و صوت محرمانه از دولتمردان امریکایی انها را انگشت به دهان کرده، حالا به سراغ نتانیابو رفته است.
🔹نتانیاهو و همسر وی دچار یک بیماری عود کرده روانپزشکی بوده اند که یکی از اعضای حزب لاپید، با ارائه پرونده های پزشکی آنها به دادگاه، طی شکایتی نتانیاهو را فاقد صلاحیت لازم برای تصدی مشاغل دولتی معرفی میکند.
🔸دادگاه رژیم صهیونیستی پس از چند ماه بررسی و تایید اسناد پزشکی، قصد ورود جدی به پرونده را داشته اما مقام بالاتر قضایی، طی دست نوشته ای اعلام می کند: «دادگاه صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد بررسی بیشتر این پرونده ممکن است امنیت ملی اسراییل را با مخاطره روبرو نماید.»
🔹علاوه بر این پرونده، پرونده های متعدد دیگری از بنیامین نتانیاهو بدست آمده که تماما با نفوذ و رشوه یا اعمال تهدید، از دستور کار رسیدگی خارج شده است.
👈 اخیرا بیش از ۷۰ هزار برگ سند قضایی که برخی از آنها ممهور به مهر محرمانه و فوق محرمانه هستند در حال حاضر در اختیار ایران قرار گرفته که بررسی و آنالیز آنها در حال انجام است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در دستگاه الهی، وسعت مالی شاید ناچیزترین بخش رزق و روزی باشد اما از دید بیشتر مردم مهمترین است؛ در حالی که طبق روایات، مواهب و ارزاقی مثل عقل، ایمان و یقین، بسیار کم بین مردم توزیع شده است. به کم قانع نباشیم! دست آوردن این روزی را از خدا طلب کنیم.
📖شوری آیه ۱۹
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ سیاستهای دوگانه کشورهای مدعی آزادی بیان؛
درخواست انگلیس از مالک اینستاگرام برای ایجاد امکان رصد پیامهای شخصی؛
🔸به گزارش رویترز، دولت انگلستان برای جلوگیری از سواستفاده از کودکان و محافظت از آنها در برابر دسترسی به محتوای مضر، به دنبال قانونمند کردن فعالیت اینستاگرام است.
🔸اما نکته جالب این است که همین نظارت و کنترل نسبت به محتواهای غیراخلاقی، در کشورهای دیگر برخلاف چیزی است که آن را آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات مینامند.
🔸گردش آزاد اطلاعات برای ما خوب و برای شما بد است؟ نظارت و کنترل برای شما خوب و برای ما بد است⁉️
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
حمید رسایی ✔️
. ♻️ بیماری روانی نتانیاهو 🔰 تهران تایمز که به تازگی با انتشار یک نامه محرمانه و صوت محرمانه از دول
.
♻️ اطلاعات بیشتر از حفره بزرگ امنیتی در رژیم صهیونیستی
🔰 چند روز پیش خبری در شبکه المیادین به نقل از برخی منابع امنیتی در ایران منتشر شد که در آن عنوان شده بود از طریق یکی از احزاب مخالف نتانیاهو، اطلاعاتی از یک پرونده قضایی مهم و محرمانه در رابطه با بنیامین نتانیاهو و خانواده وی از یک دادگاه رژیم صهیونیستی در اختیار قرار گرفته که بر اساس پاراف مقام قضایی، افشای این پرونده به امنیت ملی رژیم صهیونیستی آسیب وارد خواهد کرد و به همین منظور این پرونده مختومه اعلام شده است.
🔸 اما بر اساس اطلاعات جدیدی که منابع آگاه که در اختیار روزنامه تهران تایمز قرار دادهاند، موضوع فراتر از پرونده قضایی نتانیاهو بوده و کل پرونده های آرشیوی و جاری سیستم قضایی رژیم صهیونیستی هم اکنون در اختیار ایران می باشد.
🔹 بر این اساس، چندی پیش خبری در رسانه های عبری مبنی بر هک گوشی تلفن همراه 15 نفر از اعضای حزب لاپید و شخص لاپید منتشر شد که ناظران عامل این هک را دولت نتانیاهو معرفی کرده بودند. با توجه به اینکه اطلاعات پرونده های قضایی نتانیاهو و حزب او بسیاری از مقامات دولت فعلی رژیم و نیز برخی از سوءاستفاده ها و اعانههای غیر اعلامی به حریدی ها و پرونده فساد و جاسوسی آنها به بیرون درز کرده است، احتمال یک اقدام تلافی جویانه متصور می باشد اما آنچه اکنون مهم است، اطلاعات فوق محرمانه ای است که در اختیار ایران است و می تواند امنیت ملی رژیم را دچار مخاطره کند.
🔹 به عنوان مثال بر اساس اطلاعات تکمیلی منابع آگاه، بنیامین نتانیاهو و همسر وی دچار یک بیماری عود کرده روانپزشکی بوده اند که یکی از اعضای حزب لاپید، با ارائه پرونده های پزشکی آنها به دادگاه، طی شکایتی نتانیاهو را فاقد صلاحیت لازم برای تصدی مشاغل دولتی معرفی می کند. دادگاه رژیم صهیونیستی پس از چند ماه بررسی و تایید اسناد پزشکی، قصد ورود جدی به پرونده را داشته اما مقام بالاتر قضایی، طی دست نوشته ای اعلام می کند: دادگاه صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد بررسی بیشتر این پرونده ممکن است امنیت ملی اسراییل را با مخاطره روبرو نماید.
🔹 علاوه بر این پرونده، پرونده های متعدد دیگری از بنیامین نتانیاهو بدست آمده که تماما با نفوذ و رشوه یا اعمال تهدید، از دستور کار رسیدگی خارج شده است.
🔹از دیگر موارد بدست آمده، خیانت قضایی و تبعیض بین شهروندان عرب تبار و غیرعرب تبار بوده که همواره بر اساس یک نظام نامه غیر اعلامی، آراء به ضرر عرب تبارهای شهروند رژیم صهیونیستی صادر شده است.
🔹در کل بیش از 70 هزار برگ سند قضایی که برخی از آنها ممهور به مهر محرمانه و فوق محرمانه هستند در حال حاضر به بیرون درز کرده و بررسی و آنالیز آنها در حال حاضر در حال انجام است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🔸اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزام بخشی یکسان نیست و طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر میگیرد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹 این نشان می دهد که در برداشت بخش قابل توجهی از مردم از «واقعیت» با خود «واقعیت» فاصله وجود دارد. به عبارت دیگر، «ذهنیت» مردم در این زمینه، متفاوت با «عینیت» است.
🔸اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔹 آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر 100 نفر یا 1000 نفر، فقط 1 نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
✍ توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
یادداشت اصلی را در جهان نیوز بخوانید👇👇
https://www.jahannews.com/report/851203
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از رحمت الله معظمی
🔴تـوطـئـه خـزنـده
➖مواظب طراحی برای افغانی هراسی باشیم
▪️برکات وحدت ملت ایران و افغانستان در دفاع مقدس و توطئه تکفیریها، نمایان شد.
▪️کسانی این روزها از حضور افغانیها در ایران اظهار نگرانی میکنند که از تولد فرزندنشان در ایران خجالت میکشند!!!
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره ۵۳۶ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈 شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻مجمعی که مصلحت قطعی را تشخیص نمیدهد!
🔹مجمع تشخیص مصلحت برخلاف نظر صریح رهبر معظم انقلاب در بیاعتبارسازی معاملات غیر رسمی تعلل میکند
🔹 رهبر معظم انقلاب: مصلحت قطعی نظام و کشور در تصویب قانون سلب اعتبار از معاملات غیر رسمی است
🔻سپاه نور
🔹همراهی دانشجویان با فرمانده هوافضای سپاه در مراسم پرتاب موفق ماهواره نور
🔸آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸 سایپا هم درباره سوابق و تخصص داماد فدایی سکوت کرد
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
...
.
♻️ اسامی هفت تن از مدیران مجلس و یاران قالیباف بدلیل عدم استعفا در مهلت قانونی، در سامانه جامع انتخابات قرمز شده و نمیتوانند ثبتنام کنند. اما قالیباف با فشار به وزارت کشور دنبال چشمپوشی نهادهای قانونی است! آیا مجری و ناظر به این تبعیض تن میدهند؟!
متن یادداشتم را اینجا بخوانید
eitaa.com/rasaee/10424
.
🔹اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
♻️ آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸قسمت اول
🔰حمید رسایی: اساسا آنچه که میتواند در هر انتخابات خصوصا انتخابات مجلس شورای اسلامی، موجب رقابت سیاسی سالم به منظور افزایش مشارکت و حضور آگاهانه و با نشاط مردم و کمک به انتخاب اصلح در انتخابات شود، رعایت دقیق قانون و عدالت انتخاباتی با هدف ارتقاء شایسته گزینی است.
از جمله اقدامات قابل تحسین مجلس یازدهم در اصلاح قانون انتخابات، اضافه کردن مرحلهای برای بررسی مدارک شناسنامهای، مدارک تحصیلی و وضعیت اشتغال کاندیداها بود. بر این اساس مطابق ماده ۵۳ قانون انتخابات «داوطلبان نمایندگی مجلس باید ظرف هفت روز از تاریخ انتشار دستور شروع ثبتنام به وسیله وزارت کشور، به سامانه الکترونیکی که وزارت کشور جهت ثبتنام اعلام کرده است، مراجعه کنند و ضمن تکمیل پرسشنامه مخصوص اعلام داوطلبی، مدارک و گواهینامههای مربوط را بارگذاری و شناسه رهگیری أخذ نمایند.»
در این مرحله که به آن اصطلاحا پیش ثبتنام میگفتند، تکلیف کلیه کاندیداهایی که باید استعفا میدادند یا با استعلام از مراجع ذیصلاح، وضعیت اصالت مدارک تحصیلی و سجلی آنها مورد تردید بود، مشخص میشد.
این بند قانونی اما پس از تصویب و تایید شورای نگهبان در مرحله اجرا به دلیل دیدگاه خاص رییس مجلس درباره مدیران اطرافش، تبدیل به یکی از محورهای چالش برانگیز با وزارت کشور شد! چرا؟ ادامه یادداشت را دنبال کنید.
مطابق تبصره ۱ ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی «کلیه مقامات و همترازان آنها موضوع ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و با اجرای تبصره (۱) آن، مشمول حکم بند "الف" این ماده میباشند [بند الف مصادیقی از مدیران که از ثبتنام منع شدهاند را ذکر کرده]. تشخیص اعلام همترازی سایر مقامات با این ماده، بر اساس مجموع معیارهای ساختار، مأموریتها، جغرافیای تأثیرگذاری، ماهیت فعالیت و اختیارات، اهمیت و پیچیدگی وظایف و مسؤولیتها بر عهده سازمان اداری و استخدامی کشور میباشد و اثر این همترازی صرفاً نسبت به استعفا برای انتخابات بوده و اثر قانونی دیگری ندارد. این سازمان موظف است حداقل هشت ماه قبل از آغاز ثبتنام، فهرست مشاغلی را که همتراز تشخیص میدهد به وزارت کشور و شورای نگهبان، ارسال و اعلام نماید. رئیس مجلس و سمت نمایندگی مجلس از شمول حکم این ماده مستثنی است.»
بنا بر این ماده قانونی:
۱. مقامات و همترازان مقامات نمیتوانند ثبتنام کنند. مصادیق مقامات در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری مشخص شده است که محل بحث نیستند.
۲. اما همترازان مقامات شامل چه کسانی میشود؟ در ادامه این تبصره به صراحت گفته شده که تشخیص همترازان در موضوع انتخابات با سازمان امور اداری و استخدامی است. البته در تبصره ۱ ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، تعیین همطرازی پستهای کارکنان اداری مجلس به عهده رئیس مجلس قرار داده شده اما این موضوع فقط در خصوص تعیین همترازی برای پرداخت حقوق و مزایا است.
۳. سازمان امور اداری و استخدامی باید هشت ماه قبل از آغاز ثبتنام، فهرست مشاغل همتراز را اعلام کند که این اقدام صورت گرفته و از جمله کسانی که در لیست این سازمان لزوم استعفای آنها یادآوری شده است، مدیران مجلس هستند.
۴. اما نکته مهم اینجاست که به صراحت بخش پایانی این قانون، فقط رییس مجلس و نمایندگان از شمول این قانون مستثنی شدهاند. طبعا قانونگذار میتوانست مثل رییس و نمایندگان، مدیران مجلس را نیز استثنا کند اما نکرده! این یعنی تعیین همترازی توسط رییس مجلس درباره کارکنان فقط مربوط به تعیین حقوق آنهاست و نه موضوع انتخابات.
بعد از اینکه سازمان امور اداری و استخدامی، مدیران مجلس را مثل دیگر مدیران کشور مشمول حکم استعفا دانست، در چند نویت مکاتبه از سوی مجلس با معاون سیاسی وزیر کشور، از ایشان درخواست شد تا مدیران مجلس از شمول این ماده قانونی استثنا شوند. دلیل این درخواست چه بود؟ مطابق شنیدهها از اطرافیان رییس مجلس، دلیل فقط یک چیز بود: اگر اینها استعفا دهند، اطراف رییس مجلس خالی میشود! در واقع رییس مجلس دنبال این بود تا هم مدیرانش را در راس کار نگه دارد و هم از فرصت حضور آنها در رقابت انتخاباتی استفاده کند!
وقتی معاون وقت سیاسی وزیر کشور زیر بار این درخواست تبعیض آمیز نرفت و با توجه به اعلام همترازی توسط سازمان امور اداری و استخدامی این کار غیرممکن اعلام شد، فشارها به وزارت کشور آغاز و یکی از مهمترین دلایل اصرار رییس مجلس برای تغییر معاون سیاسی وزیر کشور در کنار بهانهای که بابت صدور بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور مطرح بود، همین زیربار مطالبه غیرقانونی رییس مجلس نرفتن بود.
ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/10425
🔹اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
♻️ آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸قسمت دوم
🔰حمید رسایی: در حال حاضر مطابق اطلاعات رسیده، اسامی هفت تن از مدیران مجلس که برای انتخابات ثبتنام کرده بودند، به دلیل عدم استعفا در مهلت قانونی، در مرحله پیش ثبتنام در سامانه جامع انتخابات قرمز شده و قاعدتا این افراد نمیتوانند ثبتنام نهایی کنند. در عین حال خبرهایی که از مجلس و وزارت کشور به گوش میرسد این است که با اعمال فشار و روشن نگهداشتن چراغ استیضاح وزیر کشور، حامیان این تبعیض به دنبال تحمیل نگاه خود بر قانون هستند.
اکنون افکار عمومی منتظر است تا ببیند رییس جمهور به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی و شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات با این عمل خلاف قانون و تبعیض غیرقانونی چگونه برخورد میکنند. چرا مدیران دستگاههای دیگر باید چند ماه قبل از ثبتنام استعفا میکردند و مدیران مجلس نه؟! چرا مدیران مجلس حق دارند همزمان هم مدیر قوه مقننه باشند و هم در انتخابات شرکت کنند؟!
در این خصوص ضرورت دارد وزارت محترم کشور به صورت شفاف اطلاع رسانی لازم را بعمل آورده و شورای محترم نگهبان نیز نظارت نماید تا حقوق سایر داوطلبان در این قضیه تضییع نشود و مردم و تشکلهای مختلف هم مطالبهگری خود برای رقابتی سالم و بدون تبعیض را داشته باشند.
و به رییس محترم مجلس که اصرار به این تبعیض دارد، باید گفت:
وقتی مطابق اصل نوزدهم قانون اساسی «مردم ایران از هر قوم و قبیله كه باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود.» آیا مدیران شما از نژاد برتری هستند که نباید استعفا دهند؟
وقتی مطابق اصل بیستم قانونی اساسی «همه افراد ملت اعم از زن و مرد، یكسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.» آیا مدیران مجلسی شما حقوق سیاسی بیشتر و بالاتری دارند که از لزوم استعفا استثنا شدهاند؟!
وقتی مطابق بند ۹ اصل سوم قانونی اساسی، دولت جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارد همه امکانات خود را برای «رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امكانات عادلانه برای همه، در تمام زمینههای مادی و معنوی» بکار بگیرد و مطابق بند ۱۴ بر «تأمین حقوق همهجانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون» تاکید شده است، آیا با این کار تبعیض ناروا صورت نگرفته و امکانات و فرصت انتخاباتی به صورت عادلانه در اختیار همه قرار گرفته؟ و آیا همه کاندیداها در برابر قانون مساوی بودهاند؟
جناب آقای قالیباف! تبعیض بدتر از فساد است. شما باید مدافع و پیگیر اجرای قانون باشید نه در نقش یک لابیگر دنبال حل و فصل مشکلات قانونی مدیران اطرافتان باشید.
باید منتظر بود و دید که آقای وحیدی در وزارت کشور میتواند ادعای انتخاباتی قانونی و رقابتی کند اما در عین حال برای فرار از استیضاح از اجرای قانون در خصوص مدیران مجلس چشمپوشی کند؟ آیا رییس جمهور محترم با ورود به موقع از این اصول قانون اساسی دفاع میکند و اجازه تبعیض به هیچ جریانی را نمیدهد؟ آیا شورای محترم نگهبان بدون در نظر گرفتن مطالبات و لابیهای افراد متنفذ، به بدنه عمومی جامعه پیام حراست و اعمال قانون را مخابره میکند؟
به نظر میرسد که با عقبنشینی وزارت کشور و ثبتنام مدیران و یاران قالیباف، از هم اکنون یکی از چهار رکن مورد تأکید رهبر انقلاب یعنی موضوع رقابت سالم با خدشه مواجه شود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 ماجرای حراج شرکت هواپیمایی کارون(نفت سابق) / چگونه شرکت چندهزار میلیاردی را به کمتر از ۲۰۰ میلیارد فروختند؟!
1⃣ بخش اول:
https://eitaa.com/modaresian/6813
2⃣ بخش دوم:
https://eitaa.com/modaresian/6815
3⃣ بخش سوم:
https://eitaa.com/modaresian/6816
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
.
#پیامهای_مردمی
♻️ چرا نظارتی روی نانواییها نیست!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ امام خامنهای گفتن داریم به قلهها میرسیم و بعضیها مسخره کردن...
🔹این فیلمو نشونِ عقدهایهای خودتحقیربین بدین...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ باز هم رد پای یک جریان برای اولینبار
🔰حمید رسایی: اینکه #همسر در موفقیتها و شکستهای هر کس مهمترین نقش را دارد، بر کسی پوشیده نیست. اما چنین جایگاه و اصطلاحی نه در ساختار قانونی ما وجود دارد و نه در فرهنگ سیاسی ما محلی از اعراب، بنابر این طرح آن از زبان هر کس باشد، شایسته نیست.
اما از این نکته که بگذریم، پیش از این، برای اولینبار چه کسانی و با چه رویکردی این فرهنگ غلط را در انتخاباتهای ریاست جمهوری به کف جامعه و تیتر رسانهها کشاندند؟! آیا آن روز امثال کارگردان فیلم انتخاباتی روحانی و برخی رسانههای تجدیدنظرطلب زبان نداشتند تا الگوهای سیاسی خود را عقدهای، اشرافی، اداباز، عقب افتاده، مرتجع و احمق که زن را به اعتبار مرد داخل آدم میداند و در آرزوی نیمتاج و در حسرت سینهریز هستند، خطاب کنند!
#بانوی_اول
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حوزه قم
⎚ اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
- یاداشت کامل در این خصوص موضوع:
• قسمت اول
• قسمت دوم
● حجتالاسلام والمسلمین رسایی
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
.
♻️ جرائم و تخلفات در لایحه حجاب (بخش دوم)
🔰 لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» چه مجازاتی را در موضوع بدپوششی و برهنگی وضع کرده است؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از گفتار پسندیده
#یادداشت
📜 کدام فقه بوسیدنیتر است؟
پرده اول:
حادثهای در عراق رخ داد و چنان تلخ و دردناک بود که سه روز عزای عمومی اعلام شد؛ آتش سوزی در یک عروسی مختلط و کشته شدن تعداد زیادی از میهمانان
حضرت آیتالله العظمی سیستانی اعلام همدردی کرده و این حادثه تلخ را تسلیت گفتند.
پرده دوم:
برخی به سبک فرصتطلبان، موضع پدرانه آیتالله سیستانی را بهانه تاخت و تاز، و تسویه حساب سیاسی کردند و ضمن بوسیدنی دانستن این فقه و فقیه، با استناد به حدیثی، خواستهاند چنین القا کنند که هر زعیمی جز ایشان، به گفته رسول خدا ص خیانتکار است.
برداشت:
اگر پیام همدردی و تسلیت این مرجع عالیقدر، مایه ستودن و بوسیدن است(که هست)، چه باید گفت درباره فقیهی حاکم که بدون محدود شدن در مرز خود، به نجات داعشزدگان دیگر کشورها شتافت؟
چه باید کرد درباره آن فقه و فقیهی که با یک تصمیم و دستور او، زنان و مردان مسلمان و غیر مسلمان بسیاری (از مسیحی و کلیمی و ایزدی)، از مرگ و ننگ نجات یافتند؟
چگونه باید ستود آن فقه و فقیهی را که با تصمیم شجاعانه خود، بقاع متبرک شیعه در عراق و سوریه را از تخریب و توهین نجات داد؟
چگونه باید تجلیل کرد از فقه و فقیهی که با تصمیم او خطر قصابان داعشی از حوزه علمیه و علمای نجف و کربلا دور و امنیت همه تأمین شد؟
آیا نباید دست و پای چنین زعیمی را غرق بوسه کرد؟
اینجاست که باید با شهامت گفت:
الله یعلم حیث یجعل رسالته
خدا بهتر میداند رسالت خود را کجا قرار دهد.
و خدا را میستاییم به خاطر داشتن چنین فقه و چنین فقیهی در رأس نظام اسلامی
📣 رسانه دینی باشیم
🌐 صفحات مجازی
ایتا | تلگرام | ویراستی | آپارات
.
♻️ نمایندهای که اعتبارنامهاش رد شده در سریال بازپرس/
فیلم و جزییات را در لینک زیر ببینید
zagrosnama24.ir/3355
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee