فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ توصیه امام خمینی (ره) درباره ویژگی رییس جمهور و نمایندهای که مردم باید انتخاب کنند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تجربه تلخ انتخاباتی شهید مطهری
سبحان الله! بشر چه موجودی است!
🔰حمید رسایی: شما را نمیدانم اما من بعد از غروب باورنکردنی و غیرمنتظره آقای رییسی و در این چند روز حضور شخصیتهای با ربط و بیربط به جایگاه ریاست جمهوری در وزارت کشور، سخت مبهوتم. شاید شما هم با خواندن این قسمت از فلسفه تاریخ شهید مطهری کمی از بهت بیرون بیایید.
🔸من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
🔹در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد. حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
🔸گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترین عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
🔹از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
📙 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی/ بخش اول
🔸تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔸ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔹تا دو هفته قبل هیچ کس تصور نمی کرد تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، یکسال زودتر از موعد مقرر برگزار خواهد شد. اما تقدیر و حکمت الهی چنین رقم خورد که شهیدان خدمت با پرواز اردیبهشت آسمانی شوند و یکسال زودتر از آنچه برایش برنامه ریزی شده بود، در تکاپوی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم تیرماه باشیم.
تا همین لحظه که این یادداشت در حال نگارش است، با مشخص شدن نامزدهای ثبت نام کننده در انتخابات و فارغ از نتیجه اعلام نظر شورای نگهبان، می توان آرایش کلان سیاسی و گفتمانی انتخابات پیش رو را ترسیم کرد.
🔹به نظر می رسد شوک عاطفی ایجاد شده در پی شهادت آیت الله رئیسی در میان توده مردم و جریانات سیاسی همراه با مرحوم رئیسی از یک سو و از سوی دیگرغافلگیری و هیجان زدگی جریان منتقد شهید رئیسی بابت جلو افتادن حداقل یکساله و حداکثر ۵ ساله موقعیت بازگشت به قدرت، موجب شده خط فاصل و محور کانونی تغییر جهتهای گفتمانی و رویکردی در این انتخابات را حول دولت خدمت آیت الله رئیسی تعریف و تصویر شود. فاصله کوتاه باقیمانده تا برگزاری انتخابات نیز به این نکته می افزاید که جریانات سیاسی فرصت چندانی برای جا انداختن ایده ها و حرفهای احتمالا نو و ایجابی خود نخواهند داشت.
🔹بنابراین دو خط فکری، گفتمانی و سیاسی انتخابات پیش رو از این قرار خواهد بود؛ ادامه دولت رئیسی، ادامه جریان خدمت و تداوم مسیر رئیس جمهور شهید یا بازگشت، ارتجاع و عقبگرد به دولت روحانی، اعتماد به غرب و گره زدن اقتصاد به مذاکره.
با این شاغول، متر و معیار، تقریبا همه نامزدهای مطرح شده تا امروز، قابل سنجش و ارزشگذاری هستند.
🔻ارتجاع لاریجانی با بداخلاقی انتخاباتی
شاخص ترین چهره جریان ارتجاع و بازگشت به روحانی، بدون شک علی اردشیر لاریجانی است. فارغ از سوابق همراهی ها و همسویی های لاریجانی با روحانی و دولتهای یازدهم و دوازدهم، او در اولین سخنانش پس از ثبت نام در انتخابات، حل مشکلات اقتصادی را به رفع تحریمها و مساله مذاکره گره زد؛ دقیقا همان کاری که حسن روحانی یازده سال قبل در سال ۹۲ انجام داده بود.
ورود لاریجانی به عرصه انتخابات، با سر و صدای زیادی همراه بود. لاریجانی نشان داد از مدتها قبل به فکر ورود به انتخابات چهاردهم بوده و با یک کنش رسانه ای برنامه ریزی شده و هدفمند کار خود را شروع کرد. توئیتر فارسی، اصلی ترین بستر کنشگری او در این انتخابات است.
🔹لاریجانی پنجشنبه و جمعه گذشته دو توئیت جنجالی زد که حاوی نکات مهمی بود.
در توئیت اول او با نشان دادن دو مکان بر روی نقشه تهران به عنوان مقصد سفر در یکی از نرم افزارهای ویژه حمل مسافر، از قصدش برای حضور در وزارت کشور و سپس رفتن به پاستور و دفتر ریاست جمهوری خبر داد. این توئیت با واکنش گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شد که عمدتا با رویکرد انتقادی نسبت به این توئیت واکنش نشان دادند.
🔹اما دومین توئیت او کار را برای لاریجانی در ادامه مسیر سخت کرد. توئیتی که به زعم بسیاری از ناظران، حاوی کنایه و اهانت به رئیس جمهور شهید بود. رفتاری که او را بیش از پیش به منش و مشی حسن روحانی شبیه تر کرد. لاریجانی نوشت: «برای عبور از موانع باید از روشهای منسوخ، ارتفاع بگیریم»
یکی از چهره های رسانه ای طرفدار او دقایقی بعد در پاسخ به این توئیت نوشت: «هلیکوپتر قبلی ارتفاع نگرفت و به کوه خورد» که پس از انتقاد شدید کاربران، مجبور به عذرخواهی بابت اشتباهش شد و توئیتش را حذف کرد.
🔹انتقادها به قدری گسترده شد که علی لاریجانی نیز مجبور به واکنش شد و در توئیت دیگری سعی کرد توضیحاتی ارائه دهد. اما توئیت سوم لاریجانی هم نشان داد او همان روحانی است که در ظاهری متفاوت آمده و قصد برپایی دولت سوم خود را دارد. به جای یک عذرخواهی ساده و فیصله دادن ماجرا، منتقدانش را اهریمن خطاب کرد و نوشت: «ارتفاع بگیریم یک راهبرد برای طی کردن مسیر است. برای رشد و توسعه کشور باید از مباحث تخریبی و سلبی ارتفاع بگیریم و برای یکبار هم که شده فضای انتخاباتی را معطوف به ترسیم مشکلات مردم و ارائه راه حلهای واقعی آنان کنیم. شهیدان خدمت در راه وطن جان خود را برای اعتلای همین راهبرد گذاشتند. یاد و نام بلندشان گرامی باد و اندیشه «اهریمنان» و «سوءاستفاده کنندگان» از نامشان ناکام.»
ادامه در بخش دوم👇
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی/ بخش دوم و پایانی
🔸تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔸ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔻ادامه دولت خدمت
از سوی دیگر جریان تداوم خط خدمت و ادامه دولت رئیسی، فعلا با چند نامزد به میدان آمده است. نامزدهایی که البته در میزان همت و انگیزهشان برای ادامه دولت خدمت و همچنین در میزان شباهت گفتمانی، منشی و عملکردی به شهید رئیسی یکسان نیستند.
🔹سعید جلیلی، مهرداد بذرپاش و محمد مخبر از جمله افرادی هستند که هر یک به میزانی در چارچوب گفتمانی خط ادامه دولت خدمن قرار می گیرند. باید صبور بود و تا هفته آینده صبر کرد تا بتوان بعد از روشن شدن دقیق صحنه انتخابات، دقیقتر، جدی تر و تفصیلی تر راجع به نامزدها صحبت کرد.
🔻آغازی بر ترمیم سرمایه اجتماعی
فارغ از نامزدها و نفرات شرکت کننده در انتخابات، مساله مهم و اساسی در انتخابات پیش رو، میزان مشارکت مردم است. مشارکتی که طی سه انتخابات گذشته نظام، به یک چالش قابل توجه برای مردمسالاری دینی جمهوری اسلامی تبدیل شده و زیر ۵۰ درصد بوده است. آیا دولت مرحوم رئیسی در سه سال عملکرد خود، توانسته بود گامی در جهت افزایش سرمایه اجتماعی نظام و افزایش مشارکت در انتخابات بردارد؟ اگر پاسخ این سوال مثبت است، چه کنیم تا این مسیر ادامه یابد و با ارتجاع و بازگشت روبرو نشویم؟ بنابراین خوب است کمی بحث را به عقب تر برگردانیم و کمی عمیق تر به ماجرای انتخابات پیش رو نگاه کنیم.
🔹سه مولفه «اعتماد»، «مشارکت» و «رضایت» از مولفه های سرمایه اجتماعی یک نظام هستند. این سه مولفه زنجیروار به یکدیگر متصل هستند و تغییرات در مولفه های زیربنایی به تدریج، تغییرات سایر مولفه ها را نیز دربرخواهد داشت. «اعتماد» هر چند در میان سه مولفه زیربنایی تر است، اما خود بر یک مولفه دیگر یعنی «کیفیت رابطه» استوار است. بنابراین با اندکی دقت می توان، دو مفهوم « اعتماد» و «رابطه اجتماعی» را به عنوان زیربنای سرمایه اجتماعی دانست.
🔹حال باید پرسید در تجربه سه ساله گفتمان دولت سیزدهم به عنوان وارث شرایط دهه نود، دو مقوله اعتماد و رابطه اجتماعی چه وضعیتی پیدا کرده اند؟ آیا تجربه این سه سال، در ترمیم سرمایه اجتماعی موثر بوده است یا خیر؟.
گفتمان دولت سیزدهم بیش از آنکه یک گفتمان در ساحت موضوعات اقتصادی یا فرهنگی باشد، یک گفتمان در نسبت یابی رابطه متقابل حاکمیت با مردم بود. گفتمانی که «رابطه اجتماعی» در آن با سنجه هایی همچون «صداقت»، «کاهش شکاف بین وعده و عمل»، «نوعدوستی»، «وفای به عهد»، «قانون مداری»، «تعهد و مسئولیت پذیری» و «خیرخواهی اجتماعی» تبلور یافته بود. علاوه بر آن، شایستگیهای شخصیتی شخص رییس جمهور چون «عزم راسخ»، «کار مداوم»، «سلامت در عمل» و « ترجیح منافع ملی بر منافع شخصی»، در مجموع جلوه گر نشانه هایی از بازگشت به«مشی حکمرانی مردمی» با درون مایه ی «همدلی» و «اعتماد» بود.
🔹از جمله راه های معمول برای فهم این مشی، رجوع به نتایج پیمایش ها در سال ۱۴۰۲ است. این نتایج، روند صعودی ارتباط متقابل حاکمیت و مردم و نیز اعتماد به حاکمیت را نشان می دهد، اما علاوه بر آن، رجوع به حادثه ی جانسور همراه با تعلیق چندین ساعته درباره ی سرنوشت رییس جمهور، نیز خود به عنوان یک رخداد قابل اعتنا برای فهم کیفیت این مقولات است.
🔹دعای سراسری مردم در اثنای حادثه و حضور همراه با توصیفات معنادار مردم از سیره عملی شهدای حادثه در مراسم تشییع سراسری، نشان دهنده غلبه «مشی حکمرانی مردمی همدلانه و مبتنی بر اعتماد» بر یک امر عاطفی صرف بود. این غلبه، حتی انتظار از نتایج اثرات عملکرد دولت و کارآمدی بالتمامه آن را نیز از مرکزیت مفهومی به امری در درجه بعدی تبدیل کرد. بدین معنا که مردم خواهان مشی صادقانه و همدلانه در حکمرانی هستند و همین امر، انتظارات آنان در کارآمدی عملکرد فوری و همه جانبه در تمام ساحات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را تعدیل می کند.
🔹حال با پذیرش آغازی بر ترمیم رابطه و اعتماد، سوال این است که آیا این شروع، امتداد پیدا می کند یا خیر؟ همچنین آیا این مقوله اثر خود را در دو مقوله «مشارکت» و «رضایت اجتماعی» خواهد گذاشت یا خیر؟ باید گفت، برای حفظ این اعتماد و نیز نیل از «اعتماد نسبی ترمیم شده» به حلقه دوم و سوم زنجیره یعنی «مشارکت» و نیز «رضایت از کارآمدی» مولفه های دیگری نیز دخیل است و نمی توان انتظار امری دفعی داشت. اکنون آغازی است بر ترمیم رابطه و اعتماد و تا نیل به «مشارکت و رضایت قابل اعتنا»، نیاز به گام های تکمیلی دیگر است. سیره حکمرانی رییس جمهور شهید و یارانش، نیاز به امتدادعملی دارد و این تازه آغاز راه است.
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ توصیفات کم نظیر امام خامنهای درباره آیتالله شهید رئیسی
🔹در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت و دوپهلو صحبت نمیکرد و به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
🔹مظهر شعارهای انقلاب بود.
🔹مرد کار خدمت و صفا بود.
🔹شب و روز نمیشناخت.
🔹در باب خدمتگزاری به کشور و ملت یک نصاب تازهای به وجود آورد.
🔹ما قبلا شخصیتهای خدمتگزار داشتیم اما نه در این حد، نه با این حجم نه با این کیفیت، نه با این صداقت، نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن.
🔹در مسائل خارجی از فرصتها به بهترین وجه استفاده کرد.
🔹اینهمه سفر خارجی آثار ارزشمندی هم برای امروز کشور و هم برای فردای کشور دارد.
🔹ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
🔹انقلاب اسلامی و ملت ایران را در اظهارات خارجی خود درست تعریف کرد و شناساند.
🔹سبک مدیریت او در بین همکاران خود سبک ویژهای بود.
🔹با همکاران خود؛ با وزرا با مدیران دولتی با صفا و صمیمت رفتار میکرد.
🔹برای مردم کرامت و عزت قائل بود.
🔹به مردم و جوانان برای اظهار نظر میدان میداد و حرمت مردم را نگه میداشت.
🔹به جوانها اعتماد میکرد و آنها را تکریم میکرد.
🔹به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد میکرد و به کسانی که به او اهانت کرده بودند پاسخ تند و زشت و عصبی نمیداد.
برای شادی روح آن شهید صلوات و فاتحه هدیه کنید.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جناب قالیباف، نیکزاد و دیگر نمایندگان ثبتنام کننده!
👈 از ثانیه ۵۷ فیلم را حتما ببینید, آقایان شما مخاطب رهبر انقلاب هستید...
🔰 به این بیانات رهبر انقلاب خوب گوش کنید. خصوصا وقتی شما را پس از رسیدن به صندلی مجلس، از برنامهریزی و نقشه کشیدن برای رسیدن به پستهای اجرایی نهی کرده است. برخی از شما یک قسم و برخی تازه چند روز است که دو قسم جلاله (نمایندگی و هیأت رییسه) را بر زبان جاری کردهاید و با این قسمها تعهد دادهاید به قانون اساسی پایبند و ولایتمدار باشید. با توجه به صراحت نهی رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان که نباید نمایندگی را پله رسیدن به پستهای دیگر کنید، برچه اساسی برای ریاست جمهوری ثبتنام کردهاید!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ۹ نمایندهای که باید پاسخگو باشند
🔰 حمید رسایی: برخی کانالها توییت انتقادی بنده نسبت به ثبتنام تعدادی از همکاران مجلس را بدون این فیلم منتشر کردهاند! این بیانات صریح رهبر انقلاب در سال دوم مجلس یازدهم است. در روزهای اخیر ۹ نماینده مجلس برای ثبتنام ریاست جمهوری اقدام کردهاند از جمله رئیس و نایب رئیس مجلس. اکنون با توجه به صراحت بیان نهی رهبری و حتی مطالبه رهبر انقلاب از هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان برای رسیدگی به رفتار چنین نمایندگانی، این ۹ نماینده محترم مجلس که به تازگی قسم خوردهاند و بویژه رئیس و نایب رئیس مجلس که قسم دوم را هم قرائت کردهاند، مورد سئوال مردم هستند که توجیهشان برای بیتوجهی به نهی رهبر انقلاب چیست؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰خمینی همچنان زنده است
🔸رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان آمریکایی: تاریخ در حال ورق خوردن است
🔸یارگیری نهضت امام از قلب دانشگاههای آمریکا
لینک متن:
https://eitaa.com/5947/1504
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰خمینی همچنان زنده است
🔸رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان آمریکایی: تاریخ در حال ورق خوردن است
🔸یارگیری نهضت امام از قلب دانشگاههای آمریکا
✍حجت الاسلام میراحمدرضا حاجتی
🔹در ایام سالگرد ارتحال امام خمینی قدس سره، امام خامنه ای در پیامی مهم به جوانان و دانشجویان آمریکایی از بیداری وجدانها در مقیاس جهانی و ورق خوردن تاریخ و پیوستگی جنبش دانشجویی ایالات متحده با جبهه مقاومت سخن به میان آورده و تحلیلگران بین المللی را غافلگیر و هیئت حاکمه آمریکا را وحشت زده نمودند؛
درحقیقت صدور این نامه و بازتاب گسترده، و واکنش انفعالی کارگزاران ایالات متحده به آن، خود نشانه بارزی از افول سیطره فکری و فرهنگی نظام سلطه و ورق خوردن تاریخ و آغاز دوره جدیدی از ادوار حیات اجتماعی، معنوی و سیاسی بشری است.
🔹۱- لازم است جهادگران عرصه تبیین، برای درک هر چه عمیقتر مبانی این پیام به آرمانها و اهدافی که امام خمینی برای انقلاب اسلامی ترسیم نموده اند مراجعه نمایند.
🔹۲- خمینی کبیر، بنیانگذار انقلابی با اهداف جهانی است. ایشان از ابتداء، بخش مهمی از آرمان های انقلاب اسلامی را در دایره ای فراتر از مرزهای ایران تعریف و تصویر نمودند.
🔹۳- امام خمینی بارها بر جدیت خود در تحقق این رسالت الهی، پافشاری نمودند. چنانکه در مقطع پذیرش قطعنامه آتش بس (۵۹۸) از سوی ایران، که دشمنان در صدد القاء عقب نشینی انقلاب اسلامی از آرمان های الهی و جهانی خود بودند، با صراحت تاکید نمودند:
...ما مي گوييم تا شرك و كفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستيم، ما بر سر شهر و مملكت با كسي دعوا نداريم، ما تصميم داريم پرچم « لااله الا الله » را بر قلل رفيع كرامت و بزرگواري به اهتزاز درآوريم.
🔹۴- امام با بینش اشراقی خود با تبیین راهبرد انقلاب اسلامی و تصریح به دست برتر جنود حق در جهان آینده!! مجاهدان را به پیروزی قطعی بشارت دادند و تاکید نمودند:
امروز روز هدایت نسلهای آینده است. کمربندهاتان را محکم ببندید که هیچ چیز تغییر نکرده است. و فردا ان شاء الله روز پیروزی جنود حق خواهد بود.
و تصریح نمودند: بحمدالله از برکت انقلاب اسلامی ایران دریچههای نور و امید به روی همه مسلمانان جهان باز شده است، و میرود تا رعد و برق حوادث آن، رگبار مرگ و نابودی را بر سر همه مستکبران فرو ریزد.
🔹۵- امام کبیرمان در پی تشدید فشار دشمنان در اواخر جنگ تحمیلی، به جای عقب نشینی از مواضع اصولی و اسلامی خود، با تبیین مختصات میدان جهانی مصاف انقلاب اسلامی با جبهه باطل، رسما آغاز جنگ بر علیه جبهه متحد کفر را اعلان نموده و فرمودند:
مردم شریف ایران باید توجه کنند که امروز، روز مبارزه و جنگیدن با تمام شیاطینی است که حقوق حقه تمامی پابرهنگان جهان را صرف عیش و نوش و تهیه سلاح هایی مینمایند که برای همیشه حاکم دنیای گرسنگان باشند...
جنگ ما، جنگ مکتب ماست علیه تمامی ظلم و جور؛ جنگ ما جنگ اسلام است علیه تمامی نابرابری های دنیای سرمایه داری...
🔹۶- امام با باز تعریف چند و چون ماهیت این نبرد تاریخی فرمودند: این جنگ سلاح نمیشناسد، این جنگ محصور در مرز و بوم نیست !، این جنگ، خانه و کاشانه و شکست و تلخی کمبود و فقر و گرسنگی نمیداند. این جنگ، جنگ اعتقاد است، جنگ ارزشهای اعتقادی - انقلابی علیه دنیای کثیف زور و پول و خوشگذرانی است. جنگ ما، جنگ قداست، عزت و شرف و استقامت علیه نامردمی هاست.
🔹۷- و اکنون امام خامنه ای با نامه تاریخی خود و بشارت به پیروزی جبهه مقاومت باذن الله، مرحله جدیدی از اجرای نقشه راه امام خمینی قدس سره، و نبرد سرنوشت ساز حق بر علیه باطل را رقم زدند، و باید گفت مرحله دیگری به قله و انقلاب جهانی موعود عج نزدیکتر شدیم؛ ان شاءالله
وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ (قصص/۵)
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ منطق غربگرایان در زمان مسئولیت
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ عباس آخوندی، وزیر روحانی خودش را دروغگو خواند و خطاب به یک خبرنگار گفت: بیش از ۱ میلیون مسکن را من ساختم، هرکه به شما گفته [نساختم] دروغ گفته
🔻 آبان ٩٧: آخوندی وزیر مستعفی راه و شهرسازی
افتخار میکنم در ۶۲ ماه خدمت یک واحد مسکن مهر افتتاح نکردم.
خبرگزاری دانشجو
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
@www_rasaee_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ روباه های انتخاباتی...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از خبر فوری سراسری
ادعای توهین رسایی به رهبری!
از دیروز که آقای رسایی توییتی رو در پاسخ به آقای دیّانی منتشر کرد،برای انحراف افکار عمومی از پاسخ رسایی (تصویر ۱) یک خط تخریبی از کانالداری خاص، علیه نماینده تهران شروع شد تا کسی به متن پاسخش دقت نکنه و حاشیه بر متن غلبه پیدا کنه!
این خط تخریبی دنبال القای این نکته به مخاطب بود که رسایی به رهبری توهین کرده!
چرا؟
چون نوشته "خامنهای" و ننوشته "آقای خامنهای" یا "آیت الله خامنهای" خلاصه برای اسم رهبر انقلاب، القاب استفاده نکرده!
واقعا این وصله ها به رسایی میچسبه؟! اونم رسایی که همین الان سرچ کنید توی تمام جاهایی که اسم از آقا آورده، تعبیر امام خامنهای یا آیت الله خامنهای داره و تازه خودش مجدد درباره همین توییت هم توضیح داده (تصویر۲)
گرچه معتقدم این صورتیها ارزش پاسخ دادن ندارن!
باز موضوع زمانی جالبتر میشه که توییت های قبلی دارابی رو ببینید (تصویر۳)
بله درسته خودش قبلا همین کار رو انجام داده و اسم رهبری معظم رو به اسم و بدون لقب خطاب کرده🤔
با این حساب باید خطاب به این آقا مثل خودش نوشت:
جناب آقای دارابی! حتی بیبیسی خبیث هم آقا رو با لفظ آیتالله خامنهای خطاب میکنه. ای کاش کمی ادب رو در توییتهاتون رعایت میکردید.
زین پس از این عبارات استفاده کنید: مقام معظم رهبری، رهبرانقلاب، رهبرمعظم انقلاب، آیت الله خامنهای و اگه اصرار داشتید به رعایت نکردن ادب، حداقل بگید آقای خامنهای
حتما آقای دارابی دین و انصاف داره و خودش در توییتر وکانالش ادعای غلطش را اصلاح میکنه. شما هم زود بازی نخورید.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از مهندس امیدرضاستاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥صحبتهای فوق العاده مهمی که همه مردم ایران تا پیش از انتخابات، باید از آن مطلع شوند تا افراد نالایق و خائنی که منافع حزبی خود را بر منافع ملت ایران ترجیح میدهند، نتوانند بار دیگر بر کشور مسلط شوند
🔹️حتما ببینید و به صورت گسترده منتشر نمایید🙏
https://eitaa.com/omidreza_sattari
https://rubika.ir/Omidreza_sattari
#رئیسی #جلیلی #انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ استیضاح آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در مجلس سنا، به دلیل ناتوانی در جلوگیری از توفیقات دولت آیتالله شهید رئیسی
با خواندن این متن، به راز تعاریف خاص رهبر انقلاب از رئیس جمهور شهید پی میبرید:
سناتور: آقای وزیر شما عهدهدار فاجعه بارترین سیاست خارجی دوران معاصر هستید؛ زمانی که جو بایدن رئیس جمهور شد، صلح و رفاه در جهان حاکم بود[!] اما اکنون شاهد دو جنگ همزمان هستیم:
بدترین جنگ اروپا پس از جنگ جهانی دوم و بدترین جنگ در خاورمیانه در ۵۰ سال اخیر! به باور من هردو ناشی از ضعف این دولت است. در واقع سیاست خارجی شما دقیقاً از سیاست خارجی منطقی آمریکا عقب مانده است.
در مواجهه با دوستان و متحدان ما، این دولت [تحت فشار ایران] آنها را تضعیف کرده و در برابر دشمنان ما [متأثر از جبهه مقاومت] از خود مماشات دائمی نشان داده و در واقع میلیاردها دلار روانه دشمنان آمریکا کرده که میخواهند ما را بکشند! سناتور باروسو از شما درباره ابراهیم رئیسی پرسید، وزارت خارجه شما با انتشار بیانیهای مرگ او را تسلیت گفت! آقای وزیر حالا که رئیسی مرده، دنیا جای بهتری است؟
آنتونی بلینکن: با توجه به اعمال وحشتناکی که او چه به عنوان قاضی و چه به عنوان رئیسجمهور انجام داده و اینکه دیگر نمیتواند آن کارها را انجام دهد، بله! مردم ایران احتمالاً وضعیت بهتری دارند[!؟]
سناتور: شما در بیانیه خود این را نگفتید؟
بلینکن: من معتقدم این کارها را انجام دادیم!
سناتور: امروز سازمان ملل پرچمش را به نشانه عزاداری نیمه افراشته کرده؛ آیا قبول دارید که سوگواری سازمان ملل برای قصاب تهران کاملاً شرمآور است؟
ادامه در پست بعد
.
👇ادامه متن استیضاح آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا توسط نماینده جمهوری خواهان در مجلس سنا ...
بلینکن: من به اقدام سازمان ملل توجه دارم، ولی ما با آنها همراهی نمیکنیم.
سناتور: کاری که آنها انجام دادهاند، [به احترام ایران] پرچمشان را نیمه افراشته کردند؛ این شرمآور نیست؟
بلینکن: ما این کار را نمیکنیم و حتماً ممانعت خواهیم کرد.
سناتور: میدانم که دلیل اقدام سازمان ملل، ناتوانی رهبری آمریکا [و اقتدار روزافزون ایران] است؛ وقتی وزیر امور خارجه شدید، ایران روزانه چقدر نفت میفروخت؟
بلینکن: برای پاسخ باید به آمار مراجعه کنم، الان رقم دقیقی ندارم.
سناتور: نمیدانید! اینکه نمیدانید، مرا شگفتزده نمیکند؛ حدود ۳۰۰ هزار بشکه بود؛ ایران امروز چقدر نفت میفروشد؟
بلینکن: ما تحریمهایی را علیه شرکتهای بیشتری که در پتروشیمی فعالیت دارند، اعمال کردیم
سناتور: چقدر نفت میفروشد؟
بلینکن: شما میتوانید به من بگویید
سناتور: ظاهراً نمیدانید چقدر!؟ آنها روزی ۳۰۰ هزار بشکه نفت میفروختند، اما امروز [در دولت رئیسی] حدود ۲ میلیون بشکه در روز میفروشند!
بلینکن: با توجه به تحریمها و کنترلهای صادراتی و سایر کنترلهایی که انجام دادیم، هزینه فروش برای آنها ایجاد کردیم و ما در تلاش هستیم که راههای گریزی که آنها مییابند را ببندیم [و بیش از این نمیتوانیم]
سناتور: آنها حدود ۸۰ میلیارد دلار درآمد داشتند...
اجازه بدهید یک سؤال دیگر بپرسم، فرصتم کم است و علاقهای به سخنرانی [و بیان واقعیاتی که به سود ایران است] ندارم: ناوگان ارواح (شناورهای بدون امکان ردیابی) ایران، در نوامبر ۲۰۲۰ چند کشتی داشت؟
بلینکن: ما بیش از ۲۰۰ نفر را تحریم کردیم
سناتور: پرسیدم، ایران چند فروند داشت؟
بلینکن: نمیتوانم به شما بگویم که در سال ۲۰۲۱ چند (کشتی ارواح) داشتند، میتوانم بعدا به شما دقیق بگویم، اما ما داریم...
سناتور: تعدادشان حدود ۷۰ فروند بود؛ امروز تعدادشان چقدر است؟
بلینکن: حدود ۵۰ فروند از آنها را متوقف کردیم
سناتور: باشد، بگذارید ببینیم چقدر مؤثر عمل کردید؟ امروز چند فروند دارند؟
بلینکن: گفتم که، حدود ۵۰ فروند را متوقف کردیم
سناتور: امروز چندتا دارند؟
بلینکن: شما بگویید!
سناتور: آنها الان بیش از ۴۰۰ فروند در اختیار دارند! دولت شما بشدت خواهان [محتاج] یک توافق جدید با ایران [بخاطر اقتدارجدی جبهه مقاومت] است! شما از همان روز اول پول نقد به ایران سرازیر کردید؛ ۶میلیارد دلاری که از شما خواستند، فقط مشتی از خروار بود! با امتناع از اجرای تحریمهای نفتی، فروش نفت ایران [در دولت رئیسی] از ۳۰۰هزار بشکه در روز، در دوران شما به بیش از ۲ میلیون بشکه در روز رسیده است، این مبلغ میشود ۸۰ میلیارد دلار!
۹۰ درصد کمکهای مالی حماس از ایران تأمین میشود، در واقع، شما و رئیسجمهور بایدن، هزینه حملات 7-اکتبر را تأمین کردید از طریق سرازیر کردن ۱۰۰ میلیارد دلار به یک رژیم قاتل [؟!] و نسلکش [؟!] که بودجه آن حملات را تأمین میکرد [مگر هزینه کل عملیات چند ساعته طوفانالاقصی چندمیلیون دلار بوده که صدها میلیارد دلار کمک آمریکاواروپا به اسرائیل را نابود کرد؟!]
بلینکن:این اظهارنظر از بنیان اشتباه است! من حتی به شوخی هم نمیپذیرم! به نظرم این اظهارنظر شرمآور است!
سناتور:چرا؟
بلینکن: ما بيش از ۶۰۰تحریم علیه ایران، اعمال کردیم [حریف رئیسی نشدیم]
سناتور: پس چرا فروش نفت آنها از روزی ۳۰۰ هزار به دو میلیون بشکه در روز رسیده؟
بلینکن: چون سخت تلاش میکنند و برای دور زدن تحریمها هرکاری که میتوانند انجام میدهند [رمزوراز پیروزی بر ابرجنایتکارجهان]
سناتور: پس دولت قبلی مؤثرتر عمل میکرد یا فقط به توافق با ایران دل نبسته بود!
بلینکن: ما هر روز به تلاشمان برای مقابله با آنها ادامه میدهیم
سناتور: شما از پرداختن به حقایق خودداری میکنید.
بلینکن: چنین کاری نمیکنم.
سناتور: پس چرا روزی ۲ میلیون بشکه میفروشند؟
بلینکن: چون آنها در کارشان مصمم هستند؛ ما هم مصمم هستیم که [در حد خود] راه آنها را قطع کنیم
سناتور: زمانی که ترامپ رئیسجمهور بود، مصمم نبودند؟
بلینکن: بله مصمم بودند، اما متاسفانه [فقط در دولت روحانی] برنامه هستهای آنها را در کنترل داشتیم، تا هیچ ماده شکافت پذیری تولید نشود!
سناتور: شما به سؤال پاسخ نمیدهید و با میان آوردن موضوعی دیگر طفره میروید، حرف آخر را بزنید.
بلینکن: شما حرف آخر را میزنید.
سناتور: شما به دشمنان ما کمک مالی کردید و دوستان ما را تضعیف کردید؛ در نتیجه آن، دنیا بسیار بسیار خطرناکتر شده است و آمریکاییها به همین دلیل در معرض خطر بیشتری قرار گرفتند!
[این فقط یکی از توفیقات دولت شهیدرئیسی بود]
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سودای ریاست جمهوری
@kamranghazanfari
.
♻️ اگر متهم به انواع و اقسام تهمتها نمیشویم، لطفا به چند سئوال افکار عمومی پاسخ دهید:
۱. بالاخره نامهنگاری و حمایت از کاندیداهای ریاست جمهوری خوب است یا بد؟ نماینده وکیل الدوله میشود یا خیر؟
۲. چرا اسامی ۱۶۱ نماینده مورد ادعا منتشر نمیشود؟ بسیاری از نمایندگان از آنجا که امضای خود و همکارانشان را در این نامه نمیبینند، در خصوص اصل عدد اعلامی تشکیک کردهاند. مطابق قاعده شفافیت، چرا این اسامی اعلام نمیشود؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 سکانس طلایی فیلم سینمایی "مصلحت"
دیالوگهای این سکانس از فیلم مصلحت، از جمله واقعیتهای غیرقابل انکار امروز ماست که باید دائما در ذهنمان مرور و یادآوری شود.
نباید به اسم مصلحت، حقیقتهایی که تبدیل به اصول شدهاند را ذبح کرد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
47.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #انتخابات و بازیهای کریپتویی برای کسب درآمد (همستر، نات کوین و…)
🔰 تحلیل استاد محمد #کهوند نسبت به رباتهای تلهگرامی:
فارغ از اینکه این رباتها به پول ختم میشوند یا نه و حلال هستند یا حرام، یه احتمال وجود دارد و آنکه اینها میتواند یه پروژه و پولپاشی باشد از طرف دشمن تا با مهاجرت معکوس به تلهگرام دوباره بتواند سیطرۀ رسانهای خودش را به دست بیاورد و با مهندسی افکار نتیجه #انتخابات را به نفع خودش رقم بزند، نظیر این مورد هم ما شاهد آن بودیم
به عنوان مثال #انتخابات سال ۹۶ و اغتشاشات ۱۴۰۱ (با توجه به آمار رسمی) که در آنها رسانه توانست افکار عمومی را به نفع دشمن رقم بزند.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کسی که بهمون یادآوری کرد، میشه وزیر خارجهای داشته باشیم که ما ایرانیها بهش افتخار کنیم و مایه امید دشمنانمون نباشه...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ توانمندی اجرایی لازم اما ناکافی است
🔰 حمید رسایی: برخی رسانههای جناب قالیباف، با آب و تاب این بخش از گفتگویم را بازنشر کرده و با ذوق و شوق نوشتهاند که رسایی هم به توانمندی قالیباف در کار اجرایی اعتراف کرده!
آقایان خسته نباشید. اولا در اینجا تصریح کردهام که جنس آقای قالیباف اجرایی است و شاید در اجرا موفقتر باشد و این به معنای تایید صلاحیت فرد برای جایگاه حساس ریاست جمهوری نیست. ثانیا تاکید کردهام که اشتباه اول آدمی با این ویژگی این است که بیاید در مجلسی که محل فکر و طراحی و ریلگذاری است و اشتباه دومش این است که یک سال بعد از حضور در مجلس بخواهد آنجا را رها کند و برای ریاست جمهوری بیاید (سال ۹۹ این جمله را به قالیباف گفتم) حالا که شش روز پس از کسب کرسی ریاست مجلس، تلاش برای گرفتن کرسی ریاست جمهوری خیلی بدتر است.
اما از همه اینها گذشته، توانمندی اجرایی، شرط لازم برای کرسی ریاست جمهوری هست ولی کافی نیست بلکه در کنار آن باید گزینه مورد نظر از سلامت فکری و اقتصادی هم برخوردار باشد و دهها سئوال درباره اطرافیان وی مطرح نباشد که متاسفانه دقیقا در همین موارد ما با ایشان و مثل ایشان مشکل داریم.
الحمدلله در بین گزینههای مطرح برای استمرار حرکت رئیس جمهور شهید، هستند افرادی که به راحتی میتوان روی دیوارشان یادگاری نوشت.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1