.
🔹 عجب تحلیل روانشناختی کاردرستی
♻️ پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که زود غرغر میکنند!
🔰 حمید رسایی: حتما شما هم در اطراف خودتان با کسانی مواجهاید که با دیدن یک مشکل در کشور، غرغر میکنند و سریع با دشمن همنوا میشوند و اصل نظام و انقلاب را زیر سوال میبرند! تحلیل روانشناختی امام خامنهای از این افراد چیست؟ بخوانید:
📍"این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟
📍این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟ «یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها.» این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟
📍مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همهی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدمهای #عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
📍این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
📍امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیداللهبنعباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
📍این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
📍البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
📍امروز هر کس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمتالله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
📍...دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
📍یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند."
(بیانات در جمع علما و روحانیون تبریز ۱۳۷۲/۵/۵)
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از منصور واعظی
51.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عادل فردوسی پور چهره ای به ظاهر ورزشی است اما در واقع یک فعال سیاسی است. تا جایی که وقتی لازم باشد، در قامت یک بازجو، بازیکن تیم ملی را در برابر خود می نشاند و سیاسی ترین و شخصی ترین سوالات غیر فوتبالی را از او می پرسد.
فردوسی پور نماد یک جریان سیاسی است که همواره پشت شعار «ورزش از سیاست جداست»، «بی طرفی» و «حرفه ای گری» پنهان می شوند اما در وقت مبادا، کاملا یک طرف ماجرا می ایستند و پلی محکم بین ورزش و سیاست برقرار می کنند.
در قسمت 58 برنامه حافظه تاریخی ایرانی، کارنامه و عملکرد فردوسی پور را به صورت مستند بازخوانی کرده ایم، مواردی که احتمالا دیدن آن برای خود فردوسی پور هم جذاب خواهد بود و یادآوری خیلی از خاطره هاست!
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 یک "محفل" دوستداشتنی/ بخش اول
🔸 درباره پدیده رمضانی امسال تلویزیون
🔹برقراری تعادل میان دوگانه جذابیت-محتوا یکی از جدیترین سختیهای کار فرهنگی و رسانهای ارزشمدار و آرمانمحور است و این چالش همیشگی برنامههای رسانهای انقلابی و اسلامی بوده که یا به سمت جذابیت رفتهاند و در محتوا با مشکلات جدی روبرو شدند و یا وزنه محتوا چربیده و از جذابیت و جذب مخاطب دور ماندهاند.
🔹این چالش در مورد برنامههایی با موضوعات قرآنی و اعتقادی به مراتب سختتر و پیچیدهتر است؛ حتی سختتر از برنامههای مذهبی مناسبتی ویژه اهل بیت.
🔹شاید بتوان با قطعیت ادعا کرد بعد از برنامه قرآنی درسهایی از قرآن در دهه شصت، هیچ تولید رسانهای دیگری از صدا و سیما در حوزه قرآن نتوانسته با عموم مردم ارتباط برقرار کند؛ حتی همین برنامه قدیمی در دهههای بعد موفق به این کار نشد.
🔹از طرف دیگر جز در مقطع دهه هفتاد و محافل پرشور انس با قرآن و شبی با قرآن، تقریبا هیچ رخداد قرآنی دیگری طی سالیان پس از انقلاب نتوانسته عموم مردم را پای استماع و تلاوت قرآن بنشاند. هرچند طی یک دهه گذشته، جریان جمعخوانیهای بزرگ قرآن در حرمهای اهل بیت در ماه مبارک رمضان تا حدی جمعیتهای پرشور شبی با قرآنهای دهه هفتاد را در یادها زنده کرده است.
🔹با این مقدمه، باید گفت ماه رمضان امسال، تلویزیون با یک پدیده در برنامههای قرآنی ماه مبارک رمضان مهمان خانههای مردم شد و متفاوتترین برنامه قرآنی تاریخ سیما روی آنتن رفت.
برنامه قرآنی محفل، بدون شک، پدیده رمضانی امسال تلویزیون است. برنامهای که توجهات زیادی را به خودش جلب کرده است.
1⃣. مفاهیم قرآنی باید با تنوع کلامی و غیرکلامی به مخاطبان القاء گردد؛ همانگونه که خود قرآن کریم نیز از این تنوع برخوردار است:
" وَلَقَدْ صَرَّفْنَا فِي هَٰذَا الْقُرْآنِ لِيَذَّكَّرُوا...؛ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺁﻥ، ﺣﻘﺎﻳﻖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻴﺎﻥﻫﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻥ برای مردم ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩﺍﺩﻩﺍﻳﻢ ﺗﺎ متذکر شوند..." (اسراء: ٤١)"
تحقق هدف "تذکّر" و "تبیین"، منوط به "تصریف" و "تنوع بیانی" است.
اکتفا به یک روش، آن هم روشهای سنتی، برای آشنایی مردم با قرآن و معارف قرآنی، و به روز رسانی نشدن و عدم ایجاد تنوع در روشها در دنیای رسانهزده امروز، قطعا به شکست در جذب مخاطبان می انجامد.
🔹"محفل"، خود، یک روش و ایده تازه، جدید و نو در گره زدن مردم با قرآن و مفاهیم قرآنی است.
علاوه بر آنکه تنوع سوژگانی در درون این برنامه نیز بر جذابیت آن افزوده است و کشش مخاطبان به قرآن را بیشتر می کند.
2⃣. واقعیت آن است که امروزه انس و ترویج معارف قرآن کریم، جز با ابزار هنر و رسانه امکان پذیر نیست و "محفل" به خوبی توانسته از این ابزار برای ترغیب مردم به انس با قرآن کریم استفاده نماید. از این رو "محفل" می تواند شروع خوبی برای تولید برنامه های نوآورانه و تحوّلی قرآنی در صدا و سیما و سایر رسانه ها باشد.
3⃣. قرآن کتاب هدایت مردم است؛ در جای جای قرآن از تبیین آیات برای ناس صحبت شده و ناس در ادبیات قرآن به عموم مردم از طیفها و سلایق و عقاید گوناگون اطلاق میشود.
هَذَا بَيَانٌ لِلنَّاسِ؛ یا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ
و شبیه تعبیر این آیه: كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ آيَاتِهِ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ؛ در بسیاری از آیات قرآن تکرار شده است.
🔹بنابراین راهبرد "للناس" بودن قرآن حتما باید در برنامهسازی رسانهای نیز لحاظ شود. ظهور این راهبرد در برنامههای قرآنی به جذابیت آن برای عموم مردم و استقبال از آن برمیگردد. رویکردی که به نظر میرسد برنامه محفل، تا حد خوبی موفق به تحقق آن شده است.
4⃣ تنوع سوژه و مهمانان برنامه از نقاط قوت و جذابیتهای محفل است. سوژهها محدود به صرف تلاوت یا حفظ قرآن نشدهاند؛ بانوی جهادی قرآنی، افرادی که سواد خواندن ندارند اما قرآن را به درستی تلاوت میکنند، خانوادههای قرآنی، قاضی دادگستری که با تلاوت زیبای قرآن توانسته برخی دعاوی را حل و فصل کند، گروه تواشیح متشکل از کشورهای مختلف اسلامی که به چندین زبان اجرا میکنند، دختربچه نابغه قرآنی از یک شهرستان منطقه محروم و پدر کشاورزش و .... از جمله سوژههای جذاب محفل بودهاند.
👇ادامه در بخش دوم
https://eitaa.com/noheday/1049
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
♻️ چند نکته درباره این دیگاه غلط:
🔻اولاً، مقابله نیروی انتظامی با هنجارشکنان برای #تعلیم دین یا #معتقد کردن آنها نیست بلکه برای جلوگیری از زیر پا گذاشتن قانون و تجاهر به #فسق است.
🔻ثانیا، اگر قرار است التزام عملی به قوانین به معنی نفاق باشد، در اینصورت باید کل قانونگذاری در همه جای دنیا تعطیل شود. زیرا قطعاً هر قانونی در هر زمینه ای وضع شود، طیف متنوعی از مردم ممکن است عقیده قلبی به آن نداشته باشند اما به دلیل مصلحت و یا هزینه سنگینی که در قانون شکنی وجود دارد، التزام عملی به قانون دارند.
🔻ثالثاً، اگر قرار باشد با این توجیهات ساده لوحانه، دست از قانون و شرع برداریم، پس باید در مورد دزدی، فساد اداری، قاچاق، راهنمایی و رانندگی هم قوانین را تعطیل کنیم.
در مورد آنها هم به نوعی نفاق پروری می شود!
زیرا بسیاری از افراد به دلیل وجود قانون است که دزدی نمی کنند، فساد اداری مرتکب نمی شوند، قاچاق نمی کنند و از قوانین راهنمایی و رانندگی سرپیچی نمی کنند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از فرهاد جابر شیرازی
📌 مبارزه با فساد بدون هزینه نمیشود !
⚖اگر روزی خواستی با جریان فساد ، شبکه فساد " خصوصا اگر در پوسته ی مذهب + ثروت سنگر گرفته باشند " مبارزه کنی و در مقابل آن فساد یا مفسد بایستی ؛
◼️ بدان و آگاه باش ! که این تقابل برای تو هزینه دارد !
⭕️آن فرد فاسد یا آن شبکه ی فساد موقعیتش را مفت به دست نیاورده که ارزان از دست بدهد !
💵آنان با پول پاشی ، پرونده سازی ، پاپوش و ... تلاش میکنند تا به تو انگی بچسبانند ! " اخلاقی ، سیاسی ، مالی " و تو را حذف کنند !
💰 مُشتی ساده لوح را اجیر میکنند تا بوق تبلیغاتی اشان باشند ، بر علیه تو !
اگر اینها جواب نداد برای حذف تو دست به اقدام فیزیکی خواهند زد !
🌗پس ؛ قبل از ورود به میدان مبارزه با فساد ، تامل کن که آیا توانایی و تحملِ پذیرش این هجمه ها را داری ؟
👈این مطالبی که نوشتم در بیانات شهیدان مطهری و بهشتی در چندین جلسه مختلف مطرح شده ! حرفهای جدیدی نیست ...
📱کانال فرهاد جابرشیرازی
https://eitaa.com/joinchat/3403546689Cbce5d804ed
♻️ دایه مهربان تر از مادر نشوید❗️
🔰 امام صادق علیه السلام: "حَدٌّ يُقَامُ فِي اَلْأَرْضِ أَزْكَى فِيهَا مِنْ مَطَرِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً وَ أَيَّامَهَا " / کافی، ج7، ص174
بركات حدى كه در روى زمين اقامه شود، از چهل شبانه روز باران رحمت بهتر و پاكتر است (ترجمه فروع کافی، ج9،ص427).
و اما چند نکته:
1️⃣ #حدود_شرعی که بر گنهکاران اقامه می شود، جنبه #رحمت دارد.
2️⃣ برخی به نام جذب حداکثری و ... اسلام را به دلخواه خود و به صورت #کاریکاتوری تفسیر می کنند و می خواهند جنبه های برخورد با گناه و فساد را حذف کنند.
خداوند بهتر از همه آگاه است که مردم را چگونه باید جذب و چگونه باید دفع کرد؟ به اصطلاح، دایه مهربانتر از مادر نشویم.
3️⃣ مقام معظم رهبری فرمودند: «اسلام مرتکبِ منکر را نصیحت و هدایت می کند؛ اما حد هم برای او می گذارد. با صِرف زبان و توصیه #نمیشود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد ». https://khl.ink/f/3076
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ در برابر بزرگی روح این نوجوان، احساس حقارت میکنم!
#شهید_مهرداد_عزیزالله
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ آقای صدا و سیما ! همينقدر ساده میشه یک گزارش خبری و مصاحبه با مردم را تبدیل به یک دوره کوتاه جهاد تبیین کرد. لطفا مدلهای کلیشهای و تکراری مصاحبهها را تغییر دهید...
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
♻️ قهرمان من اینا هستند، قهرمان شما چی؟
🔰 حمید رسایی: حسن امیدزاده، معلم فداکاری که در سال ۷۶ برای نجات ۳۰ دانش آموز گرفتار شده در آتش سوزی مدرسه روستای «بیجارسر» شهر شفت استان گیلان خود را به شعلههای آتش زد و از ناحیه سر و صورت دچار سوختگی شدید شده بود، پس از ۱۵ سال تحمل درد و مشکلات ناشی از سوختگی شدید سال ۹۱ در بیمارستان فومن به شهادت رسید و خبرش در اخبار رسانههای زرد برجسته نشد!
قهرپان من اینها هستند که برای کارشان، مثل برخی فوتبالیستها قراردادهای چند میلیاردی نبستند و مثل برخی بازیگران پای پروژههای چند میلیاردی را امضا نکردند اما انسانیت را زنده کردند.
چرا باید در تهران، بلواری به نام علی دایی باشد که یک لگد هم بدون دریافت پول به توپ نزد و در میانه فتنهها و آشوبها هم طرف دشمنان ملت را گرفت اما این معلم فداکار در گمنامی بماند تا از دنیا برود! نام این معلم فداکار را باید در کتابهای درسی نوشت...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ باور کنید که #عامل_اصلی بیحجابی در جامعه، معیشت سخت و فشار اقتصادی است. باور نمیکنید؟ فقط کافی است به لوکس فروشیها و مناطق لوکسنشین شمال تهران سری بزنید. وضعیت این دختر ۱۶ ساله فقط یک نمونه است، ۶۰۰ هزار تومان بابت ...
راستی آقای رادان و دادستان محترم! آیا برای جرایم دیجیکالا هم دوربین هوشمند نیاز است؟!
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از رحمت الله معظمی
🔴درباره سودان
➖حداقل اطلاعات لازم برای هر فعال جبهه انقلاب درباره سودان🔻🔻🔻
▪️سودان وسیع ترین کشور مسلمان و وسیع ترین کشور آفریقا و حلقه وصل عرب ها و آفریقاست و همیشه به درگیری و نزاع و جنگ داخلی و کودتا مشهور بوده است.
▪️۸۰درصد از جمعیت ۴۰ میلیونی سودان مسلمان و ۲ درصد شیعه(چندصدهزار شیعه ۱۲امامی) و کمتر از ۱۰ درصد مسیحیست که غرب تلاش دارد آمار غلطی را در این خصوص منتشر کند.
▪️سودان دارای منابع خام فراوانی بوده و همیشه مطمع بیگانگان بوده است.
▪️غرب از تقویت و وحدت مسلمانان، در این کشور و تاثیر سودان در نهضت های اسلامی آفریقا ترس دارد.
▪️شیعیان سودان، عریق و ریشه دار هستند و تاریخی تقریبا مقارن ورود اسلام دارند و البته علاقه سودانی ها به تشیع و اقبال برخی نحله های شیعه به شیعه ۱۲امامی، از دلایل نگرانی استکبار است.
▪️تفرقه و جنگ و خرابی در سودان، میراث استعمار انگلیس و ادامه آن توسط آمریکاست.
▪️سودان واضح ترین نمونه سیاست تفرقه انگیزی انگلستان ملعون است.
▪️حتی پس از اعطای استقلال به سودان در سال ۱۹۵۶ میلادی، انگلیس جنگ ها و کودتاهای مدام را استخوان لای زخم سودان قرار داد.
▪️از زمان استقلال سودان، سیاست غرب، ایجاد گروه های شورشی و حمایت از آنها در سودان بوده است.
▪️برای نمونه انگلستان در زمان جعفر نُميری (از۱۹۶۹ تا ۱۹۸۵) که تحصیل کرده آمریکا و متمایل به غرب بود، دست از تقویت درگیری و تفرقه و کودتا، نکشید.
▪️جدایی سودان جنوبی و توطئه همه پرسی(۲۰۱۱) برای تجزیه سودان هم، کار غرب و اوج پیروزی های آنها در سودان بود.
▪️استعمار با جدا کردن سودان جنوبی، علاوه بر تجزیه سودان و قطعه قطعه کردن مسلمین، تلاش دارد مسیحیت تبشیری را بر این بخش، حاکم کند؛ یعنی ایجاد یک کشور مسیحی(البته بر خلاف گفته های غرب، جمعیت مسیحیان در این منطقه، از مسلمانان بیشتر نیست)
▪️جنگ فعلی هم میان ژنرال عبدالفتاح البرهان فرمانده نیروهای مسلح، و ژنرال محمد حمدان دَقَلو لیدر نیروهای پشتیبانی سریع هم با فضاسازی های رسانه های غربی شروع و تشدید شد.
▪️انقلاب اسلامی، علاوه بر تقویت اسلام در سودان، روحیه استعمار ستیزی را در این کشور، تقویت کرده است.
▪️همچنین انقلاب اسلامی موجب زلال شدن اعتقادات شیعیان و بالا رفتن آگاهی جوانان سودان و تضعیف غربگراها در سودان شده است.
▪️اتهامات غرب به ایران هم از ترس بالا رفتن آمادگی سودان، مقابل سلطه گری هاست.
▪️این روزها مردم مظلوم و زجر کشیده سودان، هزینه قدرت طلبی غرب و سکوت دولت های مرتجع را می دهند.
#سودان_استعمار_زده
#در_حسرت_آرامش
#توطئه_ملت_سازی
✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
May 11