هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ چرا این همه تاکید؟!
بخش اول
🔸 دیدار اخیر رهبر انقلاب با تشکلهای دانشجویی حاوی نکات متعددی بود که جا دارد ساعتها درباره آن به مداقه و تحلیل پرداخت اما یکی از نکات مهم این دیدار تاکید و توصیه مجدد ایشان به دانشجویان مبنی بر مطالعه آثار علامه مصباح بود. توصیه ای که بارها و در جلسات مختلف دانشجویی، رهبر انقلاب آن را تکرار کرده اند. اما به راستی چرا؟ چرا این همه تاکید؟ قبل از آنکه پاسخ به سوال فوق داده شود، لازم است مروری گذرا بر این توصیه خاص، آن هم فقط در دیدار های دانشجویی سالهای گذشته داشته باشیم چرا که پرداختن به مجموعه سخنان ایشان درباره استاد مصباح در این مقال نمی گنجد.
🔸اولین توصیه ایشان در دیدار با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در سال 76 بود. در این دیدار ایشان اعضای این مجموعه را توصیه بر آن کردند که هر چه می توانید از امثال استاد مصباح بیشتر استفاده کنید: «در قم، بزرگان و اساتیدی مثل آقای «مصباح» و دیگران هستند؛ هرچه میتوانید، از آنها استفاده کنید. آنان برای شما از لحاظ فکری، خیلی منبع و منشأ خیر و برکتند.»
🔸ایشان در سال 77 و دیدار با دانشجویان شرکت کننده در دوره طرح ولایت استاد مصباح را از مفاخر و برکات خدا می دانند و توصیه می کنند دوره طرح ولایت را قدر بدانید و دنبال کنید: «همین تلاش را که دوستان کردند، با زحمات و در واقع با رهبری و تعلیم حضرت آقای مصباح(دامتبرکاته) - که وجود شریف ایشان، واقعاً از مفاخر زمان ما و از برکات خدا بر ملت و بر حوزهها و بر جوانان ماست - قدر بدانید و دنبال کنید. این فکرها را در خود تعمیق نمایید.»
🔸 رهبر انقلاب در دیدار سال 78 خود با دانشجویان طرح ولایت در سخنانی تاریخی بیان می دارند که استاد مصباح خلأ علامه طباطبایی و شهید مطهری را پُر کرده و از اینکه جوانان به ایشان علاقه مند هستند خدا را شکر می گویند:«امروز بحمداللَّه نظام اسلامی ما مفتخر است که شخصیتهای برجستهی علمی و معنوی در آن حضور دارند؛ مثل همین شخصیت عزیز و عظیم - جناب آقای مصباح - که بحمداللَّه این کار هم از برکات ایشان است. من ایشان را نزدیک به چهل سال است میشناسم و به ایشان ارادت قلبی دارم؛ فقیه، فیلسوف، متفکّر و صاحبنظر در مسائلِ اساسی اسلام. اگر خدای متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیتهایی مثل مرحوم علّامهی طباطبایی، یا مرحوم شهید مطهّری استفاده کند، بحمداللَّه این شخصیت عزیز و عظیم، خلاءِ آن عزیزان را در زمان ما پر میکنند. من حقیقتاً خدا را حمد و شکر میکنم که جامعهی ما و بخصوص نسل جوان ما به ایشان خیلی علاقه دارند.»
🔸در اوج دورانی که اصلاح طلبان و روزنامه های زنجیره ای در رسانه های خود آیت الله مصباح را تخریب می کردند رهبر انقلاب به میدان آمدند و در دیدار سال 79 دانشجویان طرح ولایت، ضمن دفاع از علامه مصباح بیان کردند که حرف رسا و نافذ هر کجا باشد دشمن آنجا را هدف قرار می دهد:«وقتی یک نفر مثل جناب آقای مصباح که حقیقتاً این شخصیت عزیز، جزو شخصیتهایی است که همهی دلسوزان اسلام و معارف اسلامی بایستی از اعماق دل قدردان و سپاسگزار این مرد عزیز باشند، مورد هجوم تبلیغاتی قرار میگیرد، میبینید که همین «و هم ینهون عنه و ینأون عنه». حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم، هر جایی که باشد، دشمن آنجا را زود تشخیص میدهد؛ چون حسابگر است. دشمن - همانطور که گفتم - آنجا را میشناسد و به مقابلهاش میآید. با مرحوم شهید مطهری نیز همینگونه برخورد کردند.»
🔸منبع بی غل و غش معارف اسلامی دیگر تعبیری بود که رهبر انقلاب در دیدار سال 81 خود با دانشجویان طرح ولایت در توصیف استاد مصباح به کار بردند:«لازم است تشکر کنم از معلمان و استادان و دست اندرکاران و مدیران این تلاش فرهنگی که بسیار با ارزش است و مخصوصاً از شخص جناب آقای مصباح که حقیقتاً یکی از وجود های مبارک و مغتنم در دوره ما هستند و منبع فکر و اندیشه بی غل و غش معارف اسلامی. ان شاءالله خداوند به ایشان و دیگر دست اندرکاران توفیق ادامه این خدمت بسیار با ارزش را عنایت کند و وسیله ی بهره مندی هر چه بیشتر، گسترده تر و عمیق تر جوانان را از این سرچشمه های معرفت فراهم کند.»
@marghoomat
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ چرا این همه تاکید؟!
بخش دوم
🔸بعد از سالها و در دورانی که برخی ادعا می کردند رهبر انقلاب از نظرات قبلی خویش در توصیه به دانشجویان انقلابی مبنی بر استفاده از ظرفیت فکری علامه مصباح عدول کردهاند ایشان مجددا در سال 1401 و در دیدار با تشکل های دانشجویی از ایشان یاد کردند و این استاد عزیز را استاد فکر نامیدند: «اگر چنانچه فکر را درست مدیریّت نکردید، ممکن است به راه خطا برود. حالا البتّه من کمتر اسم از افراد میآورم، [امّا] مرحوم آقای مصباح یک استادِ فکر بود؛ البتّه ایشان کارهای سیاسی و فکرهای سیاسی هم میکردند، دربارهی آنها [یعنی] مسائل سیاسی بحثی ندارم، [لکن] دربارهی مسائل فکری یک راهنما و مرشدی بود که میتوانست مرجع و ملجأ باشد. این جور آدمها لازمند که استاد فکر باشند؛ همچنانی که علم استاد میخواهد، فکر هم استاد میخواهد.»
🔸 در دیدار دانشجویی سال 1402 رهبر انقلاب کما فی السابق دست روی تقویت مبانی فکری گذاشتند و توصیه به مطالعه کتابهای شهید مطهری، بهشتی و مرحوم استاد مصباح کردند:«روی این مبانی باید کار کنید؛ بخصوص شما تشکّلها روی این مبانی کار کنید. روی یک نقطهی محدود هم متمرکز نشوید؛ وسیع نگاه کنید، همهی مسائل را ببینید. به نظر من همین که اینجا اسم آوردند از مرحوم شهید مطهّری، شهید بهشتی، مرحوم آقای مصباح و امثال اینها، خوب است، [کتابهایشان] کتابهای خوبی است.»
🔸و اما در آخرین دیدار یعنی دیدار چند روز گذشته رهبر انقلاب با دانشجویان باز هم ایشان از مرحوم استاد مصباح یاد کردند و بیان داشتند که حقا و انصافا فکر این استاد کمک کننده جوانان خواهد بود:«هر چه میتوانید با قرآن مأنوس بشوید؛ همه چیز در قرآن هست، که با تدبّر در قرآن [به دست میآید]؛ البتّه این تدبّر با راهنمایی باید همراه باشد. اسم مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) دو سه بار اینجا آورده شد که بجا است؛ از کتابهای ایشان استفاده بشود. حقّاً و انصافاً فکر این مرد بزرگ، فکر کمککنندهی به حرکت درست فکری جوانها است»
🔸 برگردیم به سوال آغازین این وجیزه، چرا این همه تاکید؟ چرا رهبر انقلاب که رویه شان اسم نیاوردن از افراد در دیدار های مختلف است، از علامه مصباح چه در دوران حیات و چه در دوران ممات اسم می آورند و دیگران را توصیه به مطالعه آثار این عالم متفکر می کنند؟ چرا از باقی اندیشمندان انقلاب اسلامی اسم نمی آورند؟ چرا این همه تاکید را برای دیگر بزرگان فکری انقلاب خرج نمی کنند؟ پُر واضح است که جایگاه علامه مصباح در اندیشه و نگاه رهبر انقلاب جایگاهی منحصر به فرد، خاص و استثنایی است و به قاطعیت می توان گفت نمونه آن را نسبت به هیچ کدام از بزرگان فکری انقلاب اسلامی نداریم.
🔸 شخصیت و اندیشه استاد مصباح دارای ابعاد و جهات مختلفی می باشد اما از نگاه نگارنده این سطور یک ویژگی از باقی ویژگی های مهم ایشان مهم تر و متفاوت کننده تر است. اندیشه استاد مصباح حقیقتا منبع بی غل و غش معارف اسلامی و انقلابی است. در نظام اندیشه ای ایشان مغزای تفکر دینی و انقلابی را می توان فهم کرد. تفکری که در آن هم عقلانیت دینی می بینیم و هم غیرت دینی. در این نظام واره تفکری، مبتنی بر یک حکمت فلسفی، قرائتی از اسلام ارائه می شود که علاوه برآنکه خالی از التقاط و انحراف بوده، دائما در حال مرزبندی با التقاط و انحراف است، یعنی پیوند اندیشه با میدان عملی سیاست و اجتماع. عقلانیت انقلابی دال مرکزی گفتمان فکری استاد است.
🔸کنشگری به روایت اسلام انقلابی، محتاج دلیل است و دلیل از اندیشه برمیخیزد. انقلاب باید عقلانیت متمایز خویش را عرضه میکرد تا از استیلای تاریخ تجدد و تحجر بیرون آید و تبدیل به یک دیگری خطرناک برای تجدد و تحجر شود. این عقلانیت، از متن دین برمیخاست و بر بنیانهایی مستقل از تفکر غربی و تحجری تکیه داشت. در طول دهههای پس از انقلاب، کسی که بیش از دیگران کوشید که چنین عقلانیّتی را تولید کند، علامه مصباح بود.
🔸مطالعات و معارف او، حامل چنین جهتگیریای هستند؛ او همواره تلاش میکرد که خویشتن معرفتی متناسب با عالم قدسی انقلاب را بپروراند و جامعۀ ایران را از لحاظ فکری و معرفتی، از سیطرۀ ایدئولوژیهای تجددی و تحجری خارج کند. ازاینجهت، باید او را یک متفکر چالشگر و اندیشهورز انتقادی قلمداد کرد که سر سازگاری با تجدد و تحجر را ندارد و میخواهد عقلانیت انقلابی را به عنوان یک جایگزین و بدیل تاریخی مطرح سازد. پس جنبۀ تضادی و کشمکشی وی از ماهیت انقلاب اسلامی برمیخیزد و چون انقلاب، حاصل اعراض از تجدد و تحجر بود و سخن تازه به میدان آورد، علامه مصباح نیز همواره در تفکّر خود، سویه چالشگری را در نظر داشت و انقلاب را یک انقلاب متمایز معرفی کرد که ریشه در دین دارد و میخواهد نظامات اجتماعی خویش را بر دین بنا کند و از توحید، روایت عینی و ساختاری بیافریند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اژهای: پارسال تصمیمگیری شد که با ناهنجاریها مقابلۀ قانونی شود
🔹از پلیس خواسته شد به میدان بیاید و حالا که آمده نباید پلیس را تنها بگذاریم. تاکید شد که پلیس صبر و حوصله به خرج بدهد و با افراد غافل یکجور صحبت کند و با افراد سازمانیافته جور دیگر.
🔹مامور در صحنه ممکن است اشتباه تشخیص دهد یا حتی تخلفی کند. مگر در بقیه جاها تخلف نیست؟ اگر تخلف شد باید کار را اصلاح کنیم.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سرانجام دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟
🔰 در روزهای گذشته فیلمی منتشر شد که نشاندهنده آن بود یک دختر در ورودی متروی تجریش به دلیل تذکر گشت ارشاد تشنج کرده و حالش بد شده و مردم در حال امدادرسانی به او هستند.
با پیگیریهای روزهای گذشته مشخص شد که این خانم به دلیل سرقت تلفن همراهش ترسیده و تشنج کرده و هیچ ارتباطی با تذکر گشت ارشاد و مسائل مربوط به طرح نور ندارد.
این دختر بعد از ثبت شکایت در کلانتری برای پیگیری تلفن همراه سرقتی خود، صفحه اینستاگرامی جدیدی ایجاد و توضیحاتی را در این حادثه بیان میکند.
اکنون مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی فیلم کاملتری از این حادثه به همراه توضیحات این دختر خانم منتشر کرده است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ رفتار وحشیانه تعداد اندکی از کسانی که دنبال ترویج هرزگی هستند، نشان میدهد که عوامل نیروی انتظامی در راه مقابله با آنها مصداق مظلوم مقتدر هستند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از تاملات حقوقی
✅ راهبرد اسلامی مقابله با تروریسم رسانه ای علیه نیروهای مومن انقلابی
دشمنان اسلام و انقلاب از دیر زمان به جای ترور فیزیکی، به ترور معنوی و شخصیتی نیروهای اسلامی و انقلابی متوسل میشدهاند، تا آنان را از حیز انتفاع در نظام و جامعه اسلامی ساقط کنند.
💥ابزارهای ایننوع تروریسم یک دست نبوده و نیست؛
👈گاهی بزرگنمایی یک خطا است،
👈گاهی تهمت و افترا است،
👈گاهی استهزاء است
👈و گاهی گاهی حتی ویژگیهای طبیعی شخص مثل سن و سال آن شخصیت و شکل و شمایل فیزیکی او است و به طور کلی هر بهانه ای که به کار تخریب و ترور بیاید.
💥واکنشهای اجتماعی در برابر این جریان تروریستی و موجسازیهای تخریبی متفاوت است؛
👈برخی در برابر این امواج تخریبی رسانه ای خواسته یا ناخواسته با موج دشمن همراه می شوند و بر آتش ترور دشمن می دمند؛
👈برخی منفعلانه و تحت تاثیر موج سازی دشمن و برای رهایی از سنگینی فشار رسانه ای دشمن سعی می کنند حساب آن نیروی انقلابی را از خود جدا کنند، اینها به راحتی به حذف او از نظام اسلامی هم تن می دهند حتی با این توجیه که نظام و انقلاب بدنام نشود.
💢اما بصیرت مومنانه و قرآنی اقتضا می کند تا مرزبندی ایمانی و انقلابی را نه دشمن بلکه معیارهای اصیل اسلامی مشخص کند.
سوال اساسی این است که تکلیف مومنان و نظام اسلامی در مورد مومنانی که آماج تخریب های رسانه ای دشمن قرار می گیرند چیست؟
💢پاسخ کوتاه به اینسوال را با ارائه یک آیه و یک روایت خلاصه می کنیم:
۱. خداوند در آیه ۱۲سوره مبارکه نور میفرماید: «لَوْ لا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ ظَنَّ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بِأَنْفُسِهِمْ خَيْراً وَ قالُوا هذا إِفْكٌ مُبين»؛ چرا هنگامى كه اين (تهمت) را شنيديد، مردان و زنان با ايمان نسبت به خود (و كسى كه همچون خود آنها بود) گمان خير نبردند و نگفتند اين دروغى بزرگ و آشکار است؟!
خداوند در این آیه انفعال در برابر موج سازی دشمنان و یا دوستان نادان را تقبیح کرده و مونان را مکلف به حفظ حداکثری حسن ظن مومنانه می نماید.
۲. در روایتی از امیر المومنین (علیه السلام) آمده است: «كَذِّبْ سَمْعَكَ وَ بَصَرَكَ عَنْ أَخِيكَ، فَإِنْ شَهِدَ عِنْدَكَ خَمْسُونَ قَسَامَةً وَ قَالَ لَكَ قَوْلًا، فَصَدِّقْهُ وَ كَذِّبْهُمْ، لَاتُذِيعَنَ عَلَيْهِ شَيْئاً تَشِينُهُ بِهِ وَ تَهْدِمُ بِهِ مُرُوءَتَهُ، فَتَكُونَ مِنَ الَّذِينَ قَالَ اللَّهُ فِي كِتَابِهِ: إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِيم»؛ گوش و چشم خود را نسبت به برادرت تكذيب كن، و چنانچه پنجاه تن نزد تو شهادت دادند و قسم ياد كردند و او بر خلاف آنان گفت از او قبول كن و از آنان نپذير، و در باره او چيزى را كه باعث سرشكستگى و عيب اوست و به شخصيت وى لطمه می زند شايع مكن، كه از كسانى خواهى بود كه خداوند در باره آنان فرموده است. «كسانى كه دوست دارند كار زشت در ميان مؤمنان رواج يابد، در دنيا و آخرت عذابى دردناك خواهند داشت.» (بحارالانوارج۷۲، ص۲۱۵)
در این روایت هر گونه فعل و انفعال که به بدنام شدن تصنعی مومنان بیانجامد تقبیح شده است.
بنا بر این تکلیف مومنان و انقلابیون در چنین شرایطی حفظ همبستگی و به هم پیوستگی نیروهای انقلاب و مومنان است تا طمع دشمنان از ادامه عملیات تخریبی علیه مومنان را قطع نماید.
بدیهی است که در صورت بی توجهی به این راهبرد معقولانه اسلامی، پس از مدتی نه چندان طولانی، دشمن موفق خواهد شد شخصیتهای فراوانی را به دست خود مومنان از مناصب سیاسی و جایگاههای اجتماعی حذف نماید.
👈البته منکر امکان خطا و حتی گناه یا جرم هیچ شخصیت مذهبی و سیاسی نیستیم اما خیلی تفاوت دارد که آن شخصیت بهطور قانونی و شرعی از گردونه کارآیی اجتماعی حذف شود یا آن که او با اشاره ترویست های سیاسی، توسط خود مومنان تخریب و حذف شود.
#صدیقی
✍محمدرضا باقرزاده
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ هم اقناع هم قدرت!
🎙 شهید بهشتی: همانطور که باید جلوی آن کسی را که مال مردم را میدزدد گرفت، باید با آن خانمی که خودآرایی میکند هم برخورد کرد. آیا میپذیرید که دزد را رها کنیم تا با کار فرهنگی از دزدی بردارد!
👈 هم اقناع و هم قدرت. مدیریت باید با هر دو باشد.
#حجاب | #امنیت_اخلاقی
#طرح_نور | #پلیس_مقتدر
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
⭕️ ریاست به هر قیمتی !
🔸هفته گذشته ، یکی از اطرافیان جناب قالیباف ، تلفنی از اینجانب برای دیداری در مجلس شورای اسلامی دعوت کرد . موضوع را که سوال کردم ، گفتند که حضوری با هم صحبت خواهیم کرد . در زمان وعده کرده شده به طبقه دهم ساختمان شیخ فضل الله نوری رفتم . در آنجا به غیر از خود میزبان ، دو نفر دیگر از نمایندگان منتخب شهرستان ها هم حضور داشتند . پس از احوالپرسی و بیان مقدماتی ، متوجه شدم که موضوع اصلی ، جلب نظر نمایندگان جدید برای ریاست آقای قالیباف می باشد .
🔸از بنده در مورد کمیسیونی که مایل به عضویت در آن هستم سوال کردند و هنگامی که گفتم کمیسیون مربوطه ظاهراً متقاضی زیاد دارد و احتمالاً نوبت به بنده نخواهد رسید ، گفتند این چه حرفی است ؟ چه کسی از شما شایسته تر ! بعد هم لیست افرادی که اظهار تمایل برای عضویت در آن کمیسیون کرده بودند را یکی یکی می خواندند و می گفتند مثلاً آقای شماره یک را به کمیسیون الف می فرستیم ، آقای شماره 2 را به کمیسیون ب می فرستیم ، آقای شماره 3 را به کمیسیون ج می فرستیم و ... یعنی که جای شما در این کمیسیون محفوظ است و دغدغه رفتن به آن کمیسیون را نداشته باشید و ما خودمان آن را حل خواهیم کرد !
🔸در هنگام صرف نهار نیز موضوع خودرو را مطرح کردند . پرسیدم مانند قضیه دوره قبل ؟! گفتند نه ، این بار نمایندگان را یکی یکی یا چند تا چند تا به خودروسازهای داخلی معرفی می کنیم تا خودرو دریافت کنند !
🔸بحث اعطای وام های چند صد میلیونی نیز مطرح شد !
🔸نظرم را در مورد ریاست جناب قالیباف سؤال کردند . بنده پاسخ دادم سلام بنده را به ایشان برسانید و بگوئید که ایشان ابتدا برادری خویش را اثبات کند ، بعد ...
🔸پرسیدند منظورم چیست ؟ گفتم : مگر ساماندهی فضای مجازی جزو مطالبات اصلی مقام معظم رهبری از مجلس یازدهم نبود ؟ چرا جلوی تصویب طرحی که در این زمینه تهیه شده بود را گرفتند و آن را از دستور کار مجلس خارج کردند ؟
ایشان پاسخ دادند که نه ، این طور نیست . این طرح تصویب شد و مدت زمان اجرای آزمایشی آن نیز هفت سال تعیین شد .
بنده عرض کردم : خیر ، طبق اظهارات برخی دوستان در روز گذشته ، هنوز این طرح به صحن نیامده و بر روی مدت زمان اجرای آزمایشی آن رای گیری نشده است .
ایشان فرمودند که من تا بعدازظهر پیگیری می کنم و نتیجه را به شما اطلاع می دهم . از اعلام نتیجه خبری نشد تا اینکه ده روز بعد (یعنی روز گذشته) تماس گرفتند و فرمودند که آقای قالیباف گفته اند می خواهیم تا پیش از پایان این مجلس ، این طرح را برای رای گیری به صحن بیاوریم .
لازم به توضیح است که چند روز قبل ، بنده از آقای ذوالنوری و آقای تقی پور شنیدم که گفتند به اتفاق چند تن دیگر از نمایندگان مجلس ، از آقای قالیباف خواسته اند که این طرح را در دستور کار مجلس قرار دهند ولی هنوز این کار انجام نشده است .
🔸برداشت بنده از جلسه مذکور آن بود که با دادن وعده قرار گرفتن در کمیسیون مورد نظر ، دادن وعده خودرو ، وام و ... قرار است نظر نمایندگان منتخب را نسبت به ریاست جناب قالیباف ، جلب کنند . البته از یک ماه قبل نیز بنده از دوستان متعددی اخبار مشابهی را دریافت کرده بودم که با منتخبین شهرستان ها تماس گرفته می شود و آنها را به مجلس دعوت می کنند و با دادن وعده های مشابه ، از آنان خواسته می شود که به ریاست ایشان رای بدهند .
🔸این شیوه نادرستی است که از نماینده ای خواسته شود تا در ازای یک سری وعده ها و امتیازات ، به فرد خاصی رای بدهد . در واقع ، چنین نماینده ای دیگر از خود استقلال نظر نخواهد داشت . این کار به نوعی توهین به نمایندگان محسوب می شود و اکثر نمایندگان با چنین شیوه هایی مخالف هستند .
🔸همگی باید بدانیم که این دوران به سرعت سپری خواهد شد و ما در پیشگاه خداوند متعال ، باید پاسخگوی اعمال امروزمان باشیم .
خادم کوچک ملت : کامران غضنفری
پنجم اردیبهشت 1403
@kamranghazanfari
هدایت شده از تبلیغات هفتهنامه ۹ دی
💥 جشنواره جوایز هفتگی طلوع حق با تخفیفی تکرار نشدنی
🏷 70% تخفیف(ویژه 3 ثبت نام اول)
🏷 60% تخفیف(ویژه 5 ثبت نام بعدی)
🏷 55% تخفیف(ویژه 7 ثبت نام بعدی)
🏷 50% تخفیف فقط تا 10 اردیبهشت
📱دوره آموزش تدوین و طراحی موبایلی با ارائه گواهینامه معتبر
🔺تدوین فیلم، ادیت عکس، ویرایش صدا، اصلاح رنگ و ساخت اکولایزر و...
🔺با آموزش نرم افزارهای:
Picsart, Inshot, Lightroom, Snapseed, Avee, BandLab, VivaCut, VN, CapCut
🎁 جوایز:
🔹 20 میلیون ریال اعتبار خرید
🔹 بازگشت 2 برابری وجه پرداختی
🔹 بسته ویژه طلوع و آموزش رایگان
🔻 مشاهده جزئیات و ثبت نام:
🌐 https://school.toluehagh.ir/ktmo36
💢 موسسه طلوع حق
@toluehagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جناب صالحی امیری!
۱. در شرایط شبه جنگی، تشویش اذهان عمومی و خالی کردن انرژی و انگیزه پشتوانه مردمی یک کشور، تنها کار ستون پنجم است. عبارت بالای ۶۰ درصد دنبال مهاجرت هستند یعنی بیش از ۵۰ میلیون!
۲. مسئله مهاجرت به عنوان یک کار فرهنگی اجتماعی، امری بلند مدت است. قطعا و یقینا نقش شما و همفکرانتان در ۳۲ سال دولتهای موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی در شکلگیری هر میزان از میل مهاجرت به خارج از کشور نقش اصلی دارد.
۳. این آمار قبل از آن که نشانه میل مردم و عموم جامعه به مهاجرت باشد، به دلیل سکونت طویل المدت در منطقه لوکس نشین تهران و تحت تاثیر جو چنین مناطقی است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ عاقبت بخیری یعنی همین!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1