8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتقاد آیت الله رئیسی از نحوه اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت یا همان #گرانی_بنزین
🔺 باید قبل از اجرا با مردم صحبت میشد و افکار عمومی اقناع میشدند.
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ تقدیس ترترتر
🔻 نجوای قدیانی با روحانی!
سلام شیخحسن! ای آنکه از بهشتی، مظلومتری
و از رجایی، سادهزیستتر
و از مطهری، علامهتر
و از حاجیزاده، موشکیتر
و از سلیمانی، سردارتر
و از چمران، عارفتر
و از خمینی، بنیانگذارتر
و از نوفل، لوشاتوتر
و از خامنهای، رهبرتر
و از صیاد، شیرازیتر
و از حاجاحمد، متوسلیانتر
و از اندرز، گوتر
و از گوته، شاعرتر
و از مولانا، عاشقتر
و از شمس، خورشیدتر
و از ماه، منورتر
و از دستجردی، مرضیهتر
و از همسر فرعون، آسیهتر
و از آدم، آدمتر
و از حوا، مادرتر
و از یوسف، زیباتر
و از یعقوب، منتظرتر
و از اسماعیل، قربانیتر
و از یونس، ماهیتر
و از سلیمان، مالکتر
و از مالک، اشترتر
و از سلمان، فارسیتر
و از حداد، عادلتر
و از ولایتی، ولایتیتر
و از رجبعلی، خیاطتر
و از دست، غیبتر
و از گل، پایگانیتر
و از لاری، جانیتر
و از حمید، رساییتر
و از اغلب شهدا، عند ربهم یرزقونتر!
👈 ای که در نوفللوشاتو، مایهی آرامش قلب امام بودی! نگو نبودی، که مینویسم به پای تحفظت! و تقیهات! و تواضعت! و اخلاصت! حقا که اکبر، تو هستی و ما را باش که توهم زده بودیم هاشمی رفسنجانی است!
🔹 چه کسی برجام را آورد و با آوردنش، مسبب شرمندگی منتقدان نزد عمههایشان شد؟! خدا؟! نخیر، شما!
🔸 و عجبا از این همه فروتنی! آنقدر که تو مظلومی، اگر در حادثهی هفتم تیر دههی ۶۰ همراه شهید بهشتی به شهادت میرسیدی، حتما امام، پیام شما را چربتر میرفت، چرا که شهید بهشتی کجا و شما کجا؟! شهید بهشتی، فوق فوقش یک هامبورگ رفته بود ولی شما... بگذار اینطور بنویسم؛ «این انقلاب، بینام «حسن روحانی» در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست!» و گیرم هم که باشد؛ چه فایده؟! وقتی قدر تو را نمیدانند؛ چه سود؟! تو هم مثل شب قدری! و دقیقا معلوم نیست نوزدهمی، بیست و یکمی یا بیست و سوم!
🔹 کجا بود این ربیعی، وقتی تو در نوفللوشاتو، خودت یکپا موشک بودی برای امام؟! و من چگونه نگویم این حقایق را؟! خاک بر سرم!
✍ #حسین_قدیانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
@Sabeti ✅
♻️ آرایش سه لایه
🔹 مردان تنومند جای زنان جوان را گرفتند!
🔰 بررسی رفتار میدانی آشوبگران در چند شهر حکایت از آن دارد که مدل رفتاری این افراد در اعتراضات اخیر نسبت به حوادث قبلی تغییرات عمدهای داشته است و هسته های خشونت آرایش سه لایه گرفتند.
🔹 بررسی های یک نهاد امنیتی نشان می دهد در اغتشاشات اخیر، افراد آموزش دیده در گروههای 5 تا 7 نفره سازماندهی شده اند.
🔹 بر خلاف اغتشاشات سال 96 که زنان هدایت این گروهها را بر عهده داشتند، این بار مردانی که اکثرا قوای جسمانی بالایی دارند در این هسته های خشونت نقش آفرینی می کنند.
🔹 موارد کشف شده از این افراد نشان می دهد «هسته خشونت» در لایه اول به نارنجک دست ساز، ژل های آتش زا، ابزار شکستن قفل و سلاح سرد مجهز هستند که توسط یک یا چند موتور سوارمسلح با سلاح گرم درلایه دوم پشتیبانی می شوند.
🔹 همچنین در لایه سوم زنان جوانی وظیفه تهییج مردم حاضر در میدان به ویژه جوانان را بر عهده دارند که با هدف تحریک عواطف، آنها را برای پیوستن به اقدامات خرابکارانه تشویق می کنند.
🔹 یکی از نکات قابل توجه، سرعت بسیار بالای گروههای تخریبی است که در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از ابزارهای همراه خود در محل مورد نظر وارد شده، اقدام به تخریب و آتش زدن کرده و پس از آن به طرز ماهرانهای خود را از بدنه معترضان و عابران جدا کرده و محل را ترک میکنند.
🔹 براساس اعلام نهادهای امنیتی، افراد «هسته خشونت» از لباسها و نشانه های مشخصی استفاده میکنند تا یکدیگر را در زمان ماموریت راحت تر شناسایی کنند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بصائر
✍️چرایی دفاع مصلحت اندیشانه امیرالمؤمنین(ع) از حکومت خلفا
🔰در سیره سیاسی امام امیرالمؤمنین(ع) مواردی از حمایت و دفاع مصلحت جویانه از برخی افراد و ساختارهایی که با اندیشه ها و انگیزه های ایشان فرسنگ ها فاصله داشتند، به چشم می خورد. به عنوان نمونه، ایشان علی رغم انتقادات فراوان روشی و مبنایی به عملکرد عثمان(خلیفه سوم)، در ماجرای شورش علیه او، با تصمیم معترضین برای قتل عثمان مخالف بود و آن را به دلایل متعدّد، به مصلحت جامعه اسلامی نمی دانست؛ تا جائیکه در این باره فرمودند:
🔸«وَ اللَّهِ لَقَدْ دَفَعْتُ عَنْهُ حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ آثِماً؛ به خدا سوگند آنقدر از او دفاع نمودم که ترسیدم گناهکار باشم!»( نهج البلاغه؛ خطبه240)
ایشان همچنین، علی رغم مشروع ندانستن خلافت خلفای پیش از خود و انتقادات مبنایی و روشی که نسبت به عملکرد آنان داشتند،(ر.ک: نهج البلاغه؛ خطبه3) همواره در امور مختلف حکومتی به آنان «مشورت» می دادند؛(برای نمونه رجوع کنید به خطبه های 134 و 146 نهج البلاغه) بگونه ای که از خلیفه دوم نقل شده که می گفت:
🔸«لَولا عَلیٌّ لَهَلَکَ عُمَر؛ اگر علی(ع) نبود عمر به هلاکت افتاده بود.»(ابن ابی الحدید، عزالدین ابوحامد؛ شرح نهج البلاغه؛ ج1، ص16)
🔰این نوع رفتارهای سیاسی امیرالمؤمنین(ع)، دلیلی جز این نداشت که امام(ع) معتقد بود در شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان، تضغیف حکومت خلفا، با وجود همه اشکالات مبنایی و روشی که به آنان وارد بود، موجب «طمع دشمنان برای نابودی اساس دین خدا» شده و همین حداقل ها هم از اسلام باقی نخواهد ماند.
🔰اگر دفاع امیرالمؤمنین(ع) از ساختارهای حکومتی که مسئولان آن را اساساً مشروع نمی دانستند، امری صحیح و منطقی است، چگونه دفاع از موجودیّت دولتی که در ذیل نظام اسلامیِ تحت ولایت ولیّ خدا قرار دارد و بارأی مستقیم مردم انتخاب شده است، منطقی نباشد؟
🔰زمانی می توان تعریف و حمایت از افراد توسط ولیّ خدا را «واقعی»، و نه «مصلحت اندیشانه»، دانست که هم «اندیشه» و هم «عمل» آنان، بیشترین تطبیق را بر اندیشه و دستورات ولیّ خدا داشته باشد؛ در غیر اینصورت باید دانست حمایت از برخی ساختارهای قانونی و افراد غیرانقلابی «مصالحی» نهفته است.
@basaer_fi🔸
ارتباط با ادمین:
@basaer_admin
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
به دنبال درخواست برخی از اعضای کانال جهت خرید ویژهنامه نیمه پنهان هاشمی هفته نامه ۹ دی، این ویژهنامه مجددا در کیوسکهای مطبوعاتی توزیع شده و علاقمندان میتوانند جهت خرید اقدام کنند.
همچنین امکان خرید نسخه pdf ویژهنامه نیز فراهم شد. برای خرید نسخه pdf سومین ویژهنامه ۹ دی روی لینک زیر کلیک کنید👇🏼
www.jaaar.com/kiosk/archives/9dayv
🔺کانال هفتهنامه ۹ دی🔻
@noheday
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️چشم امید دشمن به نفوذی هاست!
♨️آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. توطئه آمریکا این است که در #داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)
۱۷ دی ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ #فتنه_شاید
به مناسبت سالگرد #فتنه_علیه_جمهوریت
📌فتنه شاید کُنجِ پستوی کسی لای کتابی
فتنه لازم نیست حتماً در خیابان بوده باشد
🔺شاعر مهدی جهاندار با صدای مجتبی الله وردی
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ روحانینمای هتاک و قلابی شناسایی شد
بعد از گران شدن بنزین، فردی در لباس روحانیت که خود را سید معرفی کرده در کلیپ تصویری به شکل هتاکانهای به ملت ایران توهین میکند.
این درحالی است این هتاک علاوه بر اینکه سطحی از دورههای طلبگی را طی نکرده، یکی از پرورش یافتگان جریان #شیعه_انگلیسی است و با هدف تفرقه و ایجاد آشوب درحال حاضر در یکی از کشورهای خارجی به سر میبرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از Masoud
🔴 #گازانبری_روحانی
🔹من و شما فکر می کنیم فقط خودمان غافلگیر شدیم؛ مردم فکر می کنند فقط خودشان غافلگیر شدند. اما واقعیت چیز دیگری است.
🔸واقعیت این است که کل ساختارهای سیاسی، نظامی و امنیتی هم در قضیه #گرانی_بنزین غافلگیر شدند. همه شوراهای تأمین امنیت در سراسر کشور، فقط ظهر و عصر روز پنج شنبه مطلع شدند که قرار است امشب –شب جمعه- ساعت 24 بنزین گران شود.
🔹استانداران، فرمانداران، رؤسای ادارات، مدیرکل ها، دستگاه های امنیتی انتظامی همه در این ماجرا غافلگیر شدند. رؤسای بانک ها عصر همان روز مطلع شدند و عصر همان روز آماده باش زده شدند!
🔸دقت کنید؛ پنج شنبه به نوعی روز تعطیل است. روزی است که رؤسای ادارات و سازمان ها هم تازه فرصت می کنند بالاخره بعد از یک هفته ی کاری، خانواده خود را به تفریح یا مسافرت ببرند(بالاخره آنها هم آدم اند!). مراسمات عروسی و فاتحه و جشن تولدها را معمولاً عصر پنج شنبه و شب جمعه تدارک می بینند.
🔹به این اضافه کنید؛ شب ولادت اشرف الانبیاء حضرت محمد مصطفی(صلوات الله علیه) است؛ شبی که مسلمین همه خود را آماده جشن و سرور می کنند. شورای فرهنگ عمومی و شورای اداری هر شهر و شهرداری ها سعی کرده اند خود را برای این شب آماده کنند. در هر شهر، یک یا چند مراسم بزرگ تدارک دیده اند. بسیج و پایگاه های بسیج مشغول برگزاری جشن های ولادت حضرت رسول(ص) هستند. خبرگزاری ها و روزنامه ها و پایگاه های خبری در این زمان تعطیل است. عموماً عصر پنج شنبه و جمعه تعطیل اند.
🔸در این شرایط با تصمیم دولت، به صورت گازانبری قیمت بنزین افزایش پیدا می کند. درست است بالاخره اصل افزایش قیمت در جلسه شورای عالی اقتصاد و جلسه سران سه قوه، قبلاً تصویب شده بود اما مقدار افزایش، زمان اجرا، نحوه اجرا و چگونگی اجرا از وظایف و اختیارات دولت است. فقط دولت در این زمینه صاحب اختیار است.
🔹لذا همه دیدید که نه فقط مردم بلکه نظام سیاسی غافلگیر شد. اگر دوستان امنیتی از ما دلخور نشوند سیستم امنیتی ما غافلگیر شد. مسئولین و نخبگان و فعالان سیاسی دوست می دارند تجمعات به روش مسالمت آمیز و سیاسی جمع شود اما وقتی کار از حد می گذرد وظیفه دستگاه امنیتی و انتظامی متفاوت است. اصلاً مشخص نشد کجا را باید با روش سیاسی جمع کنند کجا را با روش امنیتی، کجا را با روش انتظامی و ...!
🔸بی تردید دولت در این زمینه مسئول است. مسئول آشوب و همه نابه سامانی ها دولتی است که بدون تدبیر و بدون اطلاع رسانی صحیح و بدون هماهنگی سیستم اداری و بورکراسی و سیاسی کشور قدمی بر می دارد که نتیجه ش همین است که می بینید!
🔹کاری که رهبر انقلاب برای حفظ ساختار سیاسی کشور و برای حفظ این دولت انجام داد بی نظیر بود. اقدام حسن روحانی را اگر بخواهیم بدبینانه تحلیل کنیم همان اعلام جنگی بود که قبل از انتخابات هشدار داد که اگر برادرم را دستگیر کنید اعلام جنگ می کنم. اگر خوشبیانه تحلیل کنیم عین بی تدبیری و بی عقلی محض بود و تیر خلاصی بود به دولت ناکارآمد، خسته و بی جان خودش! گفتند که یک دیوانه سنگی به چاه می اندازد و 100 عاقل نتوانند کاری کنند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
♻️ فتنه در کمین حزبالله چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️چرا میگوییم این دولت ناامیدی و بیتدبیری است
مقایسه رفتار دولت دهم (احمدینژاد) و دولت دوازدهم (روحانی) در خصوص تغییر قیمت بنزین. چرا در سال ۸۹ کل حاملهای انرژی گران شد ولی مردم اعتراض نکردند، اما در سال ۹۸ فقط بنزین گران شد و مردم معترض شدند؟
سوءاستفاده دشمنان جای خود اما واقعا مشکل از مردم است یا مدیران بیتدبیر (به عبارت دیگر مدیران با تدبیر سوء)
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee