5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ هدف از یادآوری اقدام نابجا
🔰 حمید رسایی: روحانی با هدف آمادهسازی روانی جامعه، مکالمه تلفنی با رییس جمهور مستکبر آمریکا در آغاز بکار دولتش در سال ۹۲ را بازخوانی کرد تا بگوید که مشکلات کشور در گرو مذاکره با آمریکا حل میشود.
مکالمه تلفنی روحانی با اوباما در سال ۹۲ علاوه بر تذکرات خصوصی از طرف رهبر معظم انقلاب، به صورت عمومی اقدام نابجا اطلاق شد و رهبر فرمودند که ما خوشبینانه به این اقدام نگاه میکنیم. حالا بهتر میتوان درباره سوءاستفاده روحانی از نگاه خوشبینانه رهبر انقلاب قضاوت کرد.
روحانی در دیدار با نمایندگان مجلس نهم، محتوای مذاکره خود با اوباما را خیلی کوتاه و درباره ترافیک تهران اعلام کرد! وی بعد از این مکالمه تلفنی، ادعا کرد که اوباما را مؤدب و باهوش یافتم.
به نظر میرسد که روحانی تا پایان سال، برای تحمیل برجام موشکی وبرجام منطقهای، گامهایی را در همین راستا بر خواهد داشت. باید مراقب بود...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ نصیحت شهید بهشتی به حسن روحانی
@rasaee
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📽 ببینید
📌 رابطه جیب و دهان
📌 ویژگی مجلس موفق
📌 شفافیت در هزینههای انتخاباتی
📌 نسبت مجلس بعد با دولت روحانی
📌دو راه پیش روی مردم
🔹 محورهای گفتگوی تصویری خبرگزاری فارس با حمید رسایی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
هفته نامه ۹ دی این هفته را از مراکز فروش رسانهها تهیه کنید.
برای خرید نسخه دیجیتال کلیک کنید👇
jaaar.com/kiosk/archives/9day
🔺کانال هفته نامه🔻
@noheday
.
♻️ حضور تصادفی ظریف و هوک در زوریخ!
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته وزارت امور خارجه با انتشار خبر و عکس از استقبال ظریف از دکتر مسعود سلیمانی دانشمند آزاده شده از بند رژیم آمریکا سعی نمود تا این خبر را همزمان با اوج انتقادات و ناتوانی جواد ظریف در پیشبرد سیاست خارجی مقتدر و عزتمندانه جمهوری اسلامی بویژه در رابطه با سیاستهای خصمانه آمریکا و چند کشور اروپایی و طرح استعفای جواد ظریف، برگ زرینی از اقدامات و تلاشهای شخص وزیر خارجه قلمداد کند.
اما در این بین چند سئوال مطرح است که وزارت خارجه باید به آنها پاسخ دهد:
متن یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/3062
.
♻️ حضور تصادفی ظریف و هوک در زوریخ!
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته وزارت امور خارجه با انتشار خبر و عکس از استقبال ظریف از دکتر مسعود سلیمانی دانشمند آزاده شده از بند رژیم آمریکا سعی نمود تا این خبر را همزمان با اوج انتقادات و ناتوانی جواد ظریف در پیشبرد سیاست خارجی مقتدر و عزتمندانه جمهوری اسلامی بویژه در رابطه با سیاستهای خصمانه آمریکا و چند کشور اروپایی و طرح استعفای جواد ظریف، برگ زرینی از اقدامات و تلاشهای شخص وزیر خارجه قلمداد کند.
اما در این بین چند سئوال مطرح است که وزارت خارجه باید به آنها پاسخ دهد:
۱. آیا سفر جواد ظریف و برایان هوک، آن هم به صورت همزمان به زوریخ و گرفتن عکسهای مشابه از آزادی دو تبعه ایرانی و آمریکایی در کنار دو هواپیمای اختصاصی دو مقام رسمی ایرانی و آمریکایی، به صورت تصادفی رخ داده است؟
۲. اگر سفر وزیر امور خارجه به همراه مدیرکل آمریکا و رئیس مرکز دیپلماسی و سخنگوی آن نهاد با پرواز اختصاصی به زوریخ، صرفا برای استقبال از دکتر مسعود سلیمانی بوده است، چرا هیچ مقام رسمی از وزارت علوم، وزارت بهداشت، اندیشکده رویان یا دانشگاه متبوع دکتر سلیمانی، همراه وی در زوریخ یا در فرودگاه نبودند. مگر نه این است که دکتر سلیمانی چهره و شخصیت علمی و از نخبگان است؟
۳. وقتی تاکنون برای هیچ دیپلماتی که به بهانه های واهی غرب از محل ماموریت خود اخراج شدهاند حتی یک تماس تلفنی هم گرفته نشده تا چه رسد به دیدار و گفتگو، سئوال پیش میآید که اکنون چه اتفاقی رخ داده! آیا آقای ظریف همین نوع رفتار حمایتی را نسبت به آقای اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی که از ماهها قبل به صورت مظلومانه و بدون توجه به مصونیت دیپلماتیک همچنان دربند بلژیک میباشد، قائل است؟
اگر آقای ظریف مدعی احترام و بزرگداشت ایرانی و ایرانیان است، بگوید در وهله اول برای آزادی دیپلمات دربند کشورمان در بلژیک و همچنین سایر دیپلماتهای ایرانی اخراجی از هلند، فرانسه، آلبانی، شخصا و با استفاده از حقوق دیپلماتیک و ابزار حقوقی بین المللی چه کرده؟
۴. چرا در برابر اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند، چندین ماه سکوت و سرانجام بعد از ۹ ماه نهایتا به دستور اکید شورای عالی امنیت ملی در اقدامی شبه متقابل، دو کارمند جزء هلندی اخراج شدند. در حالی که عمل متقابل وفق کنوانسیون حقوق دیپلماتیک میبایست بلافاصله صورت میگرفت.
۵. توئیت «خوشحالی بسیار» ظریف از آزادی دو دانشمند ایرانی - که قریب به دو سال بدون محکومیت و تنها به بهانه تحریم توسط رژیم آمریکا دستگیر شده بودند - و جاسوس آمریکایی - محکوم به ده سال زندان توسط قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران - چه معنایی دارد؟ و چه شباهتی میان یک جاسوس محکوم آمریکایی و یک دانشمند ایرانی متهم به نقض تحریم آمریکا وجود دارد؟
۶. در حالی که رسانههای آمریکایی و اروپایی عامدانه از واژه “گروگان” برای جاسوس خود استفاده میکنند، وزارت خارجه و مرکز عریض و طویل به اصطلاح دیپلماسی آن چرا از واژه "زندانی" برای دانشمند ایرانی استفاده میکنند؟
البته داستان وزارت امور خارجه و اقدامات پر ابهام آن به این ماجرا ختم نمیشود ولی از قدیم گفته اند «در خانه اگر کس است، یک حرف بس است».
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
حمید رسایی ✔️
. ♻️ حضور تصادفی ظریف و هوک در زوریخ! 🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته وزارت امور خارجه با انتشار خبر
⭕️آغاز مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا در سایه تبادل زندانیان
🔹ماجرا از آنجا علنی شد که ۴ اردیبهشت ۹۸ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در نیویورک پرده از یک کانال محرمانه برای ارتباط با آمریکا برداشت و گفت: «آنچه که من میتوانم به عنوان وزیر خارجه انجام دهم، این است که این پیشنهاد را علناً روی میز مذاکرات بگذارم. بیایید آنها را تبادل کنیم…ما شش ماه پیش به دولت آمریکا اطلاع دادیم که آمادگی این کار را داریم و هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردهایم.» یعنی دقیقا پس از بازگشت تحریم های آمریکا در آبان ۹۷ وزارت خارجه ایران از طریق یک کانال محرمانه سعی داشته باب مذاکره را با تبادل زندانیان آغاز کند.
🔹بلافاصله پس از این اظهارات علنی ظریف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا لیستی از جاسوسان و شاه مهره های خود را اعلام کرد و درخواست آزادی آنها را داد: «ما از ایران میخواهیم همه اشخاص آمریکایی که به طرز غیرمنصفانه بازداشت یا مفقود شدهاند از جمله ژیو وانگ، رابرت لوینسون، سیامک نمازی، نزار زاکا و دیگران را آزاد کنند.»
🔹اما روی دیگر این ماجرا نقش آفرینی پررنگ گروه بین المللی بحران به عنوان یکی از بازوهای اثرگذار در وزارت خارجه امریکا و سازمان سیا است که البته رابطه عجیبی با تیم سیاست خارجی جناب ظریف دارد و خود ظریف نیز بارها در جلسات این گروه پشت درب های بسته شرکت کرده است. چهره اصلی تامین کننده مالی گروه بحران کسی نیست جز جورج سورس معمار انقلاب های رنگی در دنیا
🔹گروه بحران در گزارش خود در تاریخ ۲۶ دی ۹۷ به نام«On Thin Ice: The Iran Nuclear Deal at Three » به دولت آمریکا توصیه هایی می کند و می نویسد: «بهترین گزینه برای ایالات متحده این است که پیشنهاد مذاکرات محرمانه و خصوصی به ایران بدهد که تمرکز آن بر رهایی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران _ولی نه محدود به این مسئله_ باشد.»
🔹در همین گزارش گروه بحران پرده دیگری از مذاکرات پنهانی برمی دارد و می نویسد: « گزارش هايی وجود دارد مبنی بر اين که مقام های ايالات متحده با مقام های ايران تماس گرفته اند تا در باره سرنوشت زندانيان آمريکايی در ايران مذاکره کنند.»
🔹یک ماه از اظهار علنی ظریف برای تبادل زندانیان نگذشته بود که نزار زاکا جاسوس دوتابعیتی آمریکایی-لبنانی از افراد لیست اعلامی وزارت خارجه آمریکا در خردادماه ۹۸ آزاد می شود و طی بیانیه ای اعلام می کند: « آزادی من بخشی از معامله ایران با آمریکا بود.»
🔹حالا آبان ۹۸ است و روحانی رئیس جمهور صراحتا مذاکرات پنهانی را تایید می کند و می گوید: «به تمام مذاکراتی که با برخی از کشورها در پشت پرده برای حل و فصل انجام می دهیم، متعهد هستیم و به این مذاکرات ادامه خواهیم داد و پیش خواهیم برد.»
🔹گروه بین المللی بحران هم در گزارش خود می نویسد: «در شرايط کنونی، ايران احتمالا مذاکرات علنی را تسليم شدن غيرقابل قبول در برابر زورگويی آمريکا تلقی خواهد کرد؛ همچنان که در دولت اوباما اتفاق افتاد، ديپلماسی در سکوت (همراه با کاهش جنگ لفظی) بخت بيشتری برای موفقيت در ابتدای کار دارد.»
🔹در شرایطی که روحانی اقتصاد کشور را به گروگان گرفته، مجددا خبر می رسد که یکی دیگر از افراد نام برده شده در لیست جاسوس های آمریکایی به نام ژیو وانگ با واسطه سوئیس آزاد می شود و مورد استقبال برایان هوک رئیس گروه ویژه اقدام علیه ایران قرار می گیرد که حاکی از اهمیت این شخص و تبادل است.
https://b2n.ir/108719
🔹در همین روز رویترز خبری را به نقل از یکی از مقامات ارشد آمریکایی منتشر می کند که «آمریکا آماده است بدون پیش شرط با ایران مذاکره کند.»
در تکمیل این پروژه ترامپ با توئیتی از ایران تشکر می کند و می نویسد: «از ایران بابت یک مذاکره بسیار منصفانه متشکرم. دیدید، میتوانیم با هم معامله کنیم!»
🔹قابل ذکر است آزادی شین بائر و جاش فتال دو کوهنورد جاسوس آمریکایی در ۳۰ شهریور ۹۰ با وساطت عمان مقدمه ای بود بر مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا در مسقط و با فاصله کوتاهی از آزادی این دو کوهنورد مذاکرات محرمانه در مسقط آغاز گردید.
🔹حالا دیگر شکی باقی نمانده است که دولت روحانی مذاکرات پنهانی خود را با آمریکا مدت هاست آغاز کرده و نقطه شروع نیز تبادل زندانیان دو طرف است و پالس های آشکاری نیز از جانب مقامات ایرانی و آمریکا می رسد که هر دوطرف مایل به مذاکره در بقیه موضوعات نیز هستند
متن کامل یادداشت در لینک زیر:👇🏻
https://b2n.ir/259557
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه انتخابات محلس، مهمترین عامل حفظ انقلاب چیست؟
@rasaee
♻️ هر یک از روسای جمهور آمریکا یک گروه تروریستی را با خود آورده و جالب تر اینکه هر رئیس جمهور آمریکا حسب ادعای خودش با گروه تروریستی رئیس جمهور قبلی آمریکا مبارزه و جنک کرده است!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♨️ مناظره جنجالی
📚 حمید رسایی و محمدصادق جوادی حصار
🔹 انجمن اسلامی دانشگاه بین المللی قزوین
به مناسبت ۱۶ آذر
🔺 فایل صوتی این مناظره را اینجا بشنوید👇
1⃣ eitaa.com/rasaee/3067
2⃣ eitaa.com/rasaee/3068
3⃣ eitaa.com/rasaee/3069
1 مناظره رسایی و جوادی.MP3
10.57M
♨️ مناظره جنجالی
📚 حمید رسایی و محمدصادق جوادی حصار
❌ انجمن اسلامی دانشگاه بین المللی قزوین
به مناسبت ۱۶ آذر (روز دانشجو)
1⃣ قسمت اول
🔹جوادی حصار (حزب اعتماد ملی): حاکمیت انتخاب مردم را محدود کرده. ابتدا بیسواد هم میتوانست نماینده باشد ولی الان شروط متعدد گذاشتهاند. قبلا باید مقبول دربار میبودی تا نماینده میشدی الان باید مقبول کجا باشی...
🔸حمید رسایی: همه محدودیتهای موجود، قانون است و در مجالسی که دست کروبی و ناطق و لاریجانی... بوده، وضع شده. شما مجلس و ریاست جمهوری را در جمهوری اسلامی بیاختیار میدانید، ولی زودتر از همه در انتخاباتها کاندیدا میشوید...
قسمت دوم و سوم این مناظره را اینجا بشنوید👇
2⃣ eitaa.com/rasaee/3068
3⃣ eitaa.com/rasaee/3069