.
♻️ عبور مردم از لیست انتخاباتی، فرصت یا تهدید
🔰 حمید رسایی: مطابق #نظرسنجی دو مرکز معتبر، در انتخابات پیش روی مجلس، مردم در پاسخ به این سئوال که کاندیدای خود را بر اساس کدام گزینه انتخاب میکنند، ۲۷ درصد گزینه بر اساس لیست، ۵۶ درصد گزینه افراد و چهرهها و ۱۷ درصد هم گزینه ترکیبی از لیست و فرد را انتخاب کردهاند. این نتیجه نشان میدهد که با توجه به گسترش و تأثیر #فضای_مجازی، در انتخابات امسال لیستها حرف اول را نخواهند زد.
🔹آیا از عدم اقبال مردم به لیستهای انتخاباتی باید استقبال کنیم؟
قطعا این روند مطلوب نیست چرا که در این صورت اولا فقط مشهورین مورد توجه قرار خواهند گرفت و نیروهای جوان، تازه نفس و توانمند، فرصتی برای عرضه پیدا نخواهند کرد. ثانیا تشتت آرا و عدم تمرکز بر جمعی با شاخصههای سلامت، صراحت، شجاعت، کارآمدی و مردمی، باعث توزیع آرا شده و ریسک را بالا خواهد برد.
🔹چرا اکثر مردم از #انتخاب_لیستی رو برگرداندهاند؟
این که چرا جامعه به جای اعتماد به احزاب، ائتلافها و جبهههای سیاسی، به سمت انتخاب افراد و چهرهها رفته و شناخت خودشان را بر معرفی لیستهای انتخاباتی ترجیح داده اند، نکتهای است که میتواند یک تهدید را به فرصت تبدیل کند.
بدیهی است که این نتیجه نشان میدهد، ساز و کار و خروجی مجموعههایی که در انتخاباتهای گذشته به مردم لیست انتخاباتی دادهاند، دچار اخلال بوده که نتوانستهاند اعتماد مردم را برای این انتخابات جلب کنند.
دلیل آن را شاید بتوان در بیانات رهبر انقلاب یافت. چهار سال قبل رهبر انقلاب، یکی از راههای انتخاب کاندیدای اصلح را با شرایطی در مراجعه به لیستهای انتخاباتی دانستند. این تاکید دلسوزانه، فرصتی فراهم آورد تا برخی جریانات سیاسی که بر اساس مدل سهمیه و قبیله گرد هم آمده بودند با استناد به کلیت بیانات رهبر معظم انقلاب، «رأی لیستی» را پشتوانه «لیست سهمیهای» خود کنند!
مصیبت اما اینجا بود که «رأی لیستی» با استناد به بیانات رهبر انقلاب، در حالی از سوی این جماعت، راهبرد نظام القا میشد که امام خامنهای در کنار تأکید بر مراجعه به لیستهای انتخاباتی، خطاب به گروهها و افرادی که لیست انتخاباتی ارائه میدهند، قبیلهگرایی، مدل سهمیهای و باند بازی را اینگونه نفی کرده بودند:
«آن کسانی که این فهرستهای پیشنهادی را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئله رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند. این هم یک بخش و یک بُعد از رعایت حقّالنّاس است.»
🔹راهحل چیست؟
دقیقا مهمترین عامل در عبور مردم از لیستها انتخاباتی در انتخابات پیش رو، عدم توجه به این تذکرات دلسوزانه و گرفتار شدن در ارائه لیست انتخاباتی بر اساس مدل سهیمه، باندبازی و ... در گذشته است.
اکنون تنها راه حل در برابر احزاب، گروهها، ائتلافهای انتخاباتی و جبهههای سیاسی یک گزینه است: تهیه لیستهای انتخاباتی بر اساس شاخصهای مورد توجه و احترام بدنه رأیساز و کنار گذاشتن مدل سهمیهای و باندی.
اشتباه راهبردی ائتلافها و جبهههای سیاسی در انتخابات پیش رو، این است که بدون توجه به مطالبات و دغدغههای این بدنه رأیساز، به دنبال #ایجاد_وحدت_در_جمع_محدود خودشان باشند که متاسفانه این وحدت هم عمدتا بر اساس اعطای سهمیه کاندیدا به وجود میآید. در حالی که راهبرد اصلی باید #ایجاد_وحدت_در_بدنه_رأیساز باشد و این حاصل نمیشود مگر حاکمیت #شاخص_مردمی_انقلابی به جای #اشخاص_باندی_سهمیهای در ارائه لیستهای انتخاباتی تا اعتماد مردم بازگردد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
پنجشنبه سوم بهمن بعد از نماز مغرب و عشا
یافت آباد، بلوار معلم، سر شهرک صاحبالزمان، مسجد صاحب الزمان
@rasaee
4_5859245280565659777.aac
12.08M
♻️ پاسخ حمید رسایی به یک سئوال:
🔹 آیا مردم از انقلاب خسته شدهاند؟ آیا مردم ضد انقلاب شدهاند؟
#ارسال_به_دیگران
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
بصیرت سیاسی
نشست بصیرتی با موضوع #انتخابات با سخنرانی #حمید_رسایی برگزار می گردد.
مکان : فلکه سوم دولت آباد - مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام
زمان : جمعه ۴ بهمن - بعد از نماز جماعت مغرب و عشاء.
اطلاع رسانی فرمایید.
#بصیرت_افزایی #سخنان_صریح
#پرسش_پاسخ #حضور_حداکثری
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آغاز مرحله اول #انتقام_سخت
🔹مردم عراق یکصدا خواهان خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از کشورشان شدند.
🔹تظاهرکنندگان شعار «بَرَّه بَرَّه آمریکا»، «اُخرُج اُخرُج يا مُحتَلّ»، «کَلّا کَلّا آمریکا» و «کَلّا کَلّا اسرائیل» سر میدهند.
🔹احزاب سیاسی مختلف، گروه های مقاومت اسلامی، نهادهای حاکمیتی، دولتمردان و نمایندگان پارلمان عراق در این تظاهرات حضور دارند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
سخنرانی حجتالاسلام حمید رسایی
شنبه پنجم بهمن بعد از نماز مغرب و عشا
تهران، خیابان پیروزی چهارراه کوکاکولا خیابان شهدای افراسیابی چهارراه مهتاب مسجد محمدی
@rasaee
🔹 آمریکاییها نمیگویند رأی ندهید میگویند به غیر انقلابیها رأی بدهید!
🔶 حمید رسایی در مسجد محمدی خیابان شهدای افراسیابی تهران گفت: غربیها در این چهل سال میگفتند در انتخاباتها رأی ندهید ولی الآن میگویند رأی بدهید ولی به کسانی که ما تبلیغشان را میکنیم.👇
raheshalamche.com/p/9989
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
.
♻️ اعتیاد به مذاکره
🔹تصویر بالا مربوط به مراسم تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است. تصویری که از جمله پربازدیدترین تصاویر مراسم ان روز شد. نوشتهای که این جوان روی دست گرفته، با ادبیات مختلف از جمله مطالبات مردم بوده و هست.
آیا شش سال و نیم سرکار گذاشتن یک ملت، معطل کردن کشور و پر رو کردن دشمن کافی نیست که روحانی و ظریف هنوز چهلم ان شهید نرسیده، دم از مذاکره با قاتل حاج #قاسم_سلیمانی میزنند!
رهبر انقلاب در اخرین بیاناتشان در نماز جمعه تهران، حتی امیدواری دولت به اروپا را هم تقبیح کردند اما دولت تنبل روحانی با #دیپلماسی_التماسی که حکایت از اعتیاد به مذاکره میکند، همچنان در انتظار گشایش غربیهاست.
#برجام
#رسایی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از تبیین
🔴 ظریف و شکلدهی #تردید_راهبردی!!
🔸 ظریف در کمتر از یکماه از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، در مصاحبه با اشپیگل تصریح کرد که در صورت لغو تحریمها، ایران حاضر به مذاکره با آمریکاست.
پیش و بیش از آنکه این موضع ظریف در دوگانههای عزت _ذلت؛ عزت _ غیرت؛ صداقت _ خیانت و... دیده شود باید آن را امری بسیار مهمتر و فراتر از موارد دید.
💠 در اینباره به نکاتی اشاره میشود:
🔻۱. باب مذاکره بیفایده و مضر با رژیم آمریکا قبل از اقدام آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی، بسته شده بود. این تصمیم طی یک فرآیند تجربی پرهزینه حاصل شد و پشتوانه اجماع ملی و اراده حاکمیتی دارد. ممنوعیت مذاکره با آمریکا در پی اقدام دزدانه و بزدلانه این رژیم در ترور سردار دلها، یک امر بدیهی و بلاتشکیک است. از طرف دیگر در این شرایط که فشار شدیدی بر رژیم آمریکا در منطقه وجود دارد، مطرح شدن امکان مذاکره، از این فشار میکاهد.
🔻۲. (مهم) از طرف دیگر ظریف که خود باید #مجری_راهبرد جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا باشد، خود، #تردید_راهبردی ایجاد میکند. این تردید راهبردی از دو منظر قابل مشاهده است:
▪️الف. بعد خارجی: از این منظر این پیام به آمریکا (قاتل) منتقل میشود که ایران درباره راهبرد #انتقام_سخت آماده مذاکره است. یعنی با لغو تحریمها، این راهبرد نیز تغییر خواهد کرد. به عبارت روشنتر، در میزان جدیت نظام در عملیاتیسازی راهبرد انتقام سخت برای دشمن ایجاد تردید کرد.
▪️ب. بعد داخلی: این موضع، #معتبرسازی تحلیلهای ضدانقلاب و جریان عبری _ عربی بود که ایران در پشت صحنه با آمریکاییها توافق!!! کرده است که پس از حمله به #عینالاسد، حمله دیگری در کار نخواهد بود. با پیام مذاکره، این تردید در میان مردم شکل میگیرد که نظام، از راهبرد انتقام سخت عبور کرده است. راهبردی که با سیلی موشکی آغاز شد و گام نهایی آن اخراج آمریکاییها از کل منطقه خواهد بود.
🔻۳. نکته بسیار منفی دیگر آن است که اظهارات نابخردانه ظریف سبب میشود #تبلیغات_رسانهای دشمن در جبهه مقاومت اینگونه تبلیغ کند که ایران با برگه قدرت منطقهای و محور مقاومت، برای گرفتن امتیاز برای حل مساله تحریم با آمریکا معامله!! و مذاکره!! میکند. در حالیکه محور مقاومت با سیاستهای تکلیف مدارانه، صادقانه و برادرانه ایران اسلامی در کنار برادران ایمانی شکل گرفته است و ایران اسلامی وظیفه ذاتی خود را در حمایت از مظلومین و نهضت ها میداند.
👈 بنابراین منفیترین بخش سخنان ظریف را باید در ایجاد #تردید_راهبردی در داخل و خارج دانست. آثار این تردید در پیشرویِ بیشتر و افزایش سقف مطالبات دشمن بروز خواهد کرد. همانگونه که ترامپ بلافاصله، با پاسخ طعنهآمیزِ نه_مِرسی!!! ، سقف فعلی را هم نیز نپذیرفت.
✍ کانال تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دیپلماسی تبدیل فرصت به تهدید!!!
#بوی_خیانت_میآید
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ مشکل برخی مسئولین کشور چیه؟
🔹چند دقیقه شنیدنی از حمید رسایی درباره رفتار برخی از مسئولین کشور
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ وطن فروشان ایرانی، حداقل مثل فاحشههای ایتالیایی باشید
🔹 با سقوط ناپلئون و بازگشت پادشاهان قبلی در ایتالیا، اتریش تسلط و حاکمیت خود را بر ایالات از هم گسیخته ایتالیا تحکیم بخشید. در انقلابهای ۱۸۲۰ و ۱۸۳۰ هم ایتالیاییها نتوانستند راه به جایی ببرند و سرکوب شدند.
🔸 اما انقلابهای معروف ۱۸۴۸ اروپا، در ایتالیا شعلهور شد. در انقلاب ۱۸۴۸ احساسات ضد اتریشی به قدری شدید بود که مردم ایالات ونیز و لمباردی هر اقدامی را که مغایر منافع اتریش تشخیص میدادند از انجام آن خودداری نمیکردند.
🔸 از جمله کشیدن سیگار که منبع درآمد دولتهای دست نشانده تلقی میشد تحریم گردید. (اتفاقی که چند سال بعد تحت عنوان واقعه رژی درایران با فتوای مرجعیت رخ داد.)
🔸 در تاریخ، ذکر شده که حتی فاحشههای ایتالیا نیز از جواب دادن به افسران اتریشی و آلمانی سرباز میزدند تا حداقل با این کار، اقدامی در جهت مبارزه با سلطه گران اتریشی _آلمانی انجام داده باشند...
🔸 شبه روشنفکران وطن فروشِ غرب پرست ایرانی باید کمی از غیرت سیاسی فاحشههای ایتالیا در برابر سلطهگران درس بگیرند و از #تن_فروشی_سیاسی دست بردارند. آنها که روزی رسماً نسخه مذاکره با داعش را میدادند و حالا بعد از ترور شهید سلیمانی با دستور رئیسجمهور تروریست آمریکا و فحاشی ترامپ حرامزاده به این شهید بزرگوار در حالی که هنوز از چهلم شهید نرسیده است و نهی صریح رهبر انقلاب مبنی بر عدم مذاکره با جنتلمنهای تروریست وجود دارد، کماکان پیشنهاد مذاکره میدهند.
🔸 فاحشههای سیاسی برای تکه استخوانی حاضرند هر بار و بعد از هر خیانتی مجدداً در برابر دیدگان مردم جهان با هر پلیدی هم آغوش شوند.
🔸 آرمانهای انقلاب اسلامی و اصول دیپلماتیک به کنار، غیرت، شرف، مردانگی و انسانیت هم در میان این جماعت غرب زده گم شده است.
✍🏻 علیرضا فقیهیراد
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ اگر ادعای #انتخابات_تشریفاتی درست باشد، خیلی چیزها به ذهن میرسد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پاسخ چهار سال قبل امام خامنه ای به ادعاهای امروز حسن روحانی
🔹حسن روحانی / 7 بهمن 1398 :
بزرگترین خطر برای حاکمیت ملی ما روزی است که انتخابات، تشریفات شود. جای دیگری انتصاب بفرمایند؛ مردم پای صندوق رای بروند و فقط تشریفات انتخابات را انجام دهند. #انتخابات_تشریفاتی
🔹رهبر_معظم_انقلاب / 30 دی 1394 :
اذهان عمومی را مشوّش نکنند که آقا معلوم نیست چه خواهد شد، نمیدانیم چه خواهد شد. این کار بسیار غلطی است؛ قبلاً هم من تذکّر دادهام؛ بگذارید #مردم همچنان که حق است، همچنانکه واقع است، با شوق، با ذوق، با نشاط بروند به سمت #انتخابات. #تشویش_افکار_عمومی کار بسیار غلطی است؛ مردم را به انتخابات بدبین نکنند.
حسن روحانی همه دارایی خود را پای #برجام و اعتماد و دلخوشی به امضای جان کری باخته است. او اکنون نه اعتباری دارد نه آبرویی، مانند کسی است که همه داراییاش را پای شرط بندی باخته است. بنابر این مواضعی از این دست از او عجیب نیست. گندهتر از او به صورت نظام چنگ انداخت، عاقبت در استخر شاهان سفاک ایران، جان به جان آفرین تسلیم کرد اما انقلاب اسلامی به مسیرش ادامه داد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹♨️ تصاویر اختصاصی «نسیم آنلاین» از #پشت_صحنه فیلم حضور #زنان_مانکن در فروشگاه خیابان ولیعصر(عج) تهران
🌀 گزارش دوربین «نسیم آنلاین» از واقعیت ویدئوی جنجالی حضور مانکنهای زنده در فروشگاههای لباس پایتخت
@NasimOnline
پ ن: شب گذشته در کانال ما نسبت به استفاده از مانکن زنده برای تبلیغ لباس انتقاد شده بود که مشخص شد موضوع مربوط به تمرین برای فیلم برداری یک فیلم سینمایی است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
رسایی2 - انحراف در برخی مسئولین.mp3
27.78M
.
♻️ سخنرانی حمید رسایی
📚 نشانههای انحراف در برخی مسئولین
🔹قسمت دوم
📖 پاسخ حمید رسایی به سه سئوال
۱. چهل سال قبل چرا انقلاب کردیم؟
۲. در این چهل سال چقدر در مدار شعارهای انقلاب چهل سال قبل بودیم؟
۳. چرا در حال حاضر مشکل داریم؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
رسایی1 - انحراف در برخی مسئولین.mp3
32.66M
♻️ سخنرانی حمید رسایی
📚 نشانههای انحراف در برخی مسئولین
🔹قسمت اول
📖 پاسخ حمید رسایی به سه سئوال
۱. چهل سال قبل چرا انقلاب کردیم؟
۲. در این چهل سال چقدر در مدار شعارهای انقلاب چهل سال قبل بودیم؟
۳. چرا در حال حاضر مشکل داریم؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ کدام دیدگاه درباره وحدت با مبانی شیعی و انقلابی منطبق است
درباره وحدت درانتخابات سه دیدگاه وجود دارد:
دیدگاه افراطی: وحدت به هر شکلی
دیدگاه تفریطی: وحدت به هیچ وجه
دیدگاه منطقی: وحدت درون مرزبندی
قطعا برای فعالیتهای اجتماعی و خصوصا برای انتخابات، باید به لیست واحد رسید اما
«لیست واحد» صفت میخواهد، وحدت حول چه چیز:
#لیست_واحد_انقلابی
#لیست_واحد_مردمی
#لیست_واحد_کارآمد
وحدت بدون صفت 👈 یعنی قبیلهگرایی، قدرتطلبی، سهمیهخواهی و چنین وحدتی، نتیجهای جز شکست ندارد، حتی اگر در ظاهر به قدرت رسیده باشد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
پاسخ_رسایی_-_چطور_سال_۵۷_آتش_زدن_بانک_درست_بود_الان_نیست؟.aac
5.87M