🔹 چرا نمایندگان از «رأی علنی» استقبال نمیکنند؟
♻️ شفافیت آراء، شرط تحقق مجلس انقلابی
▫️قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: اما پاسخ به این اشکالات و دلایل مخالفت با شفافیت آرا چیست؟
🔸۱. بر خلاف نظر این عده که معتقدند شفافیت، نفاقپرور است و سبب دوشخصیتی شدن نمایندگان میشود، معتقدم که اتفاقا عدم شفافیت، بیشتر سبب نفاق و دوشخصیتی شدن نماینده میشود. وقتی آرای نمایندگان مبهم بود و شخصیت یک نماینده از استحکام برخوردار نبود، طبعا وقتی در برابر موافقان یک موضوع قرار گرفت، خود را موافق آن و وقتی در برابر مخالفان آن موضوع قرار گرفت، خود را مخالف آن معرفی خواهد کرد.
حتی به جرآت میتوان گفت که شفافیت آرای نمایندگان، باعث شفافیت نمایندگان و پاسخگویی آنها خواهد شد و این دقیقا نقطه درمانی برای جلوگیری از نفاق و تزلزل شخصیت یک فرد است.
🔸۲. در پاسخ به دلیل دوم هم باید گفت که وقتی ما پذیرفتیم، نمایندهای تحت تأثير فشارهای دولت یا فشار گروههای مجازی و سازمان یافته، تغییر رأی میدهد، قطعا چنین فردی در خفا و با اعمال فشار کمتر تغییر رأی خواهد داد. وقتی ممکن است با «وعید» عدهای، نمایندهای رأیش تغییر کند، چرا با «وعده» دولتیها و کانونهای قدرت و ثروت، امکان تغییر نظرش نباشد!
اساسا فردی که تا این حد فشارپذیر است یا به طمع آرای مردم برای انتخاباتهای بعدی، از شفافیت فرار میکند، صلاحیت نمایندگی مردم را دارد؟ شایستگی تکیه بر کرسی مهم و حساس نمایندگی را دارد؟
چرا باید با عدم شفافیت، راه پیشرفت چنین کسانی را هموار کنیم؟ کسی که نمیتواند از نظرات خودش دفاع کند و پرداخت هزینههای آن برایش دشوار است قطعا در بزنگاهها بار انقلاب را به زمین خواهد گذاشت و نمیتواند نماینده مردم باشد.
قطعا شفافیت آرای نمایندگان به سلامت مجلس و سلامت رفتاری نمایندگان کمک خواهد کرد و در مجموع، منافع و فوائد شفافیت آرا قطعا بیش از مخفی بودن آرای نمایندگان است. اکنون مجلس یازدهم باید برای جبران آنچه اتفاق افتاده تلاش کند.
نمایندگان مجلس یازدهم از یاد نبرند که با شعار و وعده شفافیت به مجلس راه یافتهاند. از یاد نبرند که اکثر آنها در مجلس قبل، منتقد عدم تصویب شفافیت آرای نمایندگان بودند.
مردم هم اما در این خصوص وظایفی برعهده دارند. واقعیت این است که برای تحقق شفافیت و مجلس شیشهای، یکی از فاکتورهای مهم ایام انتخابات، در کنار سلامت، تخصص و تواناییها، سابقه شفافیت در زندگی اجتماعی و سیاسی کاندیاها باید در نظر گرفته شود و نه صرفا شنیدن شعار شفافیت آن هم در تبلیغات انتخاباتی از زبان کاندیداهای و جریانات حزبی و سیاسی.
مردم باید افرادی را انتخاب کنند که زندگی، عملکرد و موضعگیری آنها تا قبل از ورود به مجلس شفاف بوده باشد تا در مجلس هم شفافیت محقق شود.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4456
♻️ مشاور هم مشاورهای جدید!
مهدی محمدی (مشاور راهبردی رییس مجلس) درباره سفر رییس مجلس به روسیه و ارسال پیام رهبر انقلاب نوشته است:
«آقای قالیباف در سفر به روسیه حامل پیام مکتوب مهم، تاریخی و دوران ساز رهبر انقلاب برای رییس جمهور روسیه است. این #نخستین_بار در تاریخ روابط دوجانبه است که رهبر معظم انقلاب متنی مکتوب و رسمی حاوی نکات راهبردی تقریبا بی سابقه برای آقای پوتین ارسال میکنند.
تاکید بر اینکه پیام باید دقیقا در همین زمان، بدون تاخیر و توسط آقای قالیباف به روس ها منتقل شود، در عالی ترین سطح انجام شده و همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است....»
پ ن: واقعا باید گفت مشاور هم مشاورهای جدید! چرا که ارسال پیام توسط رهبر انقلاب برای مسئولان کشورهای دیگر و بالعکس، امری رایج در دیپلماسی است. در خصوص پیام به پوتین نیز تاکنون شخصیتهای مختلفی از جمله دکتر جلیلی و دکتر ولایتی حامل پیام بودهاند. با این وجود برخی اطرافیان آقای قالیباف با بزرگنمایی این موضوع و حاشیهسازی اطراف ارسال پیام رهبر انقلاب توسط وی، تلاش کردند تا اندوخته سیاسی جمع کنند که با انجام نشدن این دیدار در سفر رییس مجلس، حالا تبدیل به بگو مگوی سیاسی شده.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پاسخ توییتری حمید رسایی به توییت یک دورقاب چین:
ولی باید غصه منافع کشور و عزت مردم را خورد وقتی دعوای #بادمجان_دورقاب_چینها بالا میگیرد خصوصا آنجا که یک بادمجان دورقاب چین رییس مجلس قبل، نگران رفتار بادمجان دورقاب چینهای رییس مجلس فعلی میشود.
چقدر حال بهم زنید #شما_اصولگراها ی منفعتطلب!
🔺اینجا را هم ببینید🔻
eitaa.com/rasaee/4458
♻️ آیا انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط رئیس مجلس حاوی نکته مهمی است؟
🔹در دنیای سیاست رد و بدل کردن نامه، پیامها و حتی پیشنهادات بین سران حکومتها امری نرمال و طبیعی است. تا جایی که بارها سران کشورهای مختلف به صورت رسمی و علنی و حتی غیرعلنی مبادرت به ارسال پیام برای رهبرانقلاب داشته و بالعکس، رهبرانقلاب نیز اقدام به چنین امر مرسومی کردهاند.
🔹این انتقال پیامها توسط روسای مجلس پیشین و مشاوران و دیگر مقامات رسمی کشور انجام شده است. در همه این موارد بیشتر از اینکه چه کسی پیغام را به مخاطب منتقل کند مساله چیستی پیام و نویسنده آن است که مورد توجه تحلیلگران بینالمللی قرار میگیرد. اما اخیرا این اتفاق در ایران به مناقشات سیاسی آلوده شده است.
🔹سفر قالیباف به مسکو و انتقال پیام رهبرانقلاب به پوتین در حاشیه این سفر و سپس لغو دیدار مستقیم وی با پوتین به دلیل پروتکلهای بهداشتی کاخ کرملین از سوی منتقدین رئیس مجلس مورد تمسخر قرار گرفته و از سوی دیگر توسط تیم مشاوران و نزدیکان قالیباف به مانوری برای کسب اعتبار سیاسی تبدیل شده است.
🔹به عنوان مثال احدیان از حامیان برجام و مشاوران رسانهای قالیباف در توییتی نوشته : «تخریبگران میخواهند این نکته که رهبرانقلاب تاکید داشتند در این مقطع مهم، پیام تاریخی خود را فقط از طریق آقای قالیباف منتقل کنند، به حاشیه برانند!»
🔹این اغراقگویی با هشتگ #معتمدنظام به گونهای است که گویا اگر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس نبود رهبرانقلاب هیچ فردی را برای انتقال پیام به مسکو نداشته و شخص ایشان از محتوای پیام مهمتر بوده است!
🔹 در ادامه این اغراقگویی مهدی محمدی مشاور رئیس مجلس مدعی شده که انتقال پیام توسط قالیباف همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است. او نوشته است: «تاکید بر اینکه پیام باید دقیقا در همین زمان، بدون تاخیر و توسط آقای قالیباف به روس ها منتقل شود، در عالی ترین سطح انجام شده و همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است.»
🔹نکته دیگر اینکه مشخص نیست چرا نزدیکان قالیباف به خود اجازه میدهند برای کسب وجهه سیاسی برای رئیس مجلس اخبار مهم، راهبردی و حاوی پیامهای بینالمللی را به بازی سیاسی تقلیل دهند.
🔹به عنوان نمونه معلوم نیست چرا آقای توانگر که یکی از نمایندگان لیست قالیباف و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس است باید منبع اخبار سفر قالیباف به روسیه باشد. یا اساسا چرا قبل از تایید رسمی دیدار و هماهنگیهای لازم این اتفاق رسانهای شده است؟
🔹حتی مشخص نیست چرا وجود پیام مهم رهبرانقلاب که از طریق رئیس مجلس باید به دست رئیس جمهور روسیه برسد از هفتهها قبل در محافل و کانالهای تلگرامی سیاسی و مشکوک و نزدیک به یک جریان خاص سیاسی رسانهای شده است.
🔹ایران در عالیترین سطح بارها پیامهای مختلف دریافت و ارسال کرده است، اگر قرار بود که هر بار چنین حاشیههایی توسط انتقالدهندگان و دریافت کنندگان پیام بوجود بیاید بسیاری از تحولات دیپلماتیک کشور نه تنها به بازیهای سیاسی آلوده میشد که از اعتبار پیامها نیز میکاست.
🔹به نظر میرسد رئیس مجلس باید در مقابل چنین حاشیهسازیهایی بایستد و مانع از تکرار این اشتباهات و کسب اندوخته سیاسی از موقعیتهای مهم بینالمللی شود.
✍ رجانیوز
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از جواد جاویدنیا
⭕️ واردات واکسن آسترازنکا انگلیسی با دورزدن دستورات صریح رهبری
🔹وزارت بهداشت رسما واردات واکسن انگلیسی سوئدی استرازنکا را البته به نام سوئدی تایید میکند. حال آنکه ماهیت انگلیسی این واکسن علاوه بر بسیاری سایتهای فارسی، حتی در BBC و رادیوفردا مشخص است.
🔸سفارت انگلیس با توهین به مقام معظم رهبری این خبر را تایید میکند و سایت ایراناینترنشنال سعودی با خوشحالی خاصی از دهنکجی مسئولان به اوامر رهبری این خبر را پوشش میدهد.
🔹بعیدینژاد برجامی، سفیر ایران در انگلستان واردات از انگلیس را تکذیب میکند.
🔸 این در حال است که ده روز پیش رادیو فردا هم صراحتا از احتمال واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی از مبدا سایر کشورها یعنی دورزدن دستورات رهبری صحبت کرده است.
🔹 #آسترازنکا توسط آکسفورد (دانشگاه انگلیس)، با حمایت مالی یک میلیارد دلاری دولت ایالات متحده و بریتانیا طراحی و توسط کمپانی انگلیسی آسترازنکا مستقر در کمبریج انگلستان در حال تولید است "واکسن سوئدی آسترازنکا" نامیدند. در حالی که آسترازنکا در همه جای جهان به عنوان یک کمپانی انگلیسی شناخته میشود و صرفاً تعدادی مرکز تحقیقاتی در سوئد به علت ادغام با کمپانی «Astra AB» دارد.
🔸وقاحت امروزه به جایی رسیدهاست در روز روشن خلاف دستور صریح رهبری عمل میشود و نهتنها صدایی از کسی بلند نمیشود بلکه خبرگزاریهای رسمی و صداوسیما بدون هیچ توجهی اخبار آن را پوشش میدهند.
#هتک_حریم_ولایت
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
شکایت دوباره حسن روحانی از حمید رسایی به دلیل تیتر هفتهنامه ۹ دی
@rasaee
🔺یادداشت ۹دی را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
♻️ شکایت دوباره روحانی از ۹دی به دلیل یادآوری قانون!
🔰 9دی- باز هم دولت روحانی از هفته نامه ۹دی شکایت کرد. این بار اما بهانه تیتر «حبس در انتظار روحانی» بود که برای یادداشت تحلیلی در توضیح مصوبه هستهای مجلس برای الزام دولت به اقدام راهبردی جهت لغو تحریمها انتخاب شده بود.
در آن یادداشت بر اساس مفاد مصوبه مجلس، بیان شده بود که اگر دولت در مدت تعیین شده در برابر عدم اقدام غربیها اقدامی نکند، طبق بند نهم این قانون، مسبب آن باید به مجازات حبس از دو تا بیست و پنج سال محکوم شود.
اما گویا دولت از بیان مُر قانون خوشش نیامده و از بابت یادآوری آن از ۹دی شکایت کرده که البته به دلیل مستند بودن یادداشت مذکور، این شکایت هم راه به جایی نمیبرد.
در همین رابطه حمید رسایی، مدیر مسئول ۹دی، هفته گذشته با اعلام خبر شکایت جدید روحانی در توئیتی نوشت:
«دهه فجر مبارک؛ این روزها باز هم آقای روحانی از بنده به دلیل تیتر ۹دی شکایت کرده و برای بازپرسی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شدم. یکی از شعارهای انقلاب۵۷ آزادی بود، قطعا آن روز منظور از شعار آزادی، وجود آزادی بیان برای نقد مسئولان در قدرت بود والا ولنگاری که همان روز آزاد بود.
من نه شکایت آقای روحانی را خلاف آزادی بیان میدانم و نه احضار توسط دادگاه ویژه روحانیت را بلکه همه اینها را مسیری بدیهی در روند تحقق آزادی، حقوق افراد و اجرای قانون میبینم. فقط مشکلم ادعای دروغ جناب روحانی است که مدعی است: اگر کسی نقد کرد، دولت به او کاری ندارد و اگر هم دولت شکایتی از کسی داشته باشد، رسیدگی نمیشود.
شکایت دولت از تیتر برگرفته از متن قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمهاست. مطابق بند۹ قانون، مسئولان دولتی (مسئول اصلی مربوطه آقای روحانی است) درصورت امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به ۲ تا ۲۵ سال حبس محکوم میشود. روحانی آن ایام از عدم اجرای این قانون سخن میگفت و ما تنها قانون را به ایشان یادآوری کردیم.»
🔺یادداشتی که روحانی به دلیل انتشار آن شکایت کرده را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
.
♻️ ای کاش از امام خمینی درست درس میگرفتید
آقای آذری جهرمی! طبیعی است که سن شما اقتضا نکند تا از این جملات امام خمینی(ره) اطلاع داشته باشید و درس بگیرید که فرمودند: "خط این بود كه اصلا آمریكا منسی (فراموش) بشود. یك دسته شوروی را طرح میكردند تا امریكا منسی بشود." و الا این چنین گاف نمی دادید.
البته تقصیر بزرگترهایی است که این حرف را در دهن شما گذاشتند تا یک روز پس از ارسال پیام معنیدار رهبر انقلاب برای رییس جمهور روسیه، این طعنه را بزنید!
بگذریم جوان! حالا وسط این همه حرف جدی، این شوخی زشت چه بود که در جمله آخر کردید! واقعا فکر میکنید، دولت حسن روحانی، دولت کوخنشینهاست و به آنها تکیه دارد؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ پاسخ حمید رسایی به طعنه حسام الدین آشنا در توییتر
🔺عضو صفحه جدید توییتر ما شوید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
دومین صفحه توییتر رسایی با 48k توسط توییتر مسدود شد.
هدایت شده از پایگاه بسیج شهید حسینخانی
گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
با سخنرانی : حجت الاسلام و المسلمین
حمید رسایی
سه شنبه ۲۱ بهمن ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء
مسجد جامع المهدی (عج)
پایگاه شهید حسینخانی
🆔 @shahid_hosseinkhani_311
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب علوی! گربه فتوا سرش نمیشه پس بر آن حرجی نیست ولی جمهوری اسلامی هر چند در نقشه شبیه گربه است ولی به فتوای رهبرش پایبند است و حرف غیرمنطقی شما فقط بهانه به دست دشمنان میدهد.
مضافا وقتی دولت شما هفت سال است که کمترین فعالیت هستهای را متوقف کرده، ساخت #بمب_اتم پیشکش، لطفا ما را نخندانید.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا کلاهمان را قاضی کنیم، کدام ادبیات و چه نوع مواجهی با شیطان بزرگ، عزت ملی را به دنبال دارد و سبب عقب نشینی آنها از فشار بیشتر میشود؟!
سخنان رهبر معظم انقلاب، همانقدر که برای آمریکاییها پیام داشت، برای مسئولان فشارپذیر، واداده و غربزده داخلی هم پیام داشت.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از کانون تربیتی سلمان فارسی
رسایی 16 بهمن.mp3
32.75M
🇮🇷🌸🇮🇷جشن بزرگ انقلاب🇮🇷🌸🇮🇷
🔊 حجت الاسلام و المسلمین #رسایی
👈 نماینده مردم تهران در در دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی
📆 16 بهمن 1399
🕌 مسجد سلمان فارسی قم
🆔 @kanoon_salman
.
بررسی ادعای آقای دعایی درباره نامه آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
♻️ آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
🔸 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و پس از ارتحال عالم مجاهد، آیت الله مصباح یزدی(ره) با اینکه از سوی امام خامنهای در پیامی که صادر کردند و نماز متفاوتی که بر پیگر این عالم مجاهد خواندند، از سوی برخی افراد اما برخوردهای نامناسبی با این شخصیت تاریخ انقلاب شد.
بعد از اتهامات ناروا و بی سابقهای که آقای احمد توکلی بر اساس گمانهها و احتمالات – که بعدا کذب بودنش مشخص شد – نسبت به آیت الله مصباح روا داشت، آقای دعایی در گفتگویی اینترنتی، ادعای جدید دیگری را مطرح کرد که از ایشان انتظار دقت بیشتری میرفت، خصوصا که آقای دعایی همواره در برابر تهاجم به آیت الله مصباح، از سوابق مبارزاتی ایشان سخن گفتهاند.
آقای دعایی در این برنامه اینترنتی میگوید:
«این ایام من نجف بودم آقای مصباح نامهای را (درباره شریعتی) برای امام نوشتند و این نگرانی خودشان را از موج جدید و نگرانی دیگرشان را از تصمیمی که گرفته شده و در مدرسه (حقانی) اینطوری عمل شده برای امام گزارش کردند. من نامه را محضر حضرت امام بردم و به ایشان عرض کردم که آقای مصباح منتظر پاسخ هستند. امام آهی کشیدند و فرمودند که این بزرگواران به عالم و آدم شک دارند. من در آینده پاسخی را خواهم داد.
امام سخنرانی کردند و سخنرانی تاثیرگذاری هم بود و دو طیف را نصیحت کردند طیف دانشگاهی و طیف حوزوی؛ از هر دو طیف خواستند که اینها با هم متحد شوند و ابراز نگرانی کردند از تخطئههایی که حوزه، علیه دانشگاه دارد و دانشگاه، علیه روحانیت دارد و حتی یک تعبیری داشتند که اگر تحولی صورت بگیرد و ما بخواهیم که نظامی را اداره کنیم، ناگزیر هستیم از اینکه از تحصیل کردههای دانشگاهی استفاده کنیم. اگر خاطرتان باشد تعبیر امام بود. این سخنرانی در حقیقت پاسخ آقای مصباح هم بود و البته تعبّد آقای مصباح هم جالب هست یعنی بعد از این سخنرانی، آقای مصباح علناً علیه آقای شریعتی هیچ جا صحبت نکردند.»
ظاهرا آقای دعایی به دلایلی از جمله عارض شدن نسیان و فراموشی، دچار خلط مبحث شده اند و اظهارات ایشان با واقعیتهای بیرونی تطبیق ندارد. چرا که:
اولا تا قبل از این اظهارات، هیچ کس (حتی شخص آقای دعایی) از چنین نامهای سخن نگفتهاند. با اینکه موضوع نظرات شریعتی و مخالفتهای آیت الله مصباح با نظرات وی، همواره از جمله مباحثی بوده که در طول 42 سال گذشته درباره آن بارها و از سوی افراد مختلف، سخن گفته شده است. پس در باره چنین نامهای تاکنون نه آیتالله مصباح یزدی و نه موافقین یا مخالفین ایشان و طرفداران شریعتی، سخن نگفتهاند.
ثانیا با مروری بر واقعیات تاریخی، به نظر میآید آقای دعایی دچار خلط واقعیات تاریخی شدهاند. چرا که سخنرانی امام خمینی - که آقای دعایی نشانه هایی از محتوای آن داده اند - پس از درگذشت آقا مصطفی و مربوط به تاریخ 10 آبان 56 است که موضوع آن، خدمات روحانیت به اسلام و تشیع و تقریبا سه چهارم محتوای آن، پاسخ حضرت امام به شبهات دکتر شریعتی بدون ذکر نام او درباره اتهام همکاری روحانیت با سلاطین است که ایشان از علمای دوره صفویه تا میرزای شیرازی تا مرحوم مدرس مثال میآورند و درباره خطر اسلام منهای روحانیت هشدار میدهند و در پایان، دو طیف دانشگاهی و حوزوی را از ادامه اختلافات برحذر میدارند و به طیف روحانیت هم میفرمایند که اگر در ایران اتفاقی بیفتد ما باید از همین قشر دانشگاهی برای اداره کشور استفاده کنیم.
emam.com/posts/view/879
جالب آن که یک ماه قبل از این سخنرانی، یعنی 5 مهرماه همان سال هم امام در یک سخنرانی دیگر درباره برداشتهای غلط از اسلام که توسط برخی نویسندگان ترویج میشود "تمام معنویات را به مادیات بر میگردانند" مفصل صحبت میکنند.
emam.com/posts/view/876
بنا بر نقل آقای دعایی، اگر این سخنرانی امام (ره) در آبان ماه، واکنشی به نامه آیت الله مصباح یزدی بوده است و ایشان با خواندن نامه آقای مصباح، سری تکان دادهاند و آهی کشیدهاند و گفتهاند که این آقایان به عالم و آدم بدبین هستند، پس چرا سه چهارم سخنرانی شخص حضرت امام در پاسخ به شبهات مطرح شده توسط شریعتی است؟! کافی است شما متن این سخنرانی را مطالعه کنید، آن وقت تصدیق خواهید کرد که بخش معظمی از آن، پاسخ به شبهاتی است که شریعتی در باره ارتباط علما با دربار شاهان زمان خود داشته است. یعنی امام خمینی(ره) خود به عالم و آدم بدبین بودهاند؟! یا آقای دعایی مباحث را خلط کردهاند!
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4474
.
بررسی ادعای آقای دعایی درباره نامه آیت الله مصباح به امام خمینی(ره)
♻️ آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: معتقدم آقای دعایی دچار خلط مبحث شده چرا که مطابق مستندات تاریخی، پس از مرگ مشکوک دکتر شریعتی و مباحثی که پیرامون نظرات وی بویژه درنقد علمای تاریخی مثل مرحوم علامه مجلسی و... درآن ایام طرح شد، شهید مطهری(ره) نامهای در نقد افکار شریعتی به امام خمینی نوشتند و در آن، دقیقا به تفکرات انحرافی شریعتی درباره روحانیت اشاره کردند:
«کوچکترین گناه این مرد (شریعتی) بدنام کردن روحانیت است. او همکاری روحانیت با دستگاههای ظلم و زور علیه توده مردم را بصورت یک اصل کلی اجتماعی درآورد و مدعی شد ملک و مالک و ملا و به تعبیر دیگر، تبغ و طلا و تسبیح همیشه درکنار هم بوده و یک مقصد داشتهاند. این اصل معروف مارکس را که دین و دولت و سرمایه، سه عامل همکار برضد خلقند و سه عامل از خود بیگانگی بشرند، به صد زبان پیاده کرد، منتها بجای دین، روحانیت را گذاشت؛ نتیجهاش این شد که جوان امروز به اهل علم به چشم بدتری از افسران امنیتی نگاه میکند.»
mortezamotahari.com/Forum/default.aspx?g=posts&m=5739
باتوجه به اینکه شهید مطهری در این نامه از صحبتهای مراسم چهلم شریعتی انتقاد کرده و در پایان نامه هم نوشته «خدمت آقازادگان عظام دامت برکاتهم، عرض سلام این بنده را ابلاغ فرمایید» میتوان حدس زد این نامه در بازه زمانی تیر تا آبان ماه 56 نوشته شده است.
دراصل وجود نامه شهید مطهری تردیدی نیست و انتشارات صدرا سالها قبل آن را منتشر کرده. اگر بر فرض صحت ادعای آقای دعایی، نامهای هم ازطرف آیت الله مصباح وجود داشته باشد، احتمالا بعد از نامه شهید مطهری بوده است. اما ابهام در باره انتساب جملهای است که آقای دعایی به امام خمینی نسبت دادهاند که امام پس از دریافت نامه (چه نامه شهید مطهری که وجودش قطعی است و چه نامه آیت الله مصباح که ادعا میشود و چه با فرض وجود هردو نامه) بگویند «این بزرگواران به عالم و آدم شک دارند» و سپس خودشان دو سخنرانی با فاصله یک ماه ایراد کنند و عین انتقادات آنها را مفصلا تایید کند و در پایان هم به طرفین توصیه کند که اختلافات را کاهش دهند؟!
همانطور که آقای دعایی ذکر کرده، پس از این توصیه حضرت امام بود که آیتالله مصباح یزدی، درسهای نقد شریعتی را تعطیل و شهید مطهری هم در آذر ماه، بیانیه مشترکی با بازرگان در تایید نیت شریعتی و لزوم نقد و بررسی اشتباهات او صادر کردند. که فصلالخطاب اختلافات باشد.
همه میدانند که شهید مطهری در کنار چندتن دیگر از روحانیون نهضت، مثل آیتالله ربانی شیرازی و آیتالله مصباح یزدی، جزو معدود روحانیون مبارز شاگرد امام بودند که مجاهدین خلق و شریعتی را تایید نکردند و همیشه درباره تفکرات انحرافی و التقاطی آنها هشدار دادند و شهید مطهری دربخشی از آن نامه مفصلش به امام درباره مجاهدین خلق هم هشدار داده و آنها را "منافقین خلق" نامیده است.
اما متاسفانه این دقت نظر درمثل آقای دعایی نبود و ایشان در کارنامه خود،
به خاطر علاقه و حمایت از سازمان مجاهدین خلق، حتی سابقه قهر از امام را دارد تا جایی که در کتاب خاطراتش می نویسد: «هنگامی که بدن بدیع زادگان را زیر شکنجه اطو کشیده و نخاع او را سوزاندند و او را شهید کردند، برای مبارزین آن زمان، دوره بسیار وحشتناکی پیش آمده بود. سازمان (مجاهدین) از من خواست تا نزد امام بروم و نامه یا حکمی در محکوم کردن جنایت های رژیم علیه این گروه بگیرم.
من یک شب نزد امام رفتم و حدود یک ساعت با شور و هیجان صحبت کردم و در نهایت بغض گلویم را گرفت و پنج دقیقه با صدای بلند گریه کردم و نتوانستم جلوی خودم را بگیرم. سپس از امام درخواست کردم تا تفقدی کنند. گفتم: ما شما را عنصری مسئولیتپذیر میدانیم، الان جوانهای ما را به جرم مسلمان بودن و فعالیت مذهبی کردن به این نحو شکنجه میکنند و میکشند و شما حاضر نیستید سخنی بگویید؟!
امام فرمودند: من به اسم حاضر نیستم از هیچ کس نام ببرم و بصورت کلی، شکنجه ها و بیدادگری های رژیم شاه را محکوم میکنم. وقتی من این روحیه و این مقاومت آهنین امام را دیدم، بریدم و دو تا سه ماه قهر کردم. حتی آن مرحمتی را که ماهانه میدادند، نگرفتم. البته بعد از سه ماه، خدمتشان رفتم و عذرخواهی کردم و امام هم با بزرگواری پذیرفتند. تا این که خودم در درون سازمان به این نتیجه رسیدم که اینها نسبت به مسائل و مبانی مذهبی، آن پایبندی و اعتقاد اولیه را که ابراز میکردند، ندارند. در نتیجه از سازمان بریدم و اعلام کردم و رسما به آنها گفتم که من عضو نیستم و عضویتم را رسما پس گرفتم و دیگر هم عضو سازمان نشدم.»
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4473
هدایت شده از s.bagheri
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت چهلمین روز ارتحال آیتالله مصباح یزدی، برگزار میکند:
💠 بررسی ابعاد مختلف زندگی مصباح انقلاب
👤باحضور:
حجت الاسلام و المسلمین حمید رسایی
دکتر محمد ناصر سقای بیریا
دکتر محمد جواد نوروزی
📆 شنبه ۲۵ بهمن
⏰ ساعت ۱۶
🔸مراسم در بستر اسکای روم برگزار میگردد.
🌐 skyroom.online/ch/basijsbu/mesbah
✳️ @BasijSBU
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ نگذارید طور دیگری درباره شما فکر کنیم
صحبت های دقیق مجری برنامه مخاطب خاص شبکه سه خطاب به رییسی معاون وزیر بهداشت پیرامون بسته شدن بدون دلیل مسیر عتبات عالیات
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی ناکارآمدیهای خودشان را گردن خدا میگذارند!
@rasaee
🚨شکلگیری یک تحلیل خطرناک درباره انتخابات آتی ریاستجمهوری
🔰آیا اصولگرایان میراثدار تئوری «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت» هاشمی رفسنجانی خواهند شد؟
🔹کانال رجا نیوز نوست: مشارکت در انتخابات پیوسته یکی از اصول ثابت و دغدغههای مهم رهبر معظم انقلاب در تمامی انتخاباتها بوده است؛ آن چنان که ایشان به طور مکرر این اصل مهم را در صدر توجهات خود در هر دوره از انتخابات قرار دادهاند. این اهمیت تا آنجاست که ایشان فرمودهاند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند».
🔹درباره اینکه ریشه این تاکید رهبر انقلاب بر مساله مشارکت کجاست سخن بسیار است اما به یقین میتوان گفت که دامنه این علل از دلایل بنیادی و اعتقادی همچون «سپردن سرنوشت ملت به دست خود»، «آوردن مردم از حاشیه به متن» و «مردم سالاری دینی» تا توجهات سیاسی و حاکمیتی همچون «تشکیل دولت قوی و با پشتوانه»، «نمایش اتحاد ملی برای مصونیت از فشارها» و مواردی از این دست گسترده است.
🔹اما با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و وضعیت نامساعد دولت حسن روحانی و طیف حامی او، تحلیلی خطرناک در جریان اصولگرایی در حال شکلگیری است که تمامی دلسوزان انقلاب اسلامی باید با جدیت در مقابل آن بایستند: «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت».
🔹متاسفانه تحلیلهای محفلی برخی [و نه همه] اضلاع جریان اصولگرایی در حال انحراف به سمت و سویی است که بنیانگذار اصلی آن هاشمی رفسنجانی در دهه هفتاد بود.
🔹اولین بار حمید رسایی در یک گفتگو از این تئوری هاشمی رفسنجانی پرده برداشت. او توضیح داد که نظر هاشمی رفسنجانی بر خلاف رهبر انقلاب صراحتا این بوده است که در صورت مشارکت بالا، خروجی صندوق رای از دست نظام خارج خواهد شد! رسایی توضیح میدهد که اگر مشارکت بالا نباشد، طبعا افرادی در انتخابات شرکت خواهند کرد که با اشاراتی میتوان به آنان القا کرد که به چه کسی رای بدهند و در نتیجه خروجی صندوق مطلوب نظام خواهد بود.
🎥 t.me/RajanewsMedia/620
🔹بعدها نیز موسوی خوئینیها خاطرهای در همین باره تعریف میکند و میگوید هاشمی رفسنجانی یک بار به او گفته است: «من با آقای خامنهای اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود!»
🔹حالا ظاهرا این میراث نامبارک در حال انتقال به بخشی از بدنه اصولگرایی است. خبرهای متعدد حاکی است که افراد و اضلاع مشخصی از این جریان بر این نظرند که در انتخابات آتی ریاست جمهوری نیازی به تبلیغ مشارکت بالا از سوی ارکان مختلف نظام وجود ندارد. حتی برخی پا را فراتر گذاشته و خبر از ارسال نامههایی خطاب به مقامات عالی نظام دادهاند که در آنها خواسته شده تا در این دوره از انتخابات تشویق زیادی به مشارکت گسترده در انتخابات صورت نگیرد.
🔹باید توجه داشت که مشارکت پایین شاید به آرزوهای دور و دراز برخی افراد و جریانها برای رسیدن به پاستور منتهی شود، اما دولت برآمده از مشارکت پایین هرگز نخواهد توانست اقدامات مهم و راهبردی مورد نیاز نظام اسلامی در گام دوم انقلاب را راهبری و مدیریت کند. «دولت ضعیف» شاید به نفع یک گروه سیاسی محدود باشد اما هرگز به نفع مردم و انقلاب اسلامی نخواهد بود.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۳۰ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 لیستبازی مبتذل!
🔹 بازی جدید اتاق جنگ روانی اصلاحطلبان برای دورکردن فضای انتخابات از عقلانیت با انتشار کابینههای جعلی از چهرههای سیاسی
🔹در میان لیستهای جعلی، لیستی از کابینه «علی لاریجانی» نامزد مورد حمایت دولت و اصلاحطلبان، دیده نمیشود
🔻 دیپلماسی پساآمریکایی
🔹 ابتکار عمل در سیاست خارجی با پیام رهبر انقلاب به جوانان عراقی و پیام راهبردی به پوتین
🔸مردمِ همیشه پا به رکاب
🔸 آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
از ذهن مخاطب خُرده نگیرید که این بدیهیترین برداشت و نتیجهای است که از تعطیلی ظرفیت نظارتی قانون اساسی مثل استیضاح در مواجه با وزرای ضعیف و کم کار دولت و را براه سفر استانی و #نظارت_میدانی رفتن رییس مجلسی است که در اولین سال ورودش به مجلس، جلسات ستاد انتخاباتیاش برپاست.
پ ن: سئوال ۱۰۲ نماینده از وزیر اقتصاد همچنان معطل است.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ تغییر حکمرانی اسلامی شهید بهشتی به فاصله ۸ ماه
🔰 حمید رسایی: مرز حکمرانی اسلامی به فاصله ۸ ماه، در یادداشت مسیح مهاجری (مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی وحامی روحانی) جابجا شد.
۳ تیر ۹۹ : اگر شهید بهشتی بود، حکمرانی ما را اسلامی نمیدانست. بهشتی وقتی رییس قوه قضاییه بود، به دادستان ورامین اعتراض کرد که چرا کسانی را که مرگ بر بهشتی گفتهاند و به خودروی او حمله کردهاند را بازداشت کرده و دستور داد آنها را آزاد کنند. بهشتی حکمرانی اسلامی را اینگونه میخواست.
۲۵ بهمن ۹۹ : با دستهای پشت پرده کسانی که علیه روحانی در اصفهان شعار دادند باید برخورد جدی شود...
نتیجهگیری: حکمرانی اسلامی و نظر شهید بهشتی ازنظر این آقایان انعطاف پذیر است. بستگی دارد که شعار علیه چه کسی سر داده باشید. اگر علیه روحانی بود، حکمش اشدّ مجازات است، اما اگر علیه نظام اسلامی و ارکان دیگرش باشد، حکمش فرق میکند...
از نظر ما البته حکمرانی اسلامی یعنی آنچه امام جامعه میگوید. ایشان انتقاد را لازم اما هتک حرمت مسئولان را حرام میدانند. فرقی ندارد علیه رییس جمهوری باشد که چشم امیدش به غرب است و با عملکردش مردم را درفشار قرار داده یا علیه رییس جمهوری انقلابی و مردمی.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ لیست بازی مبتذل!
🔹 قسمت اول
🔰 انتخابات ریاست جمهوری 1400، از یک منظر، انتخابات عجیب و متفاوتی است. تنها سه ماه مانده به ثبت نام نامزدهای این انتخابات و هنوز در میان هیچ یک از گروهها و جریانات سایسی کشور، یک نامزد قطعی مورد توجه وجود ندارد. فضای رسانه ای و اجتماعی کشور به شدت نسبت به این انتخابات سرد و بی توجه است. شاید در دوره های گذشته انتخابات ریاست جمهوری هیچگاه تا این حد با سردی و عدم مشخص بودن نامزدها و کاندیداهای اصلی مواجه نبودهایم. همه جریانات در حال گمانهزنی و سعی و خطا روی نامزدهای مختلف هستند.
ضرورت معرفی کابینه ها در انتخابات
اما طی یکی دو هفته اخیر یک اتفاق حاشیه ای در فضای رسانه ای انتخابات افتاد که شاید در نوع خود بی سابقه بود و البته کم کم به مهمترین اتفاق انتخاباتی روزهای اخیر تبدیل شد و به متن گپ و گفتها و گعدههای انتخاباتی راه پیدا کرد.
معرفی اعضای کابینه به همراه نام نامزد ریاست جمهوری مساله ای بود که شاید از انتخابات سال 96 و تا حدی هم در سال 92 زمزمه هایش در رسانه ها پیچید. برخی جریانات سیاسی تاکید داشتند مردم در معرض انتخاب یک دولت هستند نه فقط یک رئیس جمهور؛ پس مناسبتر است نامزد ریاست جمهوری، دولت و کابینه اش را هم معرفی کند تا مردم قضاوت و انتخاب بهتری در میان نامزدها داشته باشند.
این پیشنهاد از جهتی مهم و قابل توجه بود که سابقه افراد منتخب به عنوان رئیس جمهور نشان داده بود اکثر آنها برخی ناکارآمدیهای خود را به تحمیل برخی افراد به کابینه و نداشتن فرد مناسب در یک وزارتخانه حواله می دادند. از سوی دیگر مردم هم در بسیاری از موارد مشاهده کردند، نامزد منتخب آنها بر خلاف تصورشان، کابینه خود را بر اساس سهمیه بندی قدرت و قبیله گرایی می چیند و کارآمدی اولویتی برای رئیس دولت ندارد.
فارغ از اینکه به لحاظ قانونی نمی توان به یک کابینه رای داد و توقع داشت رئیس جمهور منتخب همان افراد معرفی شده در انتخابات را به عنوان اعضای دولت به مجلس معرفی کند و همچنین فارغ از نقش مجلس در تایید و رد اعضای کابینه، این اقدام بیشتر یک کار نمادین تلقی می شد که شاید تعهدی اخلاقی برای فرد منتخب ایجاد کند و از سوی دیگر شناخت مردم را نسبت به نوع نگاه نامزد به مسائل مختلف کشور بیشتر و بهتر کند تا انتخابی منطقی تر و عقلانی تر صورت گیرد.
اما در همین حد هم هیچگاه در انتخاباتها این اتفاق نیفتاد؛ تا اینکه طی هفته های اخیر در فضای مجازی لیستهای متعددی از کابینه برخی چهره های در مظانّ نامزدی ریاست جمهوری منتشر شد. لیستها و اسامی ای که سر و صدای زیادی لااقل در فضای مجازی ایجاد کرد.
بازی مبتذل با ليست كابينه ها!
اما کنار هم قرار دادن این لیستها و نگاهی گذرا به اسامی و چهره ها نشان می دهد این اقدام بیشتر از آنکه در راستای تسهیل انتخاب عقلانی تر مردم باشد و از سوی نامزدهای مورد اشاره در لیستها صورت گرفته باشد، همگی از یک اتاق عملیات روانی برای به ابتذال کشاندن مساله معرفی کابینه نامزدهای ریاست جمهوری و تخریب برخی مفاهیم ارزشمند مانند دولت جوان و حزب اللهی نشر پیدا کرده است.
تقریبا با اطمینان می توان گفت هیچکدام از لیستهای منتشر شده توسط طرفداران و نزدیکان نامزدهای مطرح شده نوشته نشده اند. برخی از این افراد حتی هنوز خودشان جمع بندی نهایی برای شرکت در انتخابات ندارند. ابتذال این لیستها تا جایی پیش رفت که جوانان فعال فضای مجازی با انتشار کابینه های طنز به تمسخر این فهرستها روی آوردند؛ کابینه هایی متشکل از چهره ها و شخصیتهای سریالها و فیلمهای تلویزیون و سینما، چهرهه های فعال در فضای مجازی و ...
اما کدام اتاق عملیات روانی اقدام به این لیست بازی مبتذل کرده است؟ برای پاسخ به این سوال اولا باید سوابق جریانات در این گونه اقدامات را بررسی کرد و ثانیا باید دید چه جریانی از نرفتن فضای انتخابات به سمت عقلانیت و منطق سود می برد؟
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4483
♻️ لیست بازی مبتذل!
🔹 قسمت دوم
🔰 باز هم پای اصلاح طلبان آشنا در میان است!
طبیعتا در انتخابات پیش رو اگر فضای انتخاب مردم یک فضای عقلانی و منطقی و مبتنی بر تجربه گذشته باشد، مقصران و عاملان وضعیت ناکارآمد موجود هیچ جایی در بین گزینه های منتخب مردم نخواهند داشت. همان افرادی که در انتخابات 96 هم علی رغم عیان بودن ناکارآمدی مفرطشان برای مردم، تنها با عملیات روانی، ایجاد دو قطبی های کاذب، هوچی گری، شایعه پراکنی و اقداماتی از این قبیل دوباره توانستند رای جمع کند.
همان جریانی که در سال 88، جشن بزرگ ملی را به یک تلخی خسارت بار تبدیل کردند؛ همان جریانی که در سال 84 انواع و اقسام تهمتها، تخریبها، دروغها و شایعات را علیه نامزد رقیب به کار گرفتند.
همانهایی که ید طولایی در شب نامه نویسیهای شب انتخاباتی، نظرسازیهای جعلی شب انتخاباتی و ایجاد دعواهای ساختگی فرهنگی و اجتماعی شب انتخاباتی دارند؛ دعواهایی مضحکی که اگر خارج از فضای انتخابات به آنها نگاه شود جز خنده نتیجه ای برای مشاهده گر ندارد اما در شب انتخابات به یک عامل تعیین کننده در سرنوشت یک ملت تبدیل می شود. دعواهایی مثل دیوار کشی در خیابان، جدا کردن آسانسور زنان و مردان و ...
این اتاق عملیات روانی اصلاح طلب در طول هشت سال عمر این دولت هم هر گاه فشار گرانی و معیشت زندگی را بر مردم تنگ کرد، با حاشیه سازی و جنجال بر سر موضوعات بی اهمیت یا در درجه چندم اهمیت، تلاش کرد دولت را از تیررس انتقادات دور کند. عجیب آنکه شخص رئیس جمهور هم بارها خواسته یا ناخواسته در پازل این حلقه عملیات روانی نقش آفرینی کرد. آخرین نمونه از این حاشیه سازیها هم ماجرای اقدام دور از اخلاق چند موتور سوار در یک شهرستان در روز 22 بهمن است که حالا دوباره توسط همین اتاق عملیات روانی به مساله اول کشور تبدیل شده است تا باز هم کوتاهی های دولت در پیدایش چنین فضایی در میان برخی از مردم فراموش شود و کسی نپرسد که آیا این جماعت موتور سوار فرهنگ توهین کردن را از فلان مسئول دولتی ندیده اند؟ آیا برخورد با ان مسئول توهین کننده را هم دیده اند؟
علی ایحال به ابتذال کشاندن ارائه لیست کابینه هم به غیر عقلانی شدن و هیجانی شدن فضای انتخابات کمک می کند تا حاشیه ها بر متن غلبه کرده و ریشه و علت ناکارآمدیها در معرض قضاوت قرار نگیرند و هم تا حد قابل توجهی بر ذهن بخشهای قابل توجهی از مردم تاثیر گذار خواهد بود و این لیستها را باور خواهند کرد و ضعفها و نقاط سیاه لیستها را به پای نامزد نوشته شده در راس لیست خواهند نوشت.
چرا علی لاریجانی لیست نداده!؟
شواهد جالبی هم در روند انتشار این لیستها وجود دارد که نشان می دهد پای اصلاح طلبان و حامیان دولت در کار است. از اینکه ابتدا فهرستهای مربوط به جریان انقلابی منتشر می شود، مفاهیم مقدسی مانند دولت جوان و حزب اللهی که مورد تاکید رهبر انقلاب به عنوان راه علاج مشکلات کشور بوده، به ابتذال کشیده می شود و اتفاق عجیبی که برای همه افراد مطرح و غیر مطرح در مظان نامزدی لیست معرفی می شود به جز شخصی مانند علی لاریجانی که به طور جدی به عنوان نامزد مورد حمايت دولت و اصلاح طلبان در انتخابات 1400 مطرح است!
✍️ حسین نقی
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4482
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹واقعیت یک کلیپ تقطیع شده
♻️ مشارکت اگه پایین باشه به نفع ما تموم میشه!
این جمله اعتقاد چه کسی بود؛ هاشمی رفسنجانی یا حمید رسایی؟!
حتما شما هم این کلیپ (البته قسمت تقطیع شده آن را) در فضای مجازی دیدهاید و در دلتان، ناسزایی هم نصیب کسی که این جمله را میگوید، کردهاید! اما چه کسی واقعا چنین اعتقادی داشت؟
بله، این فیلم تقطیع شده و این جملات در حقیقت اعتقاد هاشمی رفسنجانی در دهه هفتاد است. این مسأله (مدیریت دمکراسی با مشارکت حداقلی) یکی از نقاط اختلاف هاشمی با امام خامنهای بود. رهبر انقلاب همواره معتقد به مشارکت حداکثری بودهاند.
در روزهای اخیر و در آستانه انتخاباتی دیگر، باز هم این کلیپ تحریف شده به اسم رسایی در تلگرام و واتسآپ و ... در حال باز نشر است.
لطفا شما هم این کلیپ را برای دیگران ارسال کنید تا این دروغ کثیف، خنثی شود.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
♻️ دادِستان
مسعود دهنمکی در سریال #دادِستان، به خط #جریان_غیرانقلابی_درون_نظام زد و در همین ابتدا داد کسانی که باید هوا برود، رفته و این خسته نباشید دارد.
از نکات جالب سریال، استفاده از برخی هنرمندان فضای مجازی در حوزه عدالتطلبی به عنوان هنرپیشه است که حتما برای این جوانان، قوت قلبی خواهد بود.
حتما سریال #دادِستان دهنمکی را ببینید. پر از دیالگوهای گفتمانی و صحنههای جذاب بصری است. در همین چند قسمت، کارگردان خیلی خوب دست روی خطای راهبردی سیستم امنیتی کشور گذاشته و میگوید: وقتی تمرکز و سوژه دستگاه امنیتی، جریانات و جوانان دلسوز عدالتطلب میشود، داعش تا عمق پایتخت نفوذ و عملیات میکند.
شبکه ۳ ساعت ۲۰/۴۵
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
گفتگوی زنده #جذاب و پر بحث حمید رسایی با جامعه اسلامی دانشجویان تربیت دبیر شهید رجایی در باره #عملکرد_مجلس_یازدهم را اینجا ببینید
https://www.instagram.com/tv/CLUmbsAHITU/?igshid=gfe1y4dazi2u