🚨شکلگیری یک تحلیل خطرناک درباره انتخابات آتی ریاستجمهوری
🔰آیا اصولگرایان میراثدار تئوری «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت» هاشمی رفسنجانی خواهند شد؟
🔹کانال رجا نیوز نوست: مشارکت در انتخابات پیوسته یکی از اصول ثابت و دغدغههای مهم رهبر معظم انقلاب در تمامی انتخاباتها بوده است؛ آن چنان که ایشان به طور مکرر این اصل مهم را در صدر توجهات خود در هر دوره از انتخابات قرار دادهاند. این اهمیت تا آنجاست که ایشان فرمودهاند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند».
🔹درباره اینکه ریشه این تاکید رهبر انقلاب بر مساله مشارکت کجاست سخن بسیار است اما به یقین میتوان گفت که دامنه این علل از دلایل بنیادی و اعتقادی همچون «سپردن سرنوشت ملت به دست خود»، «آوردن مردم از حاشیه به متن» و «مردم سالاری دینی» تا توجهات سیاسی و حاکمیتی همچون «تشکیل دولت قوی و با پشتوانه»، «نمایش اتحاد ملی برای مصونیت از فشارها» و مواردی از این دست گسترده است.
🔹اما با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و وضعیت نامساعد دولت حسن روحانی و طیف حامی او، تحلیلی خطرناک در جریان اصولگرایی در حال شکلگیری است که تمامی دلسوزان انقلاب اسلامی باید با جدیت در مقابل آن بایستند: «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت».
🔹متاسفانه تحلیلهای محفلی برخی [و نه همه] اضلاع جریان اصولگرایی در حال انحراف به سمت و سویی است که بنیانگذار اصلی آن هاشمی رفسنجانی در دهه هفتاد بود.
🔹اولین بار حمید رسایی در یک گفتگو از این تئوری هاشمی رفسنجانی پرده برداشت. او توضیح داد که نظر هاشمی رفسنجانی بر خلاف رهبر انقلاب صراحتا این بوده است که در صورت مشارکت بالا، خروجی صندوق رای از دست نظام خارج خواهد شد! رسایی توضیح میدهد که اگر مشارکت بالا نباشد، طبعا افرادی در انتخابات شرکت خواهند کرد که با اشاراتی میتوان به آنان القا کرد که به چه کسی رای بدهند و در نتیجه خروجی صندوق مطلوب نظام خواهد بود.
🎥 t.me/RajanewsMedia/620
🔹بعدها نیز موسوی خوئینیها خاطرهای در همین باره تعریف میکند و میگوید هاشمی رفسنجانی یک بار به او گفته است: «من با آقای خامنهای اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود!»
🔹حالا ظاهرا این میراث نامبارک در حال انتقال به بخشی از بدنه اصولگرایی است. خبرهای متعدد حاکی است که افراد و اضلاع مشخصی از این جریان بر این نظرند که در انتخابات آتی ریاست جمهوری نیازی به تبلیغ مشارکت بالا از سوی ارکان مختلف نظام وجود ندارد. حتی برخی پا را فراتر گذاشته و خبر از ارسال نامههایی خطاب به مقامات عالی نظام دادهاند که در آنها خواسته شده تا در این دوره از انتخابات تشویق زیادی به مشارکت گسترده در انتخابات صورت نگیرد.
🔹باید توجه داشت که مشارکت پایین شاید به آرزوهای دور و دراز برخی افراد و جریانها برای رسیدن به پاستور منتهی شود، اما دولت برآمده از مشارکت پایین هرگز نخواهد توانست اقدامات مهم و راهبردی مورد نیاز نظام اسلامی در گام دوم انقلاب را راهبری و مدیریت کند. «دولت ضعیف» شاید به نفع یک گروه سیاسی محدود باشد اما هرگز به نفع مردم و انقلاب اسلامی نخواهد بود.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۳۰ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 لیستبازی مبتذل!
🔹 بازی جدید اتاق جنگ روانی اصلاحطلبان برای دورکردن فضای انتخابات از عقلانیت با انتشار کابینههای جعلی از چهرههای سیاسی
🔹در میان لیستهای جعلی، لیستی از کابینه «علی لاریجانی» نامزد مورد حمایت دولت و اصلاحطلبان، دیده نمیشود
🔻 دیپلماسی پساآمریکایی
🔹 ابتکار عمل در سیاست خارجی با پیام رهبر انقلاب به جوانان عراقی و پیام راهبردی به پوتین
🔸مردمِ همیشه پا به رکاب
🔸 آقای دعایی فراموشکار شدهاید!
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
از ذهن مخاطب خُرده نگیرید که این بدیهیترین برداشت و نتیجهای است که از تعطیلی ظرفیت نظارتی قانون اساسی مثل استیضاح در مواجه با وزرای ضعیف و کم کار دولت و را براه سفر استانی و #نظارت_میدانی رفتن رییس مجلسی است که در اولین سال ورودش به مجلس، جلسات ستاد انتخاباتیاش برپاست.
پ ن: سئوال ۱۰۲ نماینده از وزیر اقتصاد همچنان معطل است.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ تغییر حکمرانی اسلامی شهید بهشتی به فاصله ۸ ماه
🔰 حمید رسایی: مرز حکمرانی اسلامی به فاصله ۸ ماه، در یادداشت مسیح مهاجری (مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی وحامی روحانی) جابجا شد.
۳ تیر ۹۹ : اگر شهید بهشتی بود، حکمرانی ما را اسلامی نمیدانست. بهشتی وقتی رییس قوه قضاییه بود، به دادستان ورامین اعتراض کرد که چرا کسانی را که مرگ بر بهشتی گفتهاند و به خودروی او حمله کردهاند را بازداشت کرده و دستور داد آنها را آزاد کنند. بهشتی حکمرانی اسلامی را اینگونه میخواست.
۲۵ بهمن ۹۹ : با دستهای پشت پرده کسانی که علیه روحانی در اصفهان شعار دادند باید برخورد جدی شود...
نتیجهگیری: حکمرانی اسلامی و نظر شهید بهشتی ازنظر این آقایان انعطاف پذیر است. بستگی دارد که شعار علیه چه کسی سر داده باشید. اگر علیه روحانی بود، حکمش اشدّ مجازات است، اما اگر علیه نظام اسلامی و ارکان دیگرش باشد، حکمش فرق میکند...
از نظر ما البته حکمرانی اسلامی یعنی آنچه امام جامعه میگوید. ایشان انتقاد را لازم اما هتک حرمت مسئولان را حرام میدانند. فرقی ندارد علیه رییس جمهوری باشد که چشم امیدش به غرب است و با عملکردش مردم را درفشار قرار داده یا علیه رییس جمهوری انقلابی و مردمی.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ لیست بازی مبتذل!
🔹 قسمت اول
🔰 انتخابات ریاست جمهوری 1400، از یک منظر، انتخابات عجیب و متفاوتی است. تنها سه ماه مانده به ثبت نام نامزدهای این انتخابات و هنوز در میان هیچ یک از گروهها و جریانات سایسی کشور، یک نامزد قطعی مورد توجه وجود ندارد. فضای رسانه ای و اجتماعی کشور به شدت نسبت به این انتخابات سرد و بی توجه است. شاید در دوره های گذشته انتخابات ریاست جمهوری هیچگاه تا این حد با سردی و عدم مشخص بودن نامزدها و کاندیداهای اصلی مواجه نبودهایم. همه جریانات در حال گمانهزنی و سعی و خطا روی نامزدهای مختلف هستند.
ضرورت معرفی کابینه ها در انتخابات
اما طی یکی دو هفته اخیر یک اتفاق حاشیه ای در فضای رسانه ای انتخابات افتاد که شاید در نوع خود بی سابقه بود و البته کم کم به مهمترین اتفاق انتخاباتی روزهای اخیر تبدیل شد و به متن گپ و گفتها و گعدههای انتخاباتی راه پیدا کرد.
معرفی اعضای کابینه به همراه نام نامزد ریاست جمهوری مساله ای بود که شاید از انتخابات سال 96 و تا حدی هم در سال 92 زمزمه هایش در رسانه ها پیچید. برخی جریانات سیاسی تاکید داشتند مردم در معرض انتخاب یک دولت هستند نه فقط یک رئیس جمهور؛ پس مناسبتر است نامزد ریاست جمهوری، دولت و کابینه اش را هم معرفی کند تا مردم قضاوت و انتخاب بهتری در میان نامزدها داشته باشند.
این پیشنهاد از جهتی مهم و قابل توجه بود که سابقه افراد منتخب به عنوان رئیس جمهور نشان داده بود اکثر آنها برخی ناکارآمدیهای خود را به تحمیل برخی افراد به کابینه و نداشتن فرد مناسب در یک وزارتخانه حواله می دادند. از سوی دیگر مردم هم در بسیاری از موارد مشاهده کردند، نامزد منتخب آنها بر خلاف تصورشان، کابینه خود را بر اساس سهمیه بندی قدرت و قبیله گرایی می چیند و کارآمدی اولویتی برای رئیس دولت ندارد.
فارغ از اینکه به لحاظ قانونی نمی توان به یک کابینه رای داد و توقع داشت رئیس جمهور منتخب همان افراد معرفی شده در انتخابات را به عنوان اعضای دولت به مجلس معرفی کند و همچنین فارغ از نقش مجلس در تایید و رد اعضای کابینه، این اقدام بیشتر یک کار نمادین تلقی می شد که شاید تعهدی اخلاقی برای فرد منتخب ایجاد کند و از سوی دیگر شناخت مردم را نسبت به نوع نگاه نامزد به مسائل مختلف کشور بیشتر و بهتر کند تا انتخابی منطقی تر و عقلانی تر صورت گیرد.
اما در همین حد هم هیچگاه در انتخاباتها این اتفاق نیفتاد؛ تا اینکه طی هفته های اخیر در فضای مجازی لیستهای متعددی از کابینه برخی چهره های در مظانّ نامزدی ریاست جمهوری منتشر شد. لیستها و اسامی ای که سر و صدای زیادی لااقل در فضای مجازی ایجاد کرد.
بازی مبتذل با ليست كابينه ها!
اما کنار هم قرار دادن این لیستها و نگاهی گذرا به اسامی و چهره ها نشان می دهد این اقدام بیشتر از آنکه در راستای تسهیل انتخاب عقلانی تر مردم باشد و از سوی نامزدهای مورد اشاره در لیستها صورت گرفته باشد، همگی از یک اتاق عملیات روانی برای به ابتذال کشاندن مساله معرفی کابینه نامزدهای ریاست جمهوری و تخریب برخی مفاهیم ارزشمند مانند دولت جوان و حزب اللهی نشر پیدا کرده است.
تقریبا با اطمینان می توان گفت هیچکدام از لیستهای منتشر شده توسط طرفداران و نزدیکان نامزدهای مطرح شده نوشته نشده اند. برخی از این افراد حتی هنوز خودشان جمع بندی نهایی برای شرکت در انتخابات ندارند. ابتذال این لیستها تا جایی پیش رفت که جوانان فعال فضای مجازی با انتشار کابینه های طنز به تمسخر این فهرستها روی آوردند؛ کابینه هایی متشکل از چهره ها و شخصیتهای سریالها و فیلمهای تلویزیون و سینما، چهرهه های فعال در فضای مجازی و ...
اما کدام اتاق عملیات روانی اقدام به این لیست بازی مبتذل کرده است؟ برای پاسخ به این سوال اولا باید سوابق جریانات در این گونه اقدامات را بررسی کرد و ثانیا باید دید چه جریانی از نرفتن فضای انتخابات به سمت عقلانیت و منطق سود می برد؟
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4483
♻️ لیست بازی مبتذل!
🔹 قسمت دوم
🔰 باز هم پای اصلاح طلبان آشنا در میان است!
طبیعتا در انتخابات پیش رو اگر فضای انتخاب مردم یک فضای عقلانی و منطقی و مبتنی بر تجربه گذشته باشد، مقصران و عاملان وضعیت ناکارآمد موجود هیچ جایی در بین گزینه های منتخب مردم نخواهند داشت. همان افرادی که در انتخابات 96 هم علی رغم عیان بودن ناکارآمدی مفرطشان برای مردم، تنها با عملیات روانی، ایجاد دو قطبی های کاذب، هوچی گری، شایعه پراکنی و اقداماتی از این قبیل دوباره توانستند رای جمع کند.
همان جریانی که در سال 88، جشن بزرگ ملی را به یک تلخی خسارت بار تبدیل کردند؛ همان جریانی که در سال 84 انواع و اقسام تهمتها، تخریبها، دروغها و شایعات را علیه نامزد رقیب به کار گرفتند.
همانهایی که ید طولایی در شب نامه نویسیهای شب انتخاباتی، نظرسازیهای جعلی شب انتخاباتی و ایجاد دعواهای ساختگی فرهنگی و اجتماعی شب انتخاباتی دارند؛ دعواهایی مضحکی که اگر خارج از فضای انتخابات به آنها نگاه شود جز خنده نتیجه ای برای مشاهده گر ندارد اما در شب انتخابات به یک عامل تعیین کننده در سرنوشت یک ملت تبدیل می شود. دعواهایی مثل دیوار کشی در خیابان، جدا کردن آسانسور زنان و مردان و ...
این اتاق عملیات روانی اصلاح طلب در طول هشت سال عمر این دولت هم هر گاه فشار گرانی و معیشت زندگی را بر مردم تنگ کرد، با حاشیه سازی و جنجال بر سر موضوعات بی اهمیت یا در درجه چندم اهمیت، تلاش کرد دولت را از تیررس انتقادات دور کند. عجیب آنکه شخص رئیس جمهور هم بارها خواسته یا ناخواسته در پازل این حلقه عملیات روانی نقش آفرینی کرد. آخرین نمونه از این حاشیه سازیها هم ماجرای اقدام دور از اخلاق چند موتور سوار در یک شهرستان در روز 22 بهمن است که حالا دوباره توسط همین اتاق عملیات روانی به مساله اول کشور تبدیل شده است تا باز هم کوتاهی های دولت در پیدایش چنین فضایی در میان برخی از مردم فراموش شود و کسی نپرسد که آیا این جماعت موتور سوار فرهنگ توهین کردن را از فلان مسئول دولتی ندیده اند؟ آیا برخورد با ان مسئول توهین کننده را هم دیده اند؟
علی ایحال به ابتذال کشاندن ارائه لیست کابینه هم به غیر عقلانی شدن و هیجانی شدن فضای انتخابات کمک می کند تا حاشیه ها بر متن غلبه کرده و ریشه و علت ناکارآمدیها در معرض قضاوت قرار نگیرند و هم تا حد قابل توجهی بر ذهن بخشهای قابل توجهی از مردم تاثیر گذار خواهد بود و این لیستها را باور خواهند کرد و ضعفها و نقاط سیاه لیستها را به پای نامزد نوشته شده در راس لیست خواهند نوشت.
چرا علی لاریجانی لیست نداده!؟
شواهد جالبی هم در روند انتشار این لیستها وجود دارد که نشان می دهد پای اصلاح طلبان و حامیان دولت در کار است. از اینکه ابتدا فهرستهای مربوط به جریان انقلابی منتشر می شود، مفاهیم مقدسی مانند دولت جوان و حزب اللهی که مورد تاکید رهبر انقلاب به عنوان راه علاج مشکلات کشور بوده، به ابتذال کشیده می شود و اتفاق عجیبی که برای همه افراد مطرح و غیر مطرح در مظان نامزدی لیست معرفی می شود به جز شخصی مانند علی لاریجانی که به طور جدی به عنوان نامزد مورد حمايت دولت و اصلاح طلبان در انتخابات 1400 مطرح است!
✍️ حسین نقی
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4482
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹واقعیت یک کلیپ تقطیع شده
♻️ مشارکت اگه پایین باشه به نفع ما تموم میشه!
این جمله اعتقاد چه کسی بود؛ هاشمی رفسنجانی یا حمید رسایی؟!
حتما شما هم این کلیپ (البته قسمت تقطیع شده آن را) در فضای مجازی دیدهاید و در دلتان، ناسزایی هم نصیب کسی که این جمله را میگوید، کردهاید! اما چه کسی واقعا چنین اعتقادی داشت؟
بله، این فیلم تقطیع شده و این جملات در حقیقت اعتقاد هاشمی رفسنجانی در دهه هفتاد است. این مسأله (مدیریت دمکراسی با مشارکت حداقلی) یکی از نقاط اختلاف هاشمی با امام خامنهای بود. رهبر انقلاب همواره معتقد به مشارکت حداکثری بودهاند.
در روزهای اخیر و در آستانه انتخاباتی دیگر، باز هم این کلیپ تحریف شده به اسم رسایی در تلگرام و واتسآپ و ... در حال باز نشر است.
لطفا شما هم این کلیپ را برای دیگران ارسال کنید تا این دروغ کثیف، خنثی شود.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
♻️ دادِستان
مسعود دهنمکی در سریال #دادِستان، به خط #جریان_غیرانقلابی_درون_نظام زد و در همین ابتدا داد کسانی که باید هوا برود، رفته و این خسته نباشید دارد.
از نکات جالب سریال، استفاده از برخی هنرمندان فضای مجازی در حوزه عدالتطلبی به عنوان هنرپیشه است که حتما برای این جوانان، قوت قلبی خواهد بود.
حتما سریال #دادِستان دهنمکی را ببینید. پر از دیالگوهای گفتمانی و صحنههای جذاب بصری است. در همین چند قسمت، کارگردان خیلی خوب دست روی خطای راهبردی سیستم امنیتی کشور گذاشته و میگوید: وقتی تمرکز و سوژه دستگاه امنیتی، جریانات و جوانان دلسوز عدالتطلب میشود، داعش تا عمق پایتخت نفوذ و عملیات میکند.
شبکه ۳ ساعت ۲۰/۴۵
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
گفتگوی زنده #جذاب و پر بحث حمید رسایی با جامعه اسلامی دانشجویان تربیت دبیر شهید رجایی در باره #عملکرد_مجلس_یازدهم را اینجا ببینید
https://www.instagram.com/tv/CLUmbsAHITU/?igshid=gfe1y4dazi2u
🔴 نامه مهم بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به آیتالله رئیسی رئیس قوه قضاییه پیرامون بزرگترین پرونده قاچاق ارز تاریخ جمهوری اسلامی
🔹اعلام حکم #هفت_تپه و درخواست محاکمه متهمین مرتبط با پرونده
🔹ابهام در صدور رأی خلع ید امید اسدبیگی مدیرعامل فاسد هفت تپه مسئله ای است که اذهان عمومی را درگیر ساخته است. اگر رأی صادر شده، چرا دستگاه قضا به صورت رسمی و علنی آن را اعلام نمیکند؟ آیا تعلل در اعلام رأی، زمینه غارت شرکت را فراهم نمی کند؟
🔹در جلسات دادگاه مکرراً از کسانی همچون غلامرضا #شریعتی استاندار سابق استان خوزستان که به تازگی به ریاست سازمان #استاندارد کشور منصوب شده و همچنین مرتضی شهیدزاده ریاست صندوق توسعه ملی به عنوان حامیان اصلی امید اسدبیگی نام برده شده است.
🔹محاکمه و مجازات زمانی اجرای عدالت را در کام مردم شیرین می کند که مسئولین را در مناصب قدرت به دادگاه بکشاند و اجرای عدالت بلافاصله بعد از وقوع جرم صورت بگیرد و آن را مشروط به ملاحظه ی منصب قدرت کسی نکنند.
📃 متن کامل نامه
کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از وحید جلیلی
باسمه تعالی
🔰 "نظام انقلابی" و خطر تاکتیکراسی
✅ تاملی در طراحی اصولگرایان و اصلاحطلبان برای سکولاریزاسیون جمهوری اسلامی
🔻 استقلال؛ در اصلیترین شعارِ جمهوری اسلامی، مقدم بر آزادی و جمهوریت و اسلامیت است.
🔻هویت با استقلال معرفتی آغاز میشود.
🔻 متاسفانه بحثهای معرفتی و تئوریک ما در حوزه مسایل جمهوریت و مشارکت و رقابت و ... رقیق و ضعیف شده و جای ِهمبستگی تئوریک و کار معرفتی را بحث های اجرایی وتشکیل ائتلاف های پوشالیِ تاکتیکی ، گرفته است. ائتلافِ تاکتیکی را جایگزین وحدت کلمه کردهاند در حالی که از هم گسیختگی و لاغریِ تئوریک را با ترفندهای تاکتیکی و به قول خودشان سیاست ورزی، نمیشود رفو کرد.
🔻 اگر نظریه مردمسالاری دینی و ولایت فقیه؛ حاصل عمر امام است؛ حاصل عمر آیت الله خامنه ای را اگر بخواهیم در یک کلمه خلاصه کنیم همین" نظریه نظام انقلابی" است که اساسش را ایشان در یک جمله تبیین کرده است: "میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی، تضاد و ناسازگاری نمیبیند".
🔻 این را من ده سال پیش هم گفتم و متاسفانه هنوز هم باید تکرار کنم که شوقی و همتی برای تبیین ابعاد جمهوریتی نظام در جریان انقلابی دیده نمیشود.
نپرداختن به ابعاد جمهوریتی نظام، یک خطای راهبردی است که البته در ضعف تئوریک نیروهای انقلابی ریشه دارد.
🔻 امروز در اصولگرایی ؛ تاکتیسینها جای تئوریسینها را گرفتهاند و ما به اندازه کافی به این خطر توجه نمیکنیم. یک تعداد ژورنالیست ها و توئیتیست های مرتبط با امنیتی ها و اطلاعاتی ها که بلدند دیگران را جوگیر و فضا را ملتهب کنند؛ می شوند محور اجرای مطامع باندهای قدرت. و خطرِ بزرگتر، این است که حتی تئوریسینهای ما را وادار میکنند که با تنازل از مبانی معرفتی، تاکتیسین بشوند.
🔻 کاری که تکنوکراسی در حوزه اقتصاد کرد را تاکتیکراسی؛ در حوزه سیاست پیاده می کند ؛ یعنی آرمان زدایی و معرفت زدایی از امر سیاسی. این پروژه خطرناکیست که اصولگرایان در مسیر سکولاریزاسیون نظام کلید زده اند و نیروهای حزب اللهی باید حواسشان باشد که اولا خودشان هیزم بیار این مظلمه نشوند و ثانیا مقابله با این چالش خطرناک را وظیفه خودشان بدانند.
🔻 اصولگراها دارند تلاش میکنند که در سازماندهی اجتماعی و سیاسی؛ با غلبه دادن تاکتیک بر تئوری؛ یک تاکتیکراسی سیاسی را حاکم کنند؛ که از جهات مختلفی مشابه همان تکنوکراسی اقتصادی است.
🔻 تاکتیکراسی یعنی چه؟
تاکتیکراسی یعنی دور کردنِ مسائل و راه حلها از حوزه معرفتی و آرمانی و فروکاستنشان به سطوح تاکتیکی و اجرایی.
🔻 انتخابات در نگاه امام؛ عرصهای است برای تشکل و رشد جمهور مردم، اما در رویکرد عمده اصولگراها؛ (مثل اصلاحطلبها) دارد تبدیل میشود به عرصهای برای تشکل و حاکمیت ِاشرافیت و خواص.
🔻 انقلاب اسلامی هم افزایی جمهوریت و ولایت برای برانداختن سلطنت و اشرافیت بود.
🔻 امام میگوید:
" انتخابات در انحصار هیچ کس نیست نه در انحصار روحانیین است، نه در انحصار احزاب است، نه در انحصار گروهها است. انتخابات مال همۀ مردم است. "
امام میفرماید: " هیچ کس نباید توقع داشته باشد که دیگران اظهارنظر و اظهار وجود نکنند "و یک عده از اصولگرایان هر کس دیگری که فراتر از مکانیسمهای بعضا فاسد و مفسد آنها بخواهد اظهار وجود کند را حواله به جهنم میکنند!
🔻 انتخابات در نگاه امام ؛ عرصهای است برای تشکل و رشد جمهور مردم، اما در رویکرد عمده اصولگراها؛ (مثل اصلاح طلب ها) دارد تبدیل میشود به عرصهای برای تشکل و حاکمیت ِاشرافیت و خواص.
ادامه در پست بعد ...
🆔 @jalili_vahid
هدایت شده از وحید جلیلی
🔻 امروز چپ و راست؛ اصولگرا و اصلاحطلب؛ هر دوتایشان به یک شکل دارند از تاکتیک "النصر بالرعب" استفاده میکنند. مردم را بترسانیم و رای بیاوریم!
🔻 دائم بین جمهوریت و ولایت تضاد ایجاد میکنند و در دورههای مختلف، جوری جمهوریت را مطرح می کنند کانّه با ولایت فقیه در تضاد است و من باب اکل میته پذیرفته شده است.جالب است که در این زمینه اصولگرا و اصلاح طلب با یکدیگر متحد و هم نظر هستند.حالا یکی در موضع دفاع از جمهوریت این ادعا را مطرح می کند و دیگری در دفاع از اسلامیت ولی هر دو در این که امام از روی اضطرار یا اشتباه جمهوریت و اسلامیت را تلفیق کرده ؛علنا یا در خفا؛ هم رای هستند.
🔻 در حالی که "جمهوریت و ولایت " موید هم و در برابر "سلطنت و اشرافیت " هستند.
با تضعیف جمهوریت یا ولایت؛ آن دیگری تقویت نمی شود بلکه اشرافیت قدرت می گیرد و زمینه فشار بر ولایت و انزوای جمهوریت فراهم می شود.
🔻 اصولگراها دارند تلاش می کنند که انتخابات را به انحصار گروه ها و احزاب در بیاورند و حتی الامکان ؛احتمال حضور رویش های مستقل مردمی انقلاب اسلامی ؛بیرون از دایره طراحی مافیاهای قدرت را به صفر برسانند. این جمنا بازی ها غیر این است که دارد انتخابات را در انحصار گروه ها در می آورد؟
🔻 می بینید که نه فقط در تهران بلکه در 170 حوزه انتخابیه که برای مجلس فقط یک نماینده انتخاب می شود تلاش می کنند که با ائتلاف های نمایشی؛از ورود آدم های تازه ؛ به گردونه رقابت جلوگیری کنند تا انتخابات از حالت حیدری-نعمتی و استقلالی –پرسپولیسی خارج نشود.
🔻 بروید ببینید در شهرستان ها چه خبر است؟ ارزیابی کنید بعضی تاکتیک ها و سازوکارهای انتخاباتی آقایان را در انتخابات شوراها،در انتخابات مجلس و ... .
🔻 این روش ها نه تنها جمهوری اسلامی را به سمت حکومت امام زمانی نخواهد برد بلکه زمینه روی کارآمدن امویان و عباسیان را فراهم خواهد کرد. تفکر اموی و عباسی مخالف تکلیف جمهور مردم برای انتخابِ آگاهانه و مسولانه است؛ مشوّق تداول قدرت بین الاغنیاء با ترویج تفکر قبیله ای بین توده هاست . این نوع رویکردها ؛اصول گرایی نیست ؛این استحاله انقلاب به سود اشرافیت و سلطنت است.
🔻 همان جور که تکنوکراسی از دل جریان چپ درآمد، امروز تاکتیکراسی دارد از دل جریان اصولگرا درمیآید که سازمان دهی اجتماعی سیاسی را بر مبنای انحصار طلبی کمونیسم و پول محوری کاپیتالیسم انجام میدهد، و با بعضی مبانی دینی نظام در این حوزه رسما وداع کرده است.
🔻 خدا سایه آقا را انشالله تا ظهور امام زمان بر سر ما مستدام کند ولی اگر تا موقعی که آقا هست، جمهوریت نهادینه نشود بترسید از بعد این ماجرا. اگر تا موقعی که بنیانگذاران نظام و رهبران تئوریک نظام حضور دارند جمهوریت نهادینه نشود و ریشهدار نشود بترسید از حاکمیت اشراف.
🔻 در فتنه 88 دیدیم که چطور مدعی ترین لیبرال ها بسیج شدند که ریشه جمهوریت رابزنند و رای مردم را وتو کنند.
🔻 هیچ بعید ندانید که این ها مترصدند با همکاری اربابان آمریکایی و انگلیسی شان یک جمهوری رضاخانی را حاکم کنند که در آن بشود مسلمان ها را مثل آب خوردن به خاطر حجاب و هویت دینی به گلوله بست و مجلس فرمایشی راه انداخت و از مدرنیته و مقابله با ارتجاع دم زد.
🔻 اراجیف اخیر اینها در نفی اسلامیت؛ نشان دهنده ارادتشان به جمهوریت نیست چون در فتنه 88 معلوم شد در ذات قدرتپرست دیکتاتور لیبرالها چیست؛ اتفاقا اینها فهمیدهاند که در جامعه دینی ایران هیج تضمینی محکمتر از اسلامیت برای حفظ مردمسالاری نیست و حذف اسلامیت، برای غربزدهها مقدمه حذف مردمسالاری است.
🔻 تاریخ معاصر نهضتهای اسلامی در جهان اسلام گواه این است که مهمترین مسئله جهان اسلام رسیدن به مدل مردمسالاری دینی است.
🔻 این دو جریان سکولاریزاسیون در دو قبیله اصولگرا و اصلاح طلب؛ اگر چه در ظاهر مثل لبه های یک قیچی با هم زد و خورد دارند اما دارند برای استحاله جمهوری اسلامی از یک نظام انقلابی و مردمی به یک نظام سکولار و اشرافی؛ هم افزایی می کنند و جوانان انقلابی و نخبگان حزب اللهی اولا نباید به دام هیچکدام بیفتند وثانیا در مقابله با هر دو جریان استحاله طلبِ ارتجاعی؛ برای دفاع جانانه از مبانی معرفتی-آرمانی انقلاب اسلامی و تثبیت جمهوریت اسلامی و مردمسالاری دینی همه ظرفیت فکری و فرهنگی و اجتماعی شان را به صحنه بیاورند.
متن کامل سخنرانی را می توانید در لینک زیر بخوانید:
https://b2n.ir/y15531
🆔 @jalili_vahid
♻️ تشکیل گروه واتسآپی برای بازنشر مطالب
ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان
با توجه به درخواست برخی از اعضای محترم کانال به منظور تشکیل گروه واتسآپی و انتشار پستهای کانال در آن و بازنشر سریعتر و راحتتر آن در دیگر گروههای واتسآپی (بویژه برای کسانی که در غیر از واتساپ فعال نیستند) پنج گروه زیر تشکیل شد. چنانچه تمایل دارید مطالب منتشر شده در کانال تلگرامی @www_rasaee_ir را در گروههای واتسآپی منتشر کنید، لطفا در یکی از گروههای زیر عضو شوید.
لازم به یادآوری است که در این گروهها پست جدیدی غیر از آنچه در اینجا منتشر میشود، ارسال نمیگردد و تشکیل آن صرفا جهت بازنشر مطالب در #واتسآپ است.
https://chat.whatsapp.com/GiMoVkKUO4u3usdz3LuvJz
https://chat.whatsapp.com/HBhUUnfqrIbLXzmGgWVlXQ
https://chat.whatsapp.com/DgTbCgG69qB4c3B2a31MEy
https://chat.whatsapp.com/LoAn4xJZhStBIza9FxYFJZ
https://chat.whatsapp.com/BsPtMYhBtSxGzvdTvDJy8o
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر شما هم در فضای مجازی برخی اخبار را برای دیگران فروارد میکنید، حتما این کلیپ را ببینید.
#شهید_مطهری
#شایعه
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ چند نکته درباره وصیتنامه منتشرشده آیت الله مصباحیزدی (ره)
🔰 حمید رسایی: هفت روز پس از ارتحال عالم مجاهد آیت الله مصباحیزدی(ره)، متنی به عنوان وصیتنامه و به نام "چراغ راه" توسط خانواده محترم ایشان منتشر شد که به پیوست منتشر میشود.
eitaa.com/mesbahyazdi_ir/1465
بخشی از متن این #وصیتنامه_اخلاقی به زبان عربی است که البته ترجمه آن در ادامه فایل ضمیمه شده است. قطعا مطالعه این متن و مضمون اخلاقی آن، برای هر کس که دنبال پیمودن طریق الی الله است، مفید خواهد بود. برای همین سفارش میکنم از مطالعه و دقت در آن غفلت نکنید.
در این مدت، برخی عزیزان سئوال کردهاند که چرا در وصیتنامه ایشان درباره انقلاب، امام و رهبری و مسائل روز سخنی به میان نیامده است؟! به عبارتی دیگر چرا وصیتنامه این چهره مؤثر در موضوعات سیاسی - اجتماعی، از محتوای سیاسی برخوردار نیست؟ این نشان میدهد با توجه به گنشگری این یار صادق امامین انقلاب، برخی منتظر متنی به عنوان وصیتنامه سیاسی و اجتماعی ایشان هستند.
در این باره یادآوری چند نکته را لازم میدانم:
🔹 یک - وصیتنامه منتشر شده آیت الله مصباحیزدی، مربوط به حدود ۲۰ سال قبل است.
🔹 دو - بر اساس پیگیری بنده، مرحوم علامه مطابق تأکیدات دینی، وصیتنامه دیگری هم دارند که مضمون آن غیرعمومی و مختص مسائل شخصی و خانوادگی است.
🔹 سه - متن منتشر شده مطابق سیره برخی علما و در تأسی به مولای متقیان علی(علیهالسلام) که خطاب به فرزند ارشدشان، امام حسن مجتبی(علیهالسلام) نصایحی را به یادگار گذاشتند، توصیههایی اخلاقی خطاب به فرزند ارشد (حجتالاسلام دکتر علی مصباح یزدی) است که البته میتواند چراغ راه هر علاقمندی در طریق الی الله باشد.
🔹 چهار - آیت الله مصباح یزدی تا آخرین دقایق حیاتشان، همواره بر دفاع از مبانی متعالی اسلام و ارزشهای انقلاب اسلامی و پیروی از امامین انقلاب بویژه رهبر و ولی فقیه حاضر تاکید داشتند. این مطالب در قالب کتابها، گفتگوها و سخنرانیها به یادگار مانده است و حتی گاهی با این تعبیر که شما را به این موضوع #سفارش_میکنم بیان شده است. جملگی این موارد - که الحمدلله کم نیست - در واقع همان وصیت سیاسی و اجتماعی مرحوم علامه مصباح یزدی به شمار میرود و در اختیار عموم است.
🔹 پنج - تا جایی که به یاد دارم، ایشان در خصوص فوت چهرههای دینی و ملی پیام تسلیت صادر نمیکردند. پر واضح است که در این موارد به صورت حضوری یا تلفنی و یا از طریق نمایندگانی که منسوب به ایشان بودند، حق مطلب را ادا میکردند.
در دوره حیات مبارک استاد، یکبار در باره اینکه چرا مطابق عرف متداول پیام تسلیت صادر نمیکنند، سئوال کردم. آیتالله مصباح با همان تواضع همیشگی فرمودند: کسانی که پیام میدهند یا خودشان را کسی میدانند یا واقعا کسی هستند. من نه کسی هستم نه خودم را کسی میدانم.
هر چند دیگر توفیق زیارتشان را نداریم، اما همچنان به عنایت و شفاعت این عالم ربانی امیدوارم. رحمت الله علیه.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
🔺️متن حکم رهبر معظم انقلاب بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی رحمةاللهعلیه یادگار ارزنده و پر برکت عالم فقیه و مجاهد مرحوم آیتالله مصباح یزدی است. برکات این مؤسسهی مبارک باید بر اساس اهداف ترسیم شده به وسیلهی خود آن عالم فقید دنبال شود. بدین منظور لازم است هیأت امنائی متشکل از حجج اسلام آقایان حاج شیخ محمود رجبی، حاج شیخ غلامرضا فیاضی، حاج شیخ محمود محمدیعراقی، حاج شیخ علی مصباح یزدی و حاج شیخ مجتبی مصباح یزدی تشکیل گردد و مدیریت آن به تبعیت از تشخیص و تصمیم مرحوم آیت الله مصباح بر عهدهی حجةالاسلام آقای حاج شیخ محمود رجبی بوده باشد.
توفیقات حضرات آقایان را از خداوند متعال خواستارم.
سید علی خامنهای ۹۹/۱۱/۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ پاس گلی که وزیر اطلاعات به غربیها داد!
📽 حتما ببینید
بازتاب سخنان نسنجیده و معنیدار علوی در رسانههای بیگانه و هشدار هفت سال قبل حمید رسایی در نطق مخالفت با وزارت محمود علوی
تبعات سخنان علوی، تنها با عزل یا استیضاح وی برطرف میشود. این تبعات را اینجا بخوانید🔻
http://eitaa.com/rasaee/4498
🔺 فیلم و صوت نطق هفت سال قبل حمید رسایی در مخالفت با وزارت علوی را در لینک زیر ببینید🔻
🔻صوت eitaa.com/rasaee/4499
🔻فیلم eitaa.com/rasaee/4498
.
♻️ تبعات پاس گل وزیر اطلاعات به غربیها
🔹 حتما این کلیپ را ببینید:
eitaa.com/rasaee/4497
🔰 حمید رسایی: از سخنان نسنجیده وزیر اطلاعات در گفتگوی ویژه خبری در باره اینکه اگر به ایران فشار بیاورند، ممکن است به سمت ساخت بمب اتم برود، نمیتوان و نباید به سادگی عبور کرد، حتی اگر حسن روحانی امروز در جلسه هیات دولت به او تذکر بدهد و این تذکر خبری شود.
اما چرا؟
از این ادعای علوی نباید به راحتی عبور کرد چون وزیر اطلاعات در حالی این سخنان را به زبان می آورد که نگاهش دائما بر روی برگهای بود که مقابلش قرار داشت!
چطور میتوان از طرح این سخنان در صدا و سیما عبور کرد در حالی که یک دانشجوی سال نخست و حتی یک فرد عادی که اهل مطالعه چند خط خبر در روز است، میفهمد که طرح این ادعا در سیما آن هم از طرف وزیر اطلاعات، چه تبعاتی خواهد داشت!
آیا علوی نمیفهمید که این سخنان، در درجه اول فتوای آگاهانه رهبر معظم انقلاب مبتنی بر حرمت ساخت سلاح اتمی را زیر سئوال میبرد؟ آیا نمیدانست با این سخنان عالیترین مقام سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی را متهم به فریبکاری میکند؟ ایا احتمال نمیداد که این ادعا بلافاصله میتواند جبههای از دشمنان ملت ایران را در مقابلشان قرار دهد و بهترین بهانه را برای فشار بیشتر و طرح اتهامات واهی بیشتر در اختیارشان قرار دهد تا جمهوری اسلامی را به دروغگویی متهم کنند. دقیقا کاری کاری که احمد شیرزاد، نماینده اصلاحطلب مجلس ششم، ۲۰ سال قبل انجام داد!
اما سخنان محمود علوی تبعات دیگری هم داشت که نمیتوان و نباید از آنها غفلت کرد.
اولا این سخنان در آستانه اتمام زمانبدی مصوبه اخیر مجلس در اولتیماتوم به غربیها طرح شد. مطابق مصوبه مجلس یازدهم، غربیها دو ماه فرصت داشتند تا در باره لغو تحریمها تصمیم بگیرند و در غیر این صورت، دولت ملزم به خروج از پروتکل الحاقی است.
حسن روحانی از همان ابتدا اعلام کرده بود که با این مصوبه به شدت مخالفت است. اما عزم قاطع درون نظام حکایت از کوتاه نیامدن در برابر فشارهای بیشتر غربیها میکرد. در چنین فضایی، سخنان به ظاهر نسنجیده وزیر اطلاعات بهترین فرصت را در اختیار غربی ها قرار داد تا با این بهانه، فشارهای خود را برای استمرار بازرسیها و حفظ ایران در پروتکل الحاقی بکار بگیرند و هزینه اجرای مصوبه مجلس، بالا برود.
ثانیا این سخنان، وضعیت جو بایدن را در برابر متحدان اروپاییاش تقویت کرد. با سخنان وزیر اطلاعات، اروپاییها به سمت سیاستهای سختگیرانه آمریکا تمایل بیشتری پیدا کردند و زبان چین و روسیه برای پشتیبانی از مطالبات به حق جمهوری اسلامی دچار لکنت شد و حتی در برابر آنها هم جمهوری اسلامی متهم به عدم صداقت شد.
همانطور که حدود هفت سال قبل در نطق مخالفتم با وزارت آقای علوی عنوان کردم، در کابینه ای که اکثر قریب به اتفاق اعضای آن سابقه فعالیت در نهادهای امنیتی داشتند، تنها محمود علوی بود که هیچ سابقهای در این زمینه نداشت اما تنها گزینه مطلوب حسن روحانی بود و بر آن اصرار داشت.
سابقه آشنایی محمود علوی و حسن روحانی به حضور هر دوی آنها در مجالس چهارم و پنجم بر میگردد. هماهنگی وزیر اطلاعات با رییس دولت در طول هفت سال گذشته چیز پنهانی نیست. برای همین باورش سخت است که چنین موضع عجیبی از زبان وزیر اطلاعات را اشتباه لپی بدانیم.
با این همه، سخنان وزیر اطلاعات در صدا و سیما و طرح ادعایی که فتوای صادقانه رهبر انقلاب را در دنیا زیر سئوال برد، چه سهوی بوده باشد و چه با برنامه در مقابل او قرار گرفته شده باشد، تنها راه حل کم اثر کردن تبعات بینالمللی که موج آن آغاز شده، در درجه اول استعفا کردن وزیر اطلاعات و یا عزل وی توسط رییس دولت و در صورت استنکاف، استیضاح علوی توسط مجلس است تا بهانه از دست غربیهای گرفته شود.
عزل یا استیضاح وزیر اطلاعات، در حد نصاب دولت دوازدهم خللی ایجاد نمیکند چرا که از ۱۹ وزارت خانه، تاکنون ۸ وزیر تغیر کردهاند و طبق اصل ۱۳۶ قانون اساسی، در صورتی که پس از رای اعتماد مجلس به دولت، نیمی از هیاتوزیران تغییر کند، باید مجددا از مجلس شورای اسلامی برای هیاتوزیران تقاضای رای اعتماد شود.
🔺فیلم و صوت نطق هفت سال قبل حمید رسایی در مخالفت با وزارت علوی را در لینک زیر ببینید🔻
🔻صوت eitaa.com/rasaee/4499
🔻فیلم eitaa.com/rasaee/4498
مخالفت رسایی با وزیر اطلاعات.mp3
15.48M
♻️ نطق شنیدنی
🔸صوت نطق مخالفت حمید رسایی با وزارت محمود علوی در مرداد سال ۹۲
🔹وقتی هشدارها و پیشبینیهای رسایی محقق میشود.
🔺کلیپ زیر و متن پیوست را ببینید🔻
eitaa.com/rasaee/4497
eitaa.com/rasaee/4498
30.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹یادآوری و بازخوانی
♻️ نطق شنیدنی مخالفت با وزیر اطلاعات حسن روحانی
🔰 فیلم نطق مخالفت حمید رسایی با وزارت محمود علوی، وزیر اطلاعات حسن روحانی در مرداد سال ۹۲ که بر اساس نظرسنجی رسانهها در آن ایام جزو چهار نطق مؤثر مجلس نهم بود/ سؤال مهم رسایی: چرا علوی بدون سابقه امنیتی انتخاب شده؟/ وقتی کسی برای مجلس نهم ردصلاحیت شده، چطور میخواهد وزیر اطلاعات َشود و درباره صلاحیت نمایندگان مجلس بعدی اظهار نظر کند؟!
🔺دو کلیپ پیوست و متن آنها را ببینید🔻
eitaa.com/rasaee/4497
eitaa.com/rasaee/4498
🔺️۲۲۰ هزار نفر از روحانی شکایت کردند!
🔹سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: ۲۲۰ هزار نفر، از حسن روحانی به کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی شکایت کردهاند.
شما هم برای مطالعه متن شکایت و امضای آن، به این سامانه مراجعه کنید: asle90.24on.ir
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقایان ما حق نداریم، افتاد
برادر عزیز، جناب زاکانی!
با دیدن این کلیپ در صفحه شخصی شما و با خط و نشانی که حضرتعالی به صراحت برای بقیه کاندیداهای احتمالی مورد توجه افکار عمومی کشیدهاید و در انتها با تأکید فرمودهاید که کسی حق ندارد اجماع مورد نظر شما روی فرد مورد نظرتان را بهم بزند، طیف گستردهای از خواص و فعالان سیاسی و اجتماعی، از خبط و خطایی که تاکنون کردهاند، به خود آمدند و از این پس، به هیچ کاندیدای دیگری به غیر از فرد مورد نظر شما فکر نمیکنند.
بدون تعارف، جملگی از اینکه برای مدتی درباره کاندیداهای احتمالی دیگر که با توجه به سوابقشان، سلامت مالی خودشان و مدیران زیرمجموعهشان، کارآمدی، توانایی و جهتگیری آنها میتوانند مصداق اصلح باشند، "فکر" کردهایم و برای لحظاتی در مسیری قرار گرفتهایم که انسجام و اجماع شما روی فرد مورد نظر را بهم زده، به درگاه خدای سبحان عذر تقصیر میبریم. قطعا پروردگار عالم ما را خواهد بخشید، امید است جمع شما هم ما را برای این خطای بزرگ ببخشد.
فقط اگر جسارت و بی ادبی نباشد و ما را عفو کنید، لطفا بعد از چهار سال، اسامی این ۱۳ بزرگوار که شما حکم بزرگتری و ولایت بر بقیه را برای آنها صادر کردهاید را اعلام نمایید، تا همه ما که ملزم به اطاعت از تصمیماتشان هستیم، بیش از این در گمراهی قرار نگیریم و با تمام وجود، "فکر کردن" خود را تعطیل و همه امورمان را با ایشان تطبیق دهیم.
البته مطابق اطلاعات واصله ...
🔺متن کامل را اینجا بخوانید🔻
http://eitaa.com/rasaee/4506
.
♻️ آقایان ما حق نداریم، افتاد
برادر عزیز، جناب زاکانی!
با دیدن این کلیپ eitaa.com/rasaee/4505 و با خط و نشانی که حضرتعالی به صراحت برای بقیه کاندیداهای احتمالی مورد توجه افکار عمومی کشیدهاید و در انتها با تأکید فرمودهاید که کسی حق ندارد اجماع مورد نظر شما روی فرد مورد نظرتان را بهم بزند، طیف گستردهای از خواص و فعالان سیاسی و اجتماعی، از خبط و خطایی که تاکنون کردهاند، به خود آمدند و از این پس، به هیچ کاندیدای دیگری به غیر از فرد مورد نظر شما فکر نمیکنند.
بدون تعارف، جملگی از اینکه برای مدتی درباره کاندیداهای احتمالی دیگر که با توجه به سوابقشان، سلامت مالی خودشان و مدیران زیرمجموعهشان، کارآمدی، توانایی و جهتگیری آنها میتوانند مصداق اصلح باشند، "فکر" کردهایم و برای لحظاتی در مسیری قرار گرفتهایم که انسجام و اجماع شما روی فرد مورد نظر را بهم زده، به درگاه خدای سبحان عذر تقصیر میبریم. قطعا پروردگار عالم ما را خواهد بخشید، امید است جمع شما هم ما را برای این خطای بزرگ ببخشد.
فقط اگر جسارت و بی ادبی نباشد و ما را عفو کنید، لطفا بعد از چهار سال، اسامی این ۱۳ بزرگوار که شما حکم بزرگتری و ولایت بر بقیه را برای آنها صادر کردهاید را اعلام نمایید، تا همه ما که ملزم به اطاعت از تصمیماتشان هستیم، بیش از این در گمراهی قرار نگیریم و با تمام وجود، "فکر کردن" خود را تعطیل و همه امورمان را با ایشان تطبیق دهیم.
البته مطابق اطلاعات موثق واصله، آقای رییسی پس از قبول مسئولیت ریاست قوه قضاییه با مجموعهای که ذکر کردید، نسبتی ندارند و ریاست آن با اقای حداد عادل است.
همچنین مطابق اعلام صریح آقای رییسی به افراد مختلف و اظهارات اخیر سخنگوی قوه قضاییه، رییس قوه قضاییه قصد کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را ندارند.
طبعا نام آقای محسن رضایی هم برای خالی نبودن عریضه است و طی ماههای آینده، ایشان نیز به صورت طبیعی گزینه مطلوب جمع چند نفره شما نخواهد بود.
طبعا از میان سه کاندیدایی که از حلقه خود نام بردهاید، تنها گزینهای که باقی میماند، جناب قالیباف است که از سال ۸۴ شما و دوستان دیگری، تلاش میکنید تا ایشان را به پاستور برسانید به طوری که این تلقی عمومی ایجاد شده، جمهوری اسلامی از این بابت به شما و دوستانتان بدهکار است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 431 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 استعفا یا عزل وزیر اطلاعات
🔹 هجمه گسترده رسانه های غربی و آغاز بهانه جویی آمریکا و اروپا با اشتباه معنادارعلوی مبنی بر احتمال ساخت بمب هسته ای توسط ایران/ دولت باید جبران کند.
🔹 در آستانه پایان مهلت مصوبه مجلس به غربیها برای لغو تحریمها، وزیر اطلاعات به آمریکاییها پاس گل داد
🔸 برای دیدن گزارش تصویری بازتاب گسترده سخنان معنی دار وزیر اطلاعات در رسانه های بیگانه روی لینک زیر کلیک کنید:
http://eitaa.com/rasaee/4497
🔻 حمله هماهنگ به دادِستان
🔹 استقبال مردم از سریال جدید ده نمکی در شبکه سه سیما/ آیا تیغ سانسور صدای مردم را خاموش میکند؟
🔸 تضعیف مشارکت حداکثری یعنی قدرت گرفتن اشرافیت
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
حمید رسایی ✔️
. ♻️ آقایان ما حق نداریم، افتاد برادر عزیز، جناب زاکانی! با دیدن این کلیپ در صفحه شخصی شما و با خط
.
♻️ حق ندارید به کاندیدای دیگری فکر کنید
با مراجعه به صفحه اینستاگرام، از نتایج جالب این نظرسنجی مطلع شوید:
آیا شما از اسامی این ۱۳ نفر که آقای زاکانی آنها را متولی بقیه میداند اطلاع دارید؟
https://instagram.com/stories/rasaee.ir/2513071184780605825?igshid=5r5r1ldcu96s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ شفافیت آراء
دلایل مخالفت برخی نمایندگان با شفافیت آراء از زبان رسایی
راه حل واقعی چیست؟ چطور مجلسی شفاف داشته باشيم؟
این کلیپ را هم ببینید
http://eitaa.com/rasaee/4441
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ اعتیاد خارجی
عراقچی: در حال بررسی پیشنهاد جلسه غیررسمی با حضور 4+1 اعضای فعلی برجام و آمریکا به عنوان مهمان هستیم.
عراقچی اخیرا جمله دیگری هم گفته که آمریکا به تحریم معتاد شده!
خب بزرگوار! شما هم به مذاکره با آمریکا معتاد شدید! نشونهاش همین صحبتهاست.
فقط جنس چیزی که میزنید، فرق میکنه...
مگر صراحتا رهبر انقلاب نفرمودند تا قبل از اقدام به لغو تحریمها هیچ مذاکره برجامی در کار نیست؟!
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
حمید رسایی ✔️
. ♻️ شفافیت آراء دلایل مخالفت برخی نمایندگان با شفافیت آراء از زبان رسایی راه حل واقعی چیست؟ چطور
♻️ شفافیت آراء نمایندگان
با سلام، جناب آقای رسایی!
این دلیل را هم از طرف مای مردم به دلایل لزوم شفافیت آرای نمایندگان اضافه بفرمایید:
آیا منطقی است که یک شخصی، فردی را به عنوان وکیل یا نماینده خود برای کاری مثلا به دادگاه یا جلسه ای بفرستد و آن وکیل برود مواضعی بگیرد و به موکل خود نگوید من چه موضعی می گیرم و با چه چیز مخالفت می کنم و با چه چیز موافقت می کنم؟ و در عوض بگوید این موارد به تویی که مرا فرستاده ای مربوط نیست و لازم نیست این چیزها را بدانی؟
آیا من و امثال من حق نداریم بدانیم وکیل و نماینده ی مستقیم ما در مسائل مختلف در مجلس که جنبه محرمانه هم ندارد، چه موضعی دارد؟ آیا باید صرفا با توجه به شعارها و ادعاهای با ربط و بی ربط انتخاباتی، او را بشناسیم و به او اعتماد کنیم؟
شفافیت آرا باعث میشود منِ انتخاب کننده، با شناخت واقعی انتخاب کنم و فهم بنده از مسائل و مواضع و جریان های سیاسی دقیق تر شود و درک سیاسی بالاتری پیدا کنم.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee