هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
▪️سیره علمای شیعه در استفاده از کالای تولیدی ممالک اسلامی؛
جهاد اقتصادی؛ یک روز با عبا و روز دیگر با واکسن
🔻 اهتمام رهبری در استفاده از #کالای_ایرانی چند مدتی است، مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته، مثلا در روز درختکاری سال ۹۶، که هنگام کاشت نهال توسط ایشان، پشت لبه قبایشان در یکی از عکسها دیده میشد، کاربران، به مارک فاستونی «ایرانی» توجه زیادی نشان دادند.
🔻اما این اهتمام به استفاده از کالای ایرانی توسط #رهبر_انقلاب ریشه در اندیشهای پیش رو و مترقی دارد که در طول تاریخ تشیع در میان علمای شیعه طرفداران و قائلان بسیاری داشته است و عمده نیت آن مبارزه با نفوذ #استعمار و حمایت از کالای تولید شده در بلاد اسلامی ست. این متن تلاش میکند در ادامه خود به برخی از این برهههای تاریخی و اشخاص اشاره کند.
🔻 از آیت الله مرعشی نجفی نقل است که: «من از روز اولی که خودم را شناختم و روی پای خودم ایستادم از #البسه_خارجی استفاده نکردهام. این یک راه مبارزه با استعمار و استعمارگران است.»
🔸@IslamlifeStyles
.
♻️ کدام دوقطبی
🔰 دوقطبی حقیقی، اصلاحطلبی و اصولگرایی، چپ و راست، تندرو و میانهرو نیست. دوقطبی حقیقی بین رفاهطلبی و مبارزه است، جنگ بین فقر و غناست.
رحمت خدا بر امام امت، روحالله خمینی (ره) که میفرمود: ملت عزیز ما که مبارزان حقیقی و راستین ارزشهای اسلامی هستند، به خوبی دریافتهاند که مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست؛ و آنها که تصور میکنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانهاند.
و آنهایی هم که تصور میکنند سرمایه داران و مرفهان بیدرد با نصیحت و پند و اندرز متنبه میشوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک میکنند آب در هاون میکوبند.
بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرت جویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بیبضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلابها هستند.
برای شادی روح امام و یار صادقش، آیتالله بهشتی صلوات هدیه کنید.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ اطلاعات تکمیلی درباره غیرقانونی بودن حضور سردار کوثری در انتخابات
🔹قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: بعد از انتشار یادداشت اولم درباره دلایل غیرقانونی بودن حضور سردار کوثری در انتخابات میاندورهای مجلس، ابهامات و سئوالات دیگری بوجود آمد. آقای کوثری هم مطالبی را در گفتگو با خبرگزاری دانشجو بیان کردند که لازم شد، نکاتی را در این یادداشت ذکر کنم:
🔸یکم - همانطور که قبلا یادآور شدم، شخصا از ارادتمندان همکار سابق، دوست و برادرم حاج اسماعیل کوثری هستم و اگر این موضوع پیگیری میشود، نه از باب اختلاف با ایشان بلکه به دلیل وظیفهای است که نسبت به حقوق اجتماعی خود و کسانی که رأی دادهاند، دارم. همین جا تأکيد میکنم که سردار کوثری به شخصه هیچ تلاشی برای دور زدن قانون انتخابات نداشته یا تخلفی نکردهاند. البته دیگرانی با اهداف خاص انتخاباتی خودشان، تلاش کرده و برای دور زدن قانون، لابی داشتهاند. قبلا یادآور شدم که آقای کوثری تا ۱۳ فروردین، اساسا قصد کاندیداتوری نداشتند و در این روز با تماس افراد مؤثر ائتلاف اصولگرایان و با تصور اینکه منع قانونی متوجه حضورشان نیست، برای ثبتنام اقدام کردند.
🔸دوم - آقای کوثری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفتهاند که وقتی وزارت کشور (هيأت اجرایی) و شورای نگهبان (هیأت نظارت) در مرحله ثبتنام، حضور ایشان را تأیید کردهاند، پس مشکل قانونی ندارد. با پوزش از ایشان این استدلال درست نیست. علاوه بر نمونه قبلی در انتخابات مجلس دهم اصفهان، شورای نگهبان در سال ۹۸ نیز صلاحیت نماینده تفرش را در ابتدا تأیید کرد اما پس از برگزاری انتخابات وقتی متوجه غیراصیل بودن مدرک تحصیلی وی شد، نظرش را تغییر داد. در مورد ایشان هم با توجه به موضوع و مکاتبات جدید و موانع اداری (ممنوعیت کاندیدا شدن نیروهای نظامی) میتواند نظرش را تغییر دهد.
🔸سوم - برادر کوثری گفتهاند که اگر ایشان منع قانونی برای حضور در انتخابات داشتهاند، پس چطور در مجلس هشتم و نهم کاندیدا و نماینده شدهاند؟ پاسخ روشن است: چون آن زمان به فاصله شش ماه قبل از ثبتنام، از سپاه بیرون آمدند و در آن نهاد نظامی شاغل نبودند.
🔸چهارم - همچنین گفتهاند که در سال ۸۷ بازنشسته شدهاند، به همین دلیل منعی برای ورودشان در انتخابات نبوده! این پاسخ هم درست نیست. زیرا ایشان پس از انتخابات مجلس دهم در سال ۹۵ مطابق قانون سپاه (مصوب سال ۷۰) با گردش کار و اعلام نیاز به فرماندهی کل قوا مجددا به سپاه بازگشتند و نیروی نظامی شدند و ابتدا در جایگاه حساس جانشینی فرماندهی قرارگاه ثارالله تهران قرار گرفتند و سپس در تابستان سال ۹۹ به عنوان مشاور عالی فرمانده کل سپاه منصوب شدند و تا ۲۸ اسفند ۹۹ (آخرین روزی که در دفتر مشاور فرمانده کل سپاه حضور داشتند) در این جایگاه خدمت کردهاند. از نظر قانون انتخابات، استعفا ملاک نیست، بلکه عدم اشتغال در نهاد نظامی ملاک است.
🔸پنجم - ظاهرا یکی از دلایل بیتوجهی به این مکاتبات، تردید در شغل بودن جایگاه "مشاوره" بوده است! این تردید در حالی است که قانونگذار در ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس، اصل را بر عدم کاندیداتوری اشخاص نظامی و امنیتی (بواسطه مقام و شغلشان) قرار داده است و حضورشان را مشروط به انفکاک کامل و قطع همکاری از شش ماه قبل از ثبتنام کرده است: "شاغلین در نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات بهواسطۀ مقام و شغل خود از داوطلب شدن محروماند، مگر اینكه حداقل شش ماه قبل از ثبتنام از سمت خود "استعفا" نموده و "به هیچوجه" در آن پست "شاغل" نباشند."
🔹قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5031
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ اطلاعات تکمیلی درباره غیرقانونی بودن حضور سردار کوثری در انتخابات
🔹قسمت دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: ... همانطور که از صراحت متن ماده ۲۹ قانون انتخابات مشخص است، قید "به هیچوجه" به معنای جدایی و انفکاک کامل و عدم هرگونه ارتباط کاری و سازمانی کاندیدا با نهاد نظامی در شش ماه قبل از ثبتنام است. بنابراین اگر کاندیدایی ارتباط سازمانی و اداری و تشکیلانی با نهاد نظامی داشته باشد، هر چند حقوق نگیرد و قرارداد نداشته باشد، شامل این منع میشود. این منع قانونی به طریق اولی وجود خواهد داشت اگر بابت این ارتباط اداری و تشکیلاتی، حقوق هم دریافت کند هر چند به شکل قراردادی.
🔸ششم - از همه عجیبتر بیتوجهی نهادهای ذی ربط به گواهی رسمی صادره توسط نیروی انسانی سپاه است. معلوم نیست به چه دلیلی با وجود این گواهی، هیأت اجرایی و نظارت بر انتخابات از موضوع غفلت کردهاند!
مطابق این گواهی، معاونت نیروی انسانی سپاه در نامه مورخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ خطاب به وزارت کشور اعلام کرده است که برادر اسماعیل کوثری فرزند محمد باقر در تاریخ ۳ اردیبهشت ۸۷ بازنشسته شده و حسب نیاز سپاه در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ اعاده به خدمت گردیده و در تاریخ ۲۸ اسفند ۹۹ (یعنی ۱۴ روز قبل از ثبتنام) به علت پایان دوره اعاده به خدمت، از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منفصل و تسویه حساب نموده است.
نیروی انسانی سپاه همچنین در نامه دیگری به تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ در پاسخ به استعلام مرجع قانونی، مجددا به همین نکات اشاره کرده و اضافه کرده که سردار کوثری در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ از مسئولیت سازمانی به عنوان جانشین فرماندهی قرارگاه ثارالله استعفا داده و تا تاریخ انفصال در ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ با عنوان مشاور در اختیار فرمانده کل سپاه بوده است.
با وجود این نامههای اداری، آیا تردیدی در شاغل بودن این برادر عزیز در نهاد نظامی آن هم در فرصت شش ماهه قبل از ثبتنام باقی میماند؟
🔸هفتم - بنابر این و با توجه به نامه رسمی سپاه مبنی بر همکاری آقای کوثری تا ۱۴ روز قبل از ثبت نام آن هم درحالی که لباس نظامی به تن میکرده، به عنوان مشاور عالی فرمانده کل سپاه با افراد نظامی و غیرنظامی جلسه داشته و بر همین اساس دفتر و مسئول دفتر و راننده و ... داشته، با لباس و عنوان نظامی، مصاحبه رادیو تلویزیونی و مطبوعاتی داشته، نمیتوان ایشان را یک غیرنظامی دید بلکه در حقیقت وجه شغلی و نظامی بودن ایشان تا ۱۴ روز قبل از ثبتنام کاملا مشهود و معلوم است. البته همانطور که در ابتدا ذکر کردم، تصور و تلقی برادر عزیز چم آقای کوثری این بوده که استعفای سابق ایشان، منع قانونی را برداشته و ظاهرا این دقت نظر صورت نگرفته اما جای گلایه از دستگاه اجرایی و نظارتی هست که چرا بی توجه بودهاند.
🔸هشتم - بعد از یادداشت اولم در این باره و استدلالهای مطرح شده، برخی از حقوقدانهای شورای نگهبان نسبت به موضوع حساس شدند. استدلالهای ارائه شده مورد مداقّه اعضای هيأت نظارت هم قرار گرفته و استعلامات جدیدی انجام شده است. امیدوارم با توجه به همه این نکات، هیأت مرکزی نظارت و شورای نگهبان با تأمل بیشتری موضوع را بررسی کنند.
🔸نهم - در این چند روز و بعد از طرح موضوع شکایت و یادداشت اولم در این باره، برخی افراد و رسانههای بیمار، ذوق کردهاند. در حالی که اولا هیچگونه اختلاف و دعوایی بین بنده و آقای کوثری نیست. سردار کوثری که اتفاقا تطابق فکری و جهتگیری زیادی در مباحث سیاسی بین ما هست، همچنان برای نویسنده این سطور و همه کسانی که در این رقابت انتخاباتی بنده را انتخاب کردهاند، عزیز است. موضوع صرفا دو برداشت متفاوت از یک مسأله قانونی است.
ثانیا پایان قصّه هم از دو حال خارج نیست:
یا شورای نگهبان استدلال بنده را میپذیرد، پس آقای کوثری حکم نهایی شورا را میپذیرد و یا شورای نگهبان استلال بنده را نمیپذیرد، پس من اگر هم قانع نشوم، قطعا به حکم نهایی این نهاد تن میدهم. به هرحال برای هر دوی ما جایگاه قانونی شورای نگهبان فصلالخطاب است.
🔸دهم - شخصا امیدوارم تصمیم شورای نگهبان و پاسخ آن نهاد محترم به این اشکالات و استدلالهای طرح شده، افکار عمومی و شاکی را قانع کند.
🔹قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5030
یادداشت قبلی را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5025
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ اعترافات دیرهنگام تختروانچی: کشوری که برای برجام هزینههای هنگفت داد و بهرهای از آن نبرد، ایران بود.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نشست روز چهارشنبه (۹ تیر ۱۴۰۰) در شورای امنیت سازمان ملل گفت: بر خلاف برخی اعضای باقیمانده در برجام که در سالهای گذشته صرفاً به حمایت زبانی از برجام بسنده کردند، کشوری که هزینه هنگفتی برای این توافق پرداخت، ایران بود/ ما طی سالیان متمادی، عزم راسخ خود برای زنده نگه داشتن برجام را با صبر استراتژیک و خویشتنداری حداکثری خود نشان دادهایم؛ ما این اقدامات را در حالی انجام دادیم که نه در آن زمان و نه الآن، از منافع مورد انتظار از برجام بهرهای نبردهایم.
در بهمن سال ۹۴ حسن روحانی ۷۵۰ سکه طلا به همراه نشانهای ملی به تیم مذاکره کننده اهدا کرد. ظریف به عنوان وزیر خارجه و نفر اول امضای توافق هسته ای، نشان درجه یک لیافت و مدیریت و علیاکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی و حسین دهقان وزیر دفاع، عراقچی و تخت روانچی، نشانهای دیگر به همراه سکه طلا دریافت کردند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ٤٤٤ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 كابینه؛ آزمون اول و آخر رئیسی
🔹 آیا کابینه رئیسی مجمع کارآمدان ضدفساد خواهد بود یا شرکت سهامی اصولگرایان؟!
🔻 شباهت عجیب تندروهای ایران و آمریکا
🔹 ترامپ: اگر تقلب نشده بود طی یک هفته با ایران توافق می کردم!
🔹روحانی: اگر به عراقچی اختیار بدهیم همین امروز با آمریکا توافق می کند!
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
..
.
واکنش حمید رسایی به تأييد انتخابات میاندورهای مجلس تهران توسط شورای نگهبان
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
حمید رسایی
⭕فحش_درمانی
🔸فحاشی ها و بی ادبی های این پسرک رو که دیدم یاد این خاطره معروف افتادم..
این فیلم مربوط به مصاحبه چندسال پیش #هفته_نامه_9دی با #علامه_مصباح است.
امروز داشتم در مطالب و یادداشت های آرشیوی خودم میگشتم که دیدم این خاطره رو چندسال قبل یادداشت کرده بودم و فیلمش رو هم دارم.
.
🔸خبرنگار( به صداش میخوره #حمید_رسایی باشه): به یاد داریم که تا قبل از دوره اصلاحات به دلیل بیماری میگرن شدیدی که شما داشتید، کمتر تدریس، سخنرانی و فعالیت های سیاسی به این شکل علنی داشتید، ولی در ایام تحرک اصلاح طلبان آمریکایی، گاهی اوقات در یک روز پنج تا شش سخنرانی داشتید؛ همان ایام در خاطره ای، موضوع "فحش درمانی" را مطرح کردید. قصه این "فحش درمانی" چه بود؟ می خواهیم از زبان خودتان بشنویم.
🔸علامه مصباح: آنچه که بنده یادم می آید این است که بعد از مدتی کسالت یکبار که خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شده بودم، ایشان احوالپرسی کردند، بنده عرض کردم که برای درمانم یک کشف جدیدی کرده ام. ایشان تعجب کردند و پرسیدند چه راه درمانی پیدا کرده اید؟ گفتم من تا به حال آب درمانی، طب سوزنی و مواردی شبیه به آن را شنیده بودم ولی مدتی است که داروی جدیدی کشف کرده ام و در خودم تجربه کردم، دیدم موثر است. ایشان گفتند این داروی جدید چی هست؟ گفتم فحش درمانی؛ هر چه در این روزنامه های زنجیره ای بیشتر به ما فحش می دهند حالمان بهتر می شود. ایشان خندیدند و دعا کردند. بله بحمدالله ما از این نعمت در آن زمان بخصوص، خیلی بهره مند بودیم و خدای متعال هم لطف می فرمود آسیب قابل توجهی به ما نخورد.
🔸خبرنگار: البته استاد فکر کنم هنوز از این داروی درمانی استفاده می کنید! چون مدتی است که ما یک هجمه مجددی را از طرف برخی رسانه ها و برخی چهره ها نسبت به شما می بینیم.
🔸علامه مصباح: بله، (با خنده) استمرار درمان در این سن شرط است، وقتی عوامل بیماری موجود هست، استمرار درمان هم باید باشد. بالاخره ما بر اساس تکلیفمان مجبوریم گاهی در صحنه حاضر باشیم و برخی خوششان نمی آید.
🔸خبرنگار: خدا ان شاءالله به شما صحت و سلامتی بدهد و البته از خدا می خواهیم که ما را هم دچار این فحش درمانی بکند که در راه خدا یک مقدار فحش بخوریم بلکه حالمان بهتر شود...
علامه مصباح: (با تبسم و خنده) البته معلوم نیست این دارو به همه مزاج ها بسازد!
پ.ن: خداوند ان شا لله روح علامه مصباح را قرین رحمت گرداند.
✍️#علی_ریاحی_پور
.
♻️ دیدار امروز صبح من و کوثری
🔰قبل از انتخابات چند بار پیگیر چنین نشستی بودم که ظاهرا برای آقای کوثری فرصت فراهم نشد. بعد از انتخابات هم آقای کوثری تماس گرفتند که من تهران نبودم تا اینکه امروز صبح، میزبان ایشان در دفتر هفتهنامه ۹ دی بودم.
در عین رقابت، در عین پیگیری اجرای قانون و در عین برداشت متفاوتی که بین بنده و شورای نگهبان درباره حضور ایشان در انتخابات بود، اما دوستیمان هم جای خودش باقی است. این شاید برای برخی قابل فهم نباشد... مهم نیست وقتی برای خودمان قابل فهم است.
پ ن: بعد لز انتشار پست قبلی در قالب دو توییت، چند سئوال مکررا پرسیده شد که پاسخ میدهم...
ادامه متن را اینجا بخوانید 👇
http://eitaa.com/rasaee/5038
حمید رسایی
. ♻️ دیدار امروز صبح من و کوثری 🔰قبل از انتخابات چند بار پیگیر چنین نشستی بودم که ظاهرا برای آقای ک
.
♻️ دیدار امروز صبح من و کوثری
🔰 حمید رسایی: قبل از انتخابات چند بار پیگیر چنین نشستی بودم که ظاهرا برای آقای کوثری فرصت فراهم نشد. بعد از انتخابات هم آقای کوثری تماس گرفتند که من تهران نبودم تا اینکه امروز صبح، میزبان ایشان در دفتر هفتهنامه ۹ دی بودم.
در عین رقابت، در عین پیگیری اجرای قانون و در عین برداشت متفاوتی که بین بنده و شورای نگهبان درباره حضور ایشان در انتخابات بود، اما دوستیمان هم جای خودش باقی است. این شاید برای برخی قابل فهم نباشد... مهم نیست وقتی برای خودمان قابل فهم است.
پ ن: در ذیل کامنتهای پست قبلی در اینستاگرام، چند سئوال مکرر پرسیده شد که پاسخ میدهم:
۱. بسیاری سئوال کردهاند که پاسخ شورای نگهبان به شکایتم چه بود که قانع نشدم. با سخنگوی محترم شورای نگهبان که صحبت کردم، گفتند در جلسه شورای نگهبان روی موضوع و استدلالهایی که کردهام، بحث شد و نهايتا اکثریت اعضای شورای نگهبان، جایگاه مشاوره فرماندهی کل سپاه برای سردار کوثری را مصداق شغل و اشتغال ندانستند.
استدلال بنده هم که چرا جایگاه آقای کوثری در سپاه، مصداق اتم و اکمل اشتغال است را به تفصیل در اینجا eitaa.com/rasaee/5030 بخوانید. برای همین نوشتم که قانع نشدم اما قانون را میپذیرم.
۲. برخی سئوال یا اشکال کردهاند که اگر موضع خودت را بحق میدانی، چرا موضوع را رها کردی، نباید رضایت میدادی! پاسخ این هم روشن است. برای اینکه ثابت کنم اشکالم وارد بوده آيا حق دارم شیشه بشکنم، یا پمپ بنزین آتش بزنم؟ حق دارم به نظام جمهوری اسلامی فحاشی کنم یا در اصل وجود شورای نگهبان تردید و انکارش کنم؟ مگر میشود به اسم دفاع از قانون، رفتار غیرقانونی کرد؟! من نظری داشتم، بیان کردم و آنها مطابق حقی که قانون برای ایشان قرار داده برداشت دیگری داشتند. طبعا افکار عمومی قضاوت میکند و اینها نباید بهانهای برای قانونشکنی باشد.
۳.برخی از آن طرف بام افتادند که چرا اصلا شکایت کردی یا چرا شکایتت را علنی اعلام کردی، این کار سبب تضعیف شورای نگهبان شد! علاوه بر اینکه شکایت به شورای نگهبان خود بخشی از راهکار قانونی است و استفاده از حق قانونی توهین به آن نهاد یا سبب تضعیف آن نیست، این عزیزان هم حتما بیانات اخیر رهبر انقلاب را نشنیدهاند که علنا فرمودند: "من هم ممکن است با بعضی نظرات شورای نگهبان موافق نباشم اما طبق قانون و وظیفه عمل کردند." آیا رهبر انقلاب هم شورای نگهبان را تضعیف کردند یا حرمت نظر یک نهاد را نگه داشتند.
معتقدم هم شکایتم پس از انتخابات به شورای نگهبان و هم قانع نشدنم و در نهایت پذیرش حکم قانون، جملگی وظیفه و تکلیفم بود که به درستی انجام شد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
واکنش حمید رسایی به توهینهای بیشرمانه یک فعال مجازی به آیتالله مصباح یزدی (ره)
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
اشاره ضمنی تاجزاده به هدف اصلی دولت روحانی از ایجاد نارضایتی عمومی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
هر چه فریاد دارید بر سر مسبب اصلی وضع موجود بکشید...
#محاکمه_روحانی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۱
🔹قطع شدن برق همزمان با گرمای بی سابقه هوا، برای مردم کلافه کننده و برای اهالی کسب و کار، آزار دهنده است. طبیعتا همه حساس می شویم که چرا این مضیقه پیش آمده و دنبال مقصر می گردیم. بعضی دنبال راه حل می گردند و برخی دیگر، کلافگی و ناراحتی را بروز می دهند.
♦️میزان مصرف، میزان تولید و شبکه توزیع، سه متغیری است که می تواند در پدید آمدن این چالش موثر باشد. شدت بی سابقه گرما، بالغ بر 10 هزار مگاوات، بر مصرف برق افزوده و همین موجب فشار بر شبکه توزیع (از مدار خارج شدن برخی نیروگاه ها) می شود.
🔹متاسفانه در زمینه توسعه نیروگاه ها، دولت آقای روحانی پایین ترین سهم را در مقایسه با دولت های قبلی داشته و به تعهدات خود طبق برنامه ششم توسعه عمل نکرده است. این در حالی است که اگر به سیاست های کلی "اقتصاد مقاومتی (ابلاغ شده در سال 92) اهتمام می شد، اکنون باید به شکل پایدار، مازاد تولید برق داشتیم و از صادرات آن درآمد ارزی کسب می کردیم.
♦️این هدفگذاری به چند دلیل عملیاتی شد. مدیر عامل بورس انرژی می گوید: "۶۰ درصد تولید برق توسط بخش خصوصی صورت میگیرد و چون قیمت برق زیاد نشده، بخش خصوصی رغبت به تأسیس نیروگاه ندارد. وزارت نیرو کمی دیر توجه نشان داد و حجم معاملات برق در بورس انرژی بسیار پایین است".
🔹عارضه دوم، تعهد دولت در "توافق پاریس"، بدون اطلاع یا تصویب این تعهد خارجی در مجلس است. طبق توافق، دولت متعهد به کاهش مصرف سوخت فسیلی و گاز های گلخانه ای شد، بی آن که جایگزینی برای تامین انرژی پایدار (از جمله برق هسته ای و انرژی های تجدید پذیر) بیاندیشد.
♦️تعهدات متقابل غرب هم، طبق معمول روی کاغذ ماند. دولت در یک دوره هشت ساله، پسرفت در هر دو حوزه قدیمی و جدید تامین برق را پذیرفت، و حال آن که هم پیش بینی ها دلالت بر افزایش دمای سالیانه می کرد و هم برق، پیش نیاز خروج از رکود و آغاز رونق اقتصادی است.
🔹اکنون در حالی با مضیقه برق مواجه هستیم که هنوز بخشی از ظرفیت های تولید، تعطیل یا نیمه تعطیل است و دولت در این زمینه، تمهیدی برای دوره رونق نداشته است. غرب در این حوزه، نقشه راهبردی داشت؛ اما برخی دولتمردان ما منفعل بودند.
♦️آنها نه تنها نقشه متقابل نداشتند، بلکه در زمین دشمن بازی کردند. آنها در حالی می گویند تحریم ها نگذاشت در حوزه نیروگاهی، سرمایه گذاری یا تعمیر کنیم که اساسا تعطیلی 95 درصد برنامه هسته ای (و عدم برنامه ریزی برای تولید برق هسته ای) را با وعده لغو تحریم ها و جذب سرمایه گذاری توجیه کرده بودند.
🔹در پرانتز باید نوشت که افزایش ظرفیت نیروگاهی، منحصر در سرمایه گذاری خارجی نیست. اولا می شد تدبیری اندیشید تا چند هزار میلیارد تومان، از نقدینگی هفت برابر شده (3700 هزار میلیارد تومانی) به ویژه از طرف بانک ها، به این سمت هدایت شود.
♦️ثانیا تولید کنندگان داخلی، به شدت از مانع تراشی های دولتی گلایه دارند؛ چنان که آقای خوشگفتار "نایب رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق" می گوید "بر خلاف تکالیف برنامه ششم توسعه، وزارت نیرو طی چهار سال اخیر، نه خود برای تولید برق سرمایهگذاری کرده و نه اجازه سرمایهگذاری داده است".
🔹زمانی چیت چیان وزیر نیرو گفته بود "ایران با داشتن ذخایر غنی سوخت فسیلی، چه نیازی به انرژی تجدید پذیر دارد ؟ پاسخ این است که عمده مصرف کشور، فسیلی است که منجر به انتشار گازهای گلخانه ای می شود و با جرایم بین المللی روبهرو می شویم". این تلقی در حالی بود که مصرف کننده 80 درصد سوخت های فسیلی در دنیا، کشورهای غربی هستند.
♦️خانم ابتکار رئیس سازمان محیط زیست هم گفته بود: "در دولت یازدهم باب رنامه ریزی انجامشده، حرکت نزولی استفاده ازسوخت های فسیلی بویژه در نیروگاه ها که از عمده ترین منابع تولید کربن هستند، آغاز شده است"!
🔹اما جایگزین چه؟ هیچ! مشابه معامله "نقد- نسیه" برجام، با امضای توافق پاریس در حوزه مهم تامین انرژی انجام شد تا در فرآیندی پنج شش ساله، به نقطه چالش برانگیز فعلی برسیم.
♦️این در حالی بود که اگر برنامه هسته ای درست پیش می رفت و برای توقف آن توجیه تراشی نمی شد، می توانست بخشی از هدفگذاری اعلامی رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت تامین بیست تا سی هزار مگاوات برق جدید باشد و حتی موجب درآمد زایی ارزی بشود.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۲
♦️اتفاقی که در این میان غیر عادی و شک برانگیز می نماید، یقه درانی و التهاب آفرینی طیف غربگرایان (از ضد انقلاب تا برخی افراطیون مدعی اصلاحات)، به بهانه کمبود برق است و حال آن که همان ها دنباله روی از توقعات بی پایان غرب از جمله در زمینه سیاست های تامین انرژی اصرار داشته اند. به قول معروف، "هم می کشند و هم تعزیه می دارند"!
🔹گله مندی و دلخوری به ویژه از قطع بی برنامه و اعلام نشده برق، حق مردم و فعالان اقتصادی است. اما طایفه توجیه گر زورگویی های غرب، خود متهم ماجرا هستند. و اتفاقا فعال شدن آنها برای تبدیل نارضایتی مردم به اغتشاش و نامنی، ناظران را درباره ارتکاب خیانتی جدید از سوی این طیف حساس می کند.
♦️دو سال قبل بود که به بهانه مشکلات اقتصادی، آشوب های زنجیره ای ابتدا در لبنان و عراق و سپس ایران، کلید زده شد. غافلگیر کردن مردم با قیمت سه برابری بنزین توسط آقای روحانی، بهانه ای شد تا مزدوران سرویس های جاسوسی سیا، ام آی سیکس و موساد، موج سواری کنند.
🔹حالا هم لبنان به بهانه بنزین و عراق به بهانه برق، درگیر فتنه مشابهی است. فقط در عراق، 61 دکل توسط عوامل تروریست و خرابکار "ناتوی اطلاعاتی" منهدم و به پای داعش نوشته شد. در لبنان هم مزدوران غربگرا فعال شده اند. در قبال کشور ما هم احتمال خرابکاری های چند لایه دور از ذهن نیست.
♦️اما درست در موقعیتی که یک نارضایتی به حق عمومی، دستمایه موج سواری دشمنان خونی یک ملت می شود، موقعیت مرزبندی است. مثلا در لبنان طبیعی بود که جناب سید حسن نصرالله، بیش از دیگران از عملکرد خسارتبار دولت غربگرا شاکی باشد.
🔹اما دو سال قبل که فتنه خودنمایی کرد، دبیر کل حزب الله به جای گروکشی و سوار شدن روی موج اعتراضات، آب بر آتش فتنه ریخت و گفت:«باید مسئولانه سخن گفت. همه باید در برابر شرایط خطیر کشور مسئولیت پذیر باشند. برخی میخواهند از مسئولیت شانه خالی کنند. این، نشانه فقدان عِرق ملی و ارزشهای اخلاقی در قبال سرنوشت مردم است. شایسته نیست برخی که در همه دولت ها حضور داشتند، اکنون سوار بر موج شوند. از کنارهگیری دولت حمایت نمی کنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال تشکیل شود».
♦️در کنار گلایه های جدی از سوء مدیریت دولت روحانی، قطعا باید با دشمنان امنیت و آرامش و ثبات ایران مرزبندی کرد؛ این همان جریان وطن فروشی است که «اکبر گنجی» از افراطیون فراری، یک بار درباره اش اذعان کرد:
🔹«ما کارمندان دولتهای راست افراطی ترامپ، جانسون، نتانیاهو و بن سلمان، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما فروپاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم ها نتوانست انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
♦️دولت هشت ساله روحانی، یک ماه دیگر به پایان می رسد. آینده پژوهی، پیش بینی، برنامه ریزی و به استقبال چالش ها و فرصت های پیش رو رفتن، حرف اول را در مدیریت می زند. با روزمرّگی و آرزو اندیشی نمی شود مدیریت کارآمد داشت.
🔹فهم این که هوا هر سال گرم تر و مصرف برق بیشتر می شود، به نبوغ ویژه ای نیاز نداشت؛ البته اگر دولت، در تراز دولت ملی رفتار می کرد. اکنون تنها راه حل فوری و مقدور در یکی دو ماه آینده، مدیریت (کاهش) مصرف به شرط اطلاع رسانی درست است.
♦️اما دولت جدید که از اوایل شهریور آغاز به کار می کند، باید خود را متعهد به برنامه ریزی برای افزایش تولید در دو سال آینده بداند و برای رساندن کشور حتی به موقعیت صادر کننده انواع منابع انرژی همت کند.
🔹فراموش نکنیم رکود تورمی، یکی از دلایل کاهش تولید برق است و چاره آن هم در رونق و جهش تولید است؛ چیزی که مدیریت "برجام و دیگر هیچ"، از ملت بزرگ ایران دریغ کرد. تولید برق و انرژی هم که حالا تبدیل به معض شده، مثل مسکن و کشاورزی می تواند به فرصت پیشران اقتصاد تبدیل شود.
@IMANI_mohammad
۱. سال ۱۳۸۰ رضا اردکانیان قائم مقام و معاون امور آب وزارت نیرو بود. "آب" تهران به مدت پنج ماه جیرهبندی شد.
۲. سال ۱۴۰۰ او وزیر نیرو است و در کل کشور "برق" جیرهبندی شده و آب هم در برخی مناطق با کمبود مواجه است.
۳. خانواده اردکانیان مقیم خارج و او در یکی از هتلهای مجلل تهران ساکن و ماهی چند روز نزد خانواده است.
راستی چرا باید بحران برق نداشته باشیم؟
پیدا کنید پرتقال فروش را و همانطور که روحانی گفت: باعث و بانی وضع موجود را لعنت کنید.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 445 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 صدا و سیمای نااممن برای خانوادهها
🔹 مدیریت صدا و سیما در آستانه تغییر؛ آیا شاهد تحول جدی خواهیم بود؟
🔻 چراغی که خاموش نمیشود
🔹 پرونده ویژه 9دی در محکومیت هتاکی به «مصباح انقلاب»
با آثاری از مهدی جمشیدی، علی مهدیان، سیدحسین علوی، کبری آسوپار، محمدمهدی تهرانی، محمدامین فرج اللهی، محمدرضا شهبازی و ...
🔸 پایان این داستان با دادستان!
🔸 دولت تاریکی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ وزارت نیرو چه چیز را تکذیب میکند! + فایل صوتی پذیرش هتل
🔰 حمید رسایی: چند روز قبل پستی را در صفحه اینستاگرامم منتشر کردم که اشاره به اقامت خانواده #وزیر_نیرو در خارج از کشور و سکونت آقای #اردکانیان در یکی از هتلهای مجلل تهران داشت. امروز روابط عمومی وزارت نیرو، اقامت وزیر در #هتل_اسپیناس_پلاس و اقامت خانواده وی در خارج از کشور را تکذیب کرده است. اگر الان با پذیرش این هتل تماس بگیرید، پاسخ با کمی تامل و وصل کردن خط به مسئول بالاتر این است که چنین شخصی در این هتل نیست اما قبل از رسانهای شدن موضوع در حالی که هنوز عوامل هتل توجیه نشده بودند، پاسخ چیز دیگری بود که میتوانید گوش کنید.
اقامت وزیر دولت روحانی در هتل چیز عجیبی نیست حتی در زمانی که از شبکه #برق کشور خرابکار بازداشت میشود. عجیب نیست، خصوصا وقتی اتفاقاتی بدتر از این در میان دولتمردان این دولت و رییس آن رایج است. درد این جماعت، درد مردم ایران نیست، قلب این جماعت هم با مردم ایران نیست که اگر بود کنار ملت ایران میماندند، اصلاحطلب و اصولگرا هم ندارد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔰صداوسیمای نا امن برای خانوادهها
🔸مدیریت صدا و سیما در آستانه تغییر؛ آیا شاهد تحول جدی خواهیم بود؟
✍🏻دکتر مصباح الهدی باقری
🔻با یکی از دوستان قدیمی پیام رد و بدل میکردیم. در اثنای بحث به مسائل تربیتی بچهها رسید. گفت: "چند روزی است تلویزیون، سریال دودکش۲ رو داره پخش میکنه. بخشهائی از قسمت اولشو دیدم، مناسب بچه ها و حرمت خانواده نبود. مجبور شدم یه جوری سر بچهها رو گرم کنم و نذارم ببینند. "
برام جالب بود، فصل اول و حتی بخش دومش که با نام پادری پخش شد، سریالی خوش دست و در چارچوب بود ولی حالا همان نویسنده، کارگردانی رو هم (بجای محمدحسین لطیفی در دو سریال قبلی) بعهده میگیره و بعد...
اگر نگوییم از اول انقلاب، حداقل ۲۷ ساله که تلویزیون رو خودیها یا همانها که پای راستشان را در زمین انقلاب میدانیم اداره کردهاند، پس چه شده است که بعد از نزدیک به سه دهه، تلویزیون حتی از سالهای اولیه این سه دهه هم برای خانوادهها امن نیست و باید حتما در خانه ممیزی کنند و بعد بچه ها رو پای تلویزیون بنشانند.
تلویزیون بیشتر از اینکه در همه این سالها با یک ایده تحولی حرکت کند در دام روزمرگیها افتاده بطوری که سالهاست درگیر پرکردن آنتن به هر طریقی است. حداقل و فقط سالی هزار قسمت سریال باید توسط سیمافیلم برای شبکه ها آماده یا مجوز آمادهسازی اش صادر شود فلذا همچنان لنگ نان شب است.
ورودی نیروی انسانی تلویزیون با گزینش سفت و سخت، سعی میشود از باصطلاح خودیها جذب شود. لذا نیروی انسانی وارد شده در رسانه نیز مهر تائید نظام را خورده است؛ اما در کدام بخش؟ بجز معاونت سیاسی، در سایر بخشها غالبا دور از آنتن و با فاصله معنادار از گروههای برنامهساز و یا حداکثر مشارکت در ساخت برنامههای جیم و دال و...
🔻شهریور سه سال پیش یکی از بزرگان نظام در دیدار با مدیران رسانه میفرمودند (نقل به مضمون و با سانسور اسامی): پخش صحبتهای فلان اندیشمند برجسته اسلامی یا بهمان مفسر قرآن برای استفاده در آنتن تلویزیون خوب است ولی بدانیم اگر این صحبتها ترجمه به متنهای اقتباسی و نمایشی نشود، بیننده عام تلویزیون رغبت کمتری به دیدن آن میکند و تقریبا اینگونه صحبتها بسیار کم مورد توجه مخاطب توده قرار میگیرد...در این رده چقدر نیروی تراز و کارآمد تربیت شده است؟ اصلا این تربیت، کجای دستورکارهای رسانه است؟
رسانه در همه این سالها اداره شده است، شاید به نسبت بودجه و درگیریهای دیگرش هم بد اداره نشده باشد ولی این مسیری که می رویم شاید برای برخی نان داشته باشد (که دارد... مثل اینکه خوب هم دارد) اما برای انقلاب، آبی به همراه ندارد.
در حقیقت، درست است که اداره کلان رسانه و حتی جذب نیرو در قسمتهای سیاستگذاری و بدنه کارشناسی ستادی با فرمولهای غربالگری انقلابی سامان یافته است، اما همچنان آنتن از طریق درپشتی بدون غربال و حساسیت لازم در حال تامین است؛ و چون همیشه لنگ آنتن هستیم لذا با غمض عین و فروکاستن شدید و غلیظ انتظارات، از آن گذشته و میگذریم.
🔻رسانه ملی، در همه این سالها بدون کوچکترین نشانه از داشتن ایده تحولی فقط اداره شده است؛ یعنی نیروهای اصلی و صفی که با استاندادهای حرفهای رسانه هم منطبق باشند، کمتر در مجامع رسمی رسانه (مثل دانشگاه صدا و سیما) یا مجامع ضمنی تربیت نیرو (مثل گروههای برنامهساز) رشد پیدا کردهاند. نیروهای خوب انقلابی نیز یا از نظر عده، تعداد قلیلی هستند یا در فضای حرفهای رسانه و اتمسفر حاکم، شبیه بقیه شدهاند.
بعد از بیست و هفت سال (اگر نگوئیم چهل سال)، همچنان مشغول کارهای ضربتی و تند و سریع و "در برهه حساس کنونی" هستیم و هنوز به ایده تحولی و اجرای آن نرسیدهایم. حتی ایدههای فاخری مثل جوانگرائی دستخوش بازیهای مدیریتی و کش و واکشها و سهمخواهیها شده است و ذیل فکرهای سطحی دست و پا میزند تا شاید جوانمرگ نشود.
🔻دولت مردمی و انقلابی میتواند گرفتار همین آفت سهمگین باشد مخصوصا اگر و فقط اگر بخواهد با روزمرگی و تامین نیازهای روز حرکت کند. حقیقت ماجرا این است که وضعیت اجرائی کشور بعد از دستپخت ۸ ساله آقای روحانی و دوستان، شبیه آنتن تلویزیون است که نیازهائی ضربتی و اقداماتی فوری را میطلبد اما اگر دولت در دام همین نیازها و اقدامات که بسیار دشوار و صعب هم هستند بیفتد و نتواند لااقل ایده تحول ریل حکمرانی و نیروهای مورد نیازش را کلید بزند و در دام روزمرگیها بیفتد، فرصت پیش آمده به ثمن بخس بر باد فنا خواهد رفت.
لازم است نیازهای فوری در کنار اصلاح و تغییر ریل حکمرانی و اقدام برای تربیت نیروی کارآمد، جدی گرفته شود...
دولت مردمی، هم یک اسم شریف است و مهمتر از اون یک رسم انقلابی.
@noheday
.
🔹 نامهای که رییس جمهور منتخب باید بخواند
بسیاری از ما صفبندیهای درون کشور را بر اساس تقسیمبندیهای چپ و راست، اصلاحطلب و اصولگرا تحلیل میکنیم درحالی که تقابل حقیقی بین این مفاهیم و صفوف سیاسی مبتنی بر آن نیست.
آنچه میخوانید نامهای تحلیلی و البته واقعبینانه نسبت به دو تفکر موجود در اداره کشور است که در طول چهار دهه گذشته، جبههبندیهای حقیقی بر اساس آن شکل گرفته و بر اساس این تقسیمبندی هم باید تحلیل شود.
به نظرم جناب آقای رییسی با نگاهی به این نامه، آسیبشناسی دقیقی از موانع و مشکلات پیش روی دولتش خواهد داشت. این نامه را تا پایان با تأمل و دقت بخوانید:
♨️ نامهای مهم به امام المسلمین و مقام معظم رهبری
♻️ دوگانگی میان مدیران، نتیجه دو بینش
🔸 قسمت اول نامه
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
استاد و رهبر بزرگوار
السلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته
سنگینی وظیفه فرزندتان را بر آن داشت که این نامه را به حضورتان بنویسد و حقایق را به عرضتان برساند.
دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود. یک بینش معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده بودن و پویا بودن، باید سخت ملتزم به وحی و تعهد در برابر کتاب و سنت باشد، بینش دیگر در پی اندیشهها و برداشتهای بینابین، که نه بهکلی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند، و گفتهها و نوشتهها و کردهها بر این موضوع بینابین گواه.
بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی به نظام سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزیهای بیگانگان معتقد و ملتزم. بینش دیگر، هرچند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد، اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، در عمل لرزان و لغزان.
بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که در عین گشودن راه بهسوی همه نوع پیشرفت و ترقی، مانع حل شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد و آنان را بر فرهنگ و نظام و ارزش اصیل و مستقل اسلام استوار دارد. بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را بهروی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضداسلام میگشاید.
بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را بهسوی امامت متقین و گسترش این امامت بر همه سطوح راه میبرد. بینش دیگر بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کممبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد.
شاید برای شما شنیدن این خبر تلخ و دشوار باشد که بسیاری از کسانی که در طول سالهای اخیر در راه حاکم شدن اسلام اصیل بر جامعه ما کوشیده و رنجها بردهاند و در طول این سالها بهمقتضای طبیعت و ماهیت نظام اداری رژیم شاهی، در همه سازمانهای لشکری و کشوری همواره در اقلیت بوده و زیر فشار اکثریت غربگرا یا شرقگرا حاکم بر این سازمانها بهسر بردهاند، هم اکنون در جمهوری اسلامی هم که امام در رأس آن است و تنی چند از فرزندان امام نیز بخشی از مسئولیتها را بهعهده دارند و مردم عزیز ما نیز در صحنهها حضور دارند، دوباره تحت فشار همان اکثریت قرار گرفتهاند، این اقلیت مؤمن که اگر حمایتش کنند میرود که اکثریت شود، امروز ذلت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی با پوست و گوشت و استخوان لمس میکنند که با چماق ارتجاع میکوبندشان و با کارشکنیهای رنگارنگ سدّ راه حرکت اسلامی و اصلاحی آنها میشوند، با استظهار به ستون پنجم دشمن که در همه این سازمانها جا خوش کردهاند و با اطمینان به حمایت گروهی از مسئولان امروز و دیروز.
🔹 بخش دوم و سوم نامه را در لینک زیر بخوانید👇
http://eitaa.com/rasaee/5049
http://eitaa.com/rasaee/5050
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♨️ نامهای مهم به امام المسلمین و مقام معظم رهبری
♻️ ریشه مشکلات، تقابل این دو بینش
🔸 قسمت دوم نامه
... اگر این دو بینش در اداره امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه کارهای جاری مردم سر و سامان پیدا میکند، نه مشکلات موجود دینی، فرهنگی، اخلاقیات اجتماعی و اقتصادی این مردم رنجدیده و محروم و ایثارگر با سرعت و قاطعیت کافی حل میشود و نه میتوان برای آینده طرحهای اصیل اسلامی ریخت و به مرحله عمل درآورد... نظر ما این است که رشد کمی و کیفی دارندگان بینش اول (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام) بهلطف الهی امروز به آن درجه رسیده است که نهادهای لشکری و کشوری بهوسیله صاحبان این نوع بینش اداره شود و اداره جمهوری اسلامی بر پایه یک بینش استوار گردد.
برادران گفتند که نوارهای مربوط به سخنان رئیس جمهور در اصفهان را خدمتتان دادهاند که دانش آموزان و کارمندان را به مقاومت در برابر اقدامات دولت که با نظرات شخصی رئیس جمهور منطبق نیست، تشویق میکند. نوارهای مربوط به ارتباط مستقیم برخی از کارگردانان اعتصاب اخیر شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با دفتر رئیس جمهور و آقای زنجانی، دستیار رئیس جمهور نیز در اختیار مسئولان قضایی است.
با کمال تأسف، نواقص موجود در این انجمنهای اسلامی و برخی از اعضای آنها و نفوذ عناصر ناخالص در این انجمنها و نهادها را وسیلهای برای سرکوبی کل نهادها و خارج کردن آنها از صحنه قرار دادهاند تا همین چند قدم کوتاه نیز که در راه حاکمیت اسلام بر سازمانهای لشکری و کشوری جلو رفتهایم، خنثی شود.
امروز در بیشتر دستگاههای نظامی و انتظامی و مؤسسات و سازمانهای دیگر، جریانهایی میگذرد که عناصر متدیّن و دلسوخته را بسیار افسرده کرده و میکند. اینها احساس میکنند بهجرم اینکه در راه حاکم شدن اسلام تلاش کرده و با مخالفان حاکمیت اسلام بر ارتش و شهربانی و ژاندارمری و نهادهای دیگر دولتی درگیری و ستیز داشتهاند، امروز در جمهوری اسلامی با حمایت رئیس جمهور و همفکران ایشان در جبهه ملی و نهضت آزادی و با همدستی خلقیها همهجا سرکوب میشوند و میروند که به سرنوشت مؤمنان در جنگ اصحاب اخدود دچار گردند وَمانَقَمُوا مِنهُم اِلّا اَن یُومِنُوا بِاللّهِ العَزیزِ الحَمیدِ.
امام عزیز، به خدا سوگند تحمل این وضع برای این فرزندتان بس دشوار است که چهره افسرده اینها را ببینم و ندای یاللمسلمین آنها را بشنوم و تنها پاسخ این باشد که صبر کنید. من هم صبر میکنم و فی العین قذی و فی الحلق شجی.
این روزها مکرّر با خود میاندیشم که ایکاش زیر بار این مسئولیت سنگین که با تأکید بر عهدهام نهادید نبودم، تا میتوانستم بهکمک آنها لااقل فریادی برآورم، زیرا فریاد از یک طلبه زیبنده است اما از یک مسئول، انتظار اقدام میرود، نه فریاد و اگر اقدام کنم با این شائبه جگرسوز روبهرو میشوم که دفاع از مظلومان نیست، جنگ قدرت است میان سران، از روی هواها.
با استفاده از حمایتهای مکرّر شما اینک همه نهادها کوبیده میشوند، مجلس، دولت، دستگاه قضایی و نهادهای انقلاب و هرچند در کوبیدن اینها موفق نشدهاند، ولی نه خطرشان را میتوان نادیده گرفت، نه ضررشان، که همه را از خدمت گستردهتر به مردم محروم و ایثارگرمان بازمیدارند.
آقای رئیس جمهور در کارنامهشان که پریروز بهصورت سرمقاله در روزنامهشان منتشر شده و رسماً دستگاه قضایی را به ایجاد یک بلوای جدید در جامعه تهدید میکند که اگر دستگاه قضایی بخواهد ایشان را با کسانی که در حوادث روز چهاردهم اسفند دانشگاه تهران زخمی و مصدوم شده و در دادسرای تهران از ایشان شکایت کردهاند از نظر رسیدگی قضایی در دو کف مساوی بگذارد، از ریاست جمهوری کنارهگیری خواهد کرد، آیا ایشان خواهان آن نوع دستگاه قضایی هستند که اگر کسی از رئیس جمهور شکایت کرد با دو طرف شکایت یکسان رفتار نکند؟
لازم است به اطلاع حضرتعالی برسانم که طبق سندی که به مقامات قضایی داده شده و مربوط به دستور کار مراسم چهاردهم اسفند است صریحاً گفته شده است که اگر درگیری پیش آید، مأموران انتظامی موظفند افرادی را که دستگیر میکنند به گارد ریاست جمهوری تحویل بدهند.
ما در دیدار روز دوشنبه یازدهم اسفند در منزل آقای موسوی اردبیلی آنقدر با محبت و گرمی با ایشان برخورد کردیم و در حل مشکل وزیران دارایی و بازرگانی جلو رفتیم که امید داشتیم بر تفاهمها افزوده شده است و هرگز باور نمیکردیم که آقای بنیصدر سه روز بعد از این دیدار چنین رفتاری از خود نشان خواهند داد.
🔹بخش اول و سوم نامه را اینجا بخوانید👇
http://eitaa.com/rasaee/5048
http://eitaa.com/rasaee/5050
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♨️ نامهای مهم به امام المسلمین و مقام معظم رهبری
♻️ یکی از دو بینش، مساله ولایت فقیه را با کراهت قبول دارد
🔸 قسمت سوم نامه
امام بزرگوار، بهحکم وظیفه عمومی النصیحة لائمة المسلمین، عرض میکنم:
۱. در ماههای اخیر صدای پای آمریکای توطئهگر و همدستان و همداستانان او گستردهتر از پیش شنیده میشود.
۲. دنباله زنجیروار توطئههای غرب و شرق که متأسفانه خود را پشت سر رئیس جمهور پنهان کردهاند بیش از پیش نمایان است.
۳. پناه دادن رئیس جمهور به مخالفان حاکمیت اسلام، عرصه کار را بر همه کسانی که شب و روز در این راه تلاش کرده و میکنند، روز به روز تنگتر میکند.
۴. در تلاشهای اخیر رئیس جمهور و همفکران او این نکته بهخوبی مشهود است که برای حذف مسئله رهبری فقیه در آینده سخت میکوشند. اینها در مورد شخص جنابعالی این رهبری را طوعاً یا کرهاً پذیرفتهاند، ولی برای نفی تداوم آن سخت در تلاشند. در سخنان اخیر آقای مهندس بازرگان در امجدیه در برابر شعار، درود بر منتظری امید امت و امام، این مطلب بهخوبی مشهود است.
۵. ما از همان آغاز در پی آن بودیم که میدان عمل سازنده چنان فراخ و گسترده باشد که امثال آقای بازرگان و آقای بنیصدر و آقای یزدی در سطوح بالا فعالیت داشته باشند.
در آبان سال گذشته، پس از استعفای دولت موقت پیام دادید که قم بیاییم تا مسئله فوری اداره کشور در خدمتتان بررسی شود، صحبت از ترکیب جدید شورای انقلاب بود، نظر حضرتعالی این بود که آقای مهندس بازرگان دیگر در شورای انقلاب نباشد. بر اساس همین اعتقاد به شرکت خلاق هرچه بیشتر نیروها و نفی هرنوع تنگنظری و انحصارطلبی پیشنهاد کردیم که ایشان همچنان در شورای انقلاب بمانند و سرانجام حضرتعالی هم موافقت کردید و در همین مرحله بود که مسئولیت دو وزارتخانه مهم، وزارت دارایی و وزارت امور خارجه به آقای بنیصدر داده شد.اینها و نظایر اینها دلیل روشنی است بر این که شرکت فعال این آقایان در اداره امور کشور مطلوب ما بوده است و با آنها هیچ مسئله شخصی نداریم.
۶. بنابراین اختلاف این آقایان با ما بیش از هرچیز به مسائلی مربوط میشود که برای حضرتعالی و ما و همه نیروهای اصیل اسلامی یکسان مطرح است. این اختلاف بهخصوص در مورد رعایت یا عدم رعایت کامل معیارهای اسلامی در گزینش افراد برای کارها و در برخورد قاطع با جریانهای انحرافی است. خود شما بهیاد دارید که اینها در مورد آقای امیر انتظام و آقای فرید و تأکید جنابعالی بر کنار گذاردن آنها چگونه عمل کردند.
۷. برای حضرتعالی در مقام رهبری روشن است که اگر این دو بینش در اداره امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه کارهای جاری مردم سر و سامان پیدا میکند، نه مشکلات موجود دینی و فرهنگی، اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی این مردم رنجدیده و محروم و ایثارگر با سرعت و قاطعیت کافی حل میشود، و نه میتوان برای آینده طرحهای اصیل اسلامی ریخت و به مرحله عمل آورد.
۸. برای اینکه نقطه نظرهای تفصیلی بینش اول در همه زمینههای معنوی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، دفاعی و سیاسی با صراحت کامل روشن شود ما این نقطه نظرها را تنظیم و منتشر کردیم، تا برای امت و امام اصول برنامه پیشنهادی صاحبان بینش اول برای اداره امور جمهوری اسلامی بر پایه قانون اساسی روشن باشد.
۹. نظر ما این است که رشد کمی و کیفی دارندگان بینش اول بهلطف الهی به آن درجه رسیده است که نهادهای لشکری و کشوری بهوسیله صاحبان این نوع بینش اداره شوند و اداره جمهوری اسلامی بر پایه یک بینش استوار گردد.
۱۰. با همه این احوال چندی است که این اندیشه در این فرزندتان و برخی برادران دیگر، قوت گرفت که اگر اداره جمهوری اسلامی بهوسیله صاحبان بینش دوم را در این مقطع اصلح میدانید، ما به همان کارهای طلبگی خویش بپردازیم و بیش از این شاهد تلف شدن نیروها در جریان این دوگانگی فرساینده نباشیم.
این بود خلاصهای از آنچه لازم دانستم با آن پدر بزرگوار و رهبر عزیز در میان بگذارم تا مثل همیشه با تصمیم پیامبرگونهتان راه را برای ما و همه مردم مشخص کنید و دعایم این است که خدایا امام عزیزمان را در این تصمیمگیریهای دشوار یار و رهنما باش.
با بهترین درود در پایان
فرزندتان / محمد حسینی بهشتی
تهران جمعه ۲۲ اسفند ۵۹
🔹 بخش اول و دوم نامه را اینجا بخوانید👇
http://eitaa.com/rasaee/5048
http://eitaa.com/rasaee/5049
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۴۶ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكه مطبوعات
🔻 هور در آتش عطش
🔹 بحران بیآبی خوزستان و خشک شدن هورالعظیم و اعتراضات مردمی به بی تدبیریهای مسئولین دولتی
🔻 قوه قضائیه بررسیکند
🔹 شورای شهر اصلاح طلبان گزارش تخلفات واگذاری املاک شهرداری طی سالهای ۸۶ تا ۹۶ را منتشر کرد
گزارش شورای شهر تهران درباره عملکرد نجفی و حناچی چه زمانی منتشر خواهد شد؟
🔸 در آستانه بزرگترین چرخش حکمرانی جمهوری اسلامی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اولویت امروز همه باید مطالبه از آقای رییسی برای تشکیل کابینهای کاری، جهادی، سالم، متخصص و از جنس مردم باشد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee