.
گزارش تصویری دیدار مدیران رسانههای سراسری با ابراهیم رییسی، رییس جمهور
یادداشت حمید رسایی درباره مباحث مطرح شده در این دیدار را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5487
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ در دیدار با رییس جمهور چه گفتم
eitaa.com/rasaee/5480
🔰 حمید رسایی: روز یکشنبه مدیران رسانه های سراسری با رییس جمهور محترم دیداری داشتند که به نماز و افطار ختم شد. در این نشست، برخی از مدیران مسئول رسانههای سراسری، نکات مورد نظر خود را طرح کردند. بنده هم در فرصتی که داشتم نکاتی را مطرح کردم که خلاصه آن را با شما در میان میگذارم:
۱. الحمدلله با تغییر رفتار دولت، کم شدن فاصلهها و برداشته شدن دیواری که بین اعضای دولت قبل بویژه رییس جمهور و مردم کشیده شده بود، موجی از امید در دل مردم ایجاد شده است.
سفرهای استانی، تسریع در واکسیناسیون، آزادسازی سواحل به نفع مردم و تلاش دولت در روزهای تعطیل و غیرتعطیل، ارتباطات بینالمللی و قاطعیت دولت در اجرای برخی تصمیمات مردم را امیدوار کرده است.
مردم میبینند دیگر همچون گذشته وقتی رییس جمهور به سفر استانی میرود، برای یک شب با هواپیما تشک مخصوص برای او حمل نمیشود! وقتی به دیدار خانواده شهدا میرود، ظروف تشریفاتی برایش مهیا نمیکنند! روزهای تعطیل به جای قشم، کیش و توچال، مردم رییس جمهور را در مناطق آسیبدیده و دور دست میبینند و ... همگی سبب شده تا خاطره تلخ رفتارهای اشرافی رییس دولت قبل از یادها برود، اما ...
اما در کنار این محاسن، آشفتگی در حوزه اقتصاد، نوسان قیمتها، عدم نظارت بر قیمتها و مواردی از این دست، سبب شده تا خاطرات تلخ دولت قبل همچنان در اذهان زنده بماند. البته مردم همچنان امیدوارند اما این امید باید ریشه بدواند و ماندگار شود تا سرمایه اجتماعی دولت و به دنبالش سرمایه سیاسی را افزون کند.
۲. برای عبور سریعتر از این مرحله باید از نیروی انسانی همسو به جهتگیری رییس دولت به کار گرفته شود. سال ۹۲ وقتي دولت وقت کارش را شروع کرد هر چند کلید داشت اما با کمپاین مدیران کشور را درو کرد.
آقای رییسی به حرف مخالفانشان توجه کنند. همین مخالفینی که امروز شما را به دلیل عدم جابجایی مدیران دولت قبل میستایند (اشاره به صحبت یکی از مدیران مطبوعاتی اصلاحطلب حاضر در جلسه) سال ۹۲ جابجایی از صدر تا ذیل مدیریت در قوه مجریه را حق سیاسی خودشان میدانستند و آن را مطالبه مردمی که رای دادهاند، میدانستند.
آقای رییسی! از جمله انتقادات وارد به دولت شما همچنان موضوع تاخیر در انتصابات و برخی انتصابات ناهمسو و ناهمگون با جهتگیری دولت شماست.
۳. متاسفانه دولت محترم در حوزه اطلاعرسانی گرفتار لکنت است. روابط عمومیها که میتوانند نقش موثری در انتقال زحمات دولت باشند از انسجام لازم برخوردار نیستند. در برابر هجمههای سازمان یافته و تخریبهای هدفمند داخلی و خارجی، قطعا دولت نیاز به اتاق عملیات روانی دارد و متاسفانه چنین رویکردی دیده نمیشود.
۴. دولت ایدئولوژیک، دولت انقلابی و دولتی که میخواهد آرمانهای انقلاب اسلامی را روی دست بگیرد، باید در مواقعی دافعه داشته باشد، باید عدهای آن را نپسندند، باید با او دشمنی کنند. متأسفانه دیده و شنیده میشود که برخی دولتمردان، اصل را بر جذب همه جریانات فکری، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی قرار دادهاند.
هنوز مدیریت برخی خبرگزاریها و رسانههای دولتی تغییر نکرده است، هنوز برخی رسانهها که پایگاه دشمن هستند از رانت دولتی بهره میبرند و ارتزاق میکنند و هدفمند اصول انقلاب را هدف گرفتهاند!
۵. آقای رئیس جمهور! برجام سنگی بود که در چاه انداختهاند شد و حالا هزار عاقل تلاش میکنند تا سنگ را بیرون بیاورند و نمیتوانند! (اشاره به سخنان یکی از مدیران اصلاحطلب حاضر در جلسه که مهمترین پروژه دولت را برجام دانست) برجام مهمترین پروژه دولت در زمان حسن روحانی بود. آن هم به این دلیل که دولت روحانی دستاوردی برای ارائه به مردم نداشت. برای همين مجبور بود این میت را تحت هر شرایطی زنده معرفی کند اما دولت شما که تمام تخم مرغها را در سبد برجام قرار نداده و اقدامات متعددی را در حوزه داخلی و بینالمللی در دستور کار داشته، چه نیازی به برجام دارد؟
آقای رییسی ما به شما و تیم مذاکره کننده اعتماد داریم چون شما به دشمنان این ملت اعتماد ندارید. ما به شما اعتماد داریم چون دولت شما خلاصه نشده در مذاکره. ولی اطلاعرسانی ناقص در این زمینه باعث شده که اتاق عملیات روانی مقابل شما اینگونه القا کند که هنوز همه چیز برجام است، در حالی که برای شما و دولت شما همه چیز برجام نیست.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۷۶ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 سیاست خارجی روی ریل درست
🔹رهبر معظم انقلاب: بحمدالله دیپلماسی کشور در جهت خوبی حرکت میکند
🔻 تهران به رنگ قرآن
🔹آغاز بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حال و هوای مرد میدان قرآن
🔸 سردار سربلند
🔸انتفاضه رهایی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
🔰رئیسی کشور را با چه تورمی تحویل گرفت؟
🔹آیتالله رئیسی در تابستان ۱۴۰۰ اقتصاد ایران را با بالاترین تورم تاریخ ۷۰ سال اخیر ایران تحویل گرفت که باید آن را شرایط بحرانی تورم نامید.
🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ تورم در تیرماه ۱۴۰۰ در پایان دولت دوازدهم به ۵۷ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال ۱۳۲۲ بدین سو در اقتصاد ایران محسوب میشود. در اوایل دهه ۱۳۲۰ اقتصاد ایران به علت تبعات جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید و نرخ تورم به ۱۰۰ درصد هم رسید.
🔹پس از آن دوره، اقتصاد ایران هیچگاه تورم بالای ۵۰ درصد به خود ندیده بود و در سال ۱۳۷۴ در دوره ریاست مرحوم رفسنجانی نرخ تورم به ۴۹.۵ درصد افزایش یافت.
🔹اما در سالهای پایانی دهه ۹۰ به علت سیاستهای اقتصادی نادرست دولت دوازدهم، ایران بار دیگر تورم سنگین را تحمل کرد و نرخ تورم به بالای ۵۰ درصد رسید و دولت دوازدهم کار خود را با تورم تاریخی ۵۷ درصد به پایان رساند.
🔹به عبارت دیگر رئیسی اقتصادی را تحویل گرفت که پس از جنگ جهانی دوم، چنین شرایط بحرانی در تورم به خود ندیده بود.
✍ رجا نیوز
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻 مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
مهدی جمشیدی
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کرد و گفت:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است. ماهیّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان، همین اندازه تلخ است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
.
پاسخ حمید رسایی به توجیه مشاور قالیباف:
جناب احدیان! همانطور که خطای آن فرزند به پای پدر نوشته نمیشود، عذرخواهی این فرزند هم به نام پدر نوشته نمیشود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
📸 #عکس_نوشت | ما چه کنیم ابن ملجم نشویم؟ ابن ملجم از دوستداران علی بود. امیرالمؤمنین در نهج البلاغه فرمود این فتنهها که میبینید اتفاق میافتد، افراد زیر و رو میشوند، یکباره مسیرها تغییر میکند، اصلش دو تا عامل کلی دارد. «أهواء تتبع» و «أحكام تبتدع»، اول تبعیت از هوای نفس و دوم بدعت در دین.
۱۳۸۸/۱۲/۰۸
🌙 @mesbahyazdi_ir
جوشن کبیر با خط درشت.pdf
408.8K
جوشن کبیر با خط درشت.pdf
در این شبهای عزیز، دعاگوی همه شما عزیزان هستم. از خدای سبحان میخواهم که سلامت باشید و عاقبت به خیر شوید. شما هم برایم دعا کنید. یا علی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee