Revayat- 3.mp3
18.21M
🔻با موضوع #عصر_روایتها
👈"اعتبار یک روایت از کجاست؟
▫️#مرجعیتهای_سهگانه در معتبرسازی روایت ها"
▫️"مولفه ها یا #الگوی_روایتسازی: قرائت ها، روایتها، دلالتها"
🔻کارشناسان برنامه؛
🔹حجت الاسلام محمد کهوند
🔹حجت الاسلام علیرضامحمدلو
#جنگ_روایتها
#سواد_رسانه
📲@rasanebadr📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️طلبه ها، فضای مجازی، مرز لغزندۀ صمیمیت
#اخلاق_طلبگی_درفضای_مجازی
🤣طلبه و روحانی از جنس مردم است و باید میان مردم و با آنها صمیمی باشد. چهره گشاده و اخلاق خوش یکی از عوامل جذب مردم به پیامبر گرامی اسلام(ص)، ائمه معصومین(ع) و عالمان و مبلغان دین بوده است.
🤣 اما آن چه امروزه به ویژه طلاب جوان باید نسبت به آن حساس باشند زیاده روی و بی احتیاطی در این زمینه و عدم ملاحظه شان طلبگی و لباس آن است. انتشار تصاویر حرکات رزمی با عبا و عمامه، یا افراط در جوک گفتن و شوخی با دیگران یا حتی گذاشتن استیکر و ایموجی و کامنت و لایک نامناسب برای نشان دادن صمیمی و خودمانی بودن در شبکه های اجتماعی می تواند موجب کاهش اعتبار و تاثیر سخن طلاب شود.
🤣برخلاف گذشته، امروزه کوچک¬ترین شوخی روی منبر یا حتی در جمع های طلبگی در اندک زمانی در معرض دید هزاران نفر قرار می گیرد و طبیعتا تاثیرات منفی آن هم چند هزار برابر می شود.
🟢در این زمینه طلاب بیش از دیگران باید این سخن امام علی(ع) را مدنظر قرار دهند که: «خداوند رحمت كند مردى را كه قدر خويش را بشناسد و از حدّ خود درنگذرد».
👈حسینعلی رحمتی
📲@rasanebadr📲
🔻آسیبهای جسمی پنهان در پشت بازیهای ویدیویی
💁♂️بازیهای ویدیویی، در کنار سرگرمی، میتوانند مشکلات جسمی جدی ایجاد کنند، از جمله دردهای گردن، مچ و آسیبهای چشمی. این مشکلات معمولاً به دلیل ساعتهای طولانی بازی و عدم رعایت نکات بهداشتی و ارگونومی بروز میکنند.
👈سایت "چهبازی" در این مقاله به علل شایع این آسیبها و روشهای مؤثر پیشگیری، مانند استراحت منظم، تنظیم صحیح نشستن و استفاده از وسایل مناسب، پرداخته است:
https://B2n.ir/b89080
📲@rasanebadr📲
این استودیو شبکه kBS هست، بزرگترین شبکه تلویزیونی کره و مملو از جوانان مسلمان عرب.
حتما برنامه ششم و هفتم توسعه فرهنگی کره که سال اینده اخرین سال اجرای آن هست رو مطالعه کنید تا متوجه بشین انها چه برنامه ای برای خاورمیانه و کشورهای اسلامی دارند.
لطفا سطحینگری را کنار بگذارید
📲@rasanebadr📲
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢جریمه میلیاردی در انتظار متخلفان استخراج رمز ارز غیرمجاز‼️‼️
💢تصویب مجازات های سنگین برای استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز
⭕️با این مصوبه، استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج بیت کوین، منجر به دادگاهی شدن،جریمه سنگین و جمع آوری و قطع انشعاب برق فرد متخلف خواهد شد.
#رمزارز
#بیت_کوین
📲@rasanebadr📲
38.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوادرسانه #ببینید #عینک
🔸میدونی اضطراب اطلاعاتی چیه؟
▪️وقتی مدام خودت رو غرق #اخبار میکنی، باید منتظر این ماجراها هم باشی!
📲@rasanebadr📲
Revayat- 4.mp3
18.25M
🔻با موضوع #عصر_روایتها
🔸 "راهبردهای کلان پشتیبان برای ساخت روایت"
▫️الگوی روایت و ضرورتِ "جمعیت سازی"
▫️جریان روایت سازی؛ پروژه، پروسه یا تصادف؟
🔻کارشناسان برنامه؛
🔹حجت الاسلام محمد کهوند
🔹حجت الاسلام علیرضامحمدلو
📲@rasanebadr📲
🔻۸ هشدار رسانه ای در زمان جنگ
⭕پدافند رسانه ای خود را فعال کنید.
#پدافند_رسانه_ای
📲@rasanebadr📲
«ممنوعیت سایهای» یا «سرکوب الگوریتمی» چیست؟
🔺واشنگتنپست: ما به شبکههای اجتماعی برای دریافت اخبار، بحثهای سیاسی و اطلاعات بهروز مراجعه میکنیم، اما بخش زیادی از آنچه میبینیم توسط مجموعهای از الگوریتمها تعیین میشود که سعی دارند محتوایی را که دوست داریم در اولویت قرار داده و در عین حال در فواصل منظم به ما تبلیغات نشان دهند.
🔺این الگوریتمها تصمیمگیری میکنند؟ پاسخ این سوال در واقع یک جعبه سیاه است و منتقدان مدتهاست که از شرکتهای مالک رسانههای اجتماعی خواستهاند که در این خصوص شفافتر باشند. شخصیتهای سیاسی بزرگ، شرکتها را متهم کردهاند که از الگوریتمها برای سانسور استفاده میکنند، در حالی که کاربران عادی نگرانند که با پستهایشان بر اساس معیارهای جانبدارانه، رفتار شود. 👇
https://www.iribnews.ir/00IHaF
📲@rasanebadr📲
🔺 ماشین سوگیری: گوگل همان چیزی که دوست دارید بشنوید را به شما میگوید
🔹 گزارشی از بیبیسی به یک سوگیری پنهان در سیستم گوگل اشاره میکند که براساس آن تفکرات کاربر با نوع پاسخ دریافتی از بزرگترین موتور جستجوی جهان رابطه مستقیم دارد. در این گزارش اشاره شده که جستجو و سوالاتی درمورد دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، برای افرادی با تفکرات متفاوت، نتایج مختلفی را به همراه دارد. به گفته برخی این مساله به هدف اصلی گوگل باز میگردد که ارائه اطلاعات مطلوب کاربران به آنها است.
🔹براساس یک برآورد، مردم هر ثانیه ۶.۳ بار در گوگل جستجو میکنند که مجموع آن به بیش از ۹ میلیارد مرتبه در روز میرسد. بیشتر ترافیک اینترنت با یک جستجو در گوگل آغاز میشود و مردم به ندرت روی لینکی پایین تر از رده پنجم کلیک میکنند و بسیار بعید است که به صفحه دوم بروند. یکی از مطالعات که حرکتهای چشم کاربران را زیر نظر گفت میگوید مردم حتی به چیزی به جز نتایج اول نگاه هم نمیکنند.
🔗متن کامل خبر👇
https://pvst.ir/je7
📲@rasanebadr📲
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸خوانش انتقادی شعار رفع فیلترینگ در ایران
🎞 دوگانه باطل اقتصاد و فرهنگ
👤دکتر محمدعلی غمامی
👤دکتر علی اصغر اسلامی تنها
📍در مساله آسیبهای فضای مجازی، اقتصاددانان شعار فرهنگسازی سر میدهند و جامعهشناسان توصیه به سانسور و فیلتر میکنند که این دور باطلی است.
📮فیلم کامل این گفتگو در 👈🏼 آپارات:
https://www.aparat.com/v/oxux0h5
📲@rasanebadr📲