49.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥الگوی توزیع و معیارهای الگوریتمهای سکوها
📌برشی ازقسمت اول
➖فیلم کامل در آپارات
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
📲@rasanebadr📲
👈این روزها
❄ مجهز به سواد رسانه اگر باشید در دام بمباران اخبار انتخاباتی بی راه نخواهید رفت و تحت تاثیر جنگ روانی شبکه های معاند قرار نخواهید گرفت .
#انتخاب_اصلح_حق_شماست
#سواد_رسانه
#دانش_تشخیص
📲@rasanebadr📲
*ثبتنام دوره جدید انستیتو ملی بازیسازی آغاز شد*
🔸ترم جدید آموزش بازیسازی در انستیتو ملی بازیسازی برگزار میشود. این دوره آموزشی در انستیتو ملی بازیسازی در 4 دپارتمان فنی، هنری، طراحی و عمومی طراحی شده است.
🔸انستیتو ملی بازیسازی طبق روال همیشگی به شرکتکنندگانی که پروژه موفقی در پایان این دوره ارائه و نمره قابل قبول دریافت کنند، علاوه برگواهی دیجیتالی، گواهی فیزیکی معتبر (بنا به درخواست متقاضیان) نیز ارائه میکند.
🔸همچنین همانند دورههای گذشته برای رفاه حال علاقهمندان که از انتخاب دقیق دپارتمان و دروس مطمئن نیستند، جلسات مشاوره رایگان به صورت آنلاین برگزار میشود. در این جلسات، توضیحات تخصصی پیرامون دورهها و دپارتمانها ارائه و به تمامی سوالات پاسخ داده میشود. همچنین برای ثبتنام کنندگان تا پایان خرداد تخفیف ویژه 15 درصدی در نظر گرفته میشود.
📎لینک کامل خبر:
🌐https://ircg.ir/s/321
#بنیاد_ملی_بازیهای_رایانهای
#خبر
📲@rasanebadr📲
🔻سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت/صعود جایگاه جهانی
🔹جدیدترین گزارش اسپیدتست مربوط به میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشورها در ماه می ۲۰۲۴ میلادی منتشر شد. این گزارش نشان میدهد در پنجمین ماه میلادی میانه سرعت جهانی اینترنت موبایل ۵۲.۴۸ و میانه سرعت جهانی اینترنت ثابت ۹۳.۶۷ مگابیت برثانیه بوده است.
🔹همچنین طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در می ۲۰۲۴ میلادی ۳۷.۳۶ مگابیت برثانیه است. جایگاه ایران با ۳ پله صعود رده ۷۳ فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل است. از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت کشور نیز ۱۵.۲۸ مگابیت برثانیه و جایگاه آن نسبت به ماه قبل با ۲ پله صعود ۱۵۴ بوده است.
@PadDolat
📲@rasanebadr📲
⛔️ رصد یک میلیون و ۵۰۰ هزار محتوای مجرمانه در فضای مجازی
🔺معاون اول قوه قضائیه: در یک سال گذشته، یک میلیون و ۵۰۰ هزار محتوای مجرمانه در فضای مجازی رصد و در نتیجه سه هزار حساب بانکی مرتبط با قمار و شرطبندی مسدود و هفت پرونده برای جرایم سازمانیافته در فضای مجازی تشکیل شده است.
📲@rasanebadr📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رفتیم تبلیغ انتخابات، دیدیم رسانه دشمن زودتر از ما رسید جا نخوریم.
👈رسانه از اتفاقات نایاب ارتزاق می کند.
👈رسانههای دشمن نایابهای ایران را مدتها نوشخوار میکنند تا خوراک بعدی برسد.
🤏لکهها را با تبیین دریای موفقیتها بشوییم.
جامعهٔ مجاهد
ویژه کنشگران انتخابات
eitaa.com/j_mojahed
https://mojahed.info
🔺دسترسیهای سهگانه همستر ظرفیت تبدیل هر کاربر به یک بزهدیده را فراهم میکند.
غمامی، معاون حقوق شهروندی معاونت حقوقی ریاستجمهوری:
🔹 همه مخاطراتی که حوزه رمزارزها دارد، بازیهای رمزارزی نیز دارند و از این رو مصون از رفتارهای مجرمانه نیستند.
🔹ممکن است این نوع از بازیها ابزاری برای سرقت اطلاعات و دادههای کاربران باشد، بهویژه اینکه تلگرام فیلتر است و فیلترشکنها نقش سارق را دارند.
🔹رباتهای ضربه زننده و برنامههای کمکی نیز که از سازوکار کد مورس برای بازی همستر استفاده میکنند، دادههای شخصی را سرقت و به عنوان یک بدافزار جمع کننده اطلاعات عمل میکنند.
🔹دسترسیهای سه گانه همستر، فیلترشکنها و باتهای کد مورس ظرفیت حملات هکری به افراد و تبدیل هر کاربر به یک بزهدیده را فراهم میکند.
🔹دفتر مرکزی تلگرام و دیتابیس این شرکت در امارات است و نه در اروپا، و از این رو قواعد اتحادیه اروپا بهویژه GDPR و DSA بر این شرکت حاکم نیست.
🔹درحال حاضر هیچ گزارش معتبری از پروژه (white paper) مبنی بر اینکه چه اشخاصی با چه هدفی این بازی را طراحی کردهاند، وجود ندارد.
#حقوق_کاربران_فضای_مجازی
#رمز_ارزها
#همستر
📲@rasanebadr📲
ادامه میدیم....pdf
722.5K
این جزوه به شما کمک میکنه که چطور
بقیه رو اقناع کنید که در انتخابات شرکت کنندو حتما رأی بدن
#اقناع
📲@rasanebadr📲
🔺 طبق گزارش الجزیره، مقامات کشور اندونزی ،که اکثریت جمعیت آن مسلمان هستند، در سال ۲۰۲۲ اعلام کردند اگر سایتهای محبوبی از جمله نتفلیکس، گوگل، فیسبوک، اینستاگرام و توییتر درباره جزئیات محتوایی که در سکوهایشان نمایش داده میشود به این مقامات مربوطه توضیحات ارائه نکنند، مسدود خواهند شد!
🔻 همه سایتها موفق شدند با ثبت نام قبل از مهلت مقرر، از ریسک ممنوعیت فعالیت در این کشور اجتناب کنند!😏
🔺 حالا در اوایل ماه جاری شبکه ایکس (توییتر سابق) به طور رسمی سیاست «اجازه انتشار هرزنگاری منوط به رضایت کاربر» را اعلام کرد. 🫣
🔻 وزیر ارتباطات و اطلاعات اندونزی تهدید کرده اگر ایکس از قوانین هرزنگاری این کشور که در ۲۰۰۸ میلادی تصویب شده، پیروی نکند، دسترسی به این سکو را مسدود می کند . این قانون به شدت انتشار محتوای هرزنگاری را ممنوع می کند.
🔺 طبق گزارش ها ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی ایکس هنوز به این گزارش ها پاسخی نداده است
🔻 اندونزی حدود ۳۰۰ میلیون جمعیت دارد که حدودا ۲۴ میلیون کاربر ایکس هست.
#حکمرانی_سایبری
#جمعیت_عامل_قدرت
#فجازی_پاک_برای_خانواده
📲@rasanebadr📲
🔺#جنجال_دیوار
⛔️ عذرخواهی «دیوار» برای گزارش نادرست IP به مراجع قضایی
🔹با بروز یک خطای نرمافزاری در پلتفرم «دیوار»، به برخی استعلامهای قضایی پاسخهای اشتباهی داده شده است. یک مورد از این استعلامها باعث شده شهروندی ۴ شبانهروز بازداشت شود.
🔹دیوار با پذیرش مسئولیت این اتفاق و عذرخواهی از کاربرانش، گفته بهازای هر روز بازداشت ۱۰ میلیون تومان به آسیبدیدگان غرامت پرداخت میکند.
🔹دیوار میگوید پس از کشف این خطا از سوی پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانهای، این پلتفرم بلافاصله مشکل را شناسایی و برطرف کرده است و ضمن دلجویی از فرد آسیبدیده، به او غرامت پرداخت کرده است.
🔹دیوار با بیان اینکه احتمال دارد از تیر ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ افراد دیگری نیز به دلیل این خطا دچار مشکل شده باشند، گفته مسئولیت این «خطای فاحش» را برعهده میگیرد. دیوار از همه افراد آسیبدیده احتمالی خواست تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، با شماره ۷۹۴۵۸۵۷۰-۰۲۱ تماس بگیرند و مشکلشان را اعلام کنند یا مشخصات و مستنداتشان را به آدرس ایمیل legal@divar.ir بفرستند تا اقدامات لازم برای جبران خسارت انجام شود.
#مسئولیت_مدنی_پلتفرمها
#مسئولیت_کیفری_سکوهای_مجازی
📲@rasanebadr📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ #رشد_اقتصادی ۴ تا ۶ درصدی در سه سال گذشته در حالی به دست آمده که تحریمها در دورهی بایدن شدت نیز گرفته است!
#نقطه_چین
#انتخابات
#به_روایت_آمار
🔻🔻🔻
با مسیر همراه شوید
@masir_researchmedia
سوادرسانه بدر
❇️ #رشد_اقتصادی ۴ تا ۶ درصدی در سه سال گذشته در حالی به دست آمده که تحریمها در دورهی بایدن شدت نیز
🔻حمایت از تولیدات رسانه ای #مسیر
به همراه همکاران ؛
موشن هایی را براساس فکت های رسانه ای موثق و پژوهشی تولید می کنیم لطفا این تولیدات را در کانال و پیچ های خود توزیع و نشر دهید .
در عین حال نقد و نظرات خود را با ما درمیان بگذارید💐
@rasanehbadr
با سپاس از شما
#حمایت_از_مسیر
#تولیدات_مسیر
#رسانه_مسیر
هدایت شده از سواد رسانهای با اساتید مشهد
📣 دهمین نشست عصرانهی بارانی
🗳 فرزندان ما و همسترکمبَت
0️⃣1️⃣👈 موضوع جلسه: نگاهی تربیتی به پول و پولسازی در بازیها
🔰 با حضور: استاد محسن رزاقی
🏠 میزبان جلسه: استاد حسین غفاری
🗓 زمان برگزاری:
⏰ شنبه ۲ تیر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۰ الی ۲۱:۰۰
🔹 بهصورت مجازی در اسکایروم
💡🎁 لینک ثبتنام رایگان برای حضور در جلسه:
📎 bmtc.ir/?p=23819
مشارکت در انتخابات و حباب ها
حباب فیلتر چیست؟
اتاق پژواک چیست؟
حباب اطلاعاتی چیست؟
ابوالقاسم رجبی: حباب فیلتر، اتاق پژواک و فیلتر اطلاعاتی که در ادامه تشریح می شوند، می تواند حساسیت ما و جامعه نسبت به محیط پیرامون را افزایش بدهد و بازنگری نقادانه تفکرات را تسهیل می کنند. شاید در تجدید نظر در مبه مشارکت در انتخابات هم موثر باشند.
حباب فیلتر(filter bubble) چیست؟
به تنظیمات محتوایی که در جویشگر، رسانه اجتماعی یا هر نوع خدمت اطلاعاتی روی اینترنت چه توسط شخص کاربر انتخاب شود یا توسط ارائه دهنده خدمات وضع شود حباب فیلتر می گویند. تنظیمات محتوایی شامل محدودیت یا پیشنهاد نوعی محتوای خاص بر اساس رفتار کاربر هم میشود و می تواند بدون اطلاع دقیق او یا آگاهانه وضع شود. حباب فیلتر حاصل تلاش شخصی سازی فزاینده خدمات است. رسانه های اجتماعی مختلف تنظیمات و سیاست های متفاوتی دارند، مثلا اینستاگرام محتوای سیاسی را سرکوب می کند و البته محتوای مربوط به ارزشهای جمهوری اسلامی را شدیدتر هم سرکوب می کند. مطالب نشان داده شده توسط جویشگر گوگل بخشی از تفکرات ما را شکل داده است.
اتاق پژواک (echo chamber) چیست؟
به نوعی یک نظریه با پیش بینی مشخص است.پیش بینی نظریه پرداز این نظریه جناب کس سانستین این است که افراد در اینترنت در گروه های همفکر متمرکز خواهند شد و همواره این گروه ها دیدگاه های یکدیگر را پژواک داده و تقویت خواهند کرد، اطلاعاتی که از بیرون و متفاوت از حلقه همفکران وارد شود با دیده شک و تردید بررسی خواهد شد و این فرایند منجر به شکاف غیر قابل ترمیم عرصه عمومی جامعه شده و تقویت گروه های افراطی و تروریستی را تسهیل خواهد کرد. این نظریه یکی از نظریات جبر فناورانه است. که در نقش فناوری اینترنت و عمومأ رسانه اغراق می کند و برای سایر مسیرهای اطلاعاتی نقش کافی قائل نیست.
حباب اطلاعاتی(Information bubble) چیست؟
سپهر اطلاعاتی در دسترس فرد است. سپهر اطلاعاتی شامل اینترنت و رسانه های اجتماعی، منابع خبری مختلف از تابلو تبلیغاتی خیابانی، شبکه ماهواره ای تا شبکه اجتماعی(دوستان و همکاران و افراد در تعامل مثلا فروشگاه محله، نانوایی و تاکسی) می شود. یعنی اخباری که فردی خواند، رسانه هایی که مصرف می کند و افرادی که به صورت معمول با آنها تعامل دارد.اگر اینها را روی کاغذ ترسیم کنیم می توانیم برآوردی از حباب اطلاعاتی پیرامون خود داشته باشیم.
حباب ها و انتخابات
گرچه نباید در تاثیر منابع اطلاعاتی مصرفی فرد اغراق کرد، اما در هر صورت سلطه بازیگران خارجی در عرصه هایی از زیرساخت سکوهای اینترنتی کشور و حضور موثر رسانه های ماهواره ای با پشتیبانی دولت خارجی در کشور، باعث شده است که اقشاری از جامعه نسبت به واقعیت میدانی در حباب قرار گرفته باشند. داوطلبینی که فقط در رسانه های اجتماعی خارجی فعال هستند، بخشی از جامعه را از دست می دهند. تابلوهای تبلیغاتی داخل سطح شهر یک بخش دیگر از امکان نفوذ به حباب های ایجاد شده توسط بازیگران خارجی هستند. عرصه مشارکت مشترک مردم مثلا مترو، ایستگاههای اتوبوس و پارک ها یا ورزش صبحگاهی در پارک های سطح شهر ها جاهایی هستند که امکان نفوذ به حباب های اطلاعاتی و مقابله با تاثیر حباب های رسانه ای وجود دارد.
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری به نظر می رسد که برنده کسی باشد که وارد حباب های مختلف شود و خودش خودش را روایت کند.
📲@rasanebadr📲
📌نقش شرکتهای تولید کننده آثار کودکانه در موج سوم پورنوکراسی
🔻مدیرعامل سابق بزرگترین کمپانی سرگرمیسازی برای #کودکان "مایکل لَنی" به جرم پدوفیلی و ارتباط جنسی با افراد کمسن به زندان افتاد. "جون هیلی" مدیر سابق بخش موسیقی کمپانی #والت_دیزنی گردانندهی یک شبکه سوءاستفاده جنسی از کودکان است. "سوزان آرنولد" مدیرعامل کنونی این شرکت یک فمینیست و همجنسباز علنی است.
🔻کمپانی والت دیزنی همون شرکتی هست که در جنگ غزّه به نشانه حمایت از صهیونیستها ۲ میلیون دلار به این #رژیم_غاصب کمک مالی کرد.
🔻چندی پیش هالیوود ریپورتر در یک مقاله اینگونه نوشت: لوییس بی مِیِر (بنیانگذار یهودی کمپانی مترو گلدوین میر) ، والت دیزنی (بنیانگذار کمپانی دیزنی)، سیسیل بی دمیل (فیلمساز شهیر هالیوود) و جک وارنر (از برادران یهودی وارنر و بنیانگذار کمپانی برادران وارنر) همگی #ماسون بودند!
#پورنوکراسی
📲@rasanebadr📲
Report_Ec1402.pdf
15.02M
🔺فایل pdf گزارش تجارت الکترونیک ایران در سال گذشته
#سواد_دیجیتال
📲@rasanebadr📲
🎯 چگونه غولهای فناوری «روایت» را از ما دزدیدند؟
🔺انسانها قصهگو بودهاند، اما شبکههای اجتماعی آنها را قصهفروش کردهاند!
📍دنیای امروز دنیای قصهگویی است. برای اینفلوئنسر شدن که به شاهکلید موفقیت در هر زمینهای تبدیل شده است، باید بتوانید قصه تعریف کنید. بعید است هیچ دورۀ دیگری از تاریخ باشد که «روایت» تا این اندازه در آن اهمیت پیدا کرده باشد. اما اگر چنین است، چرا همۀ قصههایی که میشنویم اینقدر تکراری است و چرا همۀ قصهگوهایمان اینقدر شبیه همدیگرند؟
📍بیونگ چول هان، فیلسوف کرهایآلمانی در کتاب جدید خود ، بحران روایت، میکوشد توضیح دهد که چطور شبکههای اجتماعی، روایتها و قصهها را در راستای اهداف خود تغییر دادهاند.
B2n.ir/y70189
📲@rasanebadr📲