8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘شبکه ۳ اعتراض مردم مشهد به لایحه عفاف و حجاب را پوشش داد
🔻این تجمع در خیابان پاستور انجام شد.
🔻معترضین معتقدند لایحه فعلی بازدارنده نیست و مجرم کشف حجاب باید متوقف و بازداشت شود!
✍ #دختر_سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/572850353Ca4e6fe6d24
ای دلقکهای سیاستباز ،به اصطلاح، اصلاحطلب، مدعی گفتوگو با جهان! دیدید درهای تمام کشورها را به روی ملت بستید و به آمریکا و چندکشور معدود اروپا دل خوش کردید و عاقبت آب دهان به صورتتان انداختند و گورشان را گم کردند. ولی در همین مدت کمتر از دو سال اخیر چه اتفاقات بزرگی در ایجاد رابطه با جهان رقم خورد و مردم در آیندهای نه چندان دور برکاتش را لمس خواهند کرد. ننگ ابدی بر شما که فقط راه غارت و خیانت و اشرافیت متعفن و مدیریت متفرعن را آموخته بودید و اجرا کردید.
نیکبین
* در خاطرات شهید رجایی آمده وقتی به او پیشنهاد شد دفتر کارش در نخستوزیری را رنگ کنند نپذیرفت، ولی اطرافیان او از فرصت تعطیلی دو روزه، دفترکارش را رنگ کردند وقتی با عمل انجام شده مواجه شد دستور داد هزینه رنگ کاری را از خود افراد بگیرند نه از بودجه دولت.
متبحری
✅ دولت روحانی ۱۱ میلیون نفر را فقیر کرد
بررسی مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد که در عرض یک دهه، در حدود ۱۱ میلیون نفر به جمعیت زیر خط فقر افزوده شده است
@shkhabari
🔴 از آن حراج نجومی شبانه تا این واردات با هزاران زحمت
⏪رئیس سابق سازمان توسعه تجارت گفت با همراهی بانک مرکزی طی ۳ ماهه گذشته بیش از یک تن شمش طلای استاندارد در قالب بازگشت ارز صادرکنندگان خرد به کشور وارد شده است. این عدد طی ۳ سال گذشته تنها ۸۰ کیلوگرم بوده است.
سربازِتیم حاج زلنس!
اخیرا مهدی نصیری طلحه( زمان) پویشی مجازی را برای حمایت از از اوکراین در فجازی راه انداخت