◾️ضرورت پرداختن به آموزش استفاده از فضای مجازی
حجت الاسلام روح الله شریعتی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی:
▫️نکته مهم، ضرورت فضای مجازی است، الان در کشور بالاترین رقم استفاده از رسانه اختصاص به فضای مجازی دارد، اما متاسفانه توجه چندانی به این فضا نمی شود. ما در قبال این فضا مسئولیت داریم، در کشور ما فرهنگ استفاده کردن از فضای مجازی را آموزش نداده اند.
▫️ فیلترینگ فضای مجازی هم راه حل کافی نمی باشد. من نمی گویم فیلترینگ فایده ای ندارد، بالاخره شمشیر هم غلاف دارد و فیلترکردن هم یک نوع غلاف است اما فرهنگ سازی حرف اول را می زند.
#مصاحبه
#رسانه
🆔 @rasanewsagency
◾️پرونده «نشسته در غبار» منتشر میشود
▫️تفکر سکولار سبب میشود تا کتابهایی در قم تنظیم شود و عدهای داعیهدار اندیشههای حکومتی بشوند که هیچ قرابتی با ساختار فقهی حوزه انقلابی ندارند و از طرف دیگر به دنبال تخریب عقبههای اندیشه انقلابی باشند و آرام آرام عادیسازی ایجاد کنند تا همه چیز را طبیعی جلوه بدهند.
▫️پرونده «نشسته در غبار» با هدف بررسی ریشههای فکری انقلاب اسلامی، ویژگیهای مکتب قم و با قصد بررسی سه جریان مؤثر در سکولاریزه کردن این مکتب و حوزه علمیه، منتشر میشود.
#پرونده_ویژه
#نفوذ
🆔 @rasanewsagency
◾️در حاشیه حاشیهسازیهای راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۹
▫️تظاهرات راهپیمایی امسال دستخوش شارلاتانیسم رسانهای شد و به حاشیهای گرفتار گردید. نخست آن که رئیس جمهور پس از آن که به دلیل بیتوجهی به هشدارهای رهبر معظم انقلاب، مذاکرات را به توافقنامهای سست و پر از ایراد رسانید، در سالگرد پیروزی انقلاب، ایستاد و به مذاکره افتخار کرد!
▫️اما همین شخص که به کرسی ریاست رسیده است، جایگاهی حقوقی و محترم دارد. البته حرمت امامزاده در دست متولی آن است؛ لکن این دلیل نمیشود چند جوان خام در اصفهان حتی به شوخی، شعارهای انقلاب را خرج داخلیهایی بکنند که به هر لطائف الحیلی فعلا بر کرسی ریاست، تکیه زدهاند؛ آن هم پس از تذکرات رهبر انقلاب. باید دید این موتور سواران که به شخص رئیس جمهور توهین کردند چه افکاری دارند؟
#یادداشت
#سیاست
🆔 @rasanewsagency
💠 باید از میراث گرانبهای علامه مصباح پاسداری کرد
🔰باید میراث گرانبهای (موسسه امام خمینی) که علامه مصباح یزدی از خودشان بر جای گذاشت را قدر دانسته و با نهایت اخلاص و استمداد از اهل بیت(ع) در پویایی و بالندگی اش کوشش کرده و از آن صیانت و پاسداری کنیم.
#طرح
#حوزه_علمیه
🆔 @rasanewsagency
◾️فیلتر کردن فضای مجازی و ابعاد مختلف آن
حجتالاسلام حسن حکیمباشی، پژوهشگر مسائل دینی:
▫️در فضای مجازی انسانها از دید بصری خارجاند به همین علت این فضای حقیقی را مجازی نام گذاری کردهاند، در حالی که فضای مجازی به نوعی حقیقی است و فکر میکنند آزادتر است.
▫️ بعضی چیزها را منع در فضای مجازی کردهایم که اگر منع نمیشد، به گسترش آن دامن نمیزد، اصل فیلتر در شرایط کنونی ضروری است امّا محدوده آن حساسیتهایی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد و به صورت عملی صورت انجام بگیرد.
#مصاحبه
#رسانه
🆔 @rasanewsagency
◾️محتوا سازی مناسب یا فیلترینگ بیفایده
دکتر محمد باغستانی کوزهگر، پژوهشگر حوزه تمدن اسلامی:
▫️حوزه فضای مجازی حوزه وسیعی است که احساس نیاز میشود حوزه علمیه جدی تر وارد کار شود چرا که حوزه علمیه نهادی ریشهدار است که میتواند با به روز شدن، کارهای وسیع و مثبتی را به بار بیاورد.
▫️از سانسورها و فیلترها فایده نبردیم و بعد از مدتی مرزها شکسته شد. فیلتر خودش لجبازیهای را به همراه میآورد باید به وسیله سیاستهای کلان مدیریت کرد؛ فیلتر کردن به صورت موقتی حتماً آثاری دارد اما در بلندمدت جوابگو نیست.
#مصاحبه
#رسانه
🆔 @rasanewsagency
◾️استنباط مبانی حکومتی اسلام نیازمند پژوهشهای گسترده است
آیتالله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزههای علمیه:
◽️حکومت رسول اکرم(ص)، حکومت ائمه معصومین(ع) و حکومت ولایت فقیه از عرصههایی است که نیازمند تحقیق است.
◽️بر اساس مبانی و روایات، رسول اکرم(ص) حاکم مطلق خداوند روی زمین هستند و سایر انبیای الهی خلفای ایشان محسوب میشوند و این موارد نیازمند تحقیق و پژوهش است.
#خبر
#انقلاب_اسلامی
🆔 @rasanewsagency
◾️از ارسال ۱۴۰۰ اثر پژوهشی به جشنواره تا تأکید بر ضرورت تولید علم از سوی طلاب
▫️آیین اختتامیه هفتمین جشنواره پژوهشی علامه حلی استان قم، با حضور حجج اسلام والمسلمین ملکی، مقیمی حاجی و مدنی در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفا برگزار شد.
▫️گفتنی است، از میان ۱۴۰۰ اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره علامه حلی ۶۰ عنوان برگزیده و نویسندگان آن ها مورد تقدیر واقع شدند.
#خبر
#حوزه_علمیه
🆔 @rasanewsagency