🔸 #رهبرـانقلاب توجه ویژه ای به مردم استان خوزستان دارند
آیت الله #جزایری در مراسم عمامه گذاری #طلاب مدرسه امام #خامنه_ای_اهواز :
🔹 رهبر معظم انقلاب دغدغه خاصی نسبت به مشکلات استان #خوزستان دارند، بنده از نزدیک توجه خاص رهبری نسبت به مردم خوزستان را مشاهده می کنم.
🔹برای ارتقای #خوزستان در زمینه های دینی، فرهنگی و مذهبی پیشنهاداتی خدمت رهبر انقلاب ارائه کردیم که با همه آنها موافقت شد.
🌐 yon.ir/rvgB9
🆔 @rasanews_agency
🔸ملت ایران پاسخ اصلی آمریکا را در ۲۲ بهمن خواهد داد
#رییسـجمهور در اجتماع مردم استان #آذربایجان غربی در شهرستان #خوی :
🔹 نمی گذاریم فشارهای #آمریکا و مزدورانش برای مردم مشکلات بزرگ ایجاد کنند و هرگز در برابر فشار دستها را بالا نخواهیم برد.
🔹دشمنان ملت #ایران میخواستند روز 13 آبان، ایران را آشفته ببینند و 13 آبان را روز غم و اندوه ملت ایران مشاهده کنند، اما مردم با #مقاومت و ایستادگیشان قدرت خود را در برابر دشمنان را در این روز به نمایش گذاشتند.
🌐 yon.ir/0FkKe
🆔 @rasanews_agency
🔸مراسم عمامه گذاری طلاب مدرسه سفیران ولی عصر اهواز برگزار شد
🔹 مراسم عمامه گذاری ۹ #طلبه مدرسه سفیران ولی عصر با حضور نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، علما، روحانیت استان، مسؤولان استانی و خانواده های #طلاب در مدرسه ولی عصر اهواز برگزار شد.
🔹در ادامه نیز سردار حسن #شاهوارپور، فرمانده #سپاه ولی عصر(عج) به همکاری های سپاه پاسداران در توجه به زیربناهای فرهنگی و ساخت و تمهید حوزه ها و مساجد در استان #خوزستان اشاره کرد.
🌐 yon.ir/U7VxM
🆔 @rasanews_agency
🔸ویژه برنامه های صداوسیمای قم در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب
حجت الاسلام #لطفی نیاسر در #نشست خبری تشریح برنامه های چهلمین سال پیروزی #انقلاب اسلامی:
🔹 امروزه در #جنگ باورها و قرائت قرار داریم و دشمن تلاش می کند باور و قرائت مردم را از نظام کوتاه و نگاه به اقدامات انجام شده را وارونه کند بنابراین رسانه ها امروزه #افسران خط مقدم هستند.
🔹در #صداوسیمای مرکز #قم 110 هزار دقیقه برنامه طراحی شده است که بخش اعظمی از آن تولید و بخشی در حال تولید است.
🌐 yon.ir/WfMZo
🆔 @rasanews_agency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم |اغلب گناهان به هنگام خشم و غضب رخ میدهد !
🔸حجت الاسلام #فرحزاد
🆔 @rasanews_agency
🔸تدابیر رهبری تهدیدات دشمن را به فرصت تبدیل کرده است
لطفی در نشست خبری برنامه های چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی:
🔹واژه چهل به عنوان دوره تکامل است که ما نیز از ابتدا چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادیم.
🔹امروزه نظام سلطه مأیوس از توطئه نظامی و معترف به کار ساز نبودن تحریم ها، به صورت مستقیم مردم را مورد هدف قرار داده است.
🌐 yon.ir/3exBh
🆔 @rasanews_agency
ساده زیستی آقا.mp3
987.8K
🔈 #صوت | رئیس جمهوری که در خانه اش پنیر پیدا نمی شد
🆔 @rasanews_agency
🔸 #بین_الملل
🔹واکنش یک شورای بین المللی به احکام قضایی رژیم آل خلیفه
🌐 yon.ir/S7OKg
🔹بیانیه جریان اسلامی «الوفاء» درباره تحریم انتخابات در بحرین
🌐 yon.ir/bmVVU
🔹واکنش عراق به ادعای میانجیگری میان ایران و عربستان
🌐yon.ir/nHhN2
🔹نواندیشی دینی یک ضرورت انکار ناپذیر است
🌐 yon.ir/FaKeM
🔹انگلیس و آمریکا شریک جرم سعودیها در جنگ یمن هستند
🌐 yon.ir/0NrNu
🔹تحرکات نظامی آمریکا در مرزهای عراق و سوریه
🌐 yon.ir/z3NK7
🔹احتمال استعفای وزرای آموزش و دادگستری رژیم صهیونیستی
🌐 yon.ir/rTCZO
🆔 @rasanews_agency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #شهروند_خبرنگار | تجمع اساتید و طلاب حوزه علمیه جامعه الزهرا در حمایت از مردم مظلوم یمن
🆔 @rasanews_agency