✍️ به یاد «حکیم مجاهد مدافع حرم»، شهید محمد امین کریمیان
🔹 او حکیمی جوان بود که افزون بر سرآمدی علمی و نظری در میان همکلاسیها، در «حکمت عملی» و «فلسفه عملی جهاد و شهادت» نیز «به غمزه مسألهآموز صد مدرس» شد.
متن کامل این یادداشت را در اینجا بخوانید.
#مدافعان_حرم
#خان_طومان
🆔 @rasanewsagency
💢 استانهای درگیر سیل و برآورد اولیه خسارتها
🔹سیلابهای ناشی از پدیده مانسون از اول مردادماه ۲۴ استان کشورمان را در برگرفت و با وجود هشدارهای هواشناسی و آماده باش ستادهای مدیریت بحران به دلیل شدت سیل خسارتهای بسیاری به بار آمد که بیشترین حجم این خسارتها در بخش کشاورزی اتفاق افتاد.
🔹برآورد اولیه میزان خسارت بارشهای موسمی به تعدادی از استانها ارائه شده و برخی دیگر از استانها نیز هنوز در حال ارزیابی هستند و این آمار طی روزهای آینده احتمال افزایش دارد.
🆔 @rasanewsagency
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قیام امام حسین علیه انحطاط ارزشهای دین
🆔 @rasanewsagency
پیام تسلیت آیت الله محمدی عراقی رییس دفتر مقام معظم رهبری در قم به مناسبت درگذشت طلبه فاضل و مجاهد انقلابی، حجت الاسلام مصطفی نصیری و همسر مکرمه ایشان
🆔 @rasanewsagency
💢 خروش جهادگران در همایش بزرگ روایت جهاد
🆔 @rasanewsagency
♦️مرکز ارتباطات دولت و روحانیت در دولت سیزدهم بدنبال آشنایی بیشتر حوزویان و دولتمردان با ظرفیت های متقابل و بازنمایی هر چه بهتر فعالیت ایشان در تعامل با یکدیگر، برای تحقق حکمرانی اسلامی است.
⚠️شما مخاطب عزیز
💠 با پیوستن به کانال ایتای این مرکز که حاوی خبر مکتوب🖊، عکس📷 و فیلم 🎥جلسات، رویدادها و تصمیمات در زمینه تقویت ارتباط دوسویه بین دولت و روحانیت است، علاوه بر پیگیری اخبار روزانه، با ارسال نظر و پیشنهاد📜 به مدیر کانال، ما را در ارتقای فعالیتها و ارتباط هر چه بهتر دولت و روحانیت یاری کنید.
منتظر حضور فعال شما برای تقویت حکمرانی اسلامی هستیم.
کانال ایتا: eitaa.com/ertebatatehowzavi
➡️eitaa.com/ertebatatehowzavi
سایت: Taamol.iripo.ir
➡️Taamol.iripo.ir
26.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #رادیان_رسا | از مدیریت جهادی در بحران تا شارلاتانیسم رسانه ای
🔹 در صدمین شماره رادیان رسا اخباری از مدیریت جهادی مسؤولان در سیل، تذکرات رهبری به ائمه جمعه، شارلاتانیسم رسانه ای اصلاحات، حضور تبلیغی هزاران طلبه در مناطق کشور و پرکشیدن غریبانه مبلغ حوزوی را به سمع مخاطبان می رسانیم.
🆔 @rasanewsagency