سه گزاره مهم به فاصله چند روز، همراه با یک سوال:
🟢 رهبر انقلاب: کار اصلی آن است که شریان و جریان حیاتی رژیم صهیونیستی قطع شود و دولتهای اسلامی مانع از رسیدن انرژی و کالا به این رژیم شوند...
🟡 دفتر نتانیاهو در خصوص کشتی تحت تصرف مجاهدان انصار الله :
حمله به کشتی پیامدهایی بر امنیت خطوط کشتیرانی بین المللی ایجاد می کند.
🟣 محمد البخیتی، رهبر جنبش انصارالله:
ما از پاسخ دشمن نمی ترسیم، بلکه اگر از غزه حمایت نکنیم از عذاب خداوند می ترسیم!
⭕️ سوال آخر:
به نظر شما ما از عذاب خدا نباید بترسیم؟
@rasooll_ir
🔴 دانشآموز از زاویهای دیگر!!
امروز توی دفتر از بچهها سوال پرسیدم که اساسا چرا باید معلمها به بچهها درس بدهند؟! 😳 شاید سوال این باشد که مگر غیر از این هم میشود؟!
واقعیت موضوع این است که در باب هر مسئلهای میشود به شیوهای متفاوت نگاه و دربارهاش فکر کرد و احتمالاً گشایشهای جدیدی را ایجاد کرد. مثلاً بیایید در باب دانشآموزان، مسئله را از زاویهای دیگر نگاه کنیم. ببینیم چقدر این تفاوت نگاه، مسئلههای ما را تغییر میدهد!!
آمادهاید؟! بخوانید 👇👇
--------------------
دانشآموزان در هر سال حدود ۱۰ درس میخوانند و به طور متوسط روزی ۶ ساعت در کلاس درس هستند.
اما در دانشگاه چطور است؟!
در دانشگاهها به دانشجویان اجازه داده نمیشود که بیش از ۲۰ واحد درسی در هر نیمسال بخوانند یعنی حداکثر هفتهای ۲۰ ساعت به کلاس درس میروند.
حالا سوال اینجاست آیا روزی ۶ ساعت در مدرسه بودن که عمده وقت آن هم معطوف به درس خواندن است، برای دانشآموزان دوره راهنمایی و دبیرستان سخت و دشوار نیست؟
شاید پاسخ این باشد که در مدارس اروپا و آمریکا و مناطق دیگر هم دانشآموزان دبیرستانها روزی ۵ یا ۶ ساعت درس میخوانند، اما کار ما از این حیث با آنها تفاوت دارد، چون در کشور ما دانشآموزان تازه وقتی از مدرسه به خانه میآیند درس خواندنشان شروع میشود! یعنی از صبح زود که به مدرسه رفتهاند و چون ساعت ۲ یا ۳ بعد از ظهر به خانه میآیند، غذا خورده و نخورده باید درسهای فردا را حاضر کنند.
درحالیکه کارگر و کارمند روزی ۶ تا ۸ ساعت کار میکنند و گفتیم که دانشجو به طور متوسط روزی ۳ ساعت به کلاس درس میرود اما نوجوان ۱۳، ۱۴ ساله باید روزی حداقل ۱۰ ساعت به مدرسه برود و درس حاضر کند و تکلیف مدرسه را انجام دهد ...
--------------------
👈 حالا سوال اینجاست که با وجود این فشار به دانشآموز آیا او متناسب با #اهداف_آموزشی کشور رشد میکند؟ آیا او برای فردا #تربیت میشود؟!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
روزنوشت های د.رسول محمدزاده
🔴 دانشآموز از زاویهای دیگر!! امروز توی دفتر از بچهها سوال پرسیدم که اساسا چرا باید معلمها به بچ
.
درباره ساعت زیاد درسی در کشور
قسمت ۱
✍ #رسول_محمدزاده
من بعنوان یک معلم و البته مدیر یک مجتمع آموزشی، هر سال که می خواهم برنامه ریزی کنم، ناخودآگاه این سؤال در ذهنم بازتولید می شود که «آیا این همه چیز باید یاد داده شود؟»
اما ایام تابستان که شروع می شود، می بینم که چه بطالت طاقت فرسایی بچه های خودم را در منزل و بچه های مردم را در منازل فرا می گیرد.
صرف نظر از این که بسیاری از آن آفت های مگو اتفاقاً در همین ایام به سراغ بچه ها می آید، چند سؤال دیگر نیز در این خصوص قابل طرح است:
سوال اول این که آیا نه این است که آنچه کشور ما امروز دارد در صنایع نظامی و بعضی صنایع فناورانه پیش روی می کند، محصول همین مرارت و تلاش های آموزشی مدارس و دانشگاه های ما در ایامی نه چندان دور است؟
به راستی آیا اگر بخواهیم زمان مدرسه بچه ها را از آنچه هست تقلیل دهیم، مثلا از همین ۵_۶ ساعت کلاس و ۲_۳ ساعت مطالعه و تکلیف، برسانیم به مجموعا ۵_۶ ساعت کار آموزشی مفید، آیا سایر ارکان اجتماعی امکان و علاقه ای برای پر کردن این فراغت طول المده را دارند؟ واقعا برای ساعت ۱۳ عصر تا ۲۳ شب که حدود ۱٠ ساعت است برنامه ای مفید داریم؟
سوال دیگر این که آیا بین مفید نبودن عملکرد کیفی مدارس موجود و طول ساعت درسی تلازم قابل دفاعی می توان دست و پا کرد؟
مثلا این که معلمان کیفی نیستند، انگیزه ندارند، جمعیت کلاسها بالاست، محتوای کتب درسی چندان مفید و مثمر نیست، طرح درسها چنگی به دل نمی زنند، ابزار کمک آموزشی ناکافی است، عدالت آموزشی کمرنگ است، کنکور بی رحم بوده و بی تربیت ساز است و... همه اینها کافی نیست برای آن که عمده دلیل ضعف های موجود در سیستم آموزش کشور را ساعت درسی زیاد ندانیم؟!
ادامه دارد
@rasooll_ir
روزنوشت های د.رسول محمدزاده
. درباره ساعت زیاد درسی در کشور قسمت ۱ ✍ #رسول_محمدزاده من بعنوان یک معلم و البته مدیر یک مجتمع آمو
.
درباره ساعت زیاد درسی در کشور
قسمت ۲
✍ #رسول_محمدزاده
به نظر شما آیا این حجم از تقلیل کار آموزشی مدارس در غرب، ارتباطی با نگاه اومانیستی و لذت گرایانه غربی ها به فلسفه زندگی ندارد؟
آیا در فرهنگ اسلامی زحمت زیاد، تلاش علمی فراوان، جِد و جَهد در یادگیری و به کار بستن یادگرفته ها و... فضیلت است یا تن بارگی و خوشگذارنی و فراغت و لذت جویی اومانیستی؟!
بدیهی است که این مطالب، با پذیرش ضعفهای سیستم موجود آموزشی کشور تعارضی ندارد
_ ضعف محتوای فعلی آموزشی،
_ شیوه های ناکارامد
_ حل نکردن مسائل آینده بچه ها و کشور
و...
بلکه ما می گوییم اتفاقا همه ی اینها به آموزش و پرورش گره خورده اند. ولی نه بخاطر کمیت بالای زمان آموزش، بلکه موضوع در کیفیت پایین محتوا و چگونگی ارائه آموزشهاست...
ادامه دارد
اگر خدا حالش را داد
پانوشت:
چند بار وسط نوشتن این متن خوابم برد، بیدار شدم تا مطلب را به سرانجام برسانم.
ساعت کاری از ۶ صبح تا ۱ شب با دو سه ساعت ناهار نماز و شام😐
هیچ چیزی به اندازه ساعت زیاد مدرسه آیات مرا خسته نمی کند،
ولی واقعا این ساعت، لازم است!
حتماً لازم است.
من از همه کس بیشتر به استراحت نیاز و علاقه دارم
اما
انتقال این محتوای عمیق و حجیم زمان لازم دارد. از ۷ونیم تا ۱۵
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدر کریستوفر، کشیش مسیحی که تحقیقات فراوانی درباره تاریخ اسلام بخصوص زندگی حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیها کرده میگوید:
نیمی از قلب من برای حضرت زهرا و نیمی دیگر برای حضرت زینب است.
این کلیپ رو ببینید، چقدر زیبا درباره مقام و عظمت حضرت زینب صحبت میکنه
@rasooll_ir
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حاج محمود کریمی بازم غوغا کرد😄
زن زندگی آزادی رو پر معنا واسمون خونده
حتما نگاه کنید و لذت ببرید
👌 این مرد، بلده چطوری با شور، به وقتش #نوحه بخونه، به وقتش #مولودی بخونه.. و روح انسان رو با شعر پرمغز و صدای دلنشینش به سمت اهلبیت پرواز بده.. ماشاالله به حنجره ات. دشمنات کور باد. حاج محمود عزیز
✍ #رسول_محمدزاده:
شما هم با این مولودی گریه تون می گیره؟!
@rasooll_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شازده پهلوی حتی از سوال مجری درباره بازگشت و زندگی در ایران ناراحت میشود، بعد ادعای دغدغه برای ایران و ایرانیان را میکند
▪️رضا پهلوی در گفتگو با پاتریک بت داوید، مجری آمریکایی از سوال مجری درباره بازگشت و زندگی در ایران ناراحت میشود و میگوید «شما مدام این سوال را میپرسید؛ ولی نیازی نیست ما به جایی سنجاق بشویم. زندگی من و فرزندانم در آمریکاست و همه دوستان من و مسانی که میشناسم در آمریکا هستند.
@rasooll_ir
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه های چهارم اصرار کردند آخر زنگ نماز براشون ضحی عبدالباسط بخونم😊
📽 #معرفی_فیلم #سینمایی
این فیلم «گسیختگی» را امروز در یک کارگاهی معرفی کردم
حتما یک وقتی بگذارید و این فیلم را در خلوت و با تمرکز ببینید.
مخصوصاً اگر معلم هستید.
https://www.namasha.com/v/fBpzX3Sd/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85_%D8%A7%D8%B2_%D9%87%D9%85_%DA%AF%D8%B3%DB%8C%D8%AE%D8%AA%DA%AF%DB%8C_2011_Detachment
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 تفاوت جایگاه زن در ایران و کشور های دیگه با ذکر مثال، از کفِ کشور ایرلند
البته به برکت نفوذ سبک زندگی غربی در جامعه ایران در بخشی از جامعه ایرانی هم وضعیت مثل غرب شده است، امیدواریم سبک زندگی ایرانی اسلامی از بین نرود که اگر این اتفاق بیفتد اولین قربانی آن، زنان هستند.
💢 شیخ #فرهاد_فتحی / عضویت 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
♦️نمایی دیگر از تونل های حماس
شما را یاد رزمنده های خودمون و فضای خوب و تکرارنشدنی دفاع مقدس نمی اندازه؟
می دانید چطور آدم ها این طور ساخته و تربیت می شوند؟
مرگ!
مرگ آدم ها را آدم می کند!!!
@rasooll_ir