⭕️تعلیق ۱۰ دانشجوی دانشگاه شریف
🔹شورای انضباطی دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد آمار کلی از احکامی که امروز ابلاغ شده، به این شرح است: ۲ مورد تعلیق از تحصیل به مدت دو نیمسال؛ ۴ مورد تعلیق به مدت یک نیمسال با احتساب سنوات؛ ۴ مورد تعلیق از تحصیل به مدت یک نیمسال بدون احتساب سنوات؛ و بقیه موارد توبیخ کتبی با درج در پرونده؛ و ۱ مورد تذکر شفاهی.
#رسول_محمدزاده:
کل آنچه از سبوعیت و عصبیت در دانشگاه شریف دیدید، همین قدر جرم انگاری و جریمه در پی داشته.
واقعاً چه بازدارندگی وجود دارد ؟!؟!؟
@rasooll_ir
♨️حجت الاسلام بابایی نوشت:
«بیپناهی زنان» در وضعیت آزادی مردان؟ (مقایسهای بین آمریکا و ایران)
به جرأت میتوان گفت که در آمریکا آنچنان مزاحمتی از ناحیۀ آقایان نسبت به زنان وجود ندارد، لیکن نبود مزاحمت به زنان در آمریکا مربوط به جاهایی است که چراغ قانون روشن است و آنجا که چراغ قانون خاموش میشود (وقتی شب میشود، وقتی خلوتی پیش می آید، و وقتی به هر دلیلی ناامنی بوجود می آید) بینظمیها و تعرضها به زنان شروع میشود. حفظ فاصله قانونی در صف (مثلا صف فروشگاه)، ممنوعیت قانونی لمس یکدیگر (don’t touch me)، خوف و هراس زنان از حضور در جاهای خلوت (مثلا زمانی که در اتوبوس شهری با یک مسافر مرد تنها میمانند) و یا واهمه از خروج شبانه از منزل به تنهایی، و همینطور قوانین شدید مجازات برای ارتباطات جنسی اساتید با دانشجویان دختر، همه به موجب تعرضهای گوناگون و مزاحمتهای جورواجور به زنان در وضعیت خلوت آمریکاییها است. همین مزاحمتها موجب شده است که زنان در آمریکا آن نقطههای خطر را درک کنند و آنجا که حفاظ قانونی ندارند ریسک نکرده و حضور پیدا نکنند. به رغم همه این مراقبتها از ناحیه خود زنان، و به رغم مرکزیت و مرجعیت قانون و آسانی وکالت و شکایت در آمریکا (حتی در امور بسیار جزئی)، هنوز «قانون» نتوانسته است نقطههای کور و گاه آشکار اجتماعی در آمریکا را پوشش داده و برای زنان امنیت لازم را ایجاد کند.
نظم اجتماعی در ایران برخلاف آمریکا، نه بر مبنای قانون، بلکه نوعا بر مبنای اخلاق و فرهنگ دینی و معنوی شکل میگیرد و قانون در برقراری نظم اجتماعی از جمله نظم مناسبات انسانی بین زنان و مردان یا اصلا بازدارندگی ندارد و یا بازدارندگیاش حداقلی و در نقطههای نزاع و دعواست. عدم بازدارندگی قانون آشکارا نه فقط در ساحتهای سرباز (کوچه و خیابان) بلکه در فضاهای سربسته ای مثل دانشگاهها، ادارات، و سازمان ها نیز هست که موجب بی نظمیهای اخلاقی و حقوقی بین مردان (نه فقط پسران) و دختران می شود.
حال آنچه که در ایران امروز و در شرایط پس از مهسا امینی در حال رخ دادن است تعلیق سامانههای نظم اجتماعی درایران است، تضعیف قانون از یک سو (تضعیف پلیس) تضعیف اخلاق و انجام رفتارهای وقیح و مبتذل از سوی دیگر (فحاشی و توهین)، و تضعیف دین از دیگر سو (توهین به روحانیت)، آنهم البته در سکوت و تماشای بسیاری ازعلمای غافل (که نمیدانند چه رخ میدهد) و روشنفکران خائن (که به خوبی می دانند چه رخ می دهد)، به کلی پایۀ نظم اجتماعی و امنیت بانوان را ویران میکند و آنها را از این پس آسیبپذیرتر و برای مردان لیبرال که مصرانه در پی کشف زنان و گاه غصب زنان و حظ از آنها هستند بیپناه می گذارد. امروزه کسانی که به آسانی فحاشی میکنند، به دیگران توهین میکنند، عمامه و چادر و روسری از سر میکشند و گاه به زنان محجوب در خانه نیز تعرض میکنند (مورد مهاباد)، همین جماعت و عقبههای فکری آنها، فردا با همین زنان مکشوفه کارهای دیگری خواهند کرد.
بدین سان اشتباه است که ما دو وضعیت متفاوت غرب و ایران را با هم مقایسه کنیم، و پیامدهای آزادی جنسی و جنسیتی زنان را در این دو بستر متفاوت، یکی تلقی کنیم. آمریکا از قوانین و ضمانتهای اجرایی بسیار صُلبی برخوردار است که در وضعیت بیاخلاقی میتواند حقی از حقوق زنان را تأمین نماید، ولی نظم اجتماعی ایران، نظم فرهنگی، اخلاقی و دینبینان است و در نبود اخلاق و دین، امکان تأمین حقوق از دست رفتۀ زنان و دختران از مسیرهای قانونی نوعا میسر نخواهد بود.
@Habibollah_Babai
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
روزنوشت های د.رسول محمدزاده
♨️حجت الاسلام بابایی نوشت: «بیپناهی زنان» در وضعیت آزادی مردان؟ (مقایسهای بین آمریکا و ایران) به
مدتها بود این مفهوم را در ذهن داشتم ولی مکتوب و منقّح نکرده بودم.
مطلب را مطالعه فرمایید
حرف حساب نگران کننده ای ست
علی کریمی هر روز دروغگوتر دیروز
@BisimchiMedia
#رسول_محمدزاده:
ولی من فکر می کنم او هم خودش نمی داند این عکس ها از کجا آمده است.
فقط به او داده اند و گفته اند بگذار در کانالت.
البته راستش را بخواهید فکر می کنم حتی خودش هم در پیجش نمی گذارد.
ما با یک سیستم پیچیده اطلاعاتی_امنیتی طرف هستیم که ضمن تحریک منافع سلبریتی ها، آنها را تحت بمباران شدید اطلاعاتی قرار می دهند و بعد از مدتی منافع و دیدگاه های آنها را همراستا می کنند.
بدین ترتیب مختصر وجدان دردی هم که ممکن است از #وطن_فروشی برایشان حاصل شود نیز منتفی خواهد شد.
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
🔴 حسین زرینجویی بلاگر و طنزپرداز لرستانی امروز در منزل خود در خرم آباد خودکشی کرد.
🔹 این طنزپرداز در اغتشاشات اخیر حاضر به همکاری با برخی بلاگرهای وطن فروش نشد و با اینکه بارها از سوی آنها مورد فحاشی، تهمت و تهدید قرار گرفت و فشار زیادی به این هنرمند لرستانی وارد کردند اما وفادار به مردم و وطنش ماند و به هیچ وجه حاضر به همکاری با وطن فروش ها نشد
🔹زرینجویی شب گذشته تصویر خود را با متن «اینم آخرین خنده من» منتشر کرده بود
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
پذیرفتن شکست، قبل از شکست
🔸️
۱.ارزش مادی تیم انگلیس تقریبا ۲۰ برابر ارزش تیم ملی ایران است. انگلیس در رتبه ۱ و ایران در رتبه ۲۸ ارزش مادی تیمهای راه یافته به جام جهانی قرار دارند.
آیا این اختلاف توضیح خوبی برای شکست سنگین ایران است؟
مثل این است که بگوییم تسلیحات و ادوات نظامی ایران در ابتدای جنگ تحمیلی، چه کمّی و چه کیفی کم ارزشتر از عراق بود وهمین برای شکست کامل و فروپاشی جبهه ایران و اشغال کشور کافی بود. کمااینکه صدام چنین توهمی داشت که چند روزه تهران را فتح میکند.
۲.آنکه به نمایندگی از یک ملت در یک نبرد شرکت میکند، فراتر از تسلیحات و ادوات و توان تکنیکی، چیزی به همراه دارد که نتیجه نبرد را تعیین میکند. روح یک ملت و عزم جمعی مردمی که او را روانه میدان کردهاند، توان و قوای واقعی سرباز وطن را تشکیل میدهد.
سال ۶۰ با فروریختن هیمنهی منافقین و فرار بنیصدر، پیروزیهای پیاپی ایران در جبههها آغاز شد. از عملیات ثامنالائمه و شکست حصر آبادان(مهرماه سال۶۰)، عملیات طریقالقدس و آزاد سازی بستان(آذرماه سال ۶۰)، عملیات فتحالمبین و بازپسگیری صدها کیلومتر مربع از خاک ایران و اسارت هزاران سرباز عراقی(فروردین سال ۶۱) تا عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر(اردیبهشت سال۶۱) ...
حماسههای جوانان ایرانی در جبهه جنوب برآمده از یکپارچگی و ارادهی ملی مستحکمی در پشت جبهه بود. دولت و حکومت از آلودگی تردید و نفاق رها شده بود و مردم به جای سرگرم شدن به اختلافات داخلی و درگیری با منافقین در کوچه و خیابان ، متوجه دشمن خارجی شده بودند.
۳. هرشکستی در نبرد ملی مخلوق و نشانهی تردید در پشت جبهه است. مسئول هر شکستی در هر میدانی، آنکسی است که بذر تردید و یأس را در پشت جبهه میکارد. وگرنه مردم مصمم و بلندنظر، حتی از شکستهای ظاهری هم حماسه خلق میکنند و آینده را میسازند. احساس شکست و پذیرفتن باخت، از خود شکست هولناکتر است.
بیانات اخیر رهبر انقلاب را مرور کنیم:
"شاخص عمده ایران ستیزی یأس آفرینی است ، امیدسوزی است ، القای ناتوانی است." ٢٨ آبان ۱۴۰۱
#وحید_یامین_پور
@yaminpour
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
💬 بزرگترین سلاح جهان
🔹بزرگترین اسلحه جهان بمب نیست بلکه کنترل ذهن و کنترل اطلاعات در جهان است برای فریب افکاری که به آنها محتوا داده می شود.
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
🔴مدیرمسئول روزنامه همشهری: هم می کشند و هم سرقبر گریه می کنند. هم محل قتل را خودشان آدرس می دهند و هم نشستن سر قبر را. جالب نیست؟
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
✳️ #هولوکاست واقعی زمانی اتفاق افتاد که #کریستف_کلمب وارد آمریکا شد. ۵۹ میلیون بومی آمریکایی نابود شدند. آنها آن را "جنگ جهانی اول" مینامند.
"ما از ۶۰ میلیون به ۸۰۰.۰۰۰ نفر کاهش یافتیم. تقریباً نابود شدیم!
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
#رسول_محمدزاده:
اونایی که یه موقع می گفتند نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران، الان طرفدار تیم انگلیس شده اند و برای باخت تیم ملی کف و سوت هلهله می کشند.
فهمیدید از اول هم شعارشان منافقانه بود؟
فهمیدید از اول هم دنبال منافع کی بودند؟
پله پله تا ملاقات شیطان
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
#رسول_محمدزاده:
یکی از دوستانم که هیات علمی دانشگاه معتبری هستند از گفتگوهاشون در گروه اساتید اون دانشگاه میگفتند، واقعاً حالم بد شده بود از این همه حماقت و بلاهت
و در عین حال این همه کبر و غرور و توهم فهم
و در عین حال این همه تعارض و پاشیدگی فکری!
اول در اقدامی شرافتمندانه تیم ملی کشورشان را تحریم و پیروزی تیم ننه ملکه را به هم تبریک می گویند.
بعد
در بین خودشان صد نفر نظرسنجی کرده اونم تو یه شبکه مجازیِ فیلتر و بعد نتیجه می گیرند که اکثریت موافق براندازی هستند. 😁
این قدر علمی و عالمانه
بعد هم قرار گذاشته اند حالا که نشد دانشجوها سلف مختلط داشته باشند، ما اساتید برویم سلف های جنس مخالف تا قبح قضیه بشکند.
شما باورتان می شود اساتید فنی مهندسی یکی از معتبرترین دانشگاه های کشور این قدر مبتذل و احمقانه فکر و رفتار کنند؟
آن وقت شما از دانشجوی ۱۸ ساله انتظار دارید جای دوست و دشمن را بفهمد؟!؟!
وقتی یک مشت بی وطن را که کشور را می فروشند به یک کیلو خیار، استخدام می کنی، عزت می دهی، حقوق می دهی و بزرگ شان می کنی،
و از دیگر سو جوان حزب اللهی را به بهانه این که خارج درس نخوانده یا نصفه مقاله کمتر دارد، استخدام نمی کنی، معلوم است چه می شود!
مگر فلسفه دانشگاه حل مشکلات وطن نیست؟
پس چطور کسانی که ذره ای وطن دوستی و شرافت ندارند می شوند همه کاره این کشور و ضربان نبض یک کشور را به دست شان می دهید؟!
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir