📸 گالری تصاویر رونمایی از کتابهای "کفش آهنیات را دربیاور" و "حسینیه پرتقالیها"
🌱 رستا، روایتسرای تاریخ شفاهی اصفهان
🌐 @rasta_isfahan
رستا
کارآفرینی زنانه، فرصتها و چالشها
این بار کفش آهنی را در نمایشگاه شهربانوی زندگی درآوردیم و دکتر فرزانه کلاهدوزان، تنها بانوی عضو شورای شهر اصفهان را دعوت کردیم تا درباره کارآفرینی بانوان اصفهانی گفتگو کنیم.
خانم دکتر درباره وضعیت بانوان اصفهانی در حوزه کسب و کار گفت و هنرها و صنایع دستی در اصفهان. او توضیح داد که بیشتر هنرهای ایرانی ثبت شده در یونسکو، اصفهانی است اما چالشهای بسیاری بر سر راه فروش این محصولات وجود دارد. به بیان دیگر، در عرصه تولید در جایگاه مناسبی ایستادهایم، اما در پلهی فروش و بازاریابی، راه نرفته بسیار است.
خانم دکتر لابهلای صحبتهایش گریزی زد به تولید فرش و پوشاک و فرصتها و مزیتهای هر کدام. از کسبوکارهای خانوادگی در اصفهان گفت و از دغدغههایش برای ایجاد فضاهای کار اشتراکی برای بانوان اصفهانی.
اشاره کرد به روایتهایی که از کتاب «کفش آهنیات را دربیاور» حوانده بود و گفت این کتاب تجربه خوبی برای کسب و کارها است.
خانم دکترصالحیان، یکی از نویسندههای کتاب، درباره تدوین کتاب توضیح داد. از اینکه برای اولین بار قلم دست گرفته و همراه دو نویسنده دیگر، سعی کرده تا سختیهای مسیر ایجاد کسب و کار را در روش سنتی و سهولت استفاده از سامانه را در روایتها نشان دهد.
خانم مهندس شکرآمیز، از نویسندگان کتاب، از تجربه شیرین نوشتن و تلاشهای صاحبان کسب و کار برای رسیدن به هدف گفت. خانم ربانی، به حذف فسادهای اداری در مسیر دریافت الکترونیکی مجوزها اشاره کرد و از لذت کار جمعی در نگارش کتاب گفت.
جلسه با صحبتهای خانم منتظری درباره فعالیتهای جهادی در دورهی کرونا به پایان رسید. اما خانم دکترکلاهدوزان موقع امضای جلد کتاب حسینیه پرتقالیها، از شهدای مدافع سلامت یاد کرد و غربت آنها را یادآوری کرد. به امید آنکه حسینیهی پرتقالیها گوشهای از این غربت را زدوده باشد.
🌱 رستا، روایتسرای تاریخ شفاهی اصفهان
🌐 @rasta_isfahan
رستا
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتابهای تاریخ شفاهی با شما حرف میزنند
#حسینیه_هنر_اصفهان
#تاریخ_شفاهی_پیشرفت
#تاریخ_شفاهی_زنان
#شهربانوی_زندگی
#اصفهان_بانو
🌱رستا، روایتسرای تاریخ شفاهی اصفهان
🌐 @rasta_isfahan