🔻پاسخ مرکز پژوهشهای مجلس به چند سؤال مهم درباره طرح صیانت از حقوق کاربران
۱) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
۲) طرح اولیه موسوم به طرح صیانت ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
۳) چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
1ّ.ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛ 2- ذی نفعان زیادی دارند؛ 3- با 85 ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم می شود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمی شود؛ 4- امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم می شود؛ 5- متن نهایی قانون دائمی نمی شود، بلکه موقت خواهد بود (3-5سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
۴) چرا کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیون ها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل 85 بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
۵) برای اصل 85 شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرح ها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل 85 شدن: 1. به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛ 2. نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛ 3. نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛ 4. کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛ 5. مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
سوالات مرتبط با کسب وکارها
۱) آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار و اسنپ آچاره آپارات و مانند این ها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه 35 و 66) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی شود.
۲) آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا، 2) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، 3) ارائه معافیتهای مالیاتی، 4) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک
3) آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
۴) آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
۵) آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمی شوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس ها نیاز داریم.
۶) آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
۷) آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده 33 طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
۸) آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم ها اعمال می شود.
۹) آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساخت های ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاه های ایمن مرزی خواهد بود.
#میلاد_امام_کاظم
#طرح_صیانت
♦️♦️♦️کار تشکیلاتی امام موسی کاظم علیه السلام با شبکه سازی وکلا
با وجود اینکه بخشی از دوران ۳۵ ساله امامت
امام موسی کاظم علیه السلام در زندان هارون الرشید و دیگرحاکمان ظالم بنی العباس سپری شده است.
اما این اقدامات سخت گیرانه در کنار فضای رعب و وحشت و خفقان علیه شیعیان که با بروز اندک نشانه ای از تشیع، جانشان در معرض خطر قرار می گرفت
باعث نشد تا ارتباط امام با شیعیان تا دورترین نقاط موجود قطع شود.
✳️شبکه سازی و مهارت آموزی برای کار تشکیلاتی در نبود حضور فیزیکی امام در بین مردم بوسیله سازماندهی و ارسال وکلا به نقاط مختلف
باعث شد با وجود زندانی شدن امام و اختناق و خفقان کم سابقه علیه شیعیان
همچنان شیعه به حیات خود ادامه دهد.
🔶درس بزرگ امام موسی کاظم علیه السلام
به همه ما
فعالیت تشکیلاتی و شبکه ای و سازماندهی شده برای برپایی آرمان های بلند اسلام
حتی در بدترین شرایط ممکن است.
✍ محمد تقی احمدی پرتو
♦️♦️♦️کار تشکیلاتی امام موسی کاظم علیه السلام با شبکه سازی وکلا
با وجود اینکه بخشی از دوران ۳۵ ساله امامت
امام موسی کاظم علیه السلام در زندان هارون الرشید و دیگرحاکمان ظالم بنی العباس سپری شده است.
اما این اقدامات سخت گیرانه در کنار فضای رعب و وحشت و خفقان علیه شیعیان که با بروز اندک نشانه ای از تشیع، جانشان در معرض خطر قرار می گرفت
باعث نشد تا ارتباط امام با شیعیان تا دورترین نقاط موجود قطع شود.
✳️شبکه سازی و مهارت آموزی برای کار تشکیلاتی در نبود حضور فیزیکی امام در بین مردم بوسیله سازماندهی و ارسال وکلا به نقاط مختلف
باعث شد با وجود زندانی شدن امام و اختناق و خفقان کم سابقه علیه شیعیان
همچنان شیعه به حیات خود ادامه دهد.
🔶درس بزرگ امام موسی کاظم علیه السلام
به همه ما
فعالیت تشکیلاتی و شبکه ای و سازماندهی شده برای برپایی آرمان های بلند اسلام
حتی در بدترین شرایط ممکن است.
✍ محمد تقی احمدی پرتو
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔴چه طور باید از منافع ملی کشور در برابر استعمار دیجیتالی محافظت کرد؟
🔸از دیدگاه منتقدان طرح صیانت از فضای مجازی، طرحی غلط، بد، افتضاح، خارج از دغدغه های ملی، در اولویت هزارم، کارشناسی نشده، مضر منافع عمومی، بر هم زننده کسب و کارها و همه چیزهایی که منتقدین بر آن اصرار می ورزند است.
🔹اما منتقدان به ما نمی گویند راه جایگزین برای حاکمیت کشور بر فضای مجازی چگونه باید باشد. در حالی که بسیاری از کشورهای غربی بر ابرشرکت های پیام رسانی و شرکت های داده ای کنترل مستقیم دارند راه حل آنها برای حکمرانی کشور بر کنترل داده ها، اطلاعات و فضای اینترنت چگونه باید باشد؟
🔸وقتی در هلند ادمین یک کانال تلگرامی پس از اغتششات ضدکرونایی در ژانویه امسال با همکاری مدیران تلگرام دستگیر می شود، وقتی آلمان فیس بوک را مجبور می کند تا قبل از بستن حساب کاربران به آنها هشدار دهد و دلیل بستن حسابشان را به آنها توضیح بدهد، وقتی تمامی شرکت های پیام رسانی در آن کشورها دفتر دارند، یا سرورهایشان را به آنجا منتقل کرده اند و موظف به اجرای دستورات قضایی کشور مبدا هستند، چاره و راه حل منتقدان طرح چیست؟
🔹در حالی بسیاری از شرکت های نفتی مثل پتروناس مالزی، سعودی آرامکوی عربستان، سی ان پی سی چین و بسیاری شرکت های دیگر، با سیستم های ابری و حفاظت اطلاعات گوگل کار نمی کنند، پاسخ منتقدان به حفاظت از اطلاعات سری و صنعتی و امنیتی و اداری کشور که روی تلگرام و توسط کارمندان دولتی و صنعتی هر روز سوار و پیاده می شود چیست؟
🔸حالا که خود گوگل ایران را تحریم کرده و بسیاری از خدماتش را به روی ایرانیان بسته و حتی ایران را به رسمیت نمی شناسد، حالا که اینستاگرام و توییتر به یک ابزار رسمی برای مبارزه با حاکمیت ایران تبدیل شده و علنا مدیران این شبکه ها همسو با معارضان کشور هستند و رسما صفحات مقامات کشور را بدون توضیح می بندند و عکس سرداران نظامی ایران را با عنوان تروریسم قلع و قمع میکنند، راه حل و چاره منتقدان به طرح صیانت چیست؟
🔹حالا که حتی آمریکا از متحدان غربی خودش مانند فرانسه و آلمان در پروژه هایی مانند پگاسوس جاسوسی کرده است، جواب ما به دهها فقره جاسوسی اطلاعاتی از مراکز حساس کشور در همین چند سال اخیر که بی شک با همراهی ابزارهای ارتباطی و اینترنتی بوده چیست؟
🔸 بسیار خوب! طرح صیانت بد است، اما چه طور باید از منافع ملی کشور در برابر استعمار دیجیتالی محافظت کرد؟
#هاتف
مراسم تنفیذ ریاستجمهوری ۱۲ مرداد برگزار میشود
🔹مراسم تنفیذ سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری سهشنبه ۱۲ مرداد با حضور رهبر انقلاب و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی (ره) برگزار و منتخب ملت ایران توسط ولی فقیه به سِمت «ریاست جمهوری» منصوب میشود.
🔹این مراسم از ساعت ۱۰:۳۰ صبح از شبکههای صدا و سیما بهصورت زنده پخش میشود.
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف رسمی شبکه های دولتی عربستان سعودی به شکست آمریکا در منطقه در برابر ایران!
🔹کارشناس شبکه دولتی ۲۴ سعودی: "این کشوری که (آقای) خامنه ای آن را رهبری می کند توانسته ایالات متحده را به چالش بکشاند؛ آن ها در این کار پیروز شده اند!"
📖......🖋......✅
اگر اخبار بروز وتحلیل مطمئن می خواهید کانال زیر را ببینید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
کانال رستگار۱درواتساپ https://chat.whatsapp.com/IP41kiuTKoPLmBv8p7Iu6f
کانال رستگار ۲ درواتساپ https://chat.whatsapp.com/CDXgKTN6CxHC7p0d99Iw9B
کانال رستگار۱ در روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازگشت جواد فروغی با لباس پرستاری پس از کسب مدال طلای المپیک ٢٠٢٠ به کشور
✍ترس شدید رژیم صهیونیستی
🔹️بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، یک خط خبری تحلیلی توسط اکانت های نزدیک به رژیم صهیونیستی مبنی بر اجازه آمریکا به رژیم صهیونیستی برای تلافی حمله به نفتکش این رژیم در توئیتر کلید خورده است و انگشت اتهام را در خصوص این حملات را به سمت جمهوری اسلامی ایران نشانه رفته اند. سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این اتهامات را رد کرده است . صرف نظر از اینکه چه کسی کشتی انگلیسی را مورد هدف قرار داده است، فضای سازی رسانه ای رژیم صهیونیستی ناشی از چند نکته است :
1️⃣آسیب پذیر بودن رژیم صهیونیستی در دریا به واسطه اینکه نزدیک به ۸۰ درصد مراودات آن از طریق دریا انجام می پذیرد و این موضوع به رژیم جعلی صهیونیستی فشار وارد ساخته و به همین سبب سعی دارند با عملیات روانی از حملات احتمالی بعدی بکاهند
2️⃣جنبه دیگر این فضا سازی ها آن است که تحقیر این رژیم را بعد از حمله به کشتی به حاشیه براند و از آبروی رفته دفاع کند.
3️⃣آمریکا و اتحادیه اروپا را مجبور به واکنش در مقابل این حملات نمایند
✅ نکته اصلی آن است که اگر رژیم صهیونیستی از ادامه این فرایند ابایی نداشت، برای پاسخ گویی نیاز به تبلیغات نبود!! اما هر زمان صهیونیست ها دست به فضا سازی رسانه ای می زنند نشانه آن است که در میدان عمل سردرگم هستند
#مصطفی_برزکار
📖......🖋......✅
اگر اخبار بروز وتحلیل مطمئن می خواهید کانال زیر را ببینید ودوستانتان را نیز دعوت کنید
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
کانال رستگار۱درواتساپ https://chat.whatsapp.com/IP41kiuTKoPLmBv8p7Iu6f
کانال رستگار ۲ درواتساپ https://chat.whatsapp.com/CDXgKTN6CxHC7p0d99Iw9B
کانال رستگار۱ در روبیکا
https://rubika.ir/rastegar_1
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان مهم مولایمان امام خامنه ای حفظه الله در خصوص عدم اعتماد به غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ تبلیغ رسمی تلویزیونی ابوالحسن فیروزآبادی برای اینترنت ماهوارهای آمریکایی
🔹 اینترنت ماهوارهای واقعیت است، اما در حدی که به عنوان ابزار #فتنه_ترس و هیاهوی لشکر شام برای متفرق کردن و ایجاد تردید در مدعیان ولایت در بزنگاه ساماندهی فضای مجازی استفاده شود نه بیشتر.
🔸واقعیات سانسورشده:
1⃣فعالیت آن در کشور بدون مجوز وزارت ارتباطات، نقض قوانین بین المللی و در حکم تعرض به حیطه سرزمینی کشور است.
2⃣هنوز عرضه رسمی و تجاری آن آغاز نشده است.
3⃣هزینه تجهیزات اولیه آن ۵۰۰ دلار و شارژ ماهیانه ۹۹ دلار در حدی نیست که بتواند فراگیر شود و رقابت جدی با اینترنت ثابت و سیار ایجاد کند.
♦️قضیه اظهارنظرهای سیاسی با ظاهر کارشناسی، آنقدر شور شده که مخالفان طرح صیانت هم صدایشان درآمده است:
⁉️آرش کریمبیگی (مدیرعامل شاتل موبایل و مخالف طرح صیانت): با دروغ؛ از استارلینک و اینترنت ماهوارهای برای دولتیها لولو و با ایجاد ترس از آن، نوندونی درست نکنید لطفا
www.ensafnews.com/304002
👈لطفا مطالعه کامل
⁉️آغاز به کار اینترنت ماهوارهای در ایران؟! آرش رهبر کارشناس: ارائه سرویس اینترنت ماهوارهای برای کاربران ایرانی مانند سرویسهای دیگر شرکتهای آمریکایی غیر رسمی، همراه با دردسرهای فراوان و هزینه بالاتر از سایر کشورها
www.ensafnews.com/304089
⁉️اینترنت ماهوارهای در دسترس همه (تیتر روزنامه شرق)
www.ensafnews.com/300374
⁉️آذری جهرمی: اینترنت ماهوارهای در ایران نیازمند مجوز
www.ensafnews.com/300631
⚠️سوال مهم: نقش فیروزآبادی؟ روشنگری یا دامن زدن به شایعات؟