May 11
🔺انقلاب اسلامی ایران زلزلهای برای استکبار جهانی بود
▫️مسئول دفتر نمایندگی فقیه در سپاه حضرت ولی عصر (عج)، در مراسم گرامیداشت چهلوششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با اشاره به آیات قرآن و تأکید بر نقش فجر انقلاب در طلوع خورشید امامت و ولایت، از ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی تقدیر کرد.
لینک خبر
🌐 https://basijnews.ir/00eYA
با ما باشید👇
@rastegar_1
🔰#یادداشت | اگر مذاکره نه پس چی؟
🔹یکی از مهم ترین سوالات پس از منع منطقی و شرافتمندانه مذاکره با امریکا این است که اگر مذاکره نکنیم پس برای اداره کشور، حل مشکلات با وجود تحریم چه کنیم؟
🔸نکته اول: مذاکره با امریکا به درستی و براساس منافع ملی ممنوع شده اما مذاکره با دیگر قدرت های جهان جای خود باقی است.
🔸دوم: تجربه ثابت کرده نه تنها ایران بلکه هیچ کشوری در مذاکره با امریکا نه تنها چیزی دستگیرش نشده و سودی نکرده بلکه متضرر هم شده است بنابراین معامله با امریکا را به مثابه فرصت تلقی کردن از اساس غلط است تا نگران از دست رفتن آن باشیم
🔸سوم: مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی امریکا یک انتخاب نیست بلکه الزامی عقلانی و حساب گرایانه است.
🔸چهارم: در تقابل امریکا با کشورهای مستقل ایران تنها و استثنا نیست ملت های دیگری نیز همچون روسیه نیز درگیر بوده و دیگرانی هم با این وضعیت دیر یا زود مواجه خواهند شد.
🔹اما پاسخ سوال اصلی و اینکه چه کنیم:
"ما میتوانیم؛ هم میتوانیم تحریمها را به وسیلهی وسایل شرافتمندانه برطرف کنیم، هم بالاتر از برطرف کردن تحریمها خنثی کردن تحریمها است. بنده مکرّر این را گفتهام که برداشتن تحریم دست شما نیست ــ باید شما تدبیر بیندیشید یک جوری، دست طرف مقابل است ــ امّا خنثی کردن تحریم دست شما است؛ راههای خوبی وجود دارد برای خنثی کردن تحریم، بعضی از این راهها را هم رفتهایم، اثرش را هم دیدهایم"۱۴۰۳/۰۴/۳۱
🔹راه حل کم هزینه برای کشور همان خنثی سازی و کم اثر کردن تحریم با نگاه و تمرکز بر توانمندی داخل است راهی که هر زمان اراده کرده و پیش گرفتیم نتیجه داد مانند حوزه نظامی و تسلیحاتی که با وجود تحریم دستاوردهای شگرفی را رقم زدیم.
🔹تحریم ظالمانه هزینه دارد و به اقتصاد کشور آسیب می زند وقتی برداشتن تحریم دست دشمنی است که جز با تسلیم و تقدیم کشور راضی نمی شود! چاره چیست؟
چاره کار همان است که دیگران رفتند و نتیجه گرفتند و آنهم اتکای به درون است امروز عدد و رقم تحریمی روسیه بسیار بیشتر از ایران است! آنها با وجود جنگ پرهزینه چگونه است که توانسته اند و ارزش پول ملی خود را حفظ کرده اند؟
🔹اگر با نگاهی کاملا سودمحورانه هم به ماجرا بیندیشیم مطمئنا هزینه ایستادگی بسیار کمتر از تسلیم است و اصلا قابل مقایسه نیست.
اگر در دوره شهید رئیسی عزیز با نقدهای که وجود دارد توانستیم نفت بفروشیم، ارز بیاوریم، نقدینگی را کنترل کنیم و رشد اقتصادی داشته باشیم اکنون نیز می توانیم البته اگر بخواهیم.
✍🏼#محمدتقی_احمدی
با ما باشید👇
@rastegar_1
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۲۱ بهمن ۵۷ در خیابانهای تهران چه گذشت؟
با ما باشید👇
@rastegar_1
بیتوجهیِ دلار به وعدههای همتی
🔹دلار در بازار آزاد به ۹۱ هزار تومان رسیده و تقریبا روزانه رکورد جدیدی ثبت میکند. وزیر اقتصاد هم که پیش از این چند روز یکبار از قیمت ارز و تک نرخی شدن آن صحبت میکرد سکوت کرده و در آخرین اظهار نظر گفته «مسائل ارزی به من مربوط نیست از فرزین بپرسید.»
🔹سیاست ارزی دولت چهاردهم که توسط وزیر اقتصاد پیگیری میشود تکنرخی کردن ارز و کاهش دخالت دولت در بازار ارز است. موضوعی که وزیر اقتصاد پیش از این در شروع دولت اینگونه به آن اشاره کرده که «حتما ارز را با همکاری بانک مرکزی تکنرخی میکنیم. وقتی نرخ نیما را به نرخ بازار نزدیک کنیم، دلار بازار آزاد ارزانتر میشود.»
🔹همتی این را هم گفته بود که «قرار نیست دلار نیمایی به دنبال دلار ۷۱ هزار تومانی حرکت کند. قرار است دلار نیمایی و توافقی باهم باشند در نهایت نرخ دلار را کاهش دهند.»
🔹از زمان این صحبتها چند ماه گذشته، دلار نیما دیگر وجود ندارد و دلار توافقی در بازار ارز تجاری کشف قیمت میشود؛ اما دلار آزاد ۲۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده.
🔹در این شرایط بازار ارز آزاد عملا به همۀ بازارها سیگنالدهی میکند و بسیاری از مردم معاملات خود را براساس آن تنظیم میکنند؛ اما بانک مرکزی بدون توجه به آن تمرکز خود را بر روی بازار ارز توافقی گذاشته و کالاها نیز در بازار با گرانی ارز رسمی و غیررسمی روز به روز گرانتر میشوند.
🔹اما در حال حاضر سیاست سکوت در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در پیش گرفته شده و مشخص نیست مردم چه زمانی باید منتظر تحقق وعدۀ کاهش نرخ ارز آزاد باشند.
با ما باشید👇
@rastegar_1
روحیه سال 57 برای حل مشکلات
🔹جشن 46 سالگی انقلاب اسلامی یک شکست سنگین برای استکبار جهانی به شمار میآید. از یک سالگی انقلاب اسلامی تا به امروز، پیروزیهای بزرگی در این کشور اتفاق افتاده است و در عین حال هر جا از اهداف اولیه انقلاب دور شدهایم، به همان اندازه نیز متوقف شدهایم. اساسیترین علت پیروزی انقلاب اسلامی و غلبه بر مشکلات نیز، تأکید بر روحیه خودباوری، امید به آینده، روحیه استکبارستیزی و ... است که تقویت آنها در وضعیت کنونی نیز میتواند پایانی بر مشکلات امروز کشور باشد.
🔸در این شرایط محور عبری ـ غربی تلاش میکند با تغییر در ادراک ذهنی جامعه و با ایجاد خطای محاسباتی در بین افکار عمومی و به تبع آن در بین مسئولان کشور، «نگرش انقلابی» را تغییر دهد.
🔹یکی از اساسیترین رفتارهای دشمن که به صورت پنهان و از طریق رسانهها دنبال میشود، جااندازی این مسئله است که «علت اساسی مشکلات کنونی کشور، عدم ارتباط جمهوری اسلامی با آمریکا» است. سیاستی که تلاش میکند به تعبیر غرب، ایران را در آینده به یک کشور نرمال برای آمریکا و غرب تبدیل کند؛ یعنی جمهوری اسلامی را که اساس آن، استکبارستیزی است، همسو با استکبار در جهان معرفی کند.
🔸تجربه نزدیک به پنج دهه از رفتار آمریکا با جمهوری اسلامی نشان میدهد، هیچ گاه ایالات متحده آمریکا با مردم ایران از سر احترام رفتار نکرده و از این به بعد هم رفتار نخواهد کرد و در این مدت همه توان خود را برای محدودسازی ایران به کار گرفته است. حال نه تنها در شرایط فعلی مذاکره با آمریکا موجب رفع تحریم و گشایش اقتصادی در کشور نخواهد بود، بلکه تجریه برجام، توافق الجزایر، توافق سعدآباد و ... نشان میدهد در نگاه آمریکا، مذاکره غرب با ایران به معنای تهیسازی جمهوری اسلامی از مؤلفههای قدرت خود خواهد بود. در واقع مشکلات اقتصادی فعلی در صورتی رفع خواهد شد که توجه از گشایش بیرونی(آمریکایی) به نگاه داخلی تبدیل شود و این روحیه در کشور به وجود بیاید که کلید حل مشکلات اقتصادی در دست تک تک نخبگان، مسئولان و ... است و امروز را باید آغازی بر انقلاب اقتصادی در کشور دانست تا همه برای رفع تحریم، غلبه بر تورم و ... تلاش کنند. نباید فراموش کرد ایجاد دوگانههای صوری در کشور همچون مذاکره ـ معیشت، تحریم ـ مذاکره، مذاکره ـ تورم و ... تنها در کمک به استکبار در معتبرسازی تهدیدهای خود علیه ایران عزیز است.
با ما باشید👇
@rastegar_1
حمایت عربستان از پیشنهاد وزیر خارجه ایران!
🔹پس از آنکه «عباس عراقچی» در مصاحبه با رسانه انگلیسی «اسکای نیوز» گفته بود آمریکا به جای کوچاندن فلسطینیها، صهیونیستها را به گرینلد ببرد، عضو مجلس شورای عربستان سعودی با انتشار یک مقاله در روزنامه «عکاظ» نوشت: «اگر ترامپ میخواهد نقش قهرمان صلح در خاورمیانه را بازی کند، اسرائیلیها را به آلاسکا و بعد از آن به گرینلند منتقل کند.»
🔸«یوسف بن طراد السعدون» افزود: «صهیونیستها و حامیان آنها که ید طولایی در فتنهانگیزی و جنگانگیزی دارند، بدانند که هرگز نخواهند توانست عربستان را وارد بازیهای رسانهای و فشارهای سیاسی ساختگی خود کنند.»
🔹وی همچنین تأکید کرد: «به همین خاطر عجیب نیست که کشورهای غربی آنها را اخراج کردهاند. خباثتها و مکر آنها از دیدهها پنهان نیست. آنها در انحراف افکار عمومی تبحر دارند.»
🔸گفتنی است، به تازگی «بنیامین نتانیاهو» در مصاحبه با یک رسانه صهیونیستی در واکنش به موضع عربستان درباره مشروط کردن عادیسازی روابط با رژیم صهیونی به تشکیل کشور فلسطین گفت: «سعودیها زمین خالی بسیاری در اختیار دارند و میتوانند کشور فلسطین را آنجا بنا کنند.
با ما باشید👇
@rastegar_1
با کشوری که سند تحریمهای جدید را امضا میکند، نمیشود مذاکره کرد!
🔹وزیر امور خارجه گفت: «عبور صحیح از شرایط فعلی نیازمند فهم درست از این موقعیت است. تحریمهای ظالمانهای علیه مردم وضع شده که این تحریمها مانع بزرگی بر سر راه توسعه اقتصادی ایران است.»
🔸«سید عباس عراقچی» افزود: «در مقابل این تحریمها دو وظیفه داریم؛ یکی اینکه باید تحریمها را از سر راه برداریم که باید با دیگران مذاکره و تعامل کنیم و دیگر وظیفه این است که باید این تحریمها را بیاثر کنیم که اینجا دیگر خودمان هستیم و باید به خودمان اکتفا کنیم و این وظیفه برای ما اولویت بیشتری دارد.»
🔹وی با اشاره به اینکه باید تحریمکنندگان را ناامید کرد، عنوان کرد: «مأموریت بیاثرسازی تحریمها یک وظیفه عمومی است.»
🔸او ادامه داد: «رفع تحریمها نیازمند مذاکره است، اما نه تحت سیاست فشار حداکثری. مذاکره نمیتواند از موضع ضعف صورت بگیرد؛ زیرا دیگر اسمش مذاکره نیست و یک نوع تسلیم است، ما هرگز اینگونه پای میز مذاکره نمیرویم.»
🔹عراقچی با تأکید بر اینکه مذاکره باید هوشمندانه باشد، عنوان کرد: «تجربه برجام نشان داد آمریکا اهل عهد نیست و ایران اجازه تکرار این بدعهدی را نمیدهد. ایران خواهان مذاکره با کشوری نیست که همزمان سند تحریمهای جدید را امضا میکند.»
با ما باشید👇
@rastegar_1
سردار تنگسیری: ترامپ قادر به عملی کردن تهدیدات خود درباره به صفر رساندن صادرات نفت ایران نیست
فرمانده نیروی دریایی سپاه در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ رییسجمهور آمریکا که اعلام کرده می خواهد صادرات نفت ایران را به صفر رساند:
🔹 اینها قادر نیستند به اهداف خود برسند؛ ما ۴۶ سال در برابر اینها ایستادگی کردیم.
🔹 قطعا با تحریم ها نمی توانند یک کشور بزرگ تر را بشکنند. اینها هرچقدر ما را تحریم کردند ما به دستاوردهای بزرگ تری دست یافتیم.
با ما باشید👇
@rastegar_1
🔸دلیل؟ تجربه!
🔹درباره مذاکره با آمریکا، مگر آقای روحانی، آمریکا را کدخدا ندانست و دولتش با محوریت آقای ظریف با آمریکاییها مذاکره مستقیم نکرد و وزرای خارجه دو کشور با یکدیگر پیادهروی نکردند و آقای ظریف امضای جان کری را تضمین توافق اعلام نکرد؟پس چرا دولت آمریکا این همه همراهی و حسن نیت را ندید و در سال۱۳۹۷ از برجام خارج شد و سیاست فشار حداکثری را با ایران در پیش گرفت؟با این حال ایران به توافق هستهای حتی تا یک سال پس از خروج آمریکا کاملاً پایبند بود، اما طرف غربی به این اقدام اعتمادساز نیز وقعی ننهاد.حتماً باید امنیت و عزت ملی را با پذیرش برجام موشکی ذبح میکردیم تا راه حمله نظامی به مردم عزیز ایران هموار میگشت؟
🔹حالا یک تجربه مهم که هزینههای سنگین بابت آن پرداخت شده است،پیش روی همگان قرار دارد؛ابعاد سیاست فشار حداکثری ترامپ در دولت روحانی آنقدر گسترده و چند لایه بود که تاریخ تحریمها،چنین دشمنیهای ظالمانه را به خود ندیده است؛ بهگونهای که اکنون سازکارهای برطرف کردن آن تحریمها از دشوارترین امور است.عجیبتر آنکه همه این اقدامات ضد ایرانی در دولتی رخ داد که ایده مرکزی آن حل ماجرای تحریمها از طریق مذاکره بود!توصیف معجزههای مذاکره از سوی برخی رسانهها و نیروهای سیاسی در حالی است که آمریکاییها در ازای آن همه اقدامات سازنده ایران در اجرای تعهدات برجامی، به وظایف خود پایبند نبودند و رئیس کل وقت بانک مرکزی در این زمینه عبارت معروف و ماندگار «تقریباً هیچ» را به کار برد.در اینجا فقط یک«امید»وجود دارد و آن، اینکه مسئولان کشور از تاریخ و آنچه بر ملت ایران گذشته «عبرت» بگیرند و با «تنوعسازی»و«توازنگرایی» در سیاست خارجی مسیر تحقق منافع ملی را به پیش ببرند.
🔹به نظر میرسد آمریکاییها با جمعآوری همه تجربیات پیشین این بار به مصاف با ایران آمدهاند.مرکز ثقل راهبرد جديد دولت دوم ترامپ تمرکز بر باز کردن جبهههای اختلافات بنیادین در داخل کشور است.فی الواقع آنان به طور اساسی وحدت ملی را نشانه گرفتهاند. اصولا پیشران و موتور محرکه راهبرد جديد آمریکا فراگیری و تعمیق اختلافات داخلی است.در روزهای آینده رسانههای عمدتا میکوشند با راهاندازی دوقطبی طرفدران و مخالفان مذاکره، کشور را در موقعیت سخت و اتخاذ تصمیمات دشوار قرار دهند.در چنین شرایطی باید راه هر گونه تفرقه در درون کشور مدبرانه و عالمانه بسته شود. در کنار نفی مذاکره با آمریکا، رهبری فرمودند به حل مسائل توسط این دولت بسیار امیدوارم. این جمله رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در کنار بیان مدتی پیش ایشان که فرمودند موفقیت این دولت موفقیت همه ماست را خوب باید درک کرد و به الزامات آن پایبند بود.
با ما باشید👇
@rastegar_1
🔰سراب مذاکره⁉️
🔹اگر بخواهم از دلایل واقعی که مذاکره تابحال هیچ سودی برای کشور نداشته است مطلبی بنویسم نیازی به رفتن به دل تاریخ نیست و در همین یکی دو دهه اخیر مواردی وجود دارد که این موضوع را اثبات میکنند؛ دولت کنونی وقتی صحبت از مذاکره میکند منظور اروپاست و گرنه امریکا که اصطلاحا در برجام نیست، جالبه بدانید که دولتهای مختلف در دهه های ۸۰ و ۹۰ شمسی با اروپاییها مذاکراتی داشتند و تعهدات خود را هم کامل انجام داده اند که در نهایت میگفتند ما نمیتوانیم مشکلات شما را حل کنیم باید کدخدا (امریکا) بیاید درواقع اختیاری ندارند و این اواخر هم یک کانال مالی بنام "اینستکس" راه اندازی کردند که یک ریال هم ردوبدل نکرد لذا تکلیف اروپا معلوم است و اتفاقی نخواهد افتاد بویژه زمانیکه یک جمهوری خواه رئیس جمهور آمریکا باشد با احتیاط بیشتری پای کار میآیند اما اگر هدف دولت، مذاکره با آمریکا باشد حتما مطلعند الان فردی در کاخ سفید هست که دبه درآوردن را افتخار میداند و اساسا معتقد به هیچ معاهده ای نیست و خروج از برجام شاهدی بر این مدعاست اما بر فرض که ترامپ قبول کند حتما دو شرط اولیه دارد یکی اینکه ۸۸ نفری که بعد از ترور حاج قاسم، در لیست محاکمه قرار دادید لغو کنید دوم ارتش آمریکا را تروریستی اعلام کردین این هم ملغی کنید؛ آیا دولت میتواند این دو خواسته امریکا را اجابت کند یا دیگر قوا و نهادها هم باید نظر دهند؟ فرضا که توسط حاکمیت تایید شود آیا با حل شدن منازعه هسته ای ایران و آمریکا تحریمها برداشته میشود؟ خیر چرا؟ وقتی ۱۸ اردیبهشت ۹۷ ترامپ از برجام خارج شد رادیو ملی آمریکا(NPR) با جان کِری مصاحبه کرد و سوال پرسید اگر شما دموکراتها هم بودید از برجام خارج میشدید؟ در کمال تعجب گفت بله خارج میشدیم با حل شدن مسئله هسته ای ایران، مشکلات اقتصادی ایران حل نخواهد شد چون تحریمها لایه لایه عمل میکنند و درصورت حل شدن یک لایه (هسته ای) لایه های دیگر (موشکی و منطقه ای و حقوق بشر) اگر حل نشوند هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد و اینجاست که مشخص میشود امریکا دنبال خلع سلاح ایران است نه رفع تحریم.
🔸درواقع وقتی امریکا از ابزار خودش (تحریم) جواب گرفته مگر احمق است که آنرا لغو کند چون هیچ راهکار دیگری برای کنترل ایران ندارد و هدف اصلی غرب در این منازعه مهار قدرت ج.ا و نرمال کردن رفتار ایرانیهاست.
♻️ بنابراین مطرح شدن موضوع مذاکره که در این برهه توسط برخی خیلی داغ دنبال میشود و بخشی از آحاد جامعه را نیز با کلید واژه #رفع_تحریم امیدوار کرده است اولا تحریک مردم میباشد و آنها را در برابر مخالفان مذاکره قرار میدهد دوم اینکه حداقل تا الان کشور هیچ نفعی از مذاکره ندیده است و سرابی بیش نیست.
با ما باشید👇
@rastegar_1