✅ موج سوم انقلابهای عربی در راه است
🔻«منصف المرزوقی» رئیسجمهور سابق تونس تأکید کرد که توافقنامههای عادیسازی روابط که برخی رژیمهای استبدادی با رژیم صهیونیستی امضا کردهاند، در آینده از بین خواهند رفت.
🔸المرزوقی با اشاره به اینکه موج سوم انقلابهای عربی در راه است، گفت: همان دلایلی که باعث ایجاد موج دوم انقلاب عربی در سودان، عراق و لبنان پس از موج اول انقلاب در این کشورها شد، هنوز هم وجود دارد به ویژه اینکه فساد، استبداد، سرکوبگری، فقر و عدم اقدام رژیمهای استبدادی به اجرای اصلاحات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و آشتی با ملتها همچنان ادامه دارد.
🔹به نوشته روزنامه «القدسالعربی»، رئیسجمهور سابق تونس همچنین گفت که توافقنامههای عادیسازی روابط بین رژیمهای استبدادی عربی و رژیم صهیونیستی امضا میشود و این رژیمها هرگز در تحمیل این عادیسازی روابط بر ملتهای خود موفق نخواهند بود چرا که این ملتها با تسلیم شدن در برابر رژیم صهیونیستی و برقراری هر گونه رابطهای با این رژیم مخالف هستند.
🔺رئیسجمهور سابق تونس پیشتر نیز پیشبینی کرده بود که موجهای جدید انقلابهای عربی در راه است و این بار این موج انقلابها از الجزائر و سودان فراتر رفته و به عربستان سعودی و دیگر کشورها خواهد رسید. روز جمعه بحرین از دستیابی به توافقی برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی تحت نظارت آمریکا خبر داد.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
99-06-24.pdf
937.8K
🔸نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر
🔹شماره 293
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
#احکام_سیاسی (سؤال ۳۲):
💠 آیا انتقاد از مسئولین در جمعی که آنها حضور ندارند، غیبت محسوب میشود؟
✅ پاسخ:
انتقاد از عملکرد نادرست، که بهصورت علنی انجام شده است، غیبت محسوب نمیشود و اشکال ندارد، ولی نباید بهگونهای باشد که موجب تحقیر یا اهانت به اشخاص یا تضعیف نهادهای نظام جمهوری اسلامی شود.
#مهم #سرخط
🔴 #خطر_تحریف_عدالتخواهی | عوامل انحراف و ابتذال در جنبش عدالتخواهی
🔻عدالت در عدالت خواهی
حرکتهای عدالتخواهانه حق طبیعی همه آحاد ملت است اما توجه به اصول و شیوههای صحیح عدالتخواهی نیز ضروریست وگرنه عدالتخواهی به نوعی انحراف و ابتذال تبدیل میشود.
🔻 عوامل تهدید کننده:
1️⃣ مصداقسازی: انتقادهای شخصی و مصداقسازی به جای پرداختن و بسط گفتمان عدالتخواهی است. در مصداق سازی احتمال خطا زیاد است ، گاهی پایه دادهها و اطلاعات ضعیف، شخصی را مورد اعتراض قرار میدهد و منجر به تهمت و افتراء میشود. در صورت اشتباه بودن اعتماد جامعه را نسبت به آن شخص و جریانات همسو سلب میکند و راه را برای فرار مفسدان اصلی فراهم میکند
🔹 مقام معظم رهبری: «گفتمان عدالتخواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداق سازی نکنید.
2️⃣ عدالتطلبی منهای معنویت:
🔹 رهبر معظم انقلاب: « عدالتی که همراه با معنویت و توجه به آفاق معنویِ عالم وجود و کائنات نباشد، به ریاکاری ، دروغ ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل خواهد شد» ؛ عدالت ذاتا با ظلم ناسازگار است و این دو نقیض یکدیگرند، بنابراین معنویت اصیل در ذات خود عدالتخواهی را به همراه دارد و عدالت منهای معنویت نیز سرانجامی جز انحراف و ظاهرسازی نخواهد
3️⃣ خود حقپنداری: نوعی احساس «خود حقانگاری» است که افراد را به «غرور» دچار می کند. این احساس «غرور» سبب میگردد تا فرد با این توهم که دارای مطلقیت در حق است و هرآنچه که میگوید عین حق است، دچار نوعی اعتیاد به «افشاگری جنجالی» شود ، به نحوی که با دستیابی به کوچکترین قرینه و مدرکی دال بر فساد ، آن را به تنور افشاگری میچسباند بیآنکه مراحل سخت و دقیق صحتسنجی، پیگیریهای پیش از انتشار عمومی و سایر شروط شرعی و اخلاقی و قانونی برای «امر به معروف و نهی از منکر» را به سرانجام برساند.
🔹 این افراد براحتی دچار دام چاله های حقوقی- قضایی شده و بازنده نهایی «جنبش عدالتخواهی» است که اعتبار آن ضربه جدی می بیند و برنده واقعی ، مفسدان حقیقی هستند که از افشاگری درست و جریانهای ضدفساد زخمخورده هستند
4️⃣ رفتارهای پوپولیستی: رفتارهای عوامفریبانه به جای ریشهیابی و عملکرد دقیق، معقولانه و ریشهای از دیگر عوامل تهدید کننده و به زوال برنده جریان عدالتخواهی است. رفتارهایی همچون افشاگریهای بیسند و مدرک ، برچسب زدن بر اساس عکس و امثالهم به شخصیتها و فرزندانشان ، جنجال به راه انداختن در فضای مجازی بدون پایههای حقوقی محکم که بسیاری از این کنشهای ضعیف را میتوان در رفتارهای سلبریتیها مشاهده کرد.
🖌 #موذنیان
🔴 #زمانـه_مدیا| ائتلاف کوتوله ها‼️
بحرین ۴۱ ساله و امارات ۴۸ ساله رابطه برقرار کردن با رژیمی که فقط ۷۲ سال سن داره برای توطئه علیه کشوری (فلسطین) که کوچکترین درخت زیتونش ۲۰۰ ساله است!
#القدس_لنا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
*چرا اکبر طبری به اعدام محکوم نشد؟*
علی بهادری جهرمی، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در توضیح رأی دادگاه به پرونده اکبر طبری، توضیح داد: «در حال حاضر در نظام کیفری ما جرائم به چهار دسته تعزیر، حد، قصاص و دیات تقسیم میشوند. آنچه مشخص است جرايم ارتکابی آقای طبری از نوع تعزیر میباشد و خود مجازاتهای تعزیری هم به هشت درجه تقسیم میشود که شدیدترین آن، مجازات تعزیری درجه ۱ و میزان حبس در آن بیش از ۲۵ سال است. تعیین ۳۱ سال حبس به عنوان مجازات اشد برای وی (طبری) بیانگر صدور یک حکم سنگین علیه آقای طبری است و در واقع میتوان گفت شدیدترین مجازات تعزیری برای وی در نظر گرفته شده است. این حکم را نباید با جرایم حدی مستوجب اعدام یا جنایات عمدی مستوجب قصاص مقایسه کرد؛ چراکه نوع اتهامات ماهیتاً متفاوت از یکدیگر است. علاوه بر این باید متذکر شد که وی تنها به مجازات حبس محکوم نشده است، بلکه برای وی جزای نقدی سنگین و مصادره اموال نیز در نظر گرفته شده است.»
🔴یادداشت/
✅ مرام سياسي- اسلامي
🔻چند روز پيش بود که خبر درگذشت آیتالله سيد يوسف صانعي از بزرگان و مراجع تقليد قم در سن 83 سالگي منتشر گرديد. در پس اين خبر رهبر معظم انقلاب پيام تسليتي بدين شرح صادر کردند: «درگذشت مرحوم مغفور آيتالله آقاي حاج شيخ يوسف صانعي رضوانالله عليه را به فرزندان و خاندان مکرّم و به برادر معزز و محترم ايشان و نيز به شاگردان و علاقهمندان و دوستان آن عالم بزرگوار تسليت عرض میکنم. آن مرحوم از شاگردان پرتلاش درسهای فقه و اصول و از نزديکان حضرت امام خميني اعليالله مقامه بودند و پس از پيروزي انقلاب در مسئولیتهای مهم قضائي و غيره به خدمت اشتغال داشتند و اميد است اینهمه مقبول درگاه احديت و موجب اعتلاي مقامات اخروي ايشان باشد. رحمت و مغفرت حضرت حق را براي آن مرحوم مسألت میکنم». مواضع انتقادي و تند سياسي سالهاي اخير مرحوم صانعي از نظام اسلامي، موجب فاصله گرفتن وي از محور نظام اسلامي گرديده بود؛ اين واگرايي بالأخص پس از فتنه 88 آشکارتر گرديد و صانعي به يکي از حاميان سران فتنه بدل شد و فتنهگران از مواضع وي به نفع خود سوءاستفاده کردند. در پي اين مواضع، تصور چنين پيام تسليتي از جانب رهبر معظم انقلاب که مورد بيشترين هجمههاي تخريبي فتنهگران پس از سال 1388 بود، دور از ذهن به نظر ميرسيد.
🔹نکات تحليلي: 1- نگاه راهبردي امام خامنهای در طول حيات سیاسیشان، بر جذب حداکثري و دفع حداقلي بوده است. ايشان هیچگاه پيشگام حذف و واگرايي از افراد نبودهاند و واگراييهاي صورت گرفته آنجايي بوده که طرف مقابل بر طبل جدايي زده و دست دوستي و رفاقت را پس کشيده است. 2- دشمنان انقلاب اسلامي همواره تلاش کردهاند تا از اختلافات درون اردوگاه انقلاب اسلامي بهرهبرداری کنند. حکيم انقلاب با فهم صحيح از صحنه سياست و فهم اولويتها، هیچگاه دچار خطاي محاسباتي نشده و اجازه نداده تا دشمن از اين اختلافات بهرهبرداری کند. لذا صدور پيامهاي اينچنيني با فهم دقيق از وضعيت دشمنان ملت ايران صورت گرفته است. 3- حفظ انسجام ملي و وحدت جامعه يکي از مهمترین شاخصهایی است که رهبر معظم انقلاب همواره تلاش کرده تا در جهت تحقق آن عمل نمايد. بدون شک صدور چنين پیامهایی با لحاظ کردن رکن وحدت صورت گرفته، هرچند با چشمپوشی نسبت به عملکرد ناصواب افراد انجاميده باشد.
🔺نکته راهبردي: مشي و مرام و سلوک سياسي حکيم فرزانه انقلاب اسلامي، مهمترین مرجع براي ملت مسلمان ايران است که بايد هم فهم شده و هم به الگوي رفتاري آحاد جامعه در دهه پنجم انقلاب اسلامي بدل گردد.
🔸نویسنده: مهدی سعیدی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
❌عرضاندام انگلیس مقابل ایران با ناو جنگی فرسوده!
🔻همزمان با عادیسازی روابط رژیمهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، سفر دورهای وزیر دفاع انگلیس به کشورهای عربی آغاز شده که در چارچوب تلاشهای انگلیس برای تقویت حضور نظامیاش در منطقه ارزیابی میشود.
🔹«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در جریان سفر منطقهای خود، از فرصت گفتوگو با تلویزیون :«الجزیره» برای حمله علیه ایران استفاده و همچنین تلاش کرد به افکار عمومی در کشورهای حوزه خلیجفارس اینگونه وانمود کند که لندن قادر است از امنیت خلیجفارس، حتی در صورت اقدام آمریکا به کاهش حضور نظامیاش در این منطقه، دفاع کند. والاس در تأیید اظهاراتش به ناو جنگی «مونتروز» اشاره کرد و مدعی شد که این ناو در تنگه هرمز بهمنظور مقابله با آنچه آن را «مداخله سپاه پاسداران» خواند، میماند.
🔺موضوع خندهدار این است که ناو انگلیسی مونتروز، که بن والاس به آن افتخار میکند، تجربه تلخی را با نیروی دریایی سپاه پاسداران در تابستان سال گذاشته داشت. در آن زمان نیروی دریایی سپاه نفتکش انگلیسی «استینا ایمپرو» تحت اسکورت این ناو جنگی را که با بیتوجهی به قوانین و مقررات دریایی و در مسیر معکوس در حال ورود به تنگه هرمز بود را توقیف کرد.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فلسطین در اتحادیه عرب اضافی است!
«ظام المهداوی» خبرنگار سرشناس رسانههای عربی با انتشار توییت طنزی از روند سازش کشورهای عربی نوشت: «بهتر است حکومت فلسطین بهمنظور حفظ حیثیت ملت فلسطین، هر چه سریعتر از اتحادیه عرب که اکنون جز جنازهای از آن باقی نمانده خارج شود؛ چون اگر خودش این کار را نکند، بهزودی اخراج شده و کرسی آن در این سازمان در اختیار دوست و برادر جدید کشورهای عربی یعنی رژیم صهیونیستی قرار خواهد گرفت.» گفتنی است؛ تاکنون کشورهای عربی مصر، اردن، امارات و بحرین با پشت کردن به ملت فلسطین، با رژیم صهیونیستی روابط دوستانه برقرار کردهاند و خبرها حاکی از آن است که برخی دیگر از کشورهای عربی نیز در صدد عادیسازی روابط با این رژیم اشغالگر هستند. آشکارسازی روابط پنهان برخی دولتهای عربی با رژیم اسرائیل در حالی است که؛ «آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف» همچنان به عنوان اولین مطالبه ملتهای مسلمان از حاکمانشان مطرح است.
✅ خط تحریف (سهشنبه 25 شهریور)
1️⃣ ناکارآمدی مدیران یا ناکارآمدی نگرش مدیریتی!
رسانههای اصلاحطلب زبان به اعتراف در مورد ناکارآمدی مدیران دولت روحانی گشودهاند؛ روزنامه اعتماد به نقل از نظرسنجی ایسپا، نوشت: «69 درصد پاسخگویان معتقدند که وضع زندگی امروز آنان نسبت به 5 سال پیش (قبل از برجام) بدتر شده و فقط 12 درصد اعلام کردهاند، بهتر شده است. طبق همین نظرسنجی، 53 درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران برشمردهاند. 76 درصد افراد با تحصیلات دانشگاهی نیز ریشه اصلی را ناکارآمدی مدیران دانستهاند». سردبیر روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد نیز با انتقاد از گرانیهای اخیر نوشت: «به لطف مدیران لایق(!) و باسواد(!) اقتصاد کشور به ثبات عجیبوغریبی رسیده است؛ البته در استمرار تورم! رئیسجمهور در تبلیغات ریاست جمهوری سال 96 ورزشگاه شهر مشهد، وعده رفع تمامی تحریمها را میداد و میگفت حتی تحریمهای اولیه را نیز از بین میبرد. روزنامه شرق نیز مینویسد: «دولت آنقدر در معرض انتقاد قرار گرفت که حتی دبیرکل حزب کارگزاران که اصلیترین متحد حزبیاش قلمداد میشد هم در سال ۹۷ زبان به انتقاد از روحانی گشود و گفت: اینکه رئیسجمهور سخنانی را مطرح کنند که عملیاتی کردن آنها در توانشان نیست، فکر نمیکنم قابل دفاع باشد». ناکارآمدی مدیران دولت روحانی که عمدتاً چهرههای سرشناس جریان اصلاحات هستند، نتیجه شیفتگی به غرب است که بهجای تکیه بر ظرفیتهای درونی، به دنبال باز کردن گرههای کشور با دست کشورهای غربی بوده و هستند!
🔴طرح سه فوریتی برای مقابله با تحریم آمریکا
✅پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔻آمریکا علیرغم اینکه از برجام خارج شده است، ادعا میکند که میتواند ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ مکانیسم ماشه را فعال کند.
🔹آمریکاییها در ۳۰ مرداد ماه درخواست فعال شدن مکانیسم ماشه را ارائه کردند. بنا بر تفسیر آنها شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ۳۰ شهریور باید قطعنامهای را صادر کند که اگر این قطعنامه تعلیق شده باشد، به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ بازمیگردد.
🔸اروپاییها در ماجرای فعال کردن مکانیسم ماشه بازی منافقانهای را انجام میدهند که سیاستهای اعلامی و اعمالیشان با هم متفاوت است.
🔹مجلس باید به این شرایط و بازی پلیس خوب و بد اروپا و آمریکا دقت کند، نه اینکه بایستد و کشور دچار تحریمهای جدیدی شود.
🔺حجت الاسلام ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۳ فوریتی را در این باره آماده کرده است و در سامانه قرار دارد تا نمایندگان امضا کنند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb