انتخاب.ppt
8.29M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #پرده_نگار |
🌀 بایدها و نبایدهای انتخاباتی از منظر مقام معظم رهبری
🍃🌻🍃
✍ حجتالاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@rasul313
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: مشارکت حداکثری چگونه رخ می دهد؟
✍ مهدی عباسی شاهکوه
🍃🌻🍃
🔻الگوی ذهنی موجود در نگرش نخبگان سیاسی ما دوقطبی است که بر اساس آن یک مناقشه و ماجراجویی در انتخابات رخ می دهد و مردم از سر هیجان و احساس، در این ماجرا حس طرفداری پیدا می کنند و به یک طرف رأی می دهند!
🔹 اما نکته اینجاست که این مشارکت قهرا با رشد و تعالی در تعارض و تباین قرار دارد چراکه این مشارکت با ایجاد هیجان صورت پذیرفته و بصیرتی در کار نیست.
🔸به بیان واضح تر، فریب مردم و مشارکت حداکثری در تضاد با هدایتگری قرار میگیرد.
🔹برخی اظهار می کنند: برای آنکه گفتمان خودی پیروز شود، نیاز به گفتمان غیر و به نوعی دشمن سازی است و به همین دلیل، #شورای_نگهبان باید طوری کار را مدیریت کند که عملا بتوان در جامعه دوقطبی ایجاد کرد تا بدین وسیله مردم #مشارکت کنند!
🔸سوال جدی این است که آیا این نوع مشارکت هیجانی، با تعالی که هدف عالی انقلاب است، می تواند تناظر داشته باشد⁉️
🔹به نظر می رسد که در این راستا نوعی #فساد_سیاسی شکل می گیرد. در حالی که مولی الموحدین می فرماید: من اصلاح مردم را به فساد خودم نمی خواهم.
🔺آیا میشود با فریب و فساد، در مسیر هدایت و تعالی مردم گام برداشت؟ پاسخ منفی است.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #تکست_موشن
🌀 موضوع: ریاست جمهوری در کلام امام خامنهای (مدظله العالی)
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: مهمترین و موثرترین مدیریت کشور، ریاست جمهوری است.
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ (قسمت دوم)
✍ علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻 #وجوبِ_عقلی: حضورِ آگاهانه در پای صندوق رای، ضمن این که وجوب شرعی و وظیفه ملی است؛ وجوبِ عقلی هم دارد.
🔹 عقل، به عنوان یکی از راهنمایان انسان (رسول باطنی)، حکم می کند که هر شهروندِ ایرانی، شخصا با شرکت در انتخابات و گزینش #اصلح، سرنوشتِ خود و کشورش را تعیین کند.
🔺 زیرا اگرانسان، در این مساله مهم کوتاهی کند؛ دیگران به جایش تصمیم خواهند گرفت! بسا با انتخابِ #غیر_اصلح، خسارت جبران ناپذیری به فرد و جامعه وارد نمایند، در این صورت عقل سلیم و نفس لوامه (وجدان)، فردِ متخلف را سرزنش می کند ولی نتیجه ای ندارد.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#ثامن
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصمیم روحانی برای عزل همتی
🔹در روزهای اخیر با افزایش فشارهای روحانی به همتی برای ارزپاشی ٢ میلیارد دلاری و تسعیر ٣٧۵ هزار میلیارد تومانی ارز و مقاومت همتی، رییس کل بانک مرکزی در آستانه عزل قرار گرفته است.
🔹اخبار رسیده حاکی از تشدید فشارهای روحانی به بانک مرکزی برای تسعیر ارز به میزان ٣٧۵ هزار میلیارد تومان به منظور ترازکردن بودجه دولت و تزریق ارز به میزان ٢ میلیارد دلار برای کاهش تصنعی نرخ ارز در آستانه انتخابات است. این فشارها در 6ماهه گذشته با مقاومت همتی ناکام مانده اما با توجه به نزدیک شدن به پایان دولت این فشارها افزایش پیدا کرده و روحانی تلاش دارد به هر نحو ممکن بانک مرکزی را مجبور به این کار کند.
🔹این در حالی است که در ماه های گذشته اقتصاددانان و کارشناسان نسبت به این کاهش تصنعی نرخ ارز در کوتاه مدت که می تواند منجر به جهش شدیدتر آن در ماه های آینده شود، هشدار داده اند.
🔹بر اساس شنیده ها با توجه به مقاومت رییس کل در برابر این خواسته سیاسی و غیراقتصادی، روحانی همتی را در دوراهی عزل یا کناره گیری از انتخابات گذاشته است. شنیده میشود روحانی قصد انتصاب اکبر کمیجانی به این سمت را دارد. کمیجانی قائم مقام کنونی بانک مرکزی که در زمان ریاست ولی ا... سیف نیز این سمت را عهده دار بود، یکی از بانیان از دست رفتن منابع ارزی در دوره سیف و از اقتصاددانانی است که توان نه گفتن در برابر خواسته های سیاستمداران را ندارد.
🔹باید دید در روزهای آتی آیا مقاومت همتی، از کاهش تصنعی نرخ ارز که منجر به اسیب شدید به تولید کشور خواهد شد، جلوگیری خواهد کرد یا با عزل وی یک بار دیگر اقتصاد کشور در آستانه انتخابات قربانی تصمیمات سیاسی و ملاحظات اقتصاد سیاسی خواهد شد.
#روشنگری
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید | رای ندادن تاثیر ندارد؟!
🔶 پاسخ به شبهات انتخاباتی
#روشنگری
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
⭕️ رای نمیدیم تا مسئولان تنبیه بشن!
🔻 واقعا تنبیه میشن؟! مطلب بالا رو بخونید.
#روشنگری
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
💥کل برجام از ابتدا یک پروژه انتخاباتی بود:
👈فواد ایزدی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با مهر:
طرف آمریکایی لغو تحریم را نپذیرفته و بحث آنها تعلیق تحریمها است. البته با لغو بعضی از تحریمها موافقت کردهاند. از طرفی راستی آزمایی را هم در عمل نپذیرفتند. لذا اگر سیاست ایران لغو تحریمها و راستیآزمایی باشد هیچ قدم مثبتی به این سمت برداشته نشده است.
من به این اعتقاد رسیدم که کل برجام یک پروژه انتخاباتی داخلی بود. وقتی طرف مقابل، لغو تحریمها و راستیآزمایی را نپذیرفته است و ما این قدر مثبت صحبت میکنیم، توجیهی ندارد مگر برای #انتخابات!
به نظر من مجلس میتوانست بیشتر و بهتر عمل کند. اگرچه نمایندگانی وجود داشتند که دغدغه این موضوع را داشتند اما این قانون تا زمان شهادت دکتر فخریزاده به تصویب نرسید و اگر ما ماجرای ترور و شهادت دکتر فخریزاده را نداشتیم شاید قانون تا به امروز نیز به تصویب نمیرسید. اعتماد به نفس مجلس به حدی که باید باشد، نیست.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @rasul313
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۱)
🍃🌻🍃
🌀 موضوع: دهه پنجم انقلاب با تشکیل دولت اسلامی
1⃣ دهه اول انقلاب، جریان انقلابی با وحدت نسبی تثبیت نظام و مقابله با تجاوز نظامی را در اولویت قرار داده بود.
2⃣ دهه دوم انقلاب بحث سازندگی پیشآمد و مدیران دهه اول سکانداران اصلی در دهه دوم بودند با این تفاوت که بهتدریج از شعارهای عدالتخواهانه دهه اول فاصله گرفتهاند و در سالهای ۷۶ تا ۸۴ با تغییر نگرشهای سیاسی جریان چپ اسلامی در حوزههای سیاسی و فرهنگی شاکله ی مدیران دهه اول تا سال ۱۳۸۴حفظ شد.
3⃣ دهه سوم میرفت که با دولت احمدینژاد حلقه بسته مدیریتی کشور باز و متنوع شود اما آنهم به یک حلقه سهنفره ختم شد‼️
4⃣ دهه چهارم یعنی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ دوباره حلقه دهه اول بازگشت و وزرایی بکار گمارده شدهاند که بیشاز سی سال در پست وزارتی مشغول به کارند.
5⃣ برای دههی پنجم این مردم هستند که تصمیمگیری خواهند کرد که آیا همچنان بر همان حلقه بسته مدیریتی رای دهند یا به نوسازی جدی قوه مجریه.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: انتقام دولت فعلی را از آینده نگیرید
رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری:
🔻جوانهای عزیز اگر به هر دلیلی از وضعیت فعلی و مشکلات ناامید هستند، نباید انتقام دولت فعلی را از دولت آینده گرفت.
@rasul313
💠 حدیث روز 💠
🌸 بهترین زنان
🔻پیامبر خدا (صلياللهعليهوآله):
إِنَّ خَيْرَ نِسَائِكُمُ الْوَلُودُ الْوَدُودُ الْعَفِيفَةُ الْعَزِيزَةُ فِي أَهْلِهَا الذَّلِيلَةُ مَعَ بَعْلِهَا الْمُتَبَرِّجَةُ مَعَ زَوْجِهَا الْحَصَانُ عَلَى غَيْرِه
❇️ بهترین زنان شما زن
◽️ فرزندآور،
◽️ با محبت،
◽️ با عفت،
◽️ گرامی در میان خانواده،
◽️ متواضع در مقابل شوهر،
◽️ آرایش کننده برای شوهر و
◽️ خودنگهدار در مقابل غیر اوست.
📚 الکافی، ج 5، ص 324
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
🔴چرا نیازمند ایران قوی هستیم؟
🔹توازن در محیط بینالملل و منطقهای دچار به هم ریختگی و تغییر شده است. در محیطهای بیثباتِ ناشی از به هم ریختگی توازن قوا و تغییر نظم موجود، کشورهایی امنیت خواهند داشت و میتوانند منافع ملی خود را تامین کنند که همزمان در داخل و در مناسبات بینالمللی #قوی باشند. به عبارت دیگر، تامین منافع ملی و امنیت ملی، نسبت مستقیم با افزایش سطح اقتدار دارد. با این شرایط تشکیل #دولت_قوی، یک استراتژی ملی است و این راهبرد نباید اسیر دوقطبی سازیهای کاذب انتخاباتی و جناحی میگردید. در چارچوب این استراتژی ملی، گام دوم انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم است.
@rasul313
✅یک حزب اصلاح طلب فاش کرد؛
جنگ فتوشاپی اصلاح طلبان با نظام
🔴 حزب ندای ایرانیان از خبرسازی های دروغین و فتوشاپی اصلاح طلبان انتقاد کرد.
⬅️ رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان به لزوم مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید و از تلاش های برخی در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی انتقاد کرد.
⬅️ مجید فراهانی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، مردم کشور ما در آستانه تصمیم گیری دیگری در انتخاب مدیریت ملی و محلی هستند.
⬅️ وی افزود: پدیده انتخابات از مهم ترین ثمره های مردم سالاری منبعث از خون شهیدان است که هم حق و هم تکلیف است و عدم استفاده از این حق توجیه پذیر نیست.اگر قانون و نیز دولت منبعث از رای مردم اصالت دارند از اینرو مشارکت بالا و پر شوری انتخابات در نظام اسلامی موضوعیت محوری دارند.
⬅️ فراهانی با تاکید بر لزوم شرکت در انتخابات پیش رو بیان کرد: حزب ندای ایرانیان از ابتدای تاسیس خود هم در مرامنامه و هم در مواضع و بیانیه های خود بارها به صراحت به ضرورت بالفعل کردن این حق تاکید دارد و هیچ انتخاباتی را تحریم نکرده و مردم را به عدم مشارکت در آن تشویق نکرده و نمی کند.
⬅️ وی ادامه داد: متاسفانه در روزهای اخیر صحبت های ناصواب به حزب و اعضای آن منتسب شده بگونه ایکه تلاش کرده اند با تکنولوژی فتوشاپ و جعل در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی تلاش های بی نتیجه در فضای مجازی صورت بگیرد که ضمن تکذیب این بداخلاقی های انتخاباتی بر ضرورت مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید می کنیم.
@rasul313
123.pdf
352.2K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
موضوع: انتخابات و دشمنان آن‼
✍️ فرهاد مهدوی
🍃🌻🍃
🔻مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس به تاکتیکهای انتخاباتی جریان ضدانقلاب و برخی از عناصر داخلی، اشارهکرده و فرمودند: «امروز هم (دشمنان) دارند کاری میکنند که اگر بتوانند، مشارکت مردم را کاهش بدهند؛ اگر چنانچه مردم مشارکت کردند، بگویند که خب این مشارکت شما فایدهای ندارد، معلوم است که مثلاً چه کسی انتخاب خواهد شد؛ بعدازآن هم که یک کسی که از صندوق بیرون آمد -حالا هرکسی- چه مطابق پیشبینی آنها، چه غیر مطابق پیشبینی آنها، خواهند گفت که خب این فایدهای ندارد. این را دشمن دارد دنبال میکند، متأسفانه در داخل [تکرار آن حرفها را] من میبینم».
🌀 گزارههای تحلیلی: تحلیل و بررسی رسانههای اپوزیسیون داخلی و خارجی حکایت از آن دارد که این رسانهها برای مقابله با انتخابات پرشور، محورهای ذیل را در دستور کار خود قرار دادهاند:
🔸1- القای عدم سلامت و آزادی انتخابات و طرح ادعای اسقاط حق انتخاب از مردم از سوی نظام با توجه به نتایج احراز صلاحیتها؛
🔹 2- تحریک نامزدهای ردصلاحیت شده برای کنشگری و احقاق شخصیت و اعاده حیثیت از چهره سیاسی و اجتماعیشان با طرح این ادعا که در انتخابات پیش رو میزان، رأی شورای نگهبان و مقام معظم رهبری است نه رأی مردم؛
🔸 3- دعوت به اعتراضات مدنی و استارت زدن تئوری و فضای اغتشاش با القای رسیدن مردم از شرایط نارضایتی به مرحله نخواستن
🔹4- بحرانی نشان دادن وضعیت جمهوریت در کشور با تعبیر ترجیح ثبات بر مشارکت از سوی نظام؛
🔸 5- تبدیل کلیدواژه مشارکت پایین به یک کلیشه انتخاباتی با تکنیک تکرار و برجسته کردن برخی نظرسنجیها؛
🔹6- القای از پیش مشخص بودن گزینه ریاست جمهوری و بیفایده بودن شرکت در انتخابات باهدف ایجاد دلسردی در مردم؛
🔸 7- ایجاد تردید، بیاعتمادی و بیانگیزگی برای کنشگری و شرکت مردم در انتخابات؛
🔹 8- تلاش برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت؛
🔸 9- ارائه و القای تصویری تند و رادیکال و ناکارآمد و شعارزده از دولت آینده باهدف رغبت زدایی از فضای رأی و انتخاب؛
🔹 10- برجسته کردن گزاره مهندسی انتخابات و سلیقهای جلوه دادن نظر شورای نگهبان.
🔺نکته راهبردی: متأسفانه این روزها یکی از حلقههای داخلی تکمیلکننده پازل دشمن در انتخابات پیش رو، سخنان محمود احمدینژاد در عدم پذیرش نظر شورای نگهبان، رأی ندادن در انتخابات و القای سقوط نظام است. #احمدینژاد 1400، یاور رهبر و نظام نیست و بهصراحت در حال تقابل با نظام است.
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
👌 مردم بدنبال مدیر قوی و کارآمدند، نه اسامی و جناحها
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
آفتاب یزد: آمریکا کوتاه نمیآید عجله روحانی برای چیست؟
🔸فضاسازی غیرواقعی و چندباره آقای روحانی ظرف چند ماه اخیر درباره نهایی شدن توافق با آمریکا، موجب اعتراض روزنامه اصلاحطلب شد.
🔻روزنامه آفتاب یزد، در گزارشی با عنوان «عجله دولت برای چیست؟» نوشت:
🔹اگرچه «حسن روحانی» از رو به اتمام بودن مذاکرات و نتیجه بخش بودن آن میگوید اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به سخنان «حسن روحانی» میگوید: مطمئن نیست که مذاکرات طرفهای برجام در وین در آستانه نتیجه دادن باشد. »
🔹وی که با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفتوگو میکرد، با تکرار برخی ادعاهای بیاساس گفت که واشنگتن از اینکه مذاکرات وین در حال پایان یافتن باشد، اطمینان ندارد چرا که ما به آمادگی تهران برای بازگشت کامل به برجام مشکوک هستیم.
🔹بلینکن در پاسخ به پرسشی درباره سخنان روحانی مبنی بر اینکه نمایندگان غربی برای لغو تحریمهای اصلی علیه ایران توافق کردهاند و اکنون بحث درخصوص برخی نکات جزئی در حال انجام است، گفت: «حدس میزنم که در جریان باشید که این مذاکرات غیر مستقیم است. ما به طور مستقیم با ایران مذاکره نمیکنیم؛ این کار از طریق اتحادیه اروپا و سایر شرکا انجام میشود. معتقدم که ما پیشتر روشن کردهایم که هر یک از طرفین باید کاری انجام دهد تا به اجرای برجام بازگردد اما پرسش بیپاسخ این است که آیا ایران در واقع آماده است که به برجام بازگردد؟ هنوز چیزی معلوم نیست».
🔻آفتاب یزد در ادامه از قول یک تحلیلگر نوشت: اختلافات موجود، اختلافات پارادایمی است یعنی همان که موجب شد آقایان دل به توهم حل مسئله و رفع مشکل تحریم و رابطه با غرب و آمریکا ببندند و بر همین اساس گفتند هر گونه توافق بهتر ازعدم توافق است. الان هم آقای روحانی در همان موضع است. یعنی ایشان به هر قیمتی آماده توافق است. به همین دلیل هر چقدر هم تنازلی صورت گیرد ایشان عنوان میدارد توافق خوب است و عدم توافق به ضررشان است. لذا روحانی همان موضع اولیه برجام را امروز خیلی جدیتر دارد. خصوصا اینکه باید این توافق را در رقابتهای انتخاباتی خرج کند. و الا اگر موضع ملی باشد الان به هیچ عنوان بستری برای انجام توافق با طرف آمریکایی وجود ندارد.
🔸یادآور میشود بلینکن اخیراً تصریح کرد توافق برجام قابل برگشت نیست و باید بعدهای نظارتی مربوط به مباحث هستهای و غیرهستهای تقویت و طولانیتر شود.
@rasul313
⭕️ آیا دولت در ایران هیچکاره است؟!
🔹 تاملی بر برخی سوالات رایج در جامعه
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313