eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.2هزار عکس
26.8هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
«شاخۀ نفوذ» موساد چگونه افکار ایرانی‌ها را هدف می‌گیرد؟ 🔹گزارش روزنامۀ اسرائیلی «اسرائیل هیوم» به‌نقل از یک مقام سابق موساد از تشکیل شاخه‌ای مستقل با عنوان «نفوذ» در سال ۲۰۲۱ خبر می‌دهد؛ بخشی که مأموریت آن مطالعه افکار عمومی ایران، شناسایی شکاف‌های اجتماعی و طراحی عملیات‌های رسانه‌ای و روانی برای اثرگذاری بر جامعه ایران بوده است. 🔹این مقام سابق موساد می‌گوید راهبردهای جدید موساد دیگر تنها بر عملیات‌های امنیتی و ترور متمرکز نیست و عملیات‌های مبتنی بر تأثیرگذاری اجتماعی و جنگ شناختی، به‌دلیل هزینۀ کمتر و اثربخشی بیشتر، جایگاه ویژه‌ای یافته‌اند. 🔹موساد برای پیشبرد اهداف خود از شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌ها، حساب‌های کاربری سازمان‌دهی‌شده و چهره‌های فضای مجازی استفاده کرده. همچنین هوش مصنوعی برای ساخت هویت‌ها و شخصیت‌های مجازی از دیگر ابزارهای این عملیات‌ها عنوان شده است. 🔹از نگاه موساد، افکار عمومی به یکی از مهم‌ترین میدان‌های نبرد تبدیل شده و خبر، تصویر و روایت‌های منتشرشده در فضای مجازی می‌توانند به اندازۀ ابزارهای سنتی اطلاعاتی و امنیتی در پیشبرد اهداف عملیاتی نقش‌آفرین باشند.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت عضو سابق حزب ارادۀ ملت از دلایل جدایی از جریان اصلاحات
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 شکوه نمایش جان فدا در ساحل دریای کاسپین
💠 رسانه‌ عبری به نقل از منبعی در ارتش اشغالگر: مهم نیست چند روستا را در جنوب لبنان کنترل کنیم، ما محکوم به عقب‌نشینی هستیم، چرا چون حزب‌الله با پهپادهایش، ما را در داخل رها نخواهد کرد.
💠 راهپیمایی ۱۰ کیلومتری عید غدیر از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی حجت‌الاسلام «تقوی» رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه ولایت: 🔹تقارن برگزاری عید غدیر امسال با مناسبت رحلت امام خمینی(ره) در ۱۴ خرداد و قیام ۱۵ خرداد بر اهمیت و عظمت برنامه‌های امسال افزوده است. 🔹راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران و برگزاری برنامه‌های مشابه در دیگر شهرها تدارک دیده شده است. 🔹برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در حرم مطهر بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و سراسر کشور در دستور کار است که این مراسم بخشی مهم از برنامه‌های تقویمی هم‌زمان با دهه امامت و ولایت خواهد بود.
💠 بازندگان یک ماجراجویی ✍ تجاوز نظامی به ایران باعث شد برخی از قواعد حاکم بر منطقه بازنویسی شود و مقاومت ایران در جنگ چهل‌روزه و شکست دادن متجاوزان، پیام‌های زیادی به دنبال داشته است. دیوید هرست، سردبیر میدل ایست آی، در تحلیلی نوشته است: 🔹️«ایران جنگ را برده است. شکست‌ آمریکا، آن هم زمانی که قدرت نظامی‌اش بی‌رقیب بود، دستاورد کمی نیست و باید در تاریخ جنگ‌ها ثبت شود. بقای جمهوری اسلامی موازنه قدرت را در منطقه به طور بنیادین تغییر داده است. ایران حتی موازنه قدرت جهانی را نیز تغییر داده است. 🔹️نه ترامپ و نه نتانیاهو نمی‌توانند ادعا کنند که برابر جمهوری اسلامی چیزی جز بازنده هستند. بازنده دیگر نیز امارات است. اگر من حاکم ابوظبی بودم، درباره تغییر نظام در تهران سؤال نمی‌کردم؛ بلکه از خود می‌پرسیدم: من تا چه زمانی می‌توانم در قدرت بمانم؟» 🔹این‌گونه اعترافات به پیروزی ایران نشان می‌دهد که توازن قدرت در منطقه وارد مرحله‌ای جدید از بازتعریف شده است. 🔹هزینه‌های سیاسی و امنیتی این ماجراجویی نه‌تنها اهداف اولیه را محقق نکرد، بلکه موجب فرسایش اعتبار بازدارندگی و تشدید بی‌اعتمادی منطقه‌ای شد. در نتیجه، بازیگرانی که بر سناریوی تغییر سریع تکیه کرده بودند، اکنون با پیامدهای راهبردی، انزوا و بازنگری در محاسبات آینده روبه‌رو هستند.
💠 قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است رئیس مجلس در نطق پیش از دستور آغاز سومین سال مجلس: 🔹 پیام رهبر معظم انقلاب را چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس دوازدهم می‌دانیم. 🔹 تلاش خواهیم کرد اقدامات مجلس «نسبت مستقیم و مشهود» با مسائل اصلی کشور و نیاز‌های مردم داشته و بر «امیدآفرینی و آینده‌سازی» از طریق ترسیم مسیر باثبات برای اقتصاد و معیشت تمرکز داشته باشیم.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 قالیباف (رئیس‌ مجلس شورای اسلامی): توجه دادن مجلس به مسائل پساجنگ توسط رهبر معظم انقلاب حاکی از دقت نظر ایشان به شرایط سخت پیش روی کشور است
💠 وعده‌هایی در باد؛ چرا ایران در مذاکره به آمریکا «سوءظن» شدید دارد؟ 🔹 بیش از یک ماه از پیشنهاد ایران برای یک تفاهم مرحله‌ای برای پایان جنگ و آغاز مذاکرات برای حل و فصل مسائل میان ایران و آمریکا می‌گذرد، اما این پیشنهاد همچنان درگیر رفت و آمد میان تهران و واشنگتن است و هنوز متن آن نهایی نشده و مورد پذیرش دو طرف قرار نگرفته‌است. 🔹یکی از مهم‌ترین نکات مورد نظر ایران در مذاکرات با ایالات متحده آمریکا، توازن میان تعهدات دو طرف است. مذاکره‌کنندگان ایرانی همواره تأکید می‌کنند که طرف مقابل همواره از ایرانی‌های امتیازهایی بازگشت‌ناپذیر و قطعی می‌خواهد، اما در برابر صرفاً حاضر است وعده‌هایی بدهد که به سادگی قابل بازگشت هستند. 🔹مشکل دیگری که باعث پیچیده‌تر شدن هرگونه مذاکره میان ایران و آمریکا می‌شود، خیانت‌های مکرر آمریکا به مذاکرات و توافق‌ها است. دو جنگ متوالی علیه ایران درست هنگامی شروع شدند که نمایندگان ایران و آمریکا در حال مذاکره با یکدیگر بودند.
💠 روایت حدادعادل از پاسخ رهبر شهید به منتقدان رئیس‌جمهور که با ایشان زاویه داشت 🔹در دوره‌ای، رئیس‌جمهوری بر سر کار بود که همه می‌دانستند با رهبر انقلاب زاویه دارد. 🔹در همان مقطع، برخی علما و شخصیت‌های برجسته که برای دیدار خدمت ایشان می‌رسیدند، گاهی در همان آغاز جلسه شروع به انتقاد از آن رئیس‌جمهور می‌کردند. 🔹اما رهبر انقلاب با آرامش و ملایمت می‌فرمودند بله، این اشکالات وجود دارد اما این خدمات و این آثار مثبت هم هست. 🔹در نهایت، آن فرد به اعتدال می‌رسید و متوجه می‌شد رهبری نظام تا چه اندازه نگاه منصفانه‌ای دارند.
💠 رحیم‌پور ازغدی: آمریکا به سمت الگوبرداری از فناوری‌های پهپادی ایران حرکت کرده‌ است عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: 🔹زمانی ما ناچار بودیم از تجهیزات آمریکایی‌ها مهندسی معکوس کنیم، اما امروز آن‌ها به سمت الگوبرداری از فناوری‌های پهپادی ایران حرکت کرده‌اند. 🔹امروز برخی تحلیلگران مطرح رسانه‌های عربی اذعان می‌کنند که ایران به الگو تبدیل شده است. 🔹طبق اظهارات از یکی از مقامات پیشین آمریکا در محافل آمریکایی، این جمع‌بندی مطرح شده‌است که ایران توان اثرگذاری بر معادلات انرژی و اقتصاد منطقه را دارد.
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 قالیباف: از پیام راهبردی و دلگرم‌کنندهۀ رهبر معظم انقلاب به نمایندگان مجلس تقدیر و تشکر می‌کنم 🔹پیام رهبر انقلاب را نقشۀ راه مجلس دوازدهم می‌دانیم. تلاش می‌کنیم اقدامات مجلس بر امیدآفرینی و آینده‌سازی از طریق ترسیم مسیر باثبات در اقتصاد و معیشت مردم تمرکز داشته باشد 🔹ما به ایشان و مردم عزیز اعلام میکنیم که تلاش خواهیم ‌کرد اقدامات مجلس «نسبت مستقیم و مشهود» با مسائل اصلی کشور و نیازهای مردم داشته و بر «امیدآفرینی و آینده‌سازی» از طریق ترسیم مسیر باثبات برای اقتصاد و معیشت تمرکز داشته باشد.