eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.2هزار عکس
26.8هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 بازندگان یک ماجراجویی ✍ تجاوز نظامی به ایران باعث شد برخی از قواعد حاکم بر منطقه بازنویسی شود و مقاومت ایران در جنگ چهل‌روزه و شکست دادن متجاوزان، پیام‌های زیادی به دنبال داشته است. دیوید هرست، سردبیر میدل ایست آی، در تحلیلی نوشته است: 🔹️«ایران جنگ را برده است. شکست‌ آمریکا، آن هم زمانی که قدرت نظامی‌اش بی‌رقیب بود، دستاورد کمی نیست و باید در تاریخ جنگ‌ها ثبت شود. بقای جمهوری اسلامی موازنه قدرت را در منطقه به طور بنیادین تغییر داده است. ایران حتی موازنه قدرت جهانی را نیز تغییر داده است. 🔹️نه ترامپ و نه نتانیاهو نمی‌توانند ادعا کنند که برابر جمهوری اسلامی چیزی جز بازنده هستند. بازنده دیگر نیز امارات است. اگر من حاکم ابوظبی بودم، درباره تغییر نظام در تهران سؤال نمی‌کردم؛ بلکه از خود می‌پرسیدم: من تا چه زمانی می‌توانم در قدرت بمانم؟» 🔹این‌گونه اعترافات به پیروزی ایران نشان می‌دهد که توازن قدرت در منطقه وارد مرحله‌ای جدید از بازتعریف شده است. 🔹هزینه‌های سیاسی و امنیتی این ماجراجویی نه‌تنها اهداف اولیه را محقق نکرد، بلکه موجب فرسایش اعتبار بازدارندگی و تشدید بی‌اعتمادی منطقه‌ای شد. در نتیجه، بازیگرانی که بر سناریوی تغییر سریع تکیه کرده بودند، اکنون با پیامدهای راهبردی، انزوا و بازنگری در محاسبات آینده روبه‌رو هستند.
💠 قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است رئیس مجلس در نطق پیش از دستور آغاز سومین سال مجلس: 🔹 پیام رهبر معظم انقلاب را چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس دوازدهم می‌دانیم. 🔹 تلاش خواهیم کرد اقدامات مجلس «نسبت مستقیم و مشهود» با مسائل اصلی کشور و نیاز‌های مردم داشته و بر «امیدآفرینی و آینده‌سازی» از طریق ترسیم مسیر باثبات برای اقتصاد و معیشت تمرکز داشته باشیم.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 قالیباف (رئیس‌ مجلس شورای اسلامی): توجه دادن مجلس به مسائل پساجنگ توسط رهبر معظم انقلاب حاکی از دقت نظر ایشان به شرایط سخت پیش روی کشور است
💠 وعده‌هایی در باد؛ چرا ایران در مذاکره به آمریکا «سوءظن» شدید دارد؟ 🔹 بیش از یک ماه از پیشنهاد ایران برای یک تفاهم مرحله‌ای برای پایان جنگ و آغاز مذاکرات برای حل و فصل مسائل میان ایران و آمریکا می‌گذرد، اما این پیشنهاد همچنان درگیر رفت و آمد میان تهران و واشنگتن است و هنوز متن آن نهایی نشده و مورد پذیرش دو طرف قرار نگرفته‌است. 🔹یکی از مهم‌ترین نکات مورد نظر ایران در مذاکرات با ایالات متحده آمریکا، توازن میان تعهدات دو طرف است. مذاکره‌کنندگان ایرانی همواره تأکید می‌کنند که طرف مقابل همواره از ایرانی‌های امتیازهایی بازگشت‌ناپذیر و قطعی می‌خواهد، اما در برابر صرفاً حاضر است وعده‌هایی بدهد که به سادگی قابل بازگشت هستند. 🔹مشکل دیگری که باعث پیچیده‌تر شدن هرگونه مذاکره میان ایران و آمریکا می‌شود، خیانت‌های مکرر آمریکا به مذاکرات و توافق‌ها است. دو جنگ متوالی علیه ایران درست هنگامی شروع شدند که نمایندگان ایران و آمریکا در حال مذاکره با یکدیگر بودند.
💠 روایت حدادعادل از پاسخ رهبر شهید به منتقدان رئیس‌جمهور که با ایشان زاویه داشت 🔹در دوره‌ای، رئیس‌جمهوری بر سر کار بود که همه می‌دانستند با رهبر انقلاب زاویه دارد. 🔹در همان مقطع، برخی علما و شخصیت‌های برجسته که برای دیدار خدمت ایشان می‌رسیدند، گاهی در همان آغاز جلسه شروع به انتقاد از آن رئیس‌جمهور می‌کردند. 🔹اما رهبر انقلاب با آرامش و ملایمت می‌فرمودند بله، این اشکالات وجود دارد اما این خدمات و این آثار مثبت هم هست. 🔹در نهایت، آن فرد به اعتدال می‌رسید و متوجه می‌شد رهبری نظام تا چه اندازه نگاه منصفانه‌ای دارند.
💠 رحیم‌پور ازغدی: آمریکا به سمت الگوبرداری از فناوری‌های پهپادی ایران حرکت کرده‌ است عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: 🔹زمانی ما ناچار بودیم از تجهیزات آمریکایی‌ها مهندسی معکوس کنیم، اما امروز آن‌ها به سمت الگوبرداری از فناوری‌های پهپادی ایران حرکت کرده‌اند. 🔹امروز برخی تحلیلگران مطرح رسانه‌های عربی اذعان می‌کنند که ایران به الگو تبدیل شده است. 🔹طبق اظهارات از یکی از مقامات پیشین آمریکا در محافل آمریکایی، این جمع‌بندی مطرح شده‌است که ایران توان اثرگذاری بر معادلات انرژی و اقتصاد منطقه را دارد.
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 قالیباف: از پیام راهبردی و دلگرم‌کنندهۀ رهبر معظم انقلاب به نمایندگان مجلس تقدیر و تشکر می‌کنم 🔹پیام رهبر انقلاب را نقشۀ راه مجلس دوازدهم می‌دانیم. تلاش می‌کنیم اقدامات مجلس بر امیدآفرینی و آینده‌سازی از طریق ترسیم مسیر باثبات در اقتصاد و معیشت مردم تمرکز داشته باشد 🔹ما به ایشان و مردم عزیز اعلام میکنیم که تلاش خواهیم ‌کرد اقدامات مجلس «نسبت مستقیم و مشهود» با مسائل اصلی کشور و نیازهای مردم داشته و بر «امیدآفرینی و آینده‌سازی» از طریق ترسیم مسیر باثبات برای اقتصاد و معیشت تمرکز داشته باشد.
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 قالیباف: رهبر شهید جانفدای ایران شد 🔹رهبر شهید، پایه‌گذار ایران قوی و مستقل شد. رهبر شهید به ما آموخت مقابل زورگویی با مشت‌های گره کرده تا آخرین قطرۀ‌ خون مبارزه کنیم. 🔹رهبری که ما خود را جان‌فدایش می‌دانستیم، جانفدای ایران شد.
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 قالیباف: چک سفید امضا به کسی نمی‌دهیم 🔹ما فراموش نمی کنیم که در شرایط کنونی کشور، دولت در میانه‌ میدان مدیریت مسائل و مشکلات ایستاده و نیاز به کمک همه از جمله مجلس دارد. توصیه‌ رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همچون قائد شهید، هم افزایی با دولت و سایر دستگاه‌ها در عین استقلال قوه‌ مقننه است. 🔹درست است که ما چک سفید امضا به کسی نمی دهیم اما در تله‌ درگیری های فرسایشی نیز نباید بیفتیم بلکه باید با نظارت مسئله‌محور و کارشناسی‌پایه و تشخیص صحیح اولویت‌ها و ترجیح منافع ملی و مطالبات عمومی بر ملاحظات جناحی و منطقه‌ای، مسیری مؤثر و میانبر برای حل مشکلات کشور طراحی کنیم. 🔹تأکید ویژه‌ ایشان بر مطالعه‌ دقیق و جدی فرمایشات امام شهید انقلاب در دیدارهای سالیانه با نمایندگان مجلس مخصوصاً در سال های اخیر تکلیفی برای ما نمایندگان ایجاد می کند که لازم است مرکز پژوهش های مجلس و خبرگزاری خانه ملت به صورت دسته بندی شده آنها را تدوین و در اختیار نمایندگان محترم قرار دهند.
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 رئیس‌مجلس: در حال عقب‌نشاندن دشمن در یک جنگ بزرگ و تاریخ‌ساز هستیم 🔹سخنی عرض کنم خدمت ولی نعمتان خود. ملت عزیز و بزرگ ایران! شما بهتر از من می‌دانید که ما در حال عقب‌نشاندن دشمن در یک جنگ بزرگ و تاریخ‌ساز هستیم. 🔹همان‌طور که رهبر انقلاب هم تاکید فرمودند، مهمترین عامل پیروزی در این جنگ نیز انسجام و وحدت است. آنچه عقب‌نشینی‌های دشمن را پدید آورده، در کنار قدرت نظامی و آمادگی دفاعی رزمندگان ایران اسلامی، ایستادگی مردم و وحدت آنها در مقابل دشمن قدّار است؛ این رمز پیروزی باید حفظ شود. 🔹دشمن در فاز جدید جنگ از طریق فشار اقتصادی و جوسازی رسانه‌ای به‌دنبال ایجاد اختلاف و از بین بردن انسجام کشور است تا شکست نظامی خود را جبران و ما را وادار به تسلیم کند. زهی خیال باطل! 🔹ملت بزرگ و تاریخ‌ساز ایران امروز دیگر می‌دانند که در نقطه‌ای حساس و تاریخی ایستاده‌اند که آیندگان حسرتش را خواهند خورد و به‌همین جهت در مقابل دشمن جلّاد و آدم‌کش که کمر بر نابودی ایران ‌و اسلام بسته، مقاومت می‌کنند تا ایرانیان سال‌های آینده به پدران و مادران خود افتخار کنند.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 قالیباف: اگرچه از دست دادن امام شهید برایمان سخت است ولی دلگرم به مدیریت و رهبری خلف صالح ایشان هستیم 🔹هر سال این روزها که می‌شد دل به دیدار صمیمانه و راهبردی با ایشان خوش می‌کردیم و برای یک سال تلاش و مجاهدت در سنگر قانون‌گذاری آماده می‌شدیم اما هرقدر از دست دادن امام شهید برایمان سخت و دیدن جای خالی ایشان برایمان جانکاه است ولی دلگرم به مدیریت و رهبری خلف صالح ایشان، حضرت آیت االله سیدمجتبی حسینی خامنه ای(حفظه االله) هستیم و پیام ها و رهنمودهای ایشان علاوه‌بر اینکه نقشه‌ راه همۀ ماست، تسکین‌کنندۀ دل‌های ما در فراغ امام شهید نیز هست.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 رئیس‌مجلس: خود و همکارانم را به پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی که مورد تاکید رهبر انقلاب است توصیه می‌کنم 🔹تعریف رعایت نعمت عظیم وحدت ملی به‌عنوان یکی ‌از مصادیق ‌تقوای ‌فردی، نشانۀ نگاه عمیق ایشان به پیوند ملاحظات اجتماعی و سیاسی با الزامات دینی است. 🔹ایشان پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی و برجسته‌کردن تفاوت‌های اجتماعی را از مصادیق تقوای فردی تعریف کردند که تکلیف شرعی سنگینی برای ما ایجاد می کند که خود و دیگر همکارانم را به رعایت آن توصیه می‌کنم. 🔹تذکر مجدد ایشان به حفظ وحدت در برابر نقشه‌‌های دشمن برای تفرقه و تجزیۀ‌ اجتماعی ‌کشور باید بیش از پیش مورد توجه ما نمایندگان مجلس قرار گیرد. مخصوصاً که ایشان ما را حتی از تبدیل اختلافات موجه به تنازع و تفرقه نهی کردند و خواستند که قولاً و عملاً مظهر انسجام و یکپارچگی ملت باشیم. 🔹به توصیۀ رهبر معظم انقلاب در یک‌ سال پیش‌رو مجلس با مواضع، مصوبات و نطق‌های خود باید نهاد پیشران امیدآفرینی و صیانت از وحدت ملی باشد که این روزها بیش از هر زمان دیگری در ایران عزیز ما شکل گرفته است.