eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.4هزار عکس
27.1هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
کشفی تازه از تسلط ایران بر تنگۀ هرمز در ۲ هزار سال پیش 🔹یافته‌های جدید باستان‌شناسی در هرمزگان نشان می‌دهد ایرانیان از حدود دو هزار سال پیش به اهمیت راهبردی تنگۀ هرمز آگاه بوده و بر مسیرهای دریایی منطقه نظارت داشته‌اند. 🔹باستان‌شناسان از شناسایی بقایای یک دژ متعلق به دورۀ اشکانی در میناب خبر داده‌اند؛ دژی که به گفته پژوهشگران، بخشی از شبکۀ دفاعی و دریایی ایران برای کنترل مسیرهای تجاری و حفاظت از تردد کشتی‌ها بوده است. 🔹در کنار این دژ، یک خور باستانی نیز شناسایی شده که احتمال نقش‌آفرینی این منطقه به‌عنوان یکی از مراکز مهم دریایی و بازرگانی جنوب ایران را تقویت می‌کند. 🔹پژوهشگران معتقدند این پایگاه برای پشتیبانی و اعزام ناوگان دریایی به محدودۀ تنگۀ هرمز و نظارت بر کشتی‌های فعال در جادۀ ابریشم دریایی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. 🔹این کشف نشان می‌دهد حکومت‌های ایرانی از دورۀ اشکانی، برای حفظ امنیت مسیرهای بازرگانی و کنترل یکی از مهم‌ترین شاهراه‌های تجارت جهانی برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده بودند.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وارث غدیر سید من مهدی آقا... عید غدیر عید شماست... اللهم عجل لولیک الفرج
سالروز رحلت بنیان گذار انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) تسلیت باد
💢امارات هدف مشروع دیگری برای ایران می‌سازد 🔹نشریۀ فایننشال تایمز در گزارش اخیر خود تایید کرد که شرکت ملی نفت ابوظبی درحال برنامه‌ریزی برای ساخت خط لولۀ جدیدی با هدف دورزدن تنگۀهرمز است. این خط لوله قرار است صادرات بنزین و گازوئیل را فراهم کند. 🔹در فراروایت این خبر، نتایج مهمی وجود دارد، ازجمله اینکه کشورهای عربی می‌دانند قرار نیست وضعیت تنگۀهرمز به قبل از ۹ اسفند بازگردد؛ درنتیجه به‌دنبال جایگزین آن هستند. 🔹اما ایجاد چنین خط لوله‌ای، یک هدف دردسترس و کاملا مشروع دیگری به ایران می‌دهد که می‌تواند در تنش‌های بعدی هدف قرار بگیرد. 🔸دورزدن تنگۀهرمز، پروژه‌ای است که سال‌ها پیش طرح‌هایی برای آن ارائه می‌شد؛ اما تمام آن‌ها به شکست انجامید. هرگونه دورزدن تنگه، درنهایت انتقال انرژی را به دریای سرخ می‌رساند. جایی که بازهم دست ایران برای کنترل بر کشورهای متخاصم باز است.
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین ۱۴ خردادی است که پدر مهربان امت، مهمان ضیافت الهی شده 🔹قرائت پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سند افتخار زندگی امامین انقلاب تأسی به حضرت علی(ع) بوده است
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: درک و شناخت امام چراغ راه آینده ایران اسلامی است.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: قیام لله زیربنای مکتب امام است قرائت پیام رهبر انقلاب به‌مناسبت سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: خمینی کبیر و خامنه‌ای شهید آمادگی ملت را کشف و احیا نمودند.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: ملت ایران با بعثت تازه خود در کنار جبهه مقاومت مایه مباهات ملت‌های آزاده شده است.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: رهبر شهید ۱۴ خرداد را به فرصت میثاق سالیانه ملت با امام خمینی (ره) تبدیل کرده است.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: همگان با ایستادگی، روشن‌بینی و حفظ وحدت و اعتماد متقابل و هم‌صدایی‌نکردن با دشمن، نقشه او را خنثی نمایند.