eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.4هزار عکس
27.1هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
سالروز رحلت بنیان گذار انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) تسلیت باد
💢امارات هدف مشروع دیگری برای ایران می‌سازد 🔹نشریۀ فایننشال تایمز در گزارش اخیر خود تایید کرد که شرکت ملی نفت ابوظبی درحال برنامه‌ریزی برای ساخت خط لولۀ جدیدی با هدف دورزدن تنگۀهرمز است. این خط لوله قرار است صادرات بنزین و گازوئیل را فراهم کند. 🔹در فراروایت این خبر، نتایج مهمی وجود دارد، ازجمله اینکه کشورهای عربی می‌دانند قرار نیست وضعیت تنگۀهرمز به قبل از ۹ اسفند بازگردد؛ درنتیجه به‌دنبال جایگزین آن هستند. 🔹اما ایجاد چنین خط لوله‌ای، یک هدف دردسترس و کاملا مشروع دیگری به ایران می‌دهد که می‌تواند در تنش‌های بعدی هدف قرار بگیرد. 🔸دورزدن تنگۀهرمز، پروژه‌ای است که سال‌ها پیش طرح‌هایی برای آن ارائه می‌شد؛ اما تمام آن‌ها به شکست انجامید. هرگونه دورزدن تنگه، درنهایت انتقال انرژی را به دریای سرخ می‌رساند. جایی که بازهم دست ایران برای کنترل بر کشورهای متخاصم باز است.
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین ۱۴ خردادی است که پدر مهربان امت، مهمان ضیافت الهی شده 🔹قرائت پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سند افتخار زندگی امامین انقلاب تأسی به حضرت علی(ع) بوده است
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: درک و شناخت امام چراغ راه آینده ایران اسلامی است.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: قیام لله زیربنای مکتب امام است قرائت پیام رهبر انقلاب به‌مناسبت سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: خمینی کبیر و خامنه‌ای شهید آمادگی ملت را کشف و احیا نمودند.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: ملت ایران با بعثت تازه خود در کنار جبهه مقاومت مایه مباهات ملت‌های آزاده شده است.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: رهبر شهید ۱۴ خرداد را به فرصت میثاق سالیانه ملت با امام خمینی (ره) تبدیل کرده است.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: همگان با ایستادگی، روشن‌بینی و حفظ وحدت و اعتماد متقابل و هم‌صدایی‌نکردن با دشمن، نقشه او را خنثی نمایند.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: از خداوند متعال پیروزی نهایی ملت بعثت‌یافته را مسئلت می‌کنم.
💠 ضرب‌شست قاطع نیرو‌های مسلح ایران و عقب‌نشینی بزدلانه «ترامپ» و «نتانیاهو» 🔹️ایران توانسته با تحمیل نظر خود بر دشمن آمریکایی صهیونی، دست بالا را در جنگ داشته باشد؛ این موضوع در جبهه لبنان هم صدق می‌کند؛ زیرا مقاومت با وجود امکانات محدود، در میدان نبرد محکم ایستاده و پیروزی‌هایی درخشان‌تر از گذشته را رقم زده است. 🔹️بیش از ۹۰ روز است که از جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران می‌گذرد و دو طرف با یک آتش‌بس شکننده، برای رسیدن به یک توافق دائمی تلاش می‌کنند؛ اما در این مدت ارتش تروریست آمریکا و رژیم صهیونی بار‌ها به انحاء مختلف آتش‌بس را نقض کردند؛ اقدامی که از همان آغازین روز‌های توافق موقت بین «تهران-واشنگتن» تا به امروز استمرار داشته است. 🔹️رژیم صهیونی از همان آغازین روز‌های دوره سکوت نبرد نظامی، تلاش کرد تا آتش‌بس با لبنان را که یک بخش اصلی تفاهم بین ایران-آمریکا با میانجی‌گری پاکستان بود، نقض کند؛ اما عکس‌العمل‌های قاطع مسئولان سیاسی و نظامی کشورمان دشمنان را در ادامه نقض آتش‌بس (نقض تمام‌عیار) ناکام گذاشت.