eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
27.3هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
لیکود نامزدی نتانیاهو برای انتخابات آینده را اعلام کرد 🔹حزب لیکود رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو ریاست این حزب را برعهده خواهد داشت و در انتخابات پارلمانی آیندۀ رژیم نامزد خواهد شد.
کشف ۱۶۳ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سواحل میناب 🔹فرماندۀ پایگاه دریابانی میناب: ۳ مشک ماری حاوی ۱۶۳ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سواحل این شهرستان کشف شد.
پزشکان: مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها از تقویت ظرفیت‌های داخلی و علمی می‌گذرد 🔹نگاه دولت مبتنی‌بر امید، ابتکار و اتکا به ظرفیت‌های داخلی است. ما باور داریم هیچ مسئله‌ای فاقد راه‌حل نیست و با بهره‌گیری از دانش، تجربه و توان نخبگان و دانشگاهیان می‌توان بر چالش‌ها غلبه کرد.
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشتگ ۱۶۸# تیم ملی ایران در جام جهانی خبرساز شد 🔹بازیکنان تیم ملی ایران با درج هشتگ ۱۶۸# روی کت‌های خود، یاد ۱۶۸ دانش‌آموز شهید میناب را زنده نگه داشتند؛ اقدامی نمادین که در آستانۀ جام جهانی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است. 🔹آمریکا میزبان جام جهانی تنها ۳ ماه قبل، ۱۶۸ دانش آموز ایرانی را به شهادت رساند تا مرتکب جنایت جنگی شود. 🔹رسانه‌های خارجی از جمله الجزیره به این اقدام پرداخته‌اند و روایت شهادت دانش‌آموزان میناب را در جریان پوشش اخبار جام جهانی بازتاب داده‌اند.
بسته ماندن تنگۀ هرمز کویت را به قرض لوله کشاند 🔹براساس گزارش بلومبرگ، کویت برای صادرات نفتی خود کاملا به تنگۀ هرمز وابسته است. این مسئله باعث شده این کشور میادین نفتی خود را در حداقل سطح ممکن فعال نگه دارد تا بتواند از آسیب به چاه‌های نفت جلوگیری کند و بتواند نیاز داخلی به سوخت را تأمین نماید. 🔹مدیر مؤسسه نفت کویت می‌گوید مذاکراتی را با عربستان و امارات آغاز کرده تا سیستم‌های خطوط لوله این دو کشور را به گونه‌ای گسترش دهند که قادر به انتقال نفت صادراتی کویت نیز باشد. 🔹این در حالی‌است که به اذعان او «ایستگاه‌های پمپاژ و تأسیسات صادراتی، آسیب‌پذیرترین حلقه در زیرساخت خطوط لوله هستند؛ شما دیدید که ایران چگونه هر دو تأسیسات سعودی و اماراتی را هدف قرار داد.»
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم دیده‌نشده از سلام نظامی شهدای دانش‌آموز میناب به رهبر شهید
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت حجاج از نگاه مسلمانان جهان پس از جنگ
بیش از ۲ هزار حاجی امروز وارد کشور می‌شوند 🔹رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد امروز بیش از ۲ هزار زائر ایرانی با ۹ پرواز از جده به فرودگاه‌های تهران، اصفهان، شیراز و گرگان منتقل می‌شوند. 🔹هنوز بیش از ۱۰ هزار زائر ایرانی در عربستان حضور دارند و عملیات بازگشت آن‌ها همچنان ادامه دارد.
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حملهٔ پهپادی حزب‌الله به مواضع نظامیان صهیونیست در ۲ شهرک الناقوره‌ ‌و القنطره در جنوب لبنان
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از غدیرخم تا مباهله عیده نماهنگ محمدحسین پویانفر به مناسبت مباهله
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان مباهله برای بچه‌ها
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب در سال ٨٨: روز مباهله روزی است که پیامبر عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه می‌آورد