eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسرائیل تنها کشوری که مرز ندارد!
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ادای احترام همرزمان به مقام شهید سلامی در شهر ری
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضور باشکوه مردم در سالگرد سردار شهید سلامی
🔰رئیس قوه قضاییه: مشکلِ سردمداران آمریکایی آن است که هنوز مفهوم غیرت و حمیّت ایرانی را درک نکرده‌اند محسنی اژه ای در فضای مجازی نوشت: 🔹اکنون که پیش‌روی ما، ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر است، بیش از پیش برای صف‌آرایی در برابر یزدیان زمان آماده‌ایم.
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان تحلیلگران نظامی و سیاسی به آمادگی کامل توان موشکی ایران دربرابر حملات آمریکا 🔹کارشناسان بی‌بی‌سی و صدای آمریکا؛ حملات دوباره آمریکا به ایران، هیچ تاثیری بر کنترل تنگه هرمز توسط ایران نخواهد گذاشت همانطور که در بمباران ۴۰ روزه هم هیچ تاثیری نداشت. 🔹درحال‌حاضر توانایی نظامی و موشکی ایران از روز پایانی جنگ ۴۰ روزه هم بیشتر است؛ گزارشات سازمان‌های امنیتی حاکی از اینست که توان نظامی ایران تغییر نکرده و ایران در حیطه دیپلماسی هم در منطقه خاورمیانه بسیار فعال است.
🔰جزئیات تازه از عملیات اطلاعاتی ایران در حمله به پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین 🔹یک منبع آگاه: ایران برای حملات بامداد پنجشنبه به برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، یک طرح اطلاعاتی و عملیاتی پیچیده را به اجرا گذاشته است. 🔹حملات یادشده خسارات قابل توجهی به تجهیزات گران‌قیمت نیروهای آمریکایی وارد کرده است؛ هرچند مقام‌های رسمی آمریکا تاکنون جزئیاتی درباره میزان این خسارات منتشر نکرده‌اند. 🔹این منبع نظامی گفته نیروهای ایرانی از زمان برخاستن دو فروند هواپیمای بزرگ P-8 آمریکا، مسیر و محل استقرار آن‌ها را زیر نظر داشته‌اند. یکی از این هواپیماها از پایگاه هوایی دیگو گارسیا در مرکز اقیانوس هند و دیگری از یکی از پایگاه‌های آمریکا در اروپای غربی به سمت جنوب خلیج فارس شناسایی شدند. 🔹بر اساس اطلاعاتی که این منبع آگاه نظامی در اختیار خبرنگار ما قرار داده، محل استقرار این هواپیماها در پایگاه هوایی شیخ عیسی در بحرین و پایگاه علی السالم در کویت، هدف تسلیحات دقیق ایران قرار گرفته است. 🔹یک منبع دیگر نیز گفته است که ایران با استفاده از رصد اطلاعاتی و میدانی، استقرار دست‌کم سه فروند جنگنده F-35 آمریکا را در یکی از آشیانه‌های پایگاه هوایی موفق السلطی در اردن تا لحظات پایانی پیش از شلیک موشک پایش کرده و سپس محل دقیق این آشیانه را با موشک‌های برد بلند سوخت جامد هدف قرار داده است.
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 وساطت شهید نصیرزاده برای ازدواج یک سرباز دختر شهید نصیرزاده در برنامه «من ایرانم»: خاطره شنیدنی از سربازی که خانواده‌اش مخالفت می‌کردند و پدرم شخصاً واسطه شد تا این ازدواج سر بگیرد
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 «پدرم می‌گفت عزیزانی که کار رسانه می‌کنند ارزش کارشان بالاتر از ارزش کار ماست» 🔹️دختر شهید نصیرزاده در برنامه «من ایرانم»: روایتی از قول وزیر دفاع شهید برای اهل رسانه که از دیدن تلاش‌های آنان بسیار خوشحال می‌شد
💠 سردار فدوی: «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود 🔹مشاور فرمانده کل سپاه: شهید سلامی مظهر یک فرمانده تمام‌عیار و برخاسته از دل میدان بود که با فرماندهی مقتدرانه عملیات‌های تاریخی «وعده صادق»، توازن قدرت را به نفع انقلاب اسلامی تثبیت کرد. 🔹 نبوغ بی‌نظیر این فرمانده، به‌ویژه در مواجهه با تغییر ماهیت نبرد تجلی یافت؛ در برهه‌ای که جنگ‌های نیابتی دشمن جای خود را به رویارویی مستقیم داد. 🔹شهید سلامی توانست به بهترین وجه ممکن از پس این روندهای جدید و متفاوت برآید و عملیات‌های تاریخی و ساختارشکنانه «وعده صادق» با فرماندهی مقتدرانه او به انجام رسید.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجری مشهور آمریکایی: ایران به ما آموخت که قدرت آمریکا محدود است 🔹کارلسون: به رغم داشتن آن ارتش، با وجود ناوهای هواپیمابری که از ابتدا تا انتها ۱۲۰ میلیارد دلار برای به آب انداختن آنها هزینه شده است، ارتش ایالات متحده نتوانسته است طی ماه‌های اخیر آن تنگه را برای حمل و نقل به روی سایر نقاط جهان باز کند. هیچ تضمینی هم وجود ندارد که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم. 🔹بنابراین ما قبل از هر چیز محدودیت‌های قدرت نظامی آمریکا را آموخته‌ایم. کارهایی وجود دارد که ما نمی‌توانیم انجام دهیم.
1405.03.21 نسخه موبایلی.pdf
حجم: 611.4K
اخبار و تحلیل‌های 24ساعت گذشته پنجشنبه 21 خرداد ۱۴۰۵