eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ایران معادلات اسرائیل در منطقه را به هم زد 🔹توسلی نماینده مجلس شورای اسلامی
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توافق میان ایران و آمریکا «نزدیک است»! 🔹مونتاژ منتشر شده توسط شبکه سی‌ان‌ان از ۳۹ باری که ترامپ از آغاز جنگ تا به امروز ادعا کرده است توافق میان ایران و آمریکا «نزدیک است»
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیر سیاری: انتقام خون شهدای دنا را می‌گیریم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: 🔹ناو دنای ما به یک رزمایش صلح و دوستی رفته بود و آموزشی بود و سلاح جنگی نداشت. 🔹این شهدا مظلومانه شهید شدند، دشمن اگر مرد میدان بود چرا کسی را غریبانه گیر آورد؟ ما انتقام این شهدا را خواهیم گرفت. 🔹سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشری چرا درباره این موضوعات حرفی نمی‌زنند؟ ما ۱۰۴ شهید دادیم و ۲۰ پیکر شهدای ما در دریا مانده و برنگشته است. 🔹هیچ اصول انسانیتی در این کار نیست؛ این شهدا مظلومانه به شهادت رسیدند و باید به خواسته‌های خانواده‌های شهدا رسیدگی شده و موضوع باید دنبال شود.
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خط و نشان برای دشمنانی که از دور ادعا می‌کنند اما جرات نزدیک شدن به منطقه را ندارند امیر دریادار حبیب‌الله سیاری: 🔹ما ادعا نمی‌کردیم نیروی دریایی جهانی هستیم، اما اگر مرد هستید جلو بیایید
19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار نقدی: انتقام ما، آزادی فلسطین و محو صهیونیست‌ها است، اما این مسیر باید منطقی طی شود 🔹بازخوانی ماجرای جنگ به مناسبت سالروز عملیات وعده صادق ۳ و شهادت فرماندهان عالی‌رتبه و دانشمندان هسته‌ای و مردم بی گناه در جنگ تحمیلی دوم
🔰 | نه آشتی می کنم و نه شکایتم را از خدا پس می گیرم 🔹انتخابات ریاست جمهوری ١٣٨٨ از قضا مانند امسال ٢٢ خرداد و جمعه بود. 🔹دوباری که کل محتوای علنی رهبر شهید را برای تالیف دو کتاب مرور کردم نکته ای را متوجه شدم. 🔹در طول عمر مبارزاتی۶٣ ساله ایشان، علیرغم حضور در کانون های سخت بحران-خصوصا پس از انقلاب اسلامی -هیچ حادثه ای برای ایشان سهمگین تر و آزار دهنده تر از فتنه ٨٨ نبود. حال ایشان بعد آن به دوران قبل برنگشت. همانگونه که حال امام بعد از پذیرفتن قطعنامه ۵٩٨ و داستان آیت الله منتظری به قبل آن برنگشت. بعضی افراد را از آن روز تا شهادت یکبار هم ملاقات نکرد و اجازه ملاقات در بیمارستان را نیز نداد. 🔹علت آن بود که طراحان غائله در تل‌آویو و واشینگتن و لندن... نبودند بلکه از درون حاکمیت بودند.به همین دلیل به جناب جهانگیری معاون اول وقت ریاست جمهوری فرمودند: با طراحان فتنه 88 نه آشتی می کنم و نه شکایتم را از خدا پس می گیرم. 🔹با همین وضعیت به استقبال شهادت رفت و نبخشید و شکایتش را پس نگرفت. 🔹رحمت و رضوان الهی بر او باد ان شاالله ✍🏼
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بزرگ‌ترین دارایی ما مردم هستند | برخی میخواهند در اذهان مردم تردید ایجاد کنند!
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۵۰ فروند کشتی در انتظار اجازه نیروی دریایی سپاه برای عبور از تنگه هرمز هستند 🔹خبرنگار صداوسیما: پس از عبور بدون اجازه یک نفتکش در خلیج فارس و تنگه هرمز و مورد اصابت قرار گرفتن این نفتکش متخلف، امروز و اکنون تنگه هرمز کاملا آرام است و نظم ایرانی در آن حاکم است. 🔹حدود ۵۰ فروند انواع کشتی منتظرند تا نیروی دریایی سپاه به آن‌ها اجازه عبور از تنگه هرمز را بدهد، اما نیروی دریایی سپاه بدلیل شرارت‌های نیروهای آمریکایی و به منظور امنیت آن‌ها تا دستور بعدی امکان عبور از تنگه هرمز وجود ندارد.
💢 حزب‌الله اعلام کرد که در پاسخ به نقض آتش‌بس از سوی اسرائیل و حملات به غیرنظامیان و مناطق مسکونی جنوب لبنان، طی روزهای ۱۰ و ۱۱ ژوئن ۲۰۲۶ مجموعاً ۲۴ عملیات نظامی انجام داده است. مهم‌ترین موارد مطرح‌شده در این بیانیه عبارت‌اند از: 🔹️سرنگونی دو پهپاد اسرائیلی شامل یک فروند «هرمس ۴۵۰» در جنوب لبنان و یک فروند «هیرون ۱» در منطقه بقاع. 🔹️وادار کردن یک پهپاد دیگر از نوع «هرمس ۴۵۰» به عقب‌نشینی. 🔹️حملات متعدد موشکی و پهپادی به تجمع نیروها و تجهیزات ارتش اسرائیل در مناطق الناقوره، القوزح، رشاف، القنطره، العدیسه، بنت جبیل، طیرحرفا، یحمر الشقیف و زوطر الشرقیه. 🔹️هدف قرار دادن چندین تانک مرکاوا، یک خودروی هامر، بولدوزر نظامی و دیگر خودروهای ارتش اسرائیل با «ابابیل» و آتش موشکی. 🔹️انفجار چند بمب کنار جاده‌ای علیه یک نیروی پیشروی اسرائیلی در مسیر الرجمان به وادی حسن که به گفته حزب‌الله موجب تلفات و تخریب چند خودرو شده است. 🔹️حمله به مراکز فرماندهی، مواضع توپخانه‌ای و تأسیسات فنی ارتش اسرائیل با پهپادهای انتحاری.
💢 به نظر می‌رسد ایران رادار هشدار زودهنگام AR-327 را در جبل‌الدخان، بلندترین نقطه بحرین با ارتفاع ۱۳۴ متر، هدف قرار داده است 🔸️ این سایت میزبان یک رادار نظارت هوایی سه‌بعدی دوربرد ساخت شرکت بریتانیایی BAE Systems با برد حدود ۴۷۰ کیلومتر است که در یک گنبد راداری ثابت قرار دارد و مسیرهای دریایی خلیج فارس و مسیرهای هوایی منتهی به تنگه هرمز را پایش می‌کند. 🔸️ ستون‌های دود ناشی از تصاویر منتشرشده توسط ایران توسط تحلیل‌گران اطلاعات منبع‌باز (OSINT) مستقیماً در محوطه رادار در مختصات تقریبی ۲۶.۰۳۷۵° شمالی، ۵۰.۵۴۲۰° شرقی مکان‌یابی شده است. 🔸️ این رادار گره‌ای از شبکه منطقه‌ای هشدار زودهنگام و دفاع موشکی مرتبط با آمریکا است که به عملیات ناوگان پنجم وابسته می‌باشد.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش فایننشال تایمز؛ راز بقاء شهرهای موشکی ایران چیست؟ 🔸️ روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی با اشاره به بمباران ۴۰ روزه شهرهای موشکی ایران توسط آمریکا و اسرائیل، تلاش کرده به این سوال پاسخ دهد که شهرهای موشکی ایران چگونه از جنگ جان سالم به در بردند؟ 🔹 این گزارش افزود، تاب‌آوری «شهرهای موشکی» زیرزمینی ایران به تهران کمک کرده تا هسته اصلی استراتژی نامتقارن خود را در برابر آمریکا و اسرائیل حفظ کند و حتی پس از هفته‌ها بمباران، جرات تهدید کشتیرانی و زیرساخت‌های انرژی در سراسر خلیج فارس را داشته باشد. 🔸️ در تبادل آتش این هفته با اسرائیل و آمریکا، سپاه پاسداران چندین موج موشک بالستیک شلیک کرد. یک فرد آگاه از درون جمهوری اسلامی ایران گفت که جنگ و سرنوشت شهرهای موشکی، عمیقاً باور رهبری را تقویت کرده که قدرت نظامی، نه دیپلماسی، ضامن نهایی امنیت است.
بازگشت ۸۰ درصد حجاج ایرانی تا امشب 🔹امشب بیش از ۲ هزار زائر دیگر از عربستان به کشور بازمی‌گردند تا تعداد حجاج بازگشته به ایران به بیش از ۲۴ هزار نفر برسد. 🔹رئیس سازمان حج و زیارت: حدود ۵۴۰۰ زائر ایرانی در عربستان حضور دارند و روند بازگشت آنان با برنامه‌ریزی کامل ادامه دارد.