eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یا برگرد یا آن دل را برگردان...
🔰شبکه MS NOW: ترامپ تاکنون چند بار ضرب‌الاجل‌هایش به ایران را لغو کرده است؟ 🔹تصمیم روز پنجشنبه ترامپ مبنی بر لغو حملات نظامی برنامه‌ریزی‌شده علیه ایران، تازه‌ترین عقب‌نشینی او در چرخه چندماهه تهدیدها، ضرب‌الاجل‌ها و تمدیدهایی است که بارها تکرار شده است. 🔹بررسی سخنرانی‌ها، مصاحبه‌ها و مطالب ترامپ در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که از زمان آغاز این جنگ در ۲۸ فوریه تاکنون، ترامپ حداقل ۸ بار علناً ضرب‌الاجل‌هایی را برای اقدام نظامی علیه ایران تعیین کرده، اما در نهایت از لغو آنها خبر داده است.
🔰سخنگوی وزارت خارجه: اینکه گفته می‌شود ما خیلی به تفاهم نزدیک هستیم، حرف جدیدی نیست 🔹مشکلی که ما در این مدت داشتیم اظهارات ضدونقیض طرف مقابل است.
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجری آمریکایی: تنها کشوری که مقابل نسل‌کشی غزه ایستاده ایران است 👤 «تاکر کارلسون» مجری آمریکایی: 🔹 ایران یعنی همان کشوری که در حال بمباران کشورهای عربی است امروز در برخی از همین کشورها محبوب‌تر از زمان آغاز جنگ شده است. 🔹 حالا چطور چنین چیزی ممکن است؟ دلیلش این است که ایران موضع شفاف و روشنی در قبال کشتار غیرنظامیان فلسطینی اتخاذ کرده است؛ به‌ویژه در لبنان، اما نه فقط لبنان، بلکه در کرانه باختری و غزه نیز همین‌طور بوده است. ایران مذاکرات آتش‌بس خود را به برقراری آتش‌بس در لبنان گره زده است. 🔹 بقیه دنیا با وحشت به این صحنه [بمباران‌های لبنان] نگاه می‌کنند و هیچ‌کس کاری انجام نمی‌دهد. ایالات متحده دارد به این کار کمک می‌کند و همدست آن است؛ برعکس آنچه به شما می‌گویند، این تسلیحات و سامانه‌های تسلیحاتی آمریکایی هستند که برای کشتار مسیحیان در لبنان به کار می‌روند. 🔹 چه کسی دارد کاری انجام می‌دهد؟ ایران. از گفتن این حرف متنفرم. کاش این‌طور نبود. کاش وظیفه اقدام در این باره به دوش ایران نمی‌افتاد، اما افتاده و آن‌ها دارند کاری می‌کنند. آن‌ها بیش از هر کشور دیگری، از جمله کشور ما و کشورهای حوزه خلیج.
💢 طرح ترور رئیس دستگاه امنیت ملی عراق و چند مقام امنیتی خنثی شد 👤 دستگاه امنیت ملی عراق: 🔸️ یک طرح امنیتی برای ترور شماری از مسئولان ارشد این کشور شناسایی و خنثی شده است. 🔸️ یک هسته مرتبط با تشکلی موسوم به «التجمع الوطنی العراقی للتحریر والتغییر» که از سوی مقام‌های عراقی به‌عنوان یکی از پوشش‌های حزب بعث معرفی شده، در این پرونده نقش داشته است. 🔸️ اهداف این طرح شامل ترور رئیس دستگاه امنیت ملی عراق، سخنگوی رسمی این نهاد، مدیر امنیت بغداد و تعدادی از افسران امنیتی بوده است.
💢 واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تناقض گویی مقامات دولت تروریست آمریکا 👤 اسماعیل بقائی: 🔸️ طبیعی است در هر روند دپلماتیک و هر مذاکره و گفتگویی، هر طرفی سعی کند روایت خود را داشته است، ولی ما تلاش کرده ایم که روایت ما مبتنی بر واقعیت با شد، ما به طور شفاف به مردم اعلام کرده ایم. 🔸️ درباره این موضوع از ابتدای روند مذکرات به میانجیگری پاکستان، ما مواضع خود را بیان کردیم و گفتیم چه مواردی از نظر ما اساسی و به نوعی خط قرمز حساب می شود.
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰هواداران بوسنی بیرون ورزشگاه در حمایت از فلسطین، یک صدا شعار سر دادند.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰سی‌ان‌ان: ترامپ طرح تصاحب اورانیوم را از ترس متوقف کرد 🔹شبکه خبری سی‌ان‌ان مدعی شده که ارتش آمریکا در اواخر ماه مه طرحی فوق‌محافظت‌شده و فوری را برای اعزام نیروهای زمینی به ایران و تصاحب فیزیکی اورانیوم غنی‌شده این کشور آماده کرده بود. 🔹دونالد ترامپ پس از آگاهی از خطرات شدید این عملیات از جمله تلفات سنگین سربازان آمریکایی و فروپاشی اقتصادی جهان آن را متوقف کرد. 🔹دو منبع آگاه به سی‌ان‌ان گفته‌اند که ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در تاریخ ۱۹ ماه مه (۲۹ اردیبهشت) جلسه‌ای فوری و محرمانه را در مقر فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در فلوریدا برگزار کرده است.
🔰سید عباس عراقچی، وزیر خارجه: مقامات غربی میگویند باورمان نمیشد ایران سرسختانه مقاومت کند. 🔹این مقاومت در وهله اول مرهون جانفشانی نیروهای مسلح است و همه ما مدیون نیروهای مسلح و شهدا هستیم. 🔹عامل دوم مقاومت ایران، حضور مردم مبعوث در میدان بود. 🔹رسانه‌های ایران و صداوسیما نقش مهمی ایفا کردند. 🔹از همه اینها کوچکتر، دیپلماسی بود که سعی کردیم صدای ایرانیان باشیم و دفاع کنیم از مردم ایران و یار نیروهای مسلح باشیم. 🔹تصور کردند این بار می‌توانند کار را تمام کنند اما با مقاومت سرسخت و جانانه نیروهای مسلح و مردم ما مواجه شدند. 🔹مدیون مردم و نیروهای مسلح هستیم.
🔰پاسخ صریح دکتر قالیباف به ترامپ: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود 🔹دکتر قالیباف رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران در واکنش به ادعاهای واهی ترامپ در پستی به زبان انگلیسی در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: باید به تعهداتی که داده شده عمل شود، بدون هیچ اما و اگر و بهانه‌ای. برای توافق نزدیک پیش‌رو راه دیگری نیست. 🔹هر کسی درنهایت چیزی را درو می‌کند که کاشته است.
🔰وزیر خارجه: جزئیات یادداشت تفاهم را زمانی که امضا و نهایی شد برای مردم جز به جز توضیح می دهم؛ چون ممکن است تا انتها تغییراتی داشته باشد 🔹️بهترین زمان برای خاتمه جنگ وقتی است که دست بالاتر را داریم؛ ما واقعا پیروز میدانیم 🔹️۴۰ روز مقابل ابرقدرت ظاهری دنیا ایستادگی کردیم. 🔹️توافق و خاتمه جنگ، پیروزی را تثبیت می‌کند.