eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهبردهای اصلی آمریکا در حمله به ایران 🔹کارشناس: بهمن شهریاری (کارشناس مسائل سیاسی)
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از شهدای هوافضا که برای اولین‌بار می‌بینید
🔰عراقچی: امنیت منطقه نمی‌تواند بر پایه نادیده گرفتن ایران شکل بگیرد 🔹️وزیر خارجه: آنچه تصویر واقعی قدرت ایران را به جهان نشان داد، تنها توان نظامی نبود، بلکه انسجام ملی، ایستادگی ملت و حضور آگاهانه مردم در صحنه بود؛ سرمایه‌ای که امروز پشتوانه اصلی اقتدار ایران در عرصه دیپلماسی محسوب می‌شود. 🔹تجربه جنگ اخیر نشان داد که امنیت منطقه نمی‌تواند بر پایه حذف یا نادیده گرفتن ایران شکل بگیرد. کشورهای منطقه به تدریج به این واقعیت رسیده‌اند که امنیت پایدار، توسعه اقتصادی و ثبات منطقه‌ای تنها در سایه همکاری، تفاهم و در نظر گرفتن منافع مشترک همه کشورهای منطقه از جمله جمهوری اسلامی ایران امکان‌پذیر است.
🔰قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها به ضاحیه باردیگر نشان داد آمریکا یا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد یا توان آن را ‌ ‌🔹قالیباف خطاب به آمریکا: با چراغ سبز نشان دادن به رژیم نمی‌توانید امتیاز بگیرید. بازی پلیس بد و پلیس خوب قدیمی شده است. 🔹اگر اراده و توان اجرای تعهدات خود را ندارید، سخن گفتن از ادامه مسیر ممکن نیست.
📝 توصیه‌ام به رسانه‌های داخلی کشورمان با همه تفاوتهای فکری، سیاسی و فرهنگی که ممکن است داشته باشند این است که از پرداختن به نقاط ضعف بطور جدی خودداری کنند. ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ 📲 @rahbar_enghelab_ir
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لزوم حفظ وحدت و انسجام و همصدایی نکردن با دشمن و اعتماد متقابل ▫️در مقام مقابله با این بدخواهی‌ها [جنگ ترکیبی دشمن] باید همگان با ایستادگی و روشن‌بینی و حفظ وحدت و انسجام و اعتماد متقابل و همصدایی نکردن با دشمن، نقشه‌ی شوم او را خنثی نمایند. ▫️ در این مقام، نقش مسئولان در پشتیبانی از این امور بسیار مهم است. هرگونه اقدامی که موجب بدبینی و سرخوردگی آحاد مردم شود، نوعی کمک به دشمن این کشور و مردمانش محسوب میگردد. ✍🏼 بخشی از پیام رهبر انقلاب اسلامی به‌مناسبت سی و هفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) ۱۴/خرداد/۱۴۰۵ 📲 @rahbar_enghelab_ir
رسول
📝 توصیه‌ام به رسانه‌های داخلی کشورمان با همه تفاوتهای فکری، سیاسی و فرهنگی که ممکن است داشته باشند ا
حواسمون باشه که رسانه های مدنظر حضرت آقا، شامل همه این موارد میشه👇 : کانال ها و گروه ها در ایتا و سایر پیام‌رسان ها انسان رسانه ها تریبون دارها مطبوعات صدا و سیما و...
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا آمریکا درباره برنامه موشک‌های بالستیک ایران حرفی نمی‌زند؟ 👤 ژنرال «محند الصمادی» تحلیلگر نظامی و استراتژیک: 🔸️ ایران به هیچ‌وجه با مطرح شدن برنامه موشکی خود در مذاکرات موافقت نکرد. 🔸️ اساسا درخواست محدودیت برنامه موشکی ایران منطقی نبود و این درخواست‌ها با قوانین بین‌المللی و اصول حاکم بر منازعات مسلحانه در تعارض است.
💢 عراقچی: اقتدار دیپلماسی ایران بر شانه‌های مردم استوار است 👤 وزیر امور خارجه: 🔸️ سال‌ها تلاش شده بود تصویری از یک ایران ضعیف، منزوی و آسیب‌پذیر در افکار عمومی جهان شکل بگیرد. 🔸️ اما حوادث اخیر این تصویرسازی را به طور کامل در هم شکست و واقعیت قدرت جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت. 🔸️ هدف اصلی طراحان جنگ، شکستن اراده ملت ایران و ایجاد تزلزل در ساختار کشور بود. 🔸️ تجربه جنگ اخیر نشان داد که امنیت منطقه نمی‌تواند بر پایه حذف یا نادیده گرفتن ایران شکل بگیرد. 
آیت‌الله میرباقری23.mp3
زمان: حجم: 14M
سخنان آیت‌الله‌میرباقری در رابطه با توافق احتمالی ایران و آمریکا 💥 نگاه ما به تیم مذاکره‌کنندۀ خودمان باید خوش‌بینانه باشد و در عین حال، میدان را حفظ و تقویت کنیم و به‌دقت مواظب باشیم که آن اصولی که رهبر عزیزمان مقرر می‌کنند، رعایت شود. 🔰 آیت‌الله میرباقری: 1⃣ مطمئن باشید مذاکرات جاری، ضعیف پیش نخواهد رفت. من چندان نگران این نیستم که اتفاق فاجعه‌آمیزی بیفتد. آنچه حقیر مطلع هستم، رهبر معظم انقلاب، نظارت جدی دارند و تذکرات جدی می‌دهند و صحنه را کنترل می‌کنند. یکی از تفاوت‌های فضای مذاکراتی امروز هم این است که تیم مذاکره‌کننده، با تیم‌های قبلی متفاوت است. لذا اینکه ما خیال کنیم در نهایت، یک چیز خیلی بد از آن در می‌آید، من چنین گمانی ندارم. ممکن است عالی نباشد، ولی اینکه ما خیال کنیم یک چیز ضعیفی خواهد بود و خیلی نگران بشویم، خیر. بنابراین، نگران و مضطرب نباشید و پمپاژ اضطراب نکنید. نباید نگرانی و استرس به مردم منتقل کنید. باید انسجام مردم را حفظ بکنیم تا سرمایه اجتماعی انقلاب افزایش پیدا کند. 2⃣ البته ما حتماً وظیفه داریم حمایت کنیم که سخنان رهبر معظم انقلاب نافذ بشود و خطوط حفظ شود. هم نگاه ما باید خوش‌بینانه و مثبت باشد و هم در عین حال مراقب صحنه باشیم و به‌دقت مواظب باشیم که آن اصولی که رهبر عزیزمان مقرر می‌کنند، رعایت شود. ما از دولت‌ها حمایت می‌کنیم، ولی پشت‌سر رهبرمان هستیم؛ ما آرمانمان و افق‌هایمان را با رهبرمان تنظیم می‌کنیم و مراقبت هم می‌کنیم که آن مسیری را که ایشان طراحی می‌کنند، در همه‌جا رعایت بشود.