eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
27.5هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: ما به آمریکایی‌ها بی‌اعتماد بودیم و بی‌اعتماد هستیم 🔹اگر می‌خواستیم از طریق نظامی محاصره را برداریم متحمل خسارات سنگین مالی می‌شدیم اما با مذاکره محاصره را یک‌شبه برداشتیم. 🔹تا توافق نهایی نشود تحریم‌ها هنوز هستند؛ پس ما باید معافیت تحریمی فروش نفت بگیریم تا در نهایت بتوانیم تحریم‌ها را برداریم.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: در مذاکرات سازوکاری درست کردیم که ایران و آمریکا هردو باید تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان را ضمانت کنند 🔹توافق کردیم مرکزی باشد در حد هماهنگی‌ها که [از درگیری] پیشگیری شود.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: ما اگر به سوئیس نمی‌رفتیم هر لحظه خون بیشتری از شیعیان ریخته می‌شد.
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: با سفر به عمان مدیریت ایرانی تنگهٔ هرمز را مستحکم می‌کنیم.
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: با رعایت قوانین بین‌المللی تنگهٔ هرمز با ترتیبات ایرانی اداره خواهد شد 🔹هماهنگی کردیم که خط تلفنی وجود داشته باشد که در دورهٔ تفاهم، کشتی‌ها با امنیت بیشتر پیش بروند. آن‌هایی که احساس نگرانی دارند با این خط تماس بگیرند ما به‌عنوان مدیر تنگه مشکل را مدیریت می‌کنیم.
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: ما هرگز نمی‌خواهیم با آمریکایی‌ها در یک قاب باشیم 🔹میانجی‌ها خیلی اصرار داشتند و ماهم گفتیم در آن قاب حاضر نمی‌شویم و ما فقط برای مذاکره می‌آییم.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: انتهای دور اول مذاکرات وقتی متوجه شدم ترامپ هیئت مذاکره‌کننده و رئیس‌جمهور ما را تهدید کرده و از حمله به ایران گفته، به ونس گفتم بند اول مذاکرات این است که تهدید و زور نباشد و همان لحظه مذاکره را تمام کردیم و از جلسه بیرون آمدیم و دیگر برنگشتیم 🔹آمریکایی‌ها پیگیر ملاقات با حضور میانجی‌ها بودند ولی قبول نکردیم. میانجی‌ها درنهایت آمدند و گفتند ۸۰ دقیقهٔ اول را جمع‌بندی کنیم و ما گفتیم با آمریکایی‌ها صحبتی نداریم و بیانیه جمع‌بندی را میانجی‌ها دادند.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: باید حول محور ولایت وحدت داشته باشیم 🔹باید بدانیم فصل‌الخطاب، کلام و دستور رهبری است.
🔰قالیباف: اگر به سوئیس نمی‌رفتیم خون بیشتری از شیعیان لبنان ریخته می‌شد
💢 معافیت تحریمی ایران صادر شد وب‌سایت وزارت خزانه‌داری: 🔹مجوز عمومی ایالات متحده تولید، تحویل و فروش نفت خام، محصولات پتروشیمی و محصولات نفتی با منشاء ایرانی را تا ۲۱ اوت ۲۰۲۶ مجاز می‌داند؛ 🔹نفت ایران به طور رسمی برای اولین بار از سال ۲۰۱۸ به بازارهای جهانی بازمی‌گردد.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سرانجام، صهیونیست‌ها بی‌پرده ماهیت ضد ایرانی خود را عیان کردند! ◾ اظهارات وقیحانه سیاستمدار ارشد اسرائیل و نماینده سابق کنست رژیم: ما با ملّت ایران دشمن هستیم و با آن‌ها در حال جنگیم؛ باید مردم ایران را بمباران کرد و به آن‌ها گرسنگی داد! 👤 «موشه فیگلین»، سیاستمدار اسرائیلی نزدیک به نتانیاهو، ضمن اظهاراتی بی‌شرمانه اعتراف کرد: 🔸 این ایران است که نظم نوین جهانی را ترسیم کرد و تغییر بزرگ ژئوپلیتیکی را رقم زد! 🔸 آمریکا در برابر ایرانی‌ها شکست خورد و دُمَش را گذاشت روی کولش و عقب‌نشینی کرد؛ ایران اراده خود را تحمیل کرد. 🔸 بدون هیچ تردیدی، اگر توازن قوا را در نظر بگیریم، ایرانی‌ها پیروز شده‌اند و من حاضرم روی این موضوع شرط ببندم!
💢وزارت خارجه از توافق درباره ترتیبات مذاکرات آتی با آمریکا خبر داد 🔹غریب‌آبادی، معاون وزارت امور خارجه رئیس هیات مذاکرات فنی ایران: قرار شد تفاهمات امضا شده درخصوص آزادی وجوه مسدود شده به مبلغ ۱۲ میلیارد دلار (دو مبلغ ۶ میلیارد دلاری)، بلافاصله وارد مرحله اجرایی شود. 🔹مجوز‌ عام برای فروش نفت، محصولات پتروشیمی، فرآورده‌های نفتی و خدمات مربوطه از سوی طرف آمریکایی صادر و در سایت اوفک نیز منتشر شد.