🇮🇷🌸
🍀
🔰 محوریابی سخنرانی رهبر معظم انقلاب با مسئولان قوه قضائيه
🍃🌻🍃
🔻شهید بهشتی یک حق بزرگی بر گردن کشور و ملت دارند و آن پایهگذاری دادگستری اسلامی است.
🔹شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه پایبند به مبانی انقلاب و مبانی امام (ره) بود و پرهیزگار هم بود، مرد مؤمن و متشرعی بود.
🔸 این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند.
🔹 منافقین امروز در همین کشورهای مدعی حقوق بشر آزادانه دارند رفت و آمد و زندگی میکنند.
🔸سند تحول قوه قضائیه به معنای واقعی کلمه عملیاتی است و شعاری و ظاهری نیست. همین سند را ملاک عمل قرار بدهید.
🔹بحث مبارزه با فساد در درون قوه که این هم خب شروع شد، کار بسیار خوبی است و جزو واجبترین کارها و اولیترین کارهای قوهی قضاییه یکیاش این است.
🔸تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتفاقی افتاد.
🔹 این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند.
🔸 تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایدهای ندارد. این تلاش بیهوده است.
🔺 رادیوهای آمریکا، رادیوهای انگلیس، رادیوهای بعضی از کشورهای مرتجع و روسیاه به کار بیفتند تا مردم را از انتخابات دور کنند.
#شهید_بهشتی
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
250-sedayeenghelab_ir.mp3
11.7M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 250
💠 ایران! کلید سلطه آمریکا بر غرب آسیا
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#ایران
#آمریکا
#غرب_آسیا
@rasul313
🔖 خرج تراشی های دولت روحانی برای دولت رئیسی در ماه پایانی
🔸خبرهای خوبی که این روزها محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور به اطلاع عموم میرساند تکالیفی است که دولت طی سالهای گذشته باید انجام میداد اما اکنون یکماه مانده به تحویل قدرت به دولت سیزدهم، مسؤولان دولت دوازدهم اقداماتی انجام میدهند که بار مالی آن متوجه دولت مستقر نیست.
🔸در این شرایط دولت سیزدهم با افزایش هزینههای جاری روبهرو خواهد بود که این موضوع میتواند تخصیص بودجه عمرانی و سرمایهگذاری در بخشهای مختلف را که وظیفه دولت است در ادامه سال با مشکل مواجه کند.
1️⃣ افزایش یارانه نقدی چندین بار به پیشنهاد دولت رسید اما بارها اعلام کرد که منابع لازم در اختیار ندارد. در نهایت آبان ۹۸ دولت با گران کردن بنزین به ۶۰ میلیون نفر یارانه معیشتی پرداخت کرد. بررسی اظهار نظرها نشان میدهد دولت منابع کافی برای افزایش یارانه نقدی را در اختیار نداشت و از محل گرانی بنزین توانست منبع مالی برای افزایش یارانه را تامین کند. حال پرسش اینجاست در این شرایط چگونه و با چه منابعی دولت قصد دارد به تعداد یارانهبگیران کشور بیفزاید؟
2️⃣ مشخصا اگر دولت قصد اجرای همسانسازی حقوق را دارد ابتدا منابع انجام این کار را تعیین کند. اجرای این موارد، بار مالی مستمر دارد و مجلس یکبار حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان برای همسانسازی حقوق تصویب کرد و افزایش هزینه جاری در شرایط اقتصادی کشور باعث بروز مشکلات متعددی خواهد شد. ضمن اینکه دولت در چند ماه اخیر خود را با بودجه تنخواه اداره کرده و در شرایط فعلی، دولت سیزدهم با مشکلات زیادی ازجمله کسری بودجه روبهروست.
3️⃣ برخی کارشناسان معتقدند اقداماتی که دولت طی دو هفته گذشته در حوزه احیای بورس و کنترل نرخ ارز انجام داده مربوط به ارزپاشی و پولپاشی است که تاثیر منفی آن طی ماههای آینده نمایان خواهد شد. اکنون دولت به دنبال ساماندهی بازار سرمایه از طریق تزریق نقدینگی است تا شاخص با افزایشی متناسب به دولت سیزدهم تحویل شود
4️⃣ از سوی دیگر دخالت دولت در بازار ارز بیشتر شده است. نرخ تورم سالانه حدود ۳۵ درصد است و از نظر اقتصادی ارز که یک کالا محسوب میشود باید به همین میزان به قیمت آن افزوده شود اما عرضه ارز در روزهای گذشته، این موضوع را که ارز در نرخی غیر واقعی تحویل دولت سیزدهم شود را تقویت میکند. این در حالی است که نرخ ارز از زمستان سال گذشته تاکنون تغییر زیادی نداشته است اما قیمت سایر کالا در حال افزایش است و تجربه ادوار گذشته نشان داده زمانی که نرخ ارز دوباره به پایه قبلی خود باز گردد نرخ کالاها دوباره افزایش خواهد یافت.
کاش زودتر به فکر مردم میافتادیم
🔍نکته و نظر: درست است که افزایش یارانه نقدی برای دهکهای پایین درآمدی اقدامی بسیار ضروری است اما به نظر میرسد این موارد باید در اختیار دولت سیزدهم قرار بگیرد و از محل حذف یارانه پردرآمدها تامین شود. به دولت حسن روحانی تکلیف شده بود که شش میلیون یارانهبگیر از فهرست دریافت یارانه حذف شوند اما با اینکه از تصویب و ابلاغ این قانون حدود پنج سال میگذرد، هنوز اجرا نشده است.
🔹همچنین به گفته کارشناسان، همسانسازی حقوق بازنشستگان و افزایش تعداد یارانهبگیران، حدود ۱۰۰ هزار میلیاردتومان منابع نیاز دارد.با توجه به پیشبینی پژوهشگران در مورد کسری بودجه امسال بهمیزان ۱۵۰ هزار میلیاردتومان، حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه به کشور تحمیل خواهدشد که منبع تامین آن یا انتشار اوراق است یا چاپ پول که در شرایط فعلی هر دو مورد تورمزا خواهدبود که اگر این موارد با تامین پول بدون پشتوانه اجرا شود تورم کشور به بالای ۵۰ درصد خواهدرسید.
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رسول خادم هستند
با سوابق یک مدال طلا و یک برنز المپیک،۲ طلای جهانی، ۵ طلای آسیا، مربی تیم ملی کشتی و رئیس سابق فدارسیون کشتی...
🔷 در مرز ایران و افغانستان دارن وسایل مورد نیازو به مردم میرسونن، رسول خادم چند وقتی میشه که درسیستان وبلوچستان کار جهادی انجام میدن و در زمان سیل جزء اولین کسانی بود که خودشو به مردم سیل زده رسوند...
«خداقوت پهلوان
خسته نباشی دلاور»
#با افتخار_ایرانی
@rasul313
♨️ حماسهاي که خلق شد!
🔻«انتخابات» همچون هر پديده سياسي دیگر، رخ ميدهد و سرانجام به پايان ميرسد، اما آنچه در اذهان باقي ميماند، تصويرسازيهايي است که توسط شارحان و مفسران، ارائه شده و به آنچه رخ داده معنا ميبخشد. بهواقع پس از هر رخداد سياسي، رقابت و جدال ها میان طرفین آغاز ميگردد و بازيگران این اتفاق تلاش می کنند تا برداشت خود را بهعنوان تصوير واقعي از آن رخداد بدل نمايند. رهبر معظم انقلاب در سخنان دیروزشان تلاش کردند تا قرائتي صحيح از آنچه در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در پاي صندوق رأی اتفاق افتاده را ارائه دهند و در برابر تفسيرهاي انحرافي بايستند!
👈گزارههاي تحليلي
1⃣ «حماسه» ديدن آنچه در ۲۸ خردادماه رخ داده است، دال مرکزي فهم ايشان از انتخابات رياست جمهوري سيزدهم است؛ حماسهای که در آن اردوگاه وسيع تحريم گران انتخابات در آن ناکام ماندند و مردم عليرغم تخريبها و ناميدسازيها، مشکلات و ناکارآمديهاي اقتصادي و کرونا به پاي صندوق رأی آمدند و رأی خود را به صندوقها ريختند. در اين ماجرا فرق نمیکند که اين رأی، رأی سالمي بود که به صندوقها ريخته شد، يا رأی باطلهای که به هر دليل جزو آراء نامزدهاي انتخاباتي خوانده نشد!
2⃣ ديگر ويژگي حماسه ۲۸ خرداد، اخلاقي بودن آن بود. هرچند در مواردي مباحثي مطرح شد که از انگارههاي اخلاقي فاصله داشت، اما درمجموع، ازجمله انتخاباتي بود که چهرهاي اخلاقي از آن در اذهان عمومي باقي ماند. نامزدها و هوادارانشان با هم رقابت داشتند، اما درمجموع رقابتها به منازعه و تنش و درگیری نینجامید و در فردای انتخابات همه فعالين سياسي و نامزدهاي انتخاباتي نتيجه انتخابات را پذیرفتند و به رئیسجمهور منتخب ملت تبريک گفتند؛ رفتار سياسي نکوهيدهاي که متأسفانه در سال ۱۳۸۸ شاهد آن نبوديم و محصول آن آتشي بود که بر خرمن رأی ملت افتاد و حماسه بزرگ مشارکت ۸۵ درصدي ملت را تباه کرد!
3⃣ پيام ديگر انتخابات ۱۴۰۰ آن بود که عليرغم مشکلات متعددي که امروز وجود دارد، برونرفت از مشکلات راهکار دارد و کسانی که به میدان رقابت انتخاباتی آمده بودند همگی بر این موضوع تأکید داشتند. اين در حالي است که مخالفان ملت در طول اين سالها تلاش کردهاند خط ياس و نااميدي و بنبست را به افکار عمومی القاء کنند.
👈نکته پایانی
حماسه بزرگ ملت، افقی روشن پیش روی این سرزمین گشوده است که انشاءالله با تشکیل دولت جوان انقلابی و حضور درصحنه ملت، این افقها دستیافتنی خواهد شد.
✍ مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
@rasul313
🔴 اسامی برندگان نشست دکتر سید احسان خاندوزی
1. آقای آرمان کردستانی، ۵۰۰ هزارتومان
2. آقای اوستا صدیقی، ۵۰۰ هزارتومان
3. آقای جعفر کریمیان، ۵۰۰ هزارتومان
4. آقای مهدی شوقیان، ۵۰۰ هزارتومان
5. آقای احمد خدامی، ۵۰۰ هزارتومان
6. آقای محمد مهدی احمدی, ۵۰۰ هزارتومان
7. خانم مهدیه صابری, ۵۰۰ هزارتومان
8. خانم تارا رحمانی, ۵۰۰ هزارتومان
9. خانم شیوا الهی,۵۰۰ هزارتومان
10. خانم پروین شهسواری, ۵۰۰ هزارتومان
🔹 با تشکر از تمامی دوستان و بزرگوارانی که در طول سلسله نشست های طرح مبین در کانال بصیرت تهران بزرگ در کنار ما بودند.
یا علی
#مسابقه_سیاسی
https://rubika.ir/basirattehran
✳ جهل، بینوری است نه بیسوادی!
🔻 #جهل در عرف قرآن به معنای #بیسوادی، بیمعلوماتی و بیاطلاعی نیست. جهل بهمعنای تاریکی، #بینوری و غلبهی #نفس انسان بر انسان است.
🔸 در داستان #حضرت_یوسف علیه السلام در قرآن میخوانیم که آن حضرت عرض میکند: «رب السجن احب الی مما یدعوننی الیه وان لا تصرف عنی کیدهن اصب الیهن و اکن من الجاهلین» (یوسف/۳۳) یعنی بار خدایا زندان محبوبتر است نزد من از آنچه این زنان مرا به آن میخوانند و اگر کیدشان را تو از من برنگردانی فریفته خواهم شد و آنوقت است که من در ردیف جاهلان قرار خواهم گرفت.
🔺 یوسف علیه السلام عالم بود و از جاهلان شدنش، معنایش این نیست که علمش تبدیل به جهل میشود و از باسوادی به بیسوادی تنزل میکند، بلکه جاهل در عرف قرآن یعنی کسی که نفسش بر عقلش حاکم شود و ظلمتش بر نورش غلبه یابد.
👤 #آیت_الله_حائری_شیرازی
📚 از کتاب #تحجرگرایی
📖 ص ۴۹
https://eitaa.com/rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥قطب نما
✅ موضوع: پیروزی شیرین
🍃🌻🍃
🌀 برحه های مختلف انقلاب اسلامی حوادثی از صدر اسلام را به ما یادآوری می کند که ایمان را در دل مومنین زیاد می کند ؛ انتخابات ریاست جمهوری 1400 که اولین انتخابات بعد از بیانیه گام دوم است از اهمیت ویژه ای برخوردار بود که معاندان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی در یک هماهنگی کامل تبلیغاتی برای مقابله با انقلاب آماده شدند که حضور مردم را کمرنگ کنند.
#روشنگری
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
🍀
🇮🇷🌸
💠 حدیث روز 💠
💎 ثواب نشستن در پایین مجلس
🔻امام جواد عليه السلام:
مَن رَضِيَ بِدونِ الشَّرَفِ مِنَ المَجلِسِ لَم يَزَلِ اللّه ُ و مَلائِكَتُهُ يُصَلُّونَ عَلَيهِ حَتّى يَقومَ
❗️هر كه از نشستن در پايين مجلس خرسند باشد، خدا و فرشتگانش پيوسته بر او درود میفرستند تا آن گاه كه برخيزد.
📚 تحف العقول، ص 486
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 251
💠 زمینهها و اهداف پیشروی طالبان در افغانستان
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
#طالبان
#افغانستان
#غرب_آسیا
@rasul313
🔴 انتقاد به سبک رهبر انقلاب
✍ #جواد_نیکی_ملکی
🔹️رهبر انقلاب امروز هفتم تیر ۱۴۰۰ فرمودند:
🔸️«بنده ممکن است با بعضی از این نظرات شورای محترم نگهبان موافق هم نباشم، اما شورای نگهبان طبق وظیفه دینی و قانونی عمل میکند.
اینها مردمان متشرع و پرهیزگار و مقید به وظیفه دینی هستند.
حالا ممکن است بنده مثلا با یک یا دو مورد موافق هم نباشم اما معتقدم آنها طبق وظیفه دینی عمل میکنند.»
✅ آقا عملکرد را شورای نگهبان را نقد کردند؛ بدون آنکه:
1⃣ شخصیت و تکلیفمداریِ اعضایش را زیر سؤال ببرند
2⃣ جایگاه و فصلالخطاب بودنش را تضعیف کنند
3⃣ پازل دشمن را تکمیل کنند
💢 میشود نقد کرد در زمان مناسب با ادبیات مناسب و مبتنی بر #تقوا
@rasul313
🎁 کارنامه کشتار آمریکایی در آفریقا
سودان از 1955 تا 1972: 750 هزار کشته
نیجریه از 1967 تا 1979: 2 میلیون کشته
آنگولا از 1980 تا 1988: 700 هزار کشته
موزامبیک از 1980 تا 1988: 1 میلیون کشته
اوگاندا از 1971 تا 1978: 300 هزار کشته
بروندی 1972: 250 هزار کشته
بروندی 1993: 200 هزار کشته
سودان از 1983 تا 2000: 2 میلیون کشته
زئیر/کونگو از 1997 تا 2003: 1750000 کشته شده در جنگ و حدود 5 میلیون نفر جان باخته از گرسنگی
روآندا 1994: 800 هزار کشته و 4 میلیون آواره
لیبریا از 1980 تا 2001: 250 هزار کشته، یک و نیم میلیون بی خانمان و 300 هزار کودک یتیم
سومالی از 1991 تا 1992: 350 هزار نفر از گرسنگی مردند و یک و نیم میلیون نفر آواره شدند.
آنگولا از 1993 تا 1994: 100 هزار کشته و 2 میلیون آواره
و این کشتار همچنان ادامه دارد .......
#جنایت_غرب
#استعمار
#آمریکا
#حقوق_بشر_امریکایی
@rasul313
🇮🇷🌸
🍀
💢 #عکس_نوشت
🌀موضوع: حماسه انتخابات
🍃🌻🍃
🌺 #مقام_معظم_رهبری: حماسه انتخابات؛ مشتی محکم بر سینه تحریم کنندگان و مخالفین و معارضین انتخابات بود ... .
#جریان_انحراف
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|شروط روحانی برای کاهش قیمت ارز به زیر ۵ هزار تومان
@rasul313
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|ماجرای جالب اقتصاد مقاومتی در روسیه
🔻اقتصاد مقاومتی به عنوان یک راهکار جهانی برای تحول و استقلال اقتصادی سابقهی اجرا در اکثر کشورهای توسعه یافته کنونی را دارد. روسیه یکی از کشورهایی است که بعد از جنگ جهانی دوم توانست با اتکا به توان داخلی خود در حوزه اقتصاد توانست مشکلات پس از جنگ را پشت سر گذاشت.
@rasul313
🌐کارت زرد مجلس به وزیر کار
🔻نمایندگان مجلس از پاسخهای وزیر کار به سوال نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در خصوص علت تضییع گسترده حقوق قالیبافان و بافندگان فرش و قطع بیمه آنان قانع نشدند و به او کارت زرد دادند.
🔻در ادامه جلسه امروز، نمایندگان از پاسخ وزیر کار درباره نحوه هزینه کرد منابع حاصل از فروش شرکت سرمایه تامین اجتماعی (شستا) قانع نشدند و شریعتمداری دومین کارت زرد خود را از مجلس گرفت.
@rasul313
♨️ بر فرض توافق در وین، باز هم به ۴ دلیل تضمین نیست!
🔻حتی در صورت توافق در مذاکرات وین با شرایط آمریکا به این دلایل تضمینی برای اجرا نیست:
1⃣ الزام دولت به کسب تایید کنگره طبق قانون INARA
2⃣ احتمال تغییر ترکیب کنگره در انتخابات میاندورهای ۲۰۲۲
3⃣ نیاز به تصویب برجام در کنگره در ۲۰۲۳
4⃣ انتخابات ۲۰۲۴ و احتمال بازگشت جمهوریخواهان
حتی با ترکیب فعلی که اکثریت هر دو مجلس کنگره در اختیار دموکراتهاست، طرح آنها برای اصلاح قانون انتخابات در سنا رای نیاورد و حتی توان جلوگیری از فیلیباستر را هم نداشتند.
وقتی حتی در کنگره اکثرا دموکرات، تصویب توافق وین تقریبا محال است؛ چه امیدی به تداوم توافق در آینده هست؟
✍حمیدرضا غلامزاده
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|جلسه سید ابراهیم رئیسی با همه نامزدهای انتخاباتی
🔻رئیس جمهور منتخب: دوران رقابت انتخاباتی پایان یافته و دوره رفاقت و همکاری و همدلی برای مشکلات مردم آغاز شده است.
🔻احساس مردم باید این باشد که همه نگاههای سیاسی و دیدگاهها منتهی به رفع مشکلات و گرهها از زندگی آنها میشود.
🔻در این جلسه راهکارهای مختلفی که برای حل مسائل کشور وجود دارد و بخشی از آنها در مناظرات انتخاباتی نیز مطرح شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
@rasul313
💠 حدیث روز 💠
💎 اینگونه لباس بپوشیم
🔻امام صادق عليهالسلام:
اِلبَس مالاتُشتَهَرُ بِهِ ولايُزري بِكَ
❗️نه #لباس_شهرت بپوش و نه لباسى كه تو را #بیمقدار جلوه دهد.
📚 ميزان الحكمه، ح 18080
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
♨ سه نکته مهم بیانات رهبر معظم انقلاب
🔻انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم یکی از برگهای زرین انقلاب اسلامی است که هرچه از آن فاصله میگیریم عظمت آن بیشتر در چشمها متجلی میشود. مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان قضایی کشور به برخی از نقاط برجسته این انتخابات اشاره کردند.
👈 گزاره های خبری
1⃣ شکست پروژه دشمن: مقام معظم رهبری در مورد دشمنان این انتخابات میفرمایند: «تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتّفاقی افتاد. در کجای دنیا معمول است و دیده میشود که همه دستگاههای تبلیغاتی مخالف، فعّال و مؤثر به کار بیفتند برای اینکه به مردم نهیب بزنند که در انتخابات شرکت نکنید؟».
2⃣ بنبست نداریم: دشمنان فضا را بهگونهای جلوه میدادند که گویا جمهوری اسلامی با بنبست مواجهه است و بر همین اساس تبلیغ میکردند که مردم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکنند. تنوع سلیقههای نامزدها نشان داد که بنبست وجود ندارد. آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در این زمینه میفرمایند: «تنوع سلیقهها در مناظرات مشاهده شد و پیدا بود؛ امّا همه این نامزدهای محترم بر این معنا متّفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راهحل دارد؛ درست نقطه مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راهحلی وجود ندارد. همه متّفق بودند راهحل دارد، منتها این [یکی] میگفت راهحل من درست است، آن [دیگری] میگفت راهحل من درست است؛ امّا همه وجود بنبست را انکار کردند.
3⃣ اعتماد بهنظام: در هنگام شمارش آرا در این دوره، تعداد آرای باطله نسبت به گذشته دارای برجستگی رسانهای بیشتری شد. مقام معظم رهبری این آرای باطله را دلیل جدایی آنها از نظام ندانست و فرمودند: «بعضیها روی آراء باطله تکیه میکنند که آقا آراء باطله [زیاد است]. خب حالا چه؟ آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً! عکسِ قضیّه است. آنکسی که میآید در شعبهی رأیگیری و میخواهد رأی بدهد -با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد- نگاه میکند میبیند آن شخصی که قبول دارد، در این مجموعه نامزدها نیست؛ خب این چهکار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در این فهرست نامزدها نیست، من رأی نمیدهم و برود؛ اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت -که این میشود آراء باطل- یا رأی سفید انداخت، پس پیدا است که این [شخص] به صندوق رأی علاقهمند است، پیدا است که با صندوق رأی قهر نکرده، پیدا است که بهنظام علاقهمند است».
👈نکته پایانی
انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با توجه به مجموعه تحرکات داخلی، خارجی و حتی وضعیت کرونایی، در دنیا بینظیر بود. باید جنبههای روانشناسی سیاسی، رسانهای و جامعهشناسی این انتخابات مورد تحلیل قرار بگیرد، اما باید مراقب بود که در دام دشمنان برای تخریب آن قرار نگرفت.
✍️ فرهاد مهدوی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
@rasul313