تناسبی شدن انتخابات مجلس به چه معناست؟
پس از رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «تناسبی شدن انتخابات در تهران» گرچه بخش عمده اصلاح طلبان روی خوشی به این مصوبه نشان دادند اما لایه های تندروی این جریان اما و اگرها و تحلیل هایی را نسبت به تصویب این مصوبه طرح و بیان کردند.
بررسی ها نشان می دهد اصلاح طلبان رادیکال تاکید دارند اگر تغییر شکل انتخابات به گونه ای باشد که به صورت واقعی و نه تاکتیکی دخالت فهرست ها و لیست های احزاب در جریان انتخابات قوی شود، شاید بتوان این مصوبه را یک گام به جلو دانست.
این رادیکال ها در ادامه در تحلیل خود از مصوبه مجلس با بیان اینکه بین جریان اصولگرا اختلاف نظرهای انتخاباتی جدی وجود دارد تاکید می کنند به دلیل همین اختلافات است که اصولگرایان میخواهند اگر در انتخابات آتی چند لیست منتشر شد، حداقل چهرههای سرشناس و سرلیستشان رای بیاورند.
این بخش از اصلاح طلبان در ادامه با اشاره به اینکه «شرایط سیاسی کشور و ناکارآمدی مجلس و دولت، فضای منفعلی در بین مردم به وجود آورده است»، تاکید می کنند، این طرح بنا دارد شرایط را بهگونهای رقم بزند که بخشی از مردمی که در چند ماه و سالهای گذشته منفعل بودند، به جهت دورنمایی که از تغییرات میبینند حضور در انتخابات را احساس کنند. در این شرایط گزینه آنها جریان اصولگرا نخواهد بود. ممکن است آنها در شهرهای کوچک پایگاههای بیشتری داشته باشند، اما در تهران فقط یک لیست رای میآورد. اگر شرایط بهگونهای باشد که لیست جریانات غیراصولگرا مطرح شود، طبیعتا مانند دورههای گذشته یک لیست از یک جریان سیاسی رای میآورد.
اصلاح طلبان رادیکال در ادامه به تاکتیکی خواندن این مصوبه تصریح می کنند، در این مصوبه صحبت از فهرستهاست و اسمی از احزاب نمیآورند و تعمد دارند با وجود تاکید در قانون اساسی و قوانین موضوعه بهجای اسم بردن از احزاب، صرفا لیست و فهرستهای انتخاباتی را مطرح میکنند. به همین دلیل حس می شود یک نگاه تاکتیکی به این موضوع وجود دارد. اما با این وجود اگر این طرح به شکل درستی اجرا شود، یک قدم رو به جلوست، برای آنکه مباحث لیستی، گروههای سیاسی و نقش احزاب را افزایش میدهد. باید دید این طرح به چه شکلی اجرا میشود. شرط مهم انتخابات آزاد و عادلانه بودن است و اگر این شرط لحاظ نشود هر اقدامی برای تغییر شکل انتخابات، از جمله تناسبی بودن، بیشتر حل کردن مشکلات درون خانواده اصولگرایان است تا اینکه نگاه استراتژیک به تنوع گروههای مختلف باشد.
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
وضعیت تجارت خارجی ایران در ماههای اخیر چگونه است؟
تجارت خارجی کشور در دو ماهه امسال به ۲۵ میلیون و ۷۳۲ هزارتن به ارزش ۱۵ میلیارد و ۴۵۴ میلیون دلار رسید.
از مجموع تجارت خارجی کشور در ۲ ماهه امسال ۲۱ میلیون تن به ارزش ۷ میلیارد و ۵۱۳ میلیون دلار به صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی به استثنای نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و تجارت چمدانی و ۴ میلیون و ۷۳۲ هزارتن به ارزش ۷ میلیارد و ۹۴۱ میلیون دلار به واردات اختصاص داشت.
ذرت دامی با ۵۳۶ میلیون دلار، گوشی تلفن همراه هوشمند ۲۴۷ میلیون دلار، دانه سویا تراریخته ۲۲۷ میلیون دلار، قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری ردیف تعرفه ۸۷۰۳ به استثنای لاستیک ۲۰۹ میلیون دلار و برنج کامل سفید شده به ارزش ۲۰۶ میلیون دلار اختصاص داشت. ۱۵ درصد از ارزش کل واردات در ۲ ماهه امسال به ۵ قلم فوق الذکر اختصاص داشته است.
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
چه کسانی میخواهند نام خیابان خالد اسلامبولی را عوض کنند؟
بررسی برخی مطالب مطرح شده از سوی رسانه های اصلاح طلب در خصوص آمادگی ایران برای برقراری ارتباط با مصر بیانگر آن است که آنان ضمن بررسی تاریخچه قطع ارتباط میان دو کشور تصریح می کنند که طی این سال ها سیاست خارجی جمهوری اسلامی گروگان رویکرد انقلابی در این حوزه بوده است.
این رسانه ها طی مطالبی قطع ارتباط ایران و مصر را بررسی کرده و 3 دلیل زیر را در این ماجرا دخیل می دانند؛
الف- رویکرد ضدآمریکایی انقلاب ایران
ب- ارتباط صمیمانه انورسادات با پادشاه مخلوع ایران
ج- نامگذاری خیابان وزرا به خالد اسلامبولی قاتل انور سادات
این رسانه ها همچنین با بیان اینکه همواره مصری بر پیش شرط حذف نام خیابان خالد اسلامبولی برای برقراری ارتباط با ایران تاکید داشته اند تاکید می کنند، مناقشۀ تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی بهعنوان پیششرط تجدید رابطۀ ایران و مصر هنوز تمامشده به نظر نمیرسد. آیا مصریها همچنان بر این شرط اصرار دارند؟ و در صورت اصرار آنها آیا دولت سیدابراهیم رئیسی این شرط را پذیرفته است؟ کل این مسئله در ابتدای امر، کاملاً صوری به نظر میآید، اما اهمیت نمادین و سمبلیک آن بسیار چشمگیر است. روزی که نام خالد اسلامبولی از خیابان وزرای تهران حذف شود، حکایت از امری دارد که زمان واکاوی آن امروز نیست.
از سوی دیگر رسانه های جریان اصلاحات با بیان اینکه موضوع ارتباط با مصر در شرایطی در حال پیگیری است که مساله جدیدی حادث نشده تصریح می کنند که باید توجه داشت تغییر چندانی در مسائل منطقهای رخ نداده که روابط جدید را در مقایسه با گذشته توجیهپذیرتر کند.
بنا بر تاکید این رسانه ها، این وضعیت (برقراری ارتباط با مصر) شاید ناشی از آشنا شدن جناح موجود با واقعیات تلخ ناشی از فقدان روابط خارجی سازنده است. اگر آقایان به این نتیجه رسیده باشند که سیاست خارجی جای شعار دادن و شوخی کردن نیست، گام بزرگی به جلو برداشتهاند
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
🔸رسانههای صهیونیستی و عربی از یک عملیات اطلاعاتی پیچیده علیه یک مقام امنیتی بلندپایه موساد طی روزهای اخیر خبر میدهند. تاکنون این ابعاد از موضوع فاش شده:
مقام ترور شده موساد بسیار عالی رتبه بوده و از او به عنوان یک نابغه امنیتی یاد میشود.
عملیات در ایتالیا و حین برگزاری جشن تولد وی در یک قایق تفریحی انجام شده
علاوه بر وی، افراد دیگری هم در محل حضور داشتهاند که همگی دارای رتبه بندی امنیتی هستند.
وقوع این رخداد همزمان با سالگرد شهادت شهید صیاد خدایی از دید رسانههای صهیونیست بسیار معنادار قلمداد شده است.
همزمان یک مقام امنیتی دیگر اسراییل در طولکرم (شمال کرانه باختری) کشته شده است.
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
🔴جزئیاتی از تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
🔹وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که افراد تحریمشده شامل محمدرضا انصاری از مسئولان سپاه، روحالله بازقندی رئیس سابق ضد جاسوسیِ سپاه و رضا سراج رئیس اطلاعات خارجیِ سپاه میشوند.
🔹شهرام پورصافی تبعۀ ایرانی نیز در فهرست تحریمهای امروز واشنگتن قرار دارد که وزارت دادگستری آمریکا او را متهم به ارائه و تلاش برای حمایت مالی از یک توطئه قتل فراملی کرد.
🔹این نهاد آمریکایی همچنین حسین حافظ امینیفرد دوتابعیتی ایرانی و ترک مقیم ترکیه را از اعضای سپاه دانسته و در فهرست تحریمها قرار داده.
🔹آمریکا همچنین شرکت سهامی صنعت و تجارت صادرات و واردات هوانوردی رِی مستقر در ترکیه موسوم به رِی ایرلاین را در فهرست تحریمهای جدید خود قرار داده است.
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران، عربستان، امارات و عمان نیروی دریاییِ مشترک تشکیل میدهند
🔹پایگاه اینترنتی خبری الجدید قطر نوشته: رایزنیهای این کشورها با هماهنگیِ چین و با هدف تضمین امنیتِ دریانوردی در خلیج فارس آغاز شده است.
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
🔻ایران نائب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل شد 🇺🇳
🔹اعضای سازمان ملل متحد رئیس جدید هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل را برگزیدند و ایران بعنوان یکی از ۲۱ نواب رئیس این مجمع انتخاب شد.
🔹همچنین ایران بعنوان گزارشگر کمیته خلع سلاح و عدم اشاعه مجمع عمومی و عضو هیات رئیسه این کمیته برگزیده شود.
🔹اعضای سازمان ملل «دنیس فرانسیس» از ترینیداد و توباگو را به عنوان رئیس هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل انتخاب کردند که از اواسط ماه سپتامبر، ریاست این شورای را برعهده خواهد گرفت.
🆔
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
💬 #یادداشت_هفته | پُرانگیزه، پُرایمان و پُرتوان
👈🏻 چرا رهبر انقلاب اسلامی مجلس یازدهم را «مجلس انقلابی» میدانند و بر آن تأکید میکنند؟
🔻 شاخص اصلی، جهتگیریِ صحیح است...
🔹 «من از اوّل تشکیل این مجلس [یازدهم]، اعتقاد خودم و علاقهی خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار.» ۱۴۰۲/۳/۳
🔹 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم به صراحت این مجلس را مجلسی انقلابی دانسته و بر قضاوت پیشین خود دربارهی انقلابی بودن مجلس یازدهم، مجدد تأکید کردند. اما چرا رهبر انقلاب بر «انقلابی» بودن مجلس یازدهم اینچنین تأکید میکنند؟ دلایل انقلابی دانستن این مجلس چیست؟
🔹 با نگاهی به بیانات پیشین رهبر انقلاب دربارهی این مجلس و رجوع به سوابق موضوع در نگاه ایشان، میتوان به این پرسش، پاسخ روشنی داد. حضرتآیتالله خامنهای در دیدار سال گذشتهی خود با نمایندگان مجلس یازدهم در همین رابطه تأکید کرده بودند: «ما گفتیم «مجلس انقلابی»! یک عدّهای خوششان نیامد؛ ولی ما حقیقت را گفتیم؛ حالا بعضیها خوششان میآید، بعضیها خوششان نمیآید عیبی ندارد. حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود؛ پس مردم هم طرفدار همین گرایش و همین حرکتی هستند که شما عنصر انقلابی در شهر خودتان، در منطقهی خودتان شعارش را دادید، حرفش را زدید. بنابراین مجلس انقلابی یعنی این دیگر.» ۱۴۰۱/۳/۴
🔹 آنچه در بیانات رهبر انقلاب به صورت واضح دیده میشود تکیه بر موضوع «جهتگیری انقلابی» نمایندگان این مجلس است. اساساً برای درک درست گرایش هر فرد یا جریانی تکیه بر عنصر «جهتگیری کلان» کلیدی و راهگشاست: «جهتگیری را باید درست انتخاب کنیم؛ این قطبنما است، این شاخص اصلی است. اگر چنانچه جهتگیری را غلط انتخاب کردیم، در انتخاب جهتگیری اشتباه کردیم، تلاش مضاعف ما نه فقط ما را به نتیجه نمیرساند، بلکه ما را از راه دور میکند. فرمود: «قل هل ننبّئکم بالأخسرین اعمالا. الّذین ضلّ سعیهم فی الحیاة الدّنیا»؛ سعی و کوشش آنها در گمراهی واقع شده است؛ یعنی در جهت درست انجام نگرفته. جهت را باید درست انتخاب کرد. اگر چنانچه این شاخص وجود نداشته باشد، تلاشهای گوناگون، ما را از مقصد دور میکند. جهتگیریها مهم است.» ۱۳۹۲/۴/۳۰
🔹 با دقت در جهتگیریها و شعارهای جریان عمومی مجلس یازدهم و اکثریت نمایندگان حاضر در آن بهروشنی میتوان تأکید بر انقلابیگیری، انقلابی بودن و پایبندی به خط و آرمانها و ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی را دید: «شما عناصر انقلابی هستید -یعنی [این جوری] شناخته شدهاید؛ مجلس، مجلس انقلاب است، مجلس انقلابی است، دشمنی بعضیها هم به خاطر همین است- این مجلس انقلابی دارای رویکرد انقلابی و اقبال به ارزشهای انقلاب است.» ۱۴۰۰/۳/۶
🔹 البته توجه به یک نکتهی کلیدی در اینجا مهم است. انقلابی دانستن و انقلابی معرفی کردن مجلس یازدهم مطابق با جهتگیری و و خط کلی این مجلس است و نه الزاما تفکر و عملکرد همهی نمایندگان حاضر در این مجلس: «البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم. مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است.» ۱۴۰۲/۳/۳
🔻 شاخصهای انقلابیگری
🔹 اما انقلابیگری و انقلابی بودن یک فرد یا مجموعه در نظام اسلامی موضوعی است که براساس شاخصهای روشنی ارزیابی میشود. در واقع «برای انقلابی بودن شاخصهایی وجود دارد.» ۱۳۹۵/۳/۱۴ و «اگر این شاخصها وجود داشت، آنوقت طرف انقلابی است، فرد انقلابی، مجموعهی انقلابی، دولت انقلابی، سازمان انقلابی.» ۱۳۹۵/۳/۱۴
🔹 در منظومهی فکری و ارزشیِ انقلاب اسلامی، انقلابیگری شاخصهای مشخصی دارد که «[عبارتند از]: شاخص اوّل، پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب؛ شاخص دوّم، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها که آرمانهای انقلاب و اهداف بلند انقلاب را در نظر بگیریم و همّت برای رسیدن به آنها داشته باشیم؛ شاخص سوّم، پایبندی به استقلال همهجانبهی کشور، استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی، استقلال فرهنگی -که مهمتر از همه است- و استقلال امنیّتی؛ شاخص چهارم، حسّاسیّت در برابر دشمن و کار دشمن و نقشهی دشمن و عدم تبعیّت از او، که البتّه باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید و از تبعیّت دشمن سر باز زد... شاخص پنجم، تقوای دینی و سیاسی که این بسیار مهم است. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد، قطعاً انقلابی است.» ۱۳۹۵/۳/۱۴
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 البته در اینجا هم باید توجه داشت که «انقلابیگری مقول به تشکیک است. ممکن است یک نفر نسبت به مفاهیم انقلاب و عمل انقلابی بهتر حرکت کند، یک نفر به آن خوبی حرکت نکند امّا در همان راه دارد حرکت میکند.» ۱۳۹۵/۳/۱۴
🔻 مجلس یازدهم در خدمت حل مسائل اصلی کشور و مردم
🔹 همچنین کیفیت نیروهایی که بهعنوان نماینده در این دوره موفق به کسب اعتماد مردم شدهاند نیز در این زمینه حائز اهمیت است: «خوشبختانه مجلسِ تشکیلشده یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس دوران انقلاب هم هست. بحمدالله سرشار است از نیروهای پُرانگیزه و پُرایمان، نیروهای پُرتوان، نیروهای جوان. هم جوانان تحصیلکرده و انقلابی در بین شماها زیاد هستند -جوانان کاربلد، نه دور از مسائل اجرائی؛ در بین مجموعهی شما جوانانی هستند که هم پُرانگیزه هستند، پُرتوانند، هم کاربلدند- هم مدیران انقلابی دورههای گذشته.» ۱۳۹۹/۴/۲۲
🔹 یکی از ویژگیهای مجلس یازدهم توجه و پایبندی به اولویتها و تلاش اثرگذار در جهت حل مشکلات مردم بوده است: «مجلس یازدهم مشکلات کشور را شناخته؛ مهم این است. مشکلات کشور شناخته شده و بر اساس شناخت مشکلات، قانون گذاشته شده... هدف این قوانین، مبارزه با فساد بوده، رفع تبعیض بوده، رفع انحصار بوده، بهبود فضای کسبوکار بوده و بقیّهی مسائل اقتصادی دیگر. این قوانین با صراحت و قاطعیّت نظر داده، حکم کرده و تصویب شده... برخی از این قوانینی که شما [نمایندگان مجلس یازدهم] تصویب کردهاید، قوانین راهبردی است؛ یعنی قوانین موضعی و مقطعی نیست، یک قوانین راهبردی است برای کشور که واقعاً جای احترام و تمجید دارد؛ چه در زمینههای اقتصادی، چه در زمینههای غیر اقتصادی؛ در همهی اینها. قانون «اقدام راهبردی» که همان اوّلِ کار تصویب کردید، یک قانون اساسی است، یک قانون مهمّی است. این [قانون]، کشور را از سرگردانی در قضیّهی هستهای نجات داد... یا قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیّت» که به معنای واقعی کلمه از آن قانونهای حیاتی است.» ۱۴۰۲/۳/۳ علاوه بر این، در بعد رفتاری نیز کلیت مجلس یازدهم کارنامهی خوبی دارد که باعث شده رهبر انقلاب عنوان انقلابی را دربارهی این مجلس تکرار کنند: «یکی از امتیازات مجلس یازدهم که من اصرار دارم این را بگویم و به زبان بیاورم، سادهزیستی است؛ یعنی تا آنجایی که به من گزارش شده نسبت به بسیاری از افراد این مجلس، رفتار اشرافیمآبانه و نگاه از موضع بالا و به مردم بیاعتنائی کردن، یا نیست یا کمتر هست... روش کلّی این است؛ این روش کلّی خیلی چیز خوبی است.» ۱۴۰۲/۳/۳
🔻 کارهای مهم پیشرویِ مجلس یازدهم در سال آخر
🔹 نکتهی پایانی اینکه رهبر انقلاب وظایف و مسئولیتهای سنگینی را در سال آخر فعالیت مجلس یازدهم پیشروی این مجلس نهادند: «شما امسال یعنی تا سال آینده ــ حالا انتخابات آخر سال است امّا همین ماههای پیش رو که در پیش دارید و مهم هم هست ــ کارهای بزرگی در مقابلتان هست: یکیاش برنامهی هفتم است؛ یکیاش همین مسئلهی شعار سال است؛ مسئلهی مهار تورّم و رونق تولید؛ اینها کارهای بسیار مهمّی است. یکی این لوایح نیمهکارهمانده است... بالاخره این سال آخر یک فرصتی است که انسان نگاه کند پشت سرش؛ اگر چنانچه در این دو سه سال گذشته یک خلأیی باقی مانده، یک قصوری انجام گرفته، آن را در این سال آخر انشاءالله جبران کنید.» ۱۴۰۲/۳/۳
🔹 قطعاً برای نیروهای انقلابی تک تک لحظات خدمت به مردم در سنگرهای نظام اسلامی فرصتی برای مجاهدت فی سبیلالله است. مسائل اساسی کشور و رفع مشکلات مردم خصوصاً مشکلات اقتصادی و معیشتی، عرصهی دیگری برای آزمون نمایندگان مجلس یازدهم است که با موفقیت در آن میتوانند کارنامهای پرافتخار در تاریخ سیاسی انقلاب بر جای گذارند.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر آخرالزمانی از آتشسوزی جنگلهای کانادا
🔹رسانهها از اعزام صدها آتشنشان از چند کشور برای مهار این آتشسوزی خبر دادند.
🔹الجزیره نوشت: تا الآن ۲.۷ میلیون هکتار، معادل بیش از ۵ میلیون زمین فوتبال از جنگلهای کانادا در آتش سوخته است!
🔹همچنین دهها هزار نفر از ساکنان استانهای بریتیش کلمبیا، آلبرتا، ساسکاچوان، مانیتوبا و انتاریو مجبور به تخلیه مناطق مسکونی شدهاند.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
✔️ وزیر کشور: به جریانات سیاسی توصیه میکنیم فعالانه وارد صحنه شوند/ بهدنبال انتخابات با مشارکت حداکثری هستیم
🔺احمد وحیدی، وزیر کشور:
🔸توصیه ما در وزارت کشور به گروههای سیاسی دارای مجوز این است که فعالانه در انتخابات شرکت کنند. البته آنها فقط نباید در دوره انتخابات فعال باشند ولی الان توصیه ما این است که وارد صحنه شوند.
🔹پیش از این مطلبی از میزان مشارکت در انتخابات از قول من منتشر شده است که خیلی دقیق نبود. ما دنبال انتخابات با مشارکت حداکثری هستیم.
🔸فعلا قانون حالحاضر برای ما مبنای عمل است اما اگر طرح مجلس توسط شورای نگهبان تأیید و به قانون تبدیل شود، ما در چارچوب قانون جدید عمل میکنیم.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍قالیباف: نیازمند این هستیم نوع نگاه خود را به مسائل تغییر دهیم| با این وضعیت ۲۰۰ جلسه هم بگذاریم کار را خراب تر میکنیم
رئیس مجلس در شورای اداری استان خراسان شمالی:
📌نیازمند این هستیم نوع نگاه خود را به مسائل تغییر دهیم گاهی اوقات یک سری کارهای اشتباه را مرتب تکرار میکنم، خراسان شمالی در ۱۸ سال گذشته ۱۳ استاندار داشته است، تغییرات در سطوح پایین تر بسیار بیشتر است فارغ از اینکه این مسئولان چه قابلیتهایی دارند با این وضعیت ۲۰۰ جلسه هم بگذاریم کار را خراب تر میکنیم.
📌وقتی مجلس یا دولت به استان می آیند آیا خزانه یا هدفمندی جدا از هم دارند؟ حتما اینگونه نیست و باید یک هدف داشته باشیم، هماهنگی و هم جهتی بسیار مهم است.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
ایران میتواند شریک مهمی برای بریکس باشد
وزیر امور خارجه در نشست دوستان بریکس:
🔹ایران در کنار دیگر کشورهای همسو و علاقهمند میتواند شریکی مطمئن برای بریکس در آینده باشد.
🔹البته اهداف بریکس و اهداف ایران بهقدری هم راستا هستند که ما از هم اکنون، راههای همکاری و مشارکت با بریکس را در دست بررسی داریم.
🔹بهزودی کنفرانسی را در تهران با همکاری سفارتخانههای کشورهای عضو بریکس میزبانی خواهیم کرد.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
تا دوشنبه ۲ میلیارد دلار ارز جدید در راه است
«شریعتی» عضو اتاق بازرگانی ایران:
🔹در دوشنبه پیش رو، از محل پولهای بلوکه شده ایران، دو میلیارد دلار ارز جدید برای خرید کالای اساسی تخصیص داده میشود.
🔹این پولها ارتباطی به منابع مالی ایران در کره جنوبی ندارد و از محل آزادسازی پولهای ایران در دیگر نقاط تزریق خواهد شد.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رایزنی امیرعبداللهیان و همتای اماراتی در کیپ تاون
🔹وزرای امور خارجه ایران و امارات عربی متحده در حاشیه نشست بریکس در کیپ تاون آفریقای جنوبی دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقهای و بینالمللی گفتوگو کردند.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💢بیانیه سپاه به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره): سپاه پرچمدار پاسداری از مکتب امام خمینی (ره) است
🔸سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره)، سپاه را پرچمدار دفاع از مکتب امام راحل (ره) و تعقیب آرمانها و اهداف بلند آن حضرت، تحت هدایتهای حکیمانه رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی ) دانست.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🖌بسته تولیدات گرافیکی (۱) | ویژه
ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)
#امام_امت
#بت_شکن
شبکه مردمی سایبری تولید محتوا_ سازمان فضای مجازی بسیج تهران بزرگ
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•