🔸 محسن منصوری استاندار تهران شد
🔹اعضای دولت پس از بررسی سوابق و برنامههای محسن منصوری، وی را به عنوان استاندار تهران تعیین کردند.
🔺وی پیش از این عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، معاون بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی، مدیرعامل و عضو مؤسس و هیأت مدیره بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، مشاور نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان ورامین بوده است.
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#موشن_گرافیک | اون دستی که به ايران عزیز تجاوز کند، توسط مردم قطع خواهد شد...
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب در پی موفقیت ورزشکاران ایران در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان
🔸در پی موفقیت ورزشکاران کشورمان در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از این پهلوانان و مربی آنان تشکر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
آفرین بر پهلوانان کشتی فرنگی کشور و مربی آنان که همه بویژه جوانان را شاد کردند. انشاءالله موفق باشید.
سیدعلی خامنهای
۱۹ مهر ۱۴۰۰
@rasul313
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۷۳)
🌀 خبر: به گفته فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک شناور متفاوت از سه شناور رده شهید سلیمانی بهنام «ابومهدی المهندس» نیز در دست ساخت است که قابلیتهای آفندی و پدافندی و بدنهای بهشکل W با طول ۴۷ متر دارد.
🍃🌹🍃
🔻تحلیل: نیروی دریایی سپاه که در دل دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران تشکیل شد، در ابتدا تنها از قایقهای تندرو با نصب سلاحهای سبک بهره میبرد. این نیرو در آن دوران نقش مهمی در عملیات مقابله به مثل با رژیم بعث عراق در جنگ نفتکشها ایفا کرد که در نهایت به درگیری مستقیم نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش آمریکا در ۱۴ مهر ۱۳۶۶ منجر شد.
🔹 از آن عملیات غرور آفرین نیروی دریائی سپاه در خلیج فارس که در برابر نیروهای متجاوز آمریکایی از خودرشادت بی نظیر نشان دادند ۳۴سال میگذرد ،نیروی دریائی سپاه توانسته خود را به مدرنترین تجهیزات روز مسلح کرده و وارد حوزه های فرامرزی شده تا بتواند از منافع ملی در آبهای آزاد و خلیج فارس و دریای عمان حراست وپاسداری کند.
🔸 تاریخ ملت ایران نشان میدهد هرگاه به توانائیهای خود تکیه کرده توانسته در برابر زورگوئیهای مستکبران ایستادگی کند و هر زمان توسط عوامل نفوذی و آدمهای سست عنصر به بیگانه اعتماد کرده شکستهای تلخی متحمل شده است.
🔺بازدید رئیس جمهور محترم از کارگاههای ساخت شناورهای نیروی دریائی سپاه بار دیگر گوشه هایی از شعار ((ما میتوانیم)) را به رخ جهانیان کشید.
✍ سیدجعفرموسوی همپا
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
☘
✅ #یادداشت_کوتاه | سفر برای مردمی ماندن!
🍃🌹🍃
🔻 یکی از ویژگیهای دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استانهای محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیههای مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی میدهد. به عقیده رئیسجمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرحها که دچار وقفه بیدلیل شدهاند، با پیگیریهای مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال میشود». بااینحال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
🔹 نکات تحلیلی: ۱- ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفههای اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کردهاند. ۲- آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محلهها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور مییابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمیدانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی». ۳- وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگترین سرمایههای اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالشهای درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغههای مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی میشود. ۴- ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمیشود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغههای جامعه و برنامهریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغهها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمیگردد. مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این میدانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزشگذاری میشود.
✍ مصطفی برزکار
#روشنگری
@rasul313
☘
✅ # نظریه و تحلیل | پیام نیازمندی آمریکا به برجام
🍃🌹🍃
🔻 طی روزهای اخیر سه اقدام معنادار از سوی آمریکا رخ داده که میتوان آن را پیامهایی برای ایران مبتنی بر تسریع در آغاز مذاکرات وین و احیای برجام دانست.
1️⃣ تعطیلی میز ایران در سیا: به گزارش رسانههای آمریکایی، میزهای مستقل ایران و کره شمالی در سازمان سیا که در دولت ترامپ راهاندازی شده بودند، به کار خود پایان داده و از این پس فعالیتهای آنها تحت نظر دو مرکز منطقهای خاورمیانه و شرق آسیا ادامه خواهد یافت. این را میتوان پیامی در راستای ادعای کاهش اقدامات خرابکارانه و بحرانهای ضدامنیتی علیه ایران دانست.
2️⃣ رفع تحریم شرکت ماموت: وزارت خزانه داری آمریکا گروه صنعتی ماموت و شرکتهای زیرمجموعه آن را از فهرست تحریمها خارج کرد. اهمیت این مجموعه صنعتی در ارتباط آن با شرکتهای خودروسازی سنگین در آلمان، نقش آن در فرآیند تولید ابزار و ماشینهای فرآیند ترانزیت کالا در ایران است.
3️⃣ مذاکرات رابرت مالی با کره جنوبی: رابرتمالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مذاکره با معاون وزیر خارجه کره جنوبی از این دولت خواست که به «نقش سازنده» خود در احیای برجام ادامه دهد. این میتواند چراغ سبزی به سئول برای آزادسازی بخشی از اموال بلوکهشده ایران و یا رفع برخی نیازمندیهای تکنولوژیک اقتصادی تفسیر شود.
🔸 به نظر میرسد تبعات خروج غیرمسئولانه آمریکا از افغانستان و افزایش انتقادات از آن در فضای داخلی آمریکا، کاخ سفید را به سوی کسب یک دستاورد دیپلماتیک در غرب آسیا سوق داده که در این بین، پرونده هستهای ایران میتواند از اولویت بیشتری برخوردار باشد.
🔺 در کنار آن، تلاش برای حل پروندههای منطقهای آمریکا و متحدانش در دیگر مناطق برای افزایش تمرکز بر مهار چین که در انعقاد قرارداد اخیر «آکوس» نمایان شد نیز نمود دیگری از تلاش آمریکا برای تسریع در این مذاکرات است.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
⭕️ دولت قوی و لزوم فعال سازی مرکز بررسیها
🔹 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری از جمله دستگاههایی است که از ابتدای تشکیل تا به امروز به جز جذب بودجههای قابل توجه و ارائه متونی غیرکاربردی و عمدتا نظری، کار چشمگیری انجام نداده و گرهی از مشکلات کشور را باز نکرده است و شاید به همین علت به چشم آقای رئیسی نیامده و هنوز امنیتیترین مهره اصلاحات ریاست آن را بر عهده دارد. این مرکز تا امروز پاتوق امنیتیهای اصلاحات بوده تا با خیال راحت در آن بنشینند و از بودجههای آن برای پیشبرد جنگ روانی قدرتطلبانه و بازیهای سیاسیکارانه استفاده کنند.
🔹 اما این مجموعه میتواند و باید چراغ راه "دولت قوی" باشد و محل پیوند متخصصین انقلابی دانشگاه با هسته مرکزی دولت قرار گیرد.
🔹دولت رئیسی در سالهای پیش رو با انبوهی از کارهای برزمین مانده دولتهای قبل و مشکلات جدید روبرو خواهد شد. (ادامه خشکسالی و بیکاری و مهاجرت ناشی از آن و تبعات امنیتی اجتماعی آنها، فتنهانگیزیها و شورشهای قومیتی هدایت شده از خارج مرزها، ایجاد تنشهای پی در پی با همسایگان بواسطه دخالت قدرتهای فرامنطقهای و ...) که هدف تمامی آنها متوقف کردن این دولت در مسیر خدمترسانی و حل معضلات مردم است.
🔹شناخت و رصد این رویدادها و ارائه راهکار برای مهار این حرکات از جمله وظایف مرکز "بررسیها" است و به همین علت شایسته است رئیس جمهور بدون تعلل و در اولین فرصت ممکن با انتصاب فردی چیره دست در پژوهشهای کاربردی و میدانی و صاحب دغدغهها و انگیزههای انقلابی به مدیریت این مرکز، آن را به کانونی فعال برای طراحی و انجام پژوهشهای ریشهای (مانند آمایش جمعیت، مهار بحران آب، مدیریت مطالبات قومیتی، فعالسازی دیپلماسی اقتصادی، سیاستگذاری کلان اشتغال و ...) تبدیل کند و با تهیه و ارائه گزارشها و پیشنهادات کاربردی، رئیس جمهور را در شناخت دقیق مسائل و هماهنگی دولت برای غلبه بر آنها یاری دهد.
✳️ مدیر دولت قوی به مرکزی قوی برای مشاوره و شناخت مسائل کلان کشور نیاز دارد و چرا این مجموعه "مرکز بررسیهای راهبردی ریاست جمهوری" نباشد؟
#دکتر_کوشکی
🆔 @rasul313
📌چای را کیلویی یک دلار صادر و ۵ دلار وارد میکنیم!
🔹در یک دهه اخیر بیتوجهی به صنعت چای کشور واردات را افزایش و تولید را سرخورده کرده است.
🔸در پنج ماه نخست سال جاری حدود ۱۰ هزار تن چای کیلویی ۹۷ سنت، یعنی زیر یک دلار صادر و از سوی دیگر حدود ۳۳ هزار و ۴۳۷ تن چای از ۲۴ کشور کیلویی ۵ دلار وارد کردیم.
⁉️در اینجا میخواهم این پرسش را از مسئولان مربوط بپرسم که صادرات چای چه مزیتی میتواند برای ما داشته باشد؟
🔹اگر هر کیلو چای ایرانی در داخل کشور مصرف شود ما حدود ۴ دلار به اقتصاد در شرایط بحران کمک کردهایم.
🔸به گفته فعالان بازار، گردش مالی صنعت چای در ایران حدود ۲ تا ۳ هزار میلیارد تومان است که به دلیل نبود ارتباط پویا بین ارکان تولید و بازار بیشترین سود این صنعت نصیب تجار میشود.
🔹 در این گردش مالی چایکار حدود ۹۰ میلیارد تومان و کارخانهدار هم ۶۰ میلیارد تومان سود میبرد که کمترین سهم متعلق به چایکار و کارخانهدار است و همین مسئله سبب شده برخی کارخانهها تعطیل یا باغهای چایکاری رها شوند.
🔸 قاچاق یکی دیگر از مشکلات صنعت چای است که در دو دهه گذشته همتی برای رفع آن وجود نداشته است.
🔹 براساس آمار بین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن در سال، چای به کشور قاچاق میشود .درحال حاضر تعرفه واردات ۳۰ درصد است و نیمی از نیاز کشور (۵۰ هزار تن) رسماً وارد و نیمی دیگر از طریق قاچاق تأمین میشود و این در صورتی است که کشوری مانند ترکیه برای حمایت از تولید داخلی خود ۱۴۶ درصد تعرفه گمرگی برای واردات چای اعمال میکند.
🔸بالابودن هزینههای تولید و پایین بودن درآمد و کوچکبودن قطعات سطح زیر کشت از مشکلات دیگر این صنعت است.
🔹اقتصادی نبودن کشت چای در ایران موجب تبدیل باغات چای به ویلا شده است؛ چراکه پولی که از فروش ویلا عاید چایکار میشود، چندین برابر سود سالانه کشت چای است.
🔸 متأسفانه در یک دهه اخیر با گران شدن قیمت زمین و ویلا به ویژه در شهرهای شمالی کشور و عدم توجه دولت به این موضوع باغات چای به تدریج از بین رفتند، به طوری که به گفته یکی از فعالان اقتصادی صنعت چای ۵۰ درصد باغات چای در طول این سالها به ویلا تبدیل شده است و اگر سیاستگذاران بخش کشاورزی تصمیم عاجلی برای توقف این روند نگیرند، قطعاً ویلاسازی به زمینهای کشت برنج نیز کشیده خواهد شد.
🆔 @rasul313
🔻اقتصاد ترکیه در انتظار روزهای سختتر
🔸این روزها بیش از هر زمان دیگری، اقتصاد ترکیه در تنگنا و شرایط دشوار قرار گرفته است.
🔸دلار آمریکا که در دوران اعمال سیاست های تند دونالد ترامپ بر ترکیه به مرز 7 لیره رسیده بود، حالا 8 و نیم لیره را نیز پشت سر گذاشته و برای عبور از 9 لیره خیز برداشته است.
🔸بسیاری از کارشناسان اقتصادی، وضعیت موجود را به عنوان یک بحران اقتصادی جدی قلمداد می کنند که در آن، آسیب های بزرگی همچون افزایش تورم، بیکاری و فقر گریبان گیر بخش قابل توجهی از جامعه ترکیه شده است.
🔸درحالیکه اقتصاد ترکیه، برای بسیاری از تحلیلگران و فعالان اقتصادی، یک الگوی موفق معرفی میشود، اما حرکات اشتباه اردوغان و تیم او، باعث شده است که دستاوردهای اصلاحات اقتصادی در این کشور در معرض تهدید بزرگ قرار گیرد.
🔸 بررسی آمارهای اقتصادی این کشور حاکی از آن است که در سالهای اخیر، وضعیت این متغیرها عمدتا رو به وخامت بوده است.
🔸آتیلا یشیل آدا اقتصاددان و تحلیل گر مالی ترکیه، در مورد وضعیت کنونی اقتصاد کشورش، تحلیل کوتاهی نوشت که بازتاب گسترده ای در رسانه ها و فضای مجازی پیدا کرد.
🔶یشیل آدا که همواره پیش بینی های او در مورد فراز و فرودهای نرخ دلار و وضعیت بازار درست درآمده، برای وصف رویدادهای احتمالی آتی، این عبارت مشهور را به کار برد: «زمستان سختی در راه است».
🔸یشیل آدا در توضیح پیش بینی خود گفته است:«پس از کاهش نرخ بهره بانک مرکزی، زمستان بسیار سختی برای لیره ترکیه در راه است. در نتیجه، مداخلات مداوم برای حفظ ارز وجود خواهد داشت و این روند را می توان نهایتاً برای 3 تا 6 ماه ادامه داد. من بر اساس برنامه جدید ابلاغ شده از سوی دولت که به عنوان برنامه پلان میان مدت نامگذاری شده، به شما می گویم، اگر دلار از 9 لیره و حداکثر 9.25 لیره تجاوز کند، مداخله بسیار خشنی صورت خواهد گرفت. ما در زمستان، برای تامین بسیاری از اقلام مصرفی و مواد غذایی، رشد قیمت باور نکردنی را تجربه خواهیم کرد».
🆔 @rasul313
☘
❌ #شایعه| عزتالله مهرآوران از واکسن برکت فوت کرده!!
🍃🌹🍃
✅ واقعیت
▪️با یک جستجوی ساده میشد فهمید که مرحوم عزت الله مهرآوران در تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۰ دز اول واکسن را دریافت کرده که اصلاً در این تاریخ واکسن ایرانی برکت، مجوز واکسناسیون را دریافت نکرده بود، اما چون هدفشان لجن پراکنی است تیتر میزنند که واکسن برکت زده؛ البته بماند که اساسا واکسن قرار نیست مانع از ابتلای کامل شود!
🌀 این هم بماند که همین جماعت گاهی میگفتند برکت همون سینوفارم است گاهی هم میگفتند آب مقطره!! چطور میشه این مواقع برکت نه آب مقطره نه سینوفارم؟؟!
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔rubika.ir/rasull313
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کارشناس سعودی بررسی میکند:
🔻چرا عربستان به دنبال مذاکره و توافق با ایران است؟
🆔 @rasul313
❌ التماس صیهونیستها به مرکل؛ جلوی ایران را بگیرید
* روزنامه الکترونیکی "رای الیوم" طی گزارشی به اظهارات «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان بار دیگر به گزافه گویی پرداخت.
🔻بنت در اظهاراتی عجیب دست به تمجید از ایران زد و گفت: پیشرفتهای چشمگیر ایران طی سه سال گذشته بسیار زیاد بوده و غنیسازی اورانیوم در این کشور به حداکثر خود رسیده است.
🔻وی اعلام کرد که ما باید از عدم امکان رسیدن ایران به سلاح هستهای اطمینان حاصل کنیم چرا که این مسئله مرتبط با "موجودیت" اسرائیل است.
🔻 نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهار نظری جالب مدعی شد که امنیت اسرائیل ارتباط مستقیمی با منافع ملی آلمان دارد!
👈 این دیدار روز شنبه در قدس اشغالی برگزار شد. سخنان بنت، ترس رژیم صهیونیستی از پیشرفتهای ایران و تلاش برای همراه کردن کشورهای اروپایی را نشان میدهد.
👈 رژیم صهیونیستی در وقت کنونی از هر فرصتی برای مظلوم نمایی و متهم کردن ایران سوء استفاده میکند.
🆔 @rasul313
☘
🌀 #صرفا_جهت_اطلاع | تبادل کالا با عراق از سر گرفته شد
🍃🌹🍃
🔻 سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک گفت: با پایان محدودیتهای ورود کالا و مسافر به کشور عراق به دلیل برگزاری انتخابات پارلمانی، از صبح امروز تبادل کالا با این کشور از همه مرزهای تجاری کشور از سر گرفته شد.
🔺 لطیفی افزود: این محدودیت ها برای همه مبادی ورودی کشور عراق، از شنبه تا صبح امروز از سوی دولت این کشور در نظر گرفته شده بود.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔rubika.ir/rasull313
🍀
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سید حسن نصرالله: پاسخ پیشنهاد ایران را برای حل مشکل برق بدهید
دبیر کل حزب الله لبنان در خطاب به دولت لبنان:
🔻قرار است دولت لبنان راه حلی برای مشکل برق پیدا کند و در تاریکی مطلق وارد کشور شود.
🔻ایران پیشنهادی برای حل بحران برق در لبنان ارائه کرده است، بنابراین دولت لبنان به این پیشنهاد پاسخ دهد.
🔻آمریکا که از نظر ما دشمن است ولی اگر از نظر شما دوست است بروید مانند عراق مجوز استثناء بگیرید از آن برای واردات برق از ایران.
🔻باید به پیشنهاد وزیر خارجه ایران برای حل مشکل برق در لبنان پاسخ دهیم.
@rasul313
☘️
✅#یادداشت_کوتاه| وقیحانه ترین خط قرمز دنیا‼️
🍃🌹🍃
✍دکتر حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313