eitaa logo
روابط عمومی ف.انتظامی بیجار(کردستان)
176 دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
2.6هزار ویدیو
59 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📍جایگاه مهم ‌جمهوری اسلامی در سیاست خارجی روسیه 📌جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت ، و برخورداری از فاکتورهای مختلف ، از جایگاه مهمی در سیاست خارجی روسیه برخوردار شده است و این امر به راهبردی شدن روابط ایران و روسیه کمک خواهد کرد.
بارش برف و باران در مناطق شرقی و جنوبی کشور 🔹امروز در کرمان، سیستان و بلوچستان و برخی نقاط واقع در جنوب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد، شمال فارس و شرق هرمزگان بارش باران و برف گاهی رعد و برق وزش باد و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود. 🔹امروز با تقویت جریانات شمالی روی غرب سواحل دریای خزر در غرب مازندران، گیلان، اردبیل و ارتفاعات استان آذربایجان شرقی ابرناکی و بارش برف و باران رخ می‌دهد.
امام باقر عليه السلام: كُلُّ عَينٍ باكيةٌ يومَ القيامةِ غيرَ ثلاثٍ: عينٌ سَهِرَتْ في سبيلِ اللّهِ، و عينٌ فاضَتْ مِن خَشيَةِ اللّهِ ، و عَينٌ غَضّتْ عن مَحارِمِ اللّهِ روز رستاخيز همه چشم ها گريانند مگر سه چشم: چشمى كه در راه خدا شب را نخفته باشد، و چشمى كه از ترس خدا گريان شده باشد، و چشمى كه از محرّمات خدا فروهشته باشد.
〽️ستادکل نیرو‌های مسلح: هرگونه شبهه افکنی درباره چگونگی و علت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان‌ ایشان مردود است 🔹مرکز ارتباطات ستادکل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ ای هرگونه شبهه افکنی درباره چگونگی و علت شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان‌ایشان را مردود دانسته و اظهار نظر‌های غیرمسئولانه را ناشی از نا آگاهی یا با اهداف واغراض خاص توصیف کرد. 🔹در این بیاینه آمده است: مدتی است در فضای مجازی و برخی محافل و تریبون‌های مختلف، افراد و اشخاصی پیرامون چگونگی و علت شهادت آیت الله سید ایراهیم رئیسی، ادعا‌هایی مطرح می‌کنند که با حقیقت فاصله دارد و به نظر می‌رسد ناشی از ناآگاهی و بی‌اطلاعی یا با اغراض خاص عنوان می‌شود. 🔹این در حالی است که به استناد ۳ گزارش رسمی ستادکل نیرو‌های مسلح ، به عنوان مرجع رسمی و قانونی رسیدگی به این سانحه ، که حاصل صد‌ها نفر ساعت کار کارشناسی دقیق و تحقیقات فنی و می‌دانی در سطح ملی ومحلی بوده، علت بروز سانحه برای بالگرد حامل آیت الله رئیسی و همراهان‌ ایشان که به شهادت آن‌ها منجر شد، صرفاً «شرایط پیچیده جوی وجغرافیایی منطقه» بوده که در گزارش نهایی این ستاد تصریح شده است. 🔹هیچ یک از گمانه زنی‌ها از جمله نقص فنی، خرابکاری، ترور، انفجار، جنگ الکترونیک ومانند این‌ها به اثبات نرسید.
⭕️شهادت دو قاضی برجسته/ تروریست بلافاصله خودکشی کرد 🔹مرکز رسانه قوه قضاییه: صبح امروز فرد مسلحی نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده اقدام به ترور دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریزم کرد. 🔹حجت الاسلام والمسلمین رازینی رئیس شعبه ۳۹ و حجت الاسلام والمسلمین مقیسه رییس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور بودند. 🔹در پی این اقدام تروریستی، دو قاضی خدوم – انقلابی و قاطع در برابر مخلان امنیت مردم به شهادت رسیدند. 🔹براساس تحقیقات اولیه، فرد مورد اشاره نه پرونده‌ای در دیوان عالی کشورداشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده است. 🔹بلافاصله پس از اقدام تروریستی صورت گرفته برای دستگیری فرد مسلح اقدام می‌شود که وی به سرعت اقدام به خودکشی می‌کند. 🔹در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عقبه این اقدام تروریستی آغاز شده است. 🔹شایان ذکر است، طی یک سال اخیر، اقدامات گسترده ای از ناحیه قوه قضاییه درخصوص شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه عوامل و عناصر وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و اذناب آمریکا، جواسیس و گروهک‌های تروریستی صورت گرفته است.
🔺متاسفانه گفته می‌شود حجت‌الاسلام مقیسه و رازینی در نتیجه ترور به شهادت رسیدند. 🔸این دو قاضی از قضات قاطع در محاکمات علیه منافقین بودند.
/ آیه ۶ 🔹اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ 🔸ما را به راهِ راست هدايت كن.
؛﷽ 🔵 دعای حضرت امام رضــا علیه السلام خطاب به برادرشان حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه‌السلام: ▪️«هم چنان که حق [ولایت] را پنهان و ضایع نگذاشتی، خداوند در دنیا و آخرت، تو را ضایع نگذارد». 🏴 ۱۷ رجب المرجب، سالروز بزرگداشت شهادت حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ علیه السلام
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا به حضرت شاهچراغ (ع) ، امین ولایت می گویند ؟ ◽کار بزرگ حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) ▪️۱۷ رجب سالروز شهادت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) تسلیت باد.🏴
🚨حجت‌الاسلام رازینی در گذشته نیز مورد سوقصد قرار گرفته بود پیش‌تر نیز در دی سال ۱۳۷۷ حجت الاسلام‌والمسلمین رازینی مورد سوء قصد تروریست‌ها قرار گرفته بود. حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی که در آن هنگام رئیس دادگستری تهران بود، شب ۱۸ ماه رمضان هنگام خروج از محل کارش با نصب بمب آهن‌ربایی به خودروی حامل وی توسط موتورسواران مورد سوقصد قرار گرفت و مجروح شد. در همان روزها حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی رئیس کل دادگستری استان تهران در اثر ترور نافرجام دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در بیمارستانی در تهران بستری شده‌اند، عیادت کردند.