eitaa logo
روابط عمومی عقیدتی سیاسی پلیس البرز
320 دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
6.1هزار ویدیو
41 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⛱ مواظب رابطه هاتون باشید. با هر دستی که سمتتون دراز شد دست رفاقت و یکی شدن ندید خیلی تفاوت هست، بین اونی که در نبودت پشت سرت کاسه بدست آب میریزه با اون کسی که آبروتو میریزه!
طرح لبْ‌خندِ تو پایانِ پریشانی هاست….🌱
🔴زنی که حجاب رو قبول نداره 👈یعنی قوانین اسلام رو قبول نداره! ♦️زنی که قوانین اسلام رو قبول نداره ⛔️نباید مهریه بهش تعلق بگیره 👈چون مهریه قانون اسلامه، ⛔️نباید بهش نفقه تعلق بگیره 👈چون نفقه قانون اسلامه، ⛔️نبایدحضانت فرزند رو تا ۷ سالگی بدن بهش 👈چون حضانت قانون اسلامه، ⛔️نبایداز سرباز معاف باشه 👈چون معافیت زنها از سربازی قانون اسلامه 📛 زن بی حجابی که مورد تعرض و خیانت و جسارت قرار گرفت حق شکایت به هیچ ارگان اسلامی را ندارد چون خودش با بی حجابی انتخاب کرده که اینگونه با او رفتار شود
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸پخش تصاویری از جنایت کرج برای اولین بار ♦️فریاد‌های «بزنش.. بزنش» و تصاویر اغتشاشگران سنگ به دست، این تنها بخش کوچکی از روایت ماجرای شهادت سید روح‌الله عجمیان است.
🔴 اعدام و قصاص اتفاق خوشایندی نیست اما ضامن امنیت جانی مردم و جلوگیری از هرج و مرج در جامعه می باشد 💠 ولَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ [بقره: ۱۷۹] و برای شما در قصاص حیات(زنده گی) است. ای صاحبان خرد! شاید شما تقوی پیشه کنید. 🔹قصاص یکی از احکام کیفری در اسلام است که قرآن آن را مایه حیات جامعه می‎داند. تشریع حکم قصاص برای جلوگیری از انتقام‎های کور و دور از عدالت است؛ هم‎چنین برای جلوگیری از جرئت یافتن جنایتکاران در قتل یا ضرب و جرح وضع شده است. حیات سالم اجتماعی در گرو وجود امنیت و آسایش عمومی و رعایت حقوق و تکالیف متقابل است. حکم قصاص برای محافظت رکن مهم جامعه یعنی جان افراد در برابر جنایتکاران وضع شده است.
▪️مراکش، تیمی که از یادها نخواهد رفت عملکرد تیم ملی مراکش در جام جهانی ۲۰۲۲: -حذف اسپانیا و پرتغال -چهار کلین‌شیت -اولین تیم آفریقایی تاریخ که توانسته به نیمه نهایی جام جهانی برسد
مراکشی‌ها پس از حذف باز هم سجده شکر به جای آوردند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی ج.ا.ا ما وارثان شهدا هستیم و هر آنچه داریم از برکت شهداء است ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
🔴 اطلاعات سپاه: دستگیری تیم ۵ نفره بمب گذار در شیراز که با عنوان "خرابکاری شرافتمندانه"فعالیت میکردند.
⭕️ارتباط عوامل ترور مولوی عبدالواحد با یک کشور عربی 🔹اداره اطلاعات سیستان‌وبلوچستان: عوامل ترور مولوی عبدالواحد ریگی قصد داشتند بعد از فروکش کردن فضای ناشی از شهادت مولوی فرد دیگری را ترور کنند. 🔸یکی از عوامل ترور نیز با یکی از کشورهای عربی ارتباط داشته و در آن‌جا ملاقات‌هایی انجام داده است.
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرعا بر گردن همه ی شماست که این کلیپ را منتشر کنید اگر یک عمل صالح در طول عمرمان بتوانیم انجام بدیم و قدمی برای ظهور برداریم و مورد قبول خداوند قرار بگیره، شاید انتشار همین کلیپ چند دقیقه ای باشه.... خواهشا تمام دوستان مذهبی و انقلابی این چند دقیقه را با دقت ببینند و نشر دهند وظیفه خودمون را در قبال ظهور بدانیم و کوتاهی نکنیم