eitaa logo
روابط عمومی پلیس استان قم
3.9هزار دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
4.4هزار ویدیو
41 فایل
کانال رسمی روابط عمومی انتظامی استان قم در راستای جهاد تبیین و اطلاع رسانی در خصوص اقدامات و عملکرد انتظامی استان قم آدرس فرماندهی انتظامی استان قم https://maps.app.goo.gl/bnUkrtAYrRQ7hQpTA ارتباط با خادم کانال https://eitaa.com/aghedati_qom
مشاهده در ایتا
دانلود
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 فیلم لحظه ورود نیروهای واکنش سریع پلیس به حرم شاهچراغ و لحظه دستگیری تروریست مسلح
🔴اندروید از روبیکا احساس خطر کرد؟ 🔹درحالی که سطح دسترسی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی کاملا مشخص است و حتی روبیکا از خیلی از شبکه‌های اجتماعی خارجی دسترسی کمتری دارد؛ از صبح امروز اندروید برای بیشتر کاربرانی که روبیکا را نصب کرده‌اند اخطاری درباره دسترسی زیاد این پیام رسان ارسال کرده است 🔸به نظر می‌رسد نصب زیاد این اپلیکیشن در روزهای اخیر با واکنش و ترس اندروید رو به رو شده است. ـــــــــــــــــــــــ
1_1903633544.pdf
440K
🚨 متن کامل بیانیه مشترک و بسیار مهم وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه درباره اغتشاشات اخیر 🔰 پ‌.ن: دوستان عزیز حتماً سر فرصت این بیانیه مشترک را مطالعه بفرمایید تا از ابعاد پیچیده نقشه‌ی دشمن در این مدت مطلع شوید. کاملاً مشخص است که دشمن با تمام توان و با یک جنگ تمام عیار رسانه‌ای علیه انقلاب و ملت ما هجوم آورده است. حتماً بخوانید!
جاسوسان دوره دیده روزنامه‌های اصلاح‌طلب شرق و هم‌میهن 🔹با افشاگری وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه مشخص شده است نیلوفر حامدی و الهه محمدی در چند سال اخیر با سفر به کشورهای مختلف با سرویس‌های جاسوسی آمریکا همکاری و در دوره‌های آنان شرکت کرده‌اند و اولین انتشار دهندگان موضوع مهسا امینی بوده‌اند و اکنون اعتراف کرده‌اند.
✊ لوح | ید واحده در برابر دست آتش‌افروز 🔻 رهبر انقلاب در پی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ: عامل یا عاملان این جنایت اندوهبار (در حرم مطهر حضرت احمدبن‌موسی‌علیهماالسلام) یقیناً مجازات خواهند شد ... همه در مقابله با دست دشمن آتش‌افروز و عوامل خائن یا جاهل و غافل او وظائفی برعهده داریم؛ از دستگاههای حافظ امنیت و قوه‌ی قضائیه تا فعالان عرصه‌ی فکر و تبلیغ و تا آحاد مردم عزیز باید ید واحده‌ئی باشند در مقابل جریانی که به جان مردم و امنیت آنان و مقدسات آنان بی‌اعتنائی و بی‌احترامی روا میدارد. ۱۴۰۱/۸/۵
🔸جنگ؛به طور سنتی مؤثرترین شکل تغییر معماری جهان است، اما «هدف جنگ‌ها در قرن بیست و یکم تصرف سرزمین‌ها نیست،بلکه تابعیت دستگاه دولتی و حکومت مردمی است که در این سرزمین ها زندگی می کنند و تشکیل یک سیستم خارجی خواهند داد.»
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️رهبر معظم انقلاب: نسل جوانِ انقلابی نمی‌گذارد کشور را در فرهنگ غربی غرق کنند... ✌️به یاری خدا و امام زمان و شهداء، همه باهم خواهیم شد در برابر عوامل خائن و جاهل ‌و غافلی که مقدساتی چون غیرت و حیا و حجاب را بی‌اعتنائی و بی‌احترامی کنند؛ یا بدنبال پیاده‌سازی نَرم باشند 🖌محمد جوانی 🇮🇷
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام از تبار حسن علیه السلام هستی و مرید حسین علیه السلام تو بندگی خدای عظیم را از مراد خویش به نیکی آموخته بودی. آن قدر بندگی نمودی که شاهزادگی در خاندان طهارت، لقب زیبنده به میراث گرفته ات از این حوض کوثر شد. تو نه فقط در پایتخت وطن، قبله دلها شدی؛ که عزتت در تمام سرزمین پرآوازه شده و زیارتت برای جاماندگان، به میزان زیارت کربلا محترم و مقدس است و یاد حسین علیه السلام را تکثیر می کند. 🔷🔸💠🔸🔷
سازماندهی شبکه‌های اجتماعی در زمان آشوب‌ها 🔹بر اساس پایش توئیتر فقط در بازه زمانی ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ تا ۲۰ مهر ۱۴۰۱ بیش از پنجاه هزار کاربر جدید فارسی زبان با هویت‌های جعلی در توئیتر ساخته شده است تا علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت کنند. این در حالی است که پیش از آن ماهانه حداکثر در حدود چهار هزار کاربر فارسی زبان در توئیتر ایجاد می‌شده است. 🔸همچنین توئیتر با حداقل ده برابر کردن ظرفیت انتشار پیام برای هر کاربر در ساعت و لغو بسیاری محدودیت‌های دیگر، نهایت سعی خود در کمک به بزرگ‌نمایی و برجسته‌سازی اخبار جعلی و تشدید جنگ ترکیبی علیه جامعه فارسی زبان در سراسر جهان را اعمال کرد. 🔹در پرده‌ای دیگر شرکت متا، مالک اینستاگرام و واتساپ نیز مشابه توئیتر، تمام قوانین بین‌المللی و قوانین رسمی خود را در مقطع اغتشاشات ایران زیر پا گذاشت و با اقداماتی از قبیل دستکاری عمدی الگوریتم‌های هوش مصنوعی باعث شد اخبار جعلی، موارد نفرت‌افکنی و اقدامات خشونت‌آمیز با شدت بسیار زیاد برای جامعه ایرانی به صورت هدفمند منتشر شود.
🏞 اختصاصی | برای داعش، تروریست، انتحاری
♦️ توصیه کارشناس آمریکایی به نگاه بلندمدت در قبال ناآرامی‌های ایران 🔹 جان آلترمن مدیر برنامه خاورمیانه در اندیشکده آمریکایی مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی معتقد است آمریکا باید یک بازی طولانی را در مورد ناآرامی‌ها در ایران پیش ببرد. آلترمن در یادداشت خود در تارنمای هیل سه توصیه کرده است: 🔹 ۱- اولین عنصر این بازی طولانی، درک این واقعیت است که بیگانگان خوش‌نیت نیز نمی‌توانند از میهن‌پرستی دولت‌ها پیشی جویند. ایرانیان باید احساس کنند که خود سرنوشت خود را می‌سازند. ۲- دومین عنصر، گسترش کمک‌های فنی به ایران برای ارتباطات آزادانه، درون و بیرون کشور است. ۳- عنصر سوم این بازی، کارزار مداوم زیر ذره‌بین قرار دادن بدرفتاری‌های دولت ایران و کمک به مستندسازی این اقدامات است. 🔹 این کارشناس آمریکایی همچنین درخواست‌ها برای کنار گذاشتن مذاکرات هسته‌ای را بی‌اساس خوانده است. به نوشته آلترمن، پیش‌بردن مذاکرات و محکومیت اقدامات دولت ایران، باید به طور همزمان انجام شود و هر کدام از این مسیرها باید به صورت جداگانه دنبال شود. به باور وی، شرایط کنونی، پاسخ حساب‌شده و انتظارات حساب‌شده می‌طلبد. ↙️ منبع: (https://thehill.com/opinion/international/3695406-why-playing-the-long-game-is-the-right-approach-to-irans-protests/)
🔸 اینجور نیست که بگوییم خیلی خوب، آزادی چیز خوبی است، اما من این چیز خوب را نمی‌خواهم. نخیر، نمی‌شود، باید انسان به دنبال آزادی باشد؛ هم آزادی خود، و هم آزادی دیگران؛ نباید اجازه بدهد که کسی در استضعاف و ذلت و محکومیت باقی بماند. امیرالمومنین(علیه‌السلام) فرمود: «لَا تَکُنْ عَبْدَ غَیْرِکَ وَ قَدْ جَعَلَکَ اللّهُ حُرّاً». قرآن هم فرموده است: «وَمَا لَكُمْ لَا تُقَٰتِلُونَ فِى سَبِيلِ ٱلله وَٱلْمُسْتَضْعَفِينَ»؛ یعنی شما موظفید آزادی دیگران را هم تأمین کنید، ولو با قتال. در تفکر اسلامی ...مبارزه برای آزادی، یک تکلیف است.