eitaa logo
روابط عمومی ف.انتظامی شهرستان اردبیل
216 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
8.6هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
کشف 219 کيلو مواد مخدر در بيرجند جانشين فرمانده انتظامي استان از کشف 219 کيلويي حشيش و ترياک در شهرستان بيرجند خبر داد و گفت: در اين رابطه 2 خودرو توقيف و 4 متهم دستگير شده است. به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ "سيدمرتضي موسوي" در تشريح اين خبر اظهار داشت: مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي اطلاعاتي مبني بر حمل مواد مخدر توسط سوداگران مرگ در محور هاي فرعي دريافت کردند كه تيم هاي عملياتي مبارزه با مواد مخدر براي بررسي موضوع اعزام شدند. وي بيان داشت ماموران هنگام کنترل محورهاي هاي فرعي و همچنين ايست وبازرسي علي آباد شهرستان بيرجند به يک سواري پژو 405 كه با سرعت در حال حركت بود مشکوک و با علائم هشدار دهنده به راننده خودرو دستور ايست داده و با اقدامات پليسي خودرو را متوقف کردند که در بازرسي از سوار پژو، مقدار 201 كيلو و 650 گرم حشيش و 18 کيلو و 200 گرم ترياک كشف کردند. جانشين فرمانده انتظامي استان خراسان جنوبي افزود: مأموران در ادامه اين عمليات يک سواري پژو 405 ديگر که خودروي محموله مواد مخدر را اسکورت مي کرد را توقيف و سرنشينان آن را دستگير کردند.
🔻قیمت آرد توی ‎اوکراین تقریباً یک پونده.... توی ‎غزه به قیمت زندگی.... لعنت به این حقوق به شر لعنت به سازمان ملل
⭕️ وقتی از هدفمند بودن و پشت‌پرده‌های ترویج فساد در ایران اسلامی حرف می‌زنیم، نه توهّم داریم و نه بدون سند حرف می‌زنیم 👈 به این تصویر با نگاه کودکانه و ساده و سرسری نگاه نکنید! 💡 بسیار هوشمندانه در حال عادی‌سازی گناه و قباحت بی‌حجابی و بی‌دینی هستند و حتی از جوراب بچه‌ها هم برای این هدف شوم و پلید، نمی‌گذرند
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزادی بیان کیلویی چند آزادی بیان به سبک حسن آقامیری ما را یاد سکانس خنده‌داری از آرزوهای عبدالله بن زبیر در سریال مختارنامه می‌‌اندازد، اما انگار آن‌چیزی که برای عبدالله بن زبیر حسرت بود برای آقامیری خاطره است.
مردم شهر در محکومیت جنایات رژیم غاصب 🔸سه‌شنبه ۷ فروردین ماه|بعد از نماز ظهر و عصر 🔸خیابان پاسداران-مسجد امام حسین علیه السلام
روز واقعه هی بغض روی بغض تلنبار می‌کنم در خانه‌ای که نیست، غم انبار می‌کنم با قرص ماه و جرعه‌ای از نورِ «یا طبیب» فکری برای کودک تب‌دار می‌کنم از زخم‌های تازه، سحر سیر می‌شوم با زخم‌های تازه‌تر افطار می‌کنم دلتنگ و دلشکسته به تکثیر می‌رسم از بس که مثل آینه رفتار می‌کنم چادرنشین دشت بلایم که عاقبت با عشق، روز واقعه دیدار می‌کنم طوفان نوح می‌شوم و در رکاب صبح با کافران شب‌زده پیکار می‌کنم.. فرزند کوه‌های بلندم که سال‌هاست یک نام را شنیده و تکرار می‌کنم باری اگر که عشق تو جرم است، باک نیست ای قدس! من به جرم خود اقرار می‌کنم
🔻آیت‌الله بهجت(ره) می‌فرمود: 🔆در حدیث قدسی آمده است: «الصَّوْمُ لی وَ أَنَا أَجْزی بِهِ؛ روزه برای من است و من خود پاداش آن را می‌دهم.» یعنی خداوند متعال ثواب آن را بدون واسطه می‌دهد؛ علاوه بر ثواب‌هایی که در کتاب و سنت ذکر شده است: «فَلاَ تَعْلَمُ نَفْسٌ مَّآ أُخْفِی لَهُم مِّن قُرَّةِ أَعْینٍ؛ پس هیچ‌کس نمی‌داند که چه چشم‌روشنی‌هایی برای آنان مخفی شده است». 🕋مهمان خدا هستیم خدا می‌داند چه پاداشی برای اعمال [انسان] ثابت است و برای او مقرر می‌شود. نباید خیال کرد که مطلب، مالِ کمی و زیادی است [بلکه مربوط به] کیفیت است؛ برای خدا باشد، کم باشد[سودمند است] و برای خدا نباشد زیاد[هم] باشد؛ بی‌فایده است. ♻️ما مهمان خدا هستیم، در سفره او هستیم. می‌بیند ما را، می‌داند ما چه کار می‌کنیم، می‌داند که ما خیال داریم چه [کاری] بکنیم.
🔻اسرائیل با جنایاتی هر روز انجام می دهد به کل جهان اثبات کرده است که از خوک هم نجس تر است ...
📸تصویر نگاشت|| نسل کشی به سبک صهیونیست ها سکوت نهاد‌های بین‌المللی در قبال جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه، این رژیم را گستاخ‌تر کرده است. 😡دست درازی به ناموس مسلمانان در بیمارستان شفا به شدت محکوم است.