10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دل گویه های دختر شهید مهدی هادی
امام علی علیه السلام:
شَرُّ الأوطانِ ما لَم یَأمَن فیهِ القُطّانُ
بدترین وطن، وطنی است که ساکنانش در آن ایمن نباشند
با وجود تو بابا🧔🧕
من پُراَم
پُر از بوی اعتماد
با رنگِ سفید🕊️
پُر از بوی امنیت🇮🇷
با رنگی سبز💚
پُر از رنگ قرمز♥️
من پُر از بوی سیبم
آغشته به بوی بهشت🇮🇷
با عطر پرتقالهای سبز
در خروش پُر تلاطم امواج دریا🌊
من پُر از خیالِ با تو بودنم بابا💔
با طعم بوسههای ارغوانیت…🥺
#پلیس_شهید
#شهروند_قانونمدار
#پلیس_خدمتگذار
#انتظامی_خودمان
#ایران_قوی
#مدرسه_قوی
#تولیدی_عس_زنجان
روابط عمومی انتظامی؛ تا پیش از این، روز نیروی انتظامی و بزرگداشت این هفته در تیرماه برگزار میشد، اما در سال ۱۳۷۸ با درخواست نیروی انتظامی و تصویب مقام معظم رهبری، فرمانده کل قوا زمان برگزاری هفته نیروی انتظامی از تیرماه به مهرماه انتقال یافت.
قبلاً ۲۷ تیر به مناسبت سالروز تصویب قانون ادغام نیروی انتظامی به نام روز نیروی انتظامی و سپس هفته آخر تیرماه به نام هفته نیروی انتظامی نامگذاری شده بود.
تاسیس پلیس ایران در گذر زمان
قبل از تأسیس نظمیه ناصرالدینشاهی، امور انتظامی تهران برعهده قراولها بود که زیر نظر کلانتر تهران خدمت میکردند. ایده تأسیس نظام نوین ایجاد نظم و امنیت در شهرها و مناطق مختلف کشور یا همان سازمان پلیس در ایران، نخستین بار در دوره ناصرالدینشاه قاجار به وجود آمد. شاه در سفر دوم خود به فرنگ، نظم و ترتیب پلیس وین را پسندید و «کنت دومونت فور» ایتالیایی را - که در وین خدمت میکرد برای ایجاد تشکیلات پلیس در ایران به خدمت گرفت.
نخستین تابلوی شهربانی تهران در روز ۱۶ ذیالقعده ۱۲۹۵ قمری، پس از ورود کنت، بر سردر عمارتی واقع در خیابان الماسیه (باب همایون) نصب شد. بر روی تابلو، عبارت «اداره جلیله پلیس دارالخلافه و احتسابیه» نقش بسته بود که نشان میدهد در ابتدای تأسیس، وظیفه شهربانی و شهرداری تهران در یک واحد تمرکز داشته است. مدتی بعد این اداره به وزارت نظمیه تبدیل شد.
در زمان علا الدوله، تعدادی مستشار نظامی برای ژاندارمری به خدمت گرفته شد. این گروه با سرپرستی وستداهل، مستشار سوئدی، اصلاحاتی در نظمیه به وجود آورد. مستشاران سوئدی، به آموزش اهمیت زیادی میدادند و آموزشگاههایی برای آژانها و صاحب منصبان (افسران) در تهران و قزوین به وجود آوردند. در این دوره، ژاندارمری و پلیس تامینات (آگاهی) نیز به سبک نوین و به همت مستشاران سوئدی در تهران ایجاد شد.
پس از ورود رضاخان به عرصه سیاسی کشور، نظمیه به وزارت جنگ منتقل شد. از دیگر تغییرهای صورت گرفته در این دوره، تغییر رسمی نام نظمیه به شهربانی و تغییر نام درجهها و سازمانها و ادارات تابعه نظمیه در دوره ریاست سرپاس مختاری است. پلیس ایران در دوره ی پهلوی دوم نیز، از دو قسمت مهم پلیس شهری (شهربانی) و ژاندارمری (مرزی و روستایی) تشکیل شده بود.
بعد از پیروزی انقلاب، کمیته انقلاب اسلامی نیز به عنوان یکی از ارکان مهم حفظ نظم و امنیت و دفاع از ارزشهای انقلاب در داخل کشور به این مجموعه افزوده شد. در سال ۱۳۷۰، مجلس شورای اسلامی، با ادغام این سه نیرو در یکدیگر موافقت و تأسیس تشکیلات پلیس واحد را تصویب کرد. اکنون سرواژه «ناجا» (نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) معرف پلیس ایران است. بر اساس قانون جدید، پلیس ایران، جزئی از ستاد نیروهای مسلح و وابسته به وزارت کشور و در تبعیت از رهبری معظم نظام قرار دارد. در حال حاضر پلیس جدید ایران شامل سه بخش تقریباً مستقل فرماندهی، حفاظت و اطلاعات و سازمان عقیدتی - سیاسی است.
تبریک هفته انتظامی
آرزوی همیشگی انسان ها، دنیایی سراسرصلح و آرامش بوده است. نیروی انتظامی نیاز یک جامعهی آرمانی است و همهی اندیشمندان اجتماعی برضرورت وجود چنین نیرویی درتمام جوامع تاکید دارند.
نیرویی که با اقتدار دربرابر اخلال گران نظم و امنیت ایستاده و تیشه برریشههای ظلم وفساد میکوبدتا ارمغان آور آرامش وعدالت باشد. امنیت، اعتماد، سلامت، پویایی و نشاط ثمرهی حضور نیروی انتظامی درجامعه است بدین وسیله ضمن بزرگداشت هفتهی مقدس نیروی انتظامی از تلاشهای بی شایبه شما حماسه ساز پیروز وسنگردار همیشه بیدار که سرافرازانه راه قسط و امنیت درسایهی تلاش شما طلوع میکند.
امام علی علیه السلام:
شَرُّ الأوطانِ ما لَم یَأمَن فیهِ القُطّانُ
بدترین وطن، وطنی است که ساکنانش در آن ایمن نباشند.
هفته انتظامی بر پیام آوران امنیت و اقتدار ملی گرامی باد.
"
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوسیدن پای مادر سه شهید دفاع مقدس توسط سردار رادان فرماندهی فراجا
هفته فراجا بر همه دلاور مردان این نیرو مبارکباد
#لانه_جاسوسی
#شما_گذشته_اید_و_ما_آینده
#پلیس_امنیت_آرامش
#رهبر_سیزده_ساله
#حریم_قدس_کد۴
#امامت_امت
#امنیت_پایدار
💠 پایان خوب
💌 کتاب زندگیات را بخوان. صفحاتی گذشته است و صفحاتی هنوز سفید است.
نگران نباش! حتی اگر از بعضی از صفحات گذشته خوشت نمیآید، آنها را به راحتی با توبه پاک کن. خداوند این توانایی را به تو داده است و تو میتوانی بهآنی هر صفحهای را که نمیخواهی از کتابت محو کنی.. ناکردهشان کنی!.
هیچ چیز تمام نشده است و آب از سر هیچ کس نگذشته است.
💫چه اینکه "اِنَّ اللهَ یَغفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعَاً" :
خداوند همهی گناهان را میآمرزد".
او بخشندهی بیمنتهاست..
مگذار گذشتهات، تو را ببلعد. با توبهای جانانه از آن خروج کن و صفحات پیش رویات را با بهترینها که میپسندی، بنگار!
پایان قصهات را خودت به زیبایی رقم بزن. این یک بازگشت سالکانه و پیروزمندانه است. پایانِ خوب، همهی صفحات تلخ و سخت را شیرین و لطیف میسازد.. و تو میتوانی.
"وَ العاقِبةُ لِلمُتَّقِینَ"
#مدرسه_قوی
#یک_حبه_نور
#تولید_ع_س_فارس_شهرستان_جهرم
«شعر شهادت»
تا زنده ام شعر شهادت می نویسم
بعد از شهادت از سعادت می نویسم
دنیا بداند هر چه هستم،هرچه بودم
از خاطـراتـم بـا رشادت می نویسم
عکـس شـهیـدان خـدا هر جا ببیـنم
با هـر سـلامی با حسادت می نویسم
دارم کتـاب خـاطـرات هـر شـهیـدی
از لـحظـه ی شـاد ولادت می نویسم
ذکر دعـایـم شد ظـهـورش تـا بیـایـد
در سجـده هنـگام عبادت می نویسم
یـاد ابالفـضل و حسیـن و یـاد زیـنب
سربـنـد یا زهـرا بـه یـادش می نویسم
وقـتـی دلـم دارد هـوای کـربـلایـش
یک نوحه با عشق و ارادت می نویسم
شاعر؛ بهروز عبداللهی صدرآبادی
۱۴۰۲/۷/۱۴ شیراز
🔊اطلاعیه🔊
👈مصاحبه تلویزیونی حجت الاسلام گوهری(رئیس محترم عقیدتی سیاسی ف. انتظامی استان خوزستان) فردا صبح مورخ پانزدهم مهرماه ۱۴۰۲ از ساعت ۰۸۳۰
در برنامه زنده یک روز تازه به مناسبت گرامیداشت هفته انتظامی از شبکه استانی سیمای مرکز خوزستان
#هفته_فراجا
#_عس_خوزستان