🗳 مشارکت در انتخابات
🌹حجت الاسلام والمسلمین«سیدعلیرضا ادیانی»
🔻مردم همیشه در انتخابات مشارکت داشتهاند و این یک پیام روشن برای جهانیان دارد و آن هم این است که ملت ایران همیشه حامی نظام و پشتیبان ولایت فقیه هستند.
#حجت_الاسلام_ادیانی
#اراده_حاکمیت
#دعوت
#تبیین
#تولیدی_عس_مرزبانی_فراجا
#تولیدی_عس_ثامن_الائمه_مشهد
🔻فضاسازی انتخاباتی☝️☝️
🔻نصب بنر در پلیس راه سقز_دیواندره توسط عقیدتی سیاسی شهرستان سقز
#تنها_نرو
#دعوت
#انتخاب_مردم
#تبیین
#اهمیت_انتخابات
#پاسخ_به_شبهات
#کارآمدی_حاکمیت
#تولیدی_عس_کردستان
#شهرستان_سقز
⭕️ تو برای چی رای میدی؟
🔻با شرکت در پویش #یک_رای میتونی دوستانت رو به حضور در انتخابات دعوت کنی
🌐 لینک ربات: https://ble.ir/@1raybot
🔻نصب بنر انتخاباتی به متراژ ۵۰ متر مربع بر روی پل عابر پیاده محور مواصلاتی جاده آسیاسی بجنورد
#انتخاب_مردم
#ترویج
#دعوت
#تنها_نرو
#کارآمدی_حاکمیت
#اهمیت_انتخابات
#تولیدی_عس_خراسان_شمالی
تشویق و ترغیب آحاد جامعه با استفاده از سازه های تبلیغاتی در سطح شهر با نصب بنر برای حضور مردم در انتخابات سرنوشت ساز در شهرستان های میاندوآب و بوکان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان.غربی
🗓 تقویم روز و اوقات شرعی به افق اردبیل
ذکر روز 👈 یا حَیُّ یا قَیّومُ
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲
مصادف با ۱۱ شعبان ۱۴۴۵
و ۲۱ فوریه ۲۰۲۴
🔹اذان صبح: ۰۵:۳۴:۰۲
🔹طلوع آفتاب: ۰۷:۰۰:۳۹
🔹اذان ظهر: ۱۲:۳۰:۲۸
🔹غروب آفتاب: ۱۸:۰۰:۵۲
🔹اذان مغرب: ۱۸:۱۹:۵۵
🔹نیمه شب شرعی: ۲۳:۴۷:۲۷
🆔
https://eitaa.com/ravabetomomi_sh_ardebil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رهبر انقلاب: هر کدام از ما وظیفهای داریم. وظیفه دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی است. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
https://eitaa.com/basirorg
زندگینامه حضرت علی اکبر از تولد🌸
حضرت علی اکبر (ع) در روز ۱۱ ماه شعبان سال ۳۳ هجری قمری (بنا به روایاتی سال ۴۳ هجری قمری) همزمان با دوران خلافت عثمان (خلیفه سوم راشدین) در شهر مدینه به دنیا آمد.
والدین حضرت علی اکبر (ع)🌸🌸
حضرت علی اکبر (ع) فرزند ارشد امام حسین (ع) است و نام مادر ایشان لیلی بنت ابی مره بن عروه بن مسعود ثقفی بوده است.
فضائل حضرت علی اکبر (ع)🌸🌸
در مورد خصوصیات ظاهری حضرت علی اکبر (ع) نقل است که:
«وی جوانی خوشچهره، زیبا، خوشزبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلقوخوی و صباحت رخسار، شبیهترین مردم به پیامبر اکرم (ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابیطالب (ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بود.»
همسر حضرت علی اکبر (ع)🌸🌸
در بعضی از زیارتها آمده است که: «السلام علی اولادک» و این به معنای آن است که حضرت علی اکبر (ع) زن و فرزند داشته است. در بعضی از مقاتل هم آمده است که فرزندان او در کربلا و در زیر مرکبها به شهادت رسیدهاند. با این حال در منابع مختلف تاریخی نامی از همسر حضرت علی اکبر (ع) ذکر نشده است.
قول ضعیفی هم وجود دارد که معتقد است حضرت علی اکبر (ع) ازدواج نکرده بود.
حضرت علی اکبر در کربلا🌸🌸
عقبه بن سمعان میگوید:
«هنگامی که (در مسیر رسیدن به کربلا) از منزلگاه قصر بنی مقاتل کوچ کردیم و ساعتی راه رفتیم حضرت امام حسین (ع) بر روی اسب به خواب رفته و هنگامی که بیدار شد فرمود: اِنا لله و اِنا اِلیه راجِعُون وَ الَحمدُ لِله رَبِ العالَمینَ؛ و این کلمات را دو یا سه بار تکرار فرمودند. حضرت علی اکبر (ع) از پدر علت گفتن آیه استرجاع را پرسیدند. حضرت فرمود: ای پسر جانم، در عالم خواب دیدم مردی سوار بر اسب میگوید: این قوم میروند و مرگ بهسوی ایشان میآید. پس دانستم که خبر مرگ ما را میدهد. حضرت علی اکبر (ع) عرض کرد: ای پدر بزرگوار، خدا روز بد نصیب شما نفرماید. مگر ما بر حق نیستیم؟ امام فرمود: بلی ما بر حقیم. عرض کرد: پس ما از مرگ ترسی نداریم، چون بر حق هستیم.»
حضرت علی اکبر (ع) در روز عاشورا حضور فعال داشت و همواره در کنار پدرش امام حسین (ع) بود. حضرت علی اکبر (ع) اولین شهید کربلا از خاندان امام حسین (ع) و طایفه بنیهاشم بود و توانست در زمان مبارزه ۲۰۰ نفر از سپاهیان عمر سعد را به هلاکت برساند. در نهایت ممره بن منقذ عبدی ضربهای را به سر ایشان وارد کرد و بعد از آن سایر سپاهیان دشمن هجوم آوردند و او را به شهادت رساندند.
شیخ جعفر شوشتری نوشته است:
«اباعبدالله الحسین (ع) هنگامی که علی اکبر را به میدان میفرستاد، به لشگر خطاب کرد و فرمود: «یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسولالله و کنا اذا اشتقنا الی رؤیة نبیک نظرنا الی»؛ ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان میفرستم، که شبیهترین مردم از نظر خلقوخوی و منطق به رسولالله (ص) است. بدانید هر زمان ما دلمان برای رسولالله (ص) تنگ میشد نگاه به وجه این پسر میکردیم.»
در قسمتی از زیارتنامه حضرت علی اکبر (ع) آمده است:
«سلام بر تو ای راستگو، ای شهید گرامی، ای سرور پیشگام در جنگ که با سعادت زندگی کردی و با سعادت به شهادت رسیدی، ای کسی که در دنیا جز از کارهای نیک بهرهمند نگشتی و جز به تجارتی سودمند مشغول نشدی.»
شهادت حضرت علی اکبر (ع) در چه سنی بود؟🌸🌸
بر اساس بعضی از نقلهای تاریخی حضرت علی اکبر (ع) هنگام شهادت ۲۵ سال یا ۲۸ سال داشته است. حتی بعضی گفتهاند که او در روز عاشورا ۱۸ یا ۱۹ سال داشته است.
محل دفن حضرت علی اکبر (ع)
مقبره حضرت علی اکبر (ع) در شهر کربلا و در پایین پای امام حسین (ع) است و دلیل شش گوشه بودن ضریح امام حسین (ع) هم همین موضوع است. ضمناً بهتر است بدانید سلامی که در زیارت عاشورا به «علی بن الحسین» داده میشود مربوط به ایشان است.✨🌸✨🌸
https://eitaa.com/PR_Police
#شهید_مطهری:
یک #ملت زمانی به بلوغ می رسد که #انتخاب کند.
👈 حتی اگر غلط هم انتخاب کند باز هم بهتر از انتخاب نکردن است.
در غیر این صورت آن ملت هیچگاه به #بلوغ نمیرسد و همیشه در معرض #سقوط است.
https://eitaa.com/police_qhorani