eitaa logo
روابط عمومی ف.انتظامی شهرستان اردبیل
213 دنبال‌کننده
25.6هزار عکس
8.7هزار ویدیو
140 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
➕ عوامل محبوبیت همستر کامبت! 🐹 👆تب بازی همستر کامبت بدجوری بالا گرفته است. خیلی از افراد دلایل اقتصادی و کسب درآمد راحت را توجیه‎کننده این وضعیت می‎دانند. برخی هم به بازاریابی خوب تیم سازنده و تلگرام اشاره دارند. اما آیا این تمام ماجراست؟ 👾 استفاده از عناصر بازی‎وارسازی و محرک‌های روان‌شناختی مانند پاداش‌ها، ارتباطات اجتماعی و چشم‌انداز سود مالی به درگیر نگه‌داشتن و انگیزش بازیکنان کمک می‌کنند. 🎮 عوامل بازی‎وارسازی: 🔻 گیم‎پلی فعال (ضربه زدن) در کنار غیرفعال (استخراج) 🔻 تشویق به دعوت دوستان که باعث تسهیل رشد ویروسی بازی شده 🔻 پتانسیل برای کسب امتیاز از طریق کمبوها و رمزها 🧠 عوامل شناختی-اجتماعی: 🔹 رفتار گله‎ای و تلاش برای همرنگی با جامعه و عقب نماندن از بقیه 🔹 ناهماهنگی شناختی افراد به خاطر هزینه زمانی و فیزیکی که برای بازی می‎گذارند باعث می‎شود از آن دفاع کرده و حتی به بقیه هم توصیه کنند! 🔹مالکیت یک فناوری یا امر جدید می‎تواند حس عزت نفس را بالا ببرد و اضطراب را کم کند. ⁉️ باید منتظر ماند و دید که این جونده بازیگوش تا کجا دوپامین می‎سازد. آیا یک ترومای جمعی در راه است یا رفتار جمعی سیاسی، کلاهبرداری یا ...؟
دقایقی پیش جانشین فرمانده کل انتظامی کشور وارد فرودگاه خرم آباد شد .
فرمانده مرزباني استان خراسان جنوبي از کشف 100 کيلوگرم مواد مخدر ترياک و دستگيري يک نفرقاچاقچي در مرزهاي شهرستان نهبندان خبر داد.
💠 روز 💠 🏴 پاداش یاد و اشک برای اهل بیت (ع) 🔻امام محمد باقر علیه‌السلام: ما مِنْ رَجُلٍ ذكَرَنا اَوْ ذُكِرْنا عِنْدَهُ يَخْرُجُ مِنْ عَيْنَيْهِ ماءٌ ولَوْ مِثْلَ جَناحِ الْبَعوضَةِ اِلاّ بَنَى اللّهُ لَهُ بَيْتاً فى الْجَنَّةِ وَ جَعَلَ ذلِكَ الدَّمْعَ حِجاباً بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النّارِ ◼️هیچ کس نیست که ما را یاد کند، یا نزد او از ما یاد شود و از چشمانش هر چند به اندازه بال پشه‌ای اشک آید، مگر آنکه خداوند برایش در بهشت، خانه‌ای بنا کند و آن اشک را حجاب میان او و آتش دوزخ قرار دهد. 📚 الغدیر، ج ۲، ص۲۰۲
💢عاشق محرم و سینه‌زنی بود، مخصوصاً که لشکر او به نام مقدس امام حسین (ع) بود، ایام محرم شور و حال دیگری در آن پیدا می‌شد و گردان‌ها به روش سنتی عزاداری می‌کردند. 🔸بعضی وقت‌ها که دوستان نزدیک در سنگر جمع می‌شدند، حسین با بازوی قطع شده دستش سینه‌زنی می‌کرد. 🔸حاج‌حسین تا نامی از سیدالشهدا (ع) می‌آمد، به پهنای صورت اشک می‌ریخت و از شدت گریه شانه‌هایش می‌لرزید. 📚جز لبخند چیزی نگفت 🕊
⭕️ حمایت گستاخانه رئیس حزب اصلاحات از سلیطه های هنجارشکن در روز عاشورای حسینی ✍اگر مؤمنین در این امر کوتاه بیایند این قوم فاسد دیگر مراسم محرمی برای نا نخواهند گذاشت!
⭕️افتخار به جنایات پدران در کربلا 🔹 اینکه تصور کنیم مردم در سال۶۱هجری و بعد از واقعه عاشورا به سمت اهل‌بیت آمده و آنان را از غربت نجات دادند، صد در صد باطل است، آنان نه تنها خود، بلکه نسلشان به جنایات در کربلا افتخار می‌کردند. 👤علامه کراجکی در کتابی با عنوان «التعجب» به نمونه‌هایی حیرت‌آور از افتخار مردم به جنایت عاشورا می‌پردازد. ▫️"خانواده هایی در شام، پس از حادثه کربلا با عناوین تازه‌ای مشهور شدند. مانند بنوالسراویل و بنوالسرج و بنواسنان و بنوالمکبری و بنوالطشتی و بنوالقضیبی و بنواادرجا. 🔹️بنوالسراویل، فرزندان کسانی بودند که لباس امام حسین را ربودند. 🔸بنوالسرج، فرزندان آنانی بودند که بر پیکر امام حسین اسب تاختند. برخی از آن تازندگان اسب، نعل اسب خود را به بهای بسیاری به مردم فروختند و مردم نعل اسبان را بر سردر خانه خود می زدند و بدان افتخار می کردند. 🔹بنو اسنان، فرزندان کسی بودند که نیزه‌ای را که سر امام حسین بر آن بود را حمل می‌کرد... 🔸بنوالمکبری، فرزندان کسی بودند که پشت سر نیزه‌داری که سر امام حسین را حرکت می‌داد تکبیر می‌گفت! ✔️حال کار بزرگ زینب‌کبری بیشتر به چشم می‌آید که چگونه و در چه شرایطی و در جمع چه مردمانی عَلَمِ را به دست گرفت.
🗓 تقویم روز و اوقات شرعی به افق اردبیل ذکر روز👈اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ جمعه ۲۹ تير ۱۴۰۳ مصادف با ۱۳ محرم ۱۴۴۶ و ۱۹ جولای ۲۰۲۴ 🔹اذان صبح: ۰۳:۲۰:۱۱ 🔹طلوع آفتاب: ۰۵:۰۸:۴۸ 🔹اذان ظهر: ۱۲:۲۴:۱۰ 🔹غروب آفتاب: ۱۹:۳۷:۱۰ 🔹اذان مغرب: ۱۹:۵۸:۳۳ 🔹نیمه شب شرعی: ۲۳:۲۹:۱۱ 🆔 https://eitaa.com/ravabetomomi_sh_ardebil
🌹آشنایی با آیه ها  🏵از نکات جالب این آیه، تشبیه گناه به "وزر" یا باری است که گردنبار انسان می شود. یعنی آدم با هر گناهی سنگین و سنگین‌تر می شود. . 📖سوره مبارکه  اسراء  (  آیه ۱۵  ) عبارت "لَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ" عیناً در پنج‌جای قرآن آمده است .
💠توابين، شک کردند شاید هم ترسیدند و از کربلا جا ماندند. توبه کردند، سپس شدند توابین اما ،توابین کربلایی نشدند. به ولی امر زمانت شک کنی از کربلا جا مانده ای. یکی گفت: هنوز با این گرانی ها پای آرمان های انقلاب و رهبرت هستی؟ گفتم : در مکتب امام حسین (ع) ممکن است، زمانی حتى آب هم برای نوشیدن نداشته باشیم درکربلای این عصر لبیک یا خامنه ای، لبیک یاحسین است وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ 🇮🇷 ای با شهدا