در عملیات مرصاد تصمیم منافقین بر فتح کرمانشاه بود. ابتدا دست خالی مهران را گرفتند و با غرور کاذب شعار دادند: امروز مهران، فردا تهران... آنان حس کردند ایران ضعیف شده و غرور کاذب آنان را فرا گرفت و همین باعث شکست آنان شد؛ البته این غرور کاذب ریشه در حماقت آنان نیز داشت.
#منافقین_داعش
#عملیات_مرصاد
#تولیدی_عس_کیش
پليس به هيچ عنوان در مرز گذرنامه براي کسي صادر نمي کند/روزانه 60 هزار نفر در اپليکيشن پليس من ثبت نام مي کنند
فرمانده کل انتظامي کشور در مرز شلمچه گفت: پليس به هيچ عنوان در مرز گذرنامه براي کسي صادر نخواهد کرد در نتيجه کساني که قصد زيارت اربعين دارند بايستي قبل از مراجعه به مرز گذرنامه تهيه کنند.
سردار "احمدرضا رادان" در حاشيه بازديد از مرز شلمچه گفت:در ادامه بازديد از مرزهاي هفتگانه که قرار است براي اربعين زائران حضرت اباعبدالله از اين مسيرها به زيارت بروند امروز بعد از بازديد از مرز مهران وارد مرز شلمچه شديم.
وي افزود: بحمدلله اقداماتي که همکاران من در مرزباني و انتظامي بايستي انجام ميدادند تقريباً مي توان گفت همه اقدامات به پايان رسيده و در 4 موضوع امنيت از مرکز تا به مرزهاي هفتگانه، تسهيل در شدآمدي و کنترل آن براي کاهش حوادث رانندگي، گذرنامه و روابط ديپلماتيک آماده خدمت به زائران هستيم.
فرمانده کل انتظامي کشور ادامه دادند:روزانه نزديک به 60هزار نفر از مردم عزيز ما در اپليکيشن پليس من براي گذرنامه زيارتي در حال ثبت نام هستند که پس از آماده شدن به منزل آنان پست خواهد شد.
وي با تاکيد مجدد بر اين که مردم گذرنامه خودشان را به روزهاي آخر موکول نکنند و از هم اکنون بايستي اقدام کنند، اظهار داشت: در روابط ديپلماتيک و بين الملل بحمدلله امروز در بالاترين سطح ارتباطي با برادران کشور عراق هستيم.
سردار رادان تاکيد کرد: از حيث انتظامي، مرزباني، راهنمايي و رانندگي و ساير اموراتي که مربوط به پليس است، همه موضوعات آماده هستند تا انشالله بتوانيم در خدمت زائران عزيز باشيم.
وي در حوزه اتباع خارجه اظهار داشت: اتباع خارجه بايستي از کشورهاي خودشان ويزا تهيه و سپس سفر زيارتي خود را شروع کنند و اتباع خارجه که به صورت مجاز در ايران زندگي ميکنند در طرح خادم قرار ميگيرند .
اين مقام ارشد انتظامي بيان داشت: در حال رايزني آخرين توافق با برادران کشور عراق در خصوص اتباع خارجه هستيم ولي آن چيزي که مشخص است به احتمال زياد اتباع صرفاً از يکي از مرزها بايستي عبور کنند که آن را اطلاع رساني خواهيم کرد.
سردار رادان در پايان تصريح کرد: گذرنامه زيارتي و دايم حتماً بايستي از مبدا تهيه شود و پليس به هيچ عنوان در مرز گذرنامه براي کسي صادر نخواهد کرد در نتيجه کساني که قصد زيارت اربعين دارند بايستي قبل از مراجعه به مرز گذرنامه تهيه کنند.
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پخش گزارش حضور سردار رادان در مرز مهران از شبکه استانی ایلام :
گزارش خبری از بازدید فرمانده کل انتظامی کشور از زیرساخت های مرز مهران
#بازدید
#سردار_رادان
#تولیدی_عس_ایلام
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری جدید از حرم مطهر سیدالشهداء در کربلای معلی
س#ماه_محرم
#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله
#امان_از_دل_زینب
💌 #کــلامشهـــید
🌹 شهـــید مهدی باغیشنی:
خواهرانم!
شما با حجاب خود مشت محکمی بر دهان ابرقدرتها بکوبید
و بگوئید ای از خدا بیخبران!
ما مانند حضرت زهرا (س) و حضرت زینب کبری (س) هستیم
و هرگز از راهی که آنان رفتهاند، برنمیگردیم و با تمام توان راه آنها را ادامه میدهیم.
#شهید_مهدی_باغیشنی
#حجاب_و_عفاف
#کلام_شهید
#حجاب_بالندگی
#تولیدی_شهید_باهنر
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#در_چنین_روزی
🔻مرصادعملیاتی باحماسه آفرینی
سپهبدصیاد شیرازی که به نابودی
منافقین انجامید...
۵۶۰ هزار بمب در این عملیات بر
سر منافقین ریخته شد!
#مرصاد
#دفاع_مقدس
پدرم میگفت؛
🌹گل از رنگ و لعابش پیداست
دختر مومنه ازطرز حجابش پیداست
#تولیدی_عس_بنیادتعاون
#عفاف_و_حجاب
#حجاب
#حجاب_بالندگی
#خادمان_امین
مبنای فقهی و حقوقیِ تنفیذ چیست؟
🔻مولابیگی، عضو حقوقدان شورای نگهبان: امر اجرا همانند امر افتا و شأن قضا از شئون ولیفقیه است؛ اگر مقام دیگری بهنام رئیسجمهور میخواهد این امور اجرا و اعمال شود، باید ولیفقیه آن را تنفیذ کند و اذن بدهد تا او بتواند در این منصب در امور جامعه و مردم تصرف داشته باشد. بنابراین مبنای فقهی و حقوقیِ تنفیذ براساس این نظریهٔ ولایتفقیه و همچنین بر مبنای نوع حکومت جمهوری اسلامی است
#پیام-روشن
#دولت-هشتاد-میلیونی
#تولیدی مرآشهیددستغیب فراجا
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رزمندگان ما جنگیدند تا نماز برقرار شود.
#دبیرخانه_اجلاسیه_سراسری_نماز_نیروهای_مسلح
https://eitaa.com/mnegahban