eitaa logo
روابط عمومی ف.انتظامی غرب استان تهران
302 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
53 فایل
این کانال با هدف اطلاع رسانی بیانات و فرامین رهبری( مدظله العالی)،فرمایشات و برنامه های ریاست محترم ساع.س،اخبار،برنامه ها،کشفیات،توفیقات و ... فرماندهی انتظامی غرب استان تهران،انتشار تولیدات سازمان تشکیل شده است. سپاس از همراهی و همکاری دوستان اهل قلم
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹امروز اول آبان مصادف با سالروز شهادت آیت‌الله سیدمصطفی خمینی فرزند ارشد بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران است. ♦️«شهادت مشکوک» وی باعث شعله‌ور شدن مبارزات انقلابی شد و مراسم چهلم آن زنجیره‌ای از اعتراضات را رقم زد که به انقلاب بهمن 1357 انجامید. ♦️در سال 1356 بحرانی گریبان سلطنت پهلوی را گرفت که پی‌آمد‌های آن پایان عمر رژیم را حتمی کرد. و آن بحرانی بود که با شهادت آیت‌الله سید مصطفی خمینی آغاز شد. ایشان در واپسین ساعات روز 30/7/56 در منزل خود در شهر نجف اشرف به شیوه‌ای نامعلوم به شهادت رسید. ♦️شهید مصطفی خمینی از بدو شروع نهضت اسلامی همراه حضرت امام خمینی بود. ایشان اول بار در سال 1342 و پس از شروع نهضت دستگیر شد و پس از مدتی حبس، به ترکیه تبعید شد. پس از تغییر تبعید‌گاه حضرت امام خمینی ایشان نیز در سال 1344 از ترکیه به عراق رفت و در شهر نجف ساکن شد. آیت‌الله سید‌مصطفی خمینی حدود 13 سال در حوزه علمیه نجف اشرف به تدریس و تألیف و تربیت طلاب علوم دینی مشغول بود و در کنار فعالیتهای علمی خود با انقلابیون مسلمان مرتبط بود و گاه تدارک آنان از ناحیه ایشان صورت می‌گرفت. ♦️روحیه انقلابی وی، مشوق بسیاری از مبارزان برای فراگیری فنون نظامی و چریکی بود. بیشتر این فعالیتها نمی‌توانست از نظر جاسوسان رژیم شاه به دور باشد. به همین دلیل اگر هم درگذشت این روحانی مبارز را رویدادی طبیعی بدانیم، شخصیت مبارزاتی او انعکاسی جز شهادت، آن هم به دست رژیم شاه در اذهان مردم متبادر نمی‌کرد. ♦️خانم معصومه حائری یزدی، همسر شهید حاج‌آقا مصطفی در این باره چنین می‌گوید: «همان شب که حاج آقا مصطفی این طور شد، قرار بود که ساعت 12 به منزل ما میهمان بیاید. من سخت مریض بودم. از طرف دیگر آقا مصطفی شبها مطالعه داشتند. آن شب ایشان گفته بود اگر میهمان آمد، من در را باز می‌کنم، شما بخوابید. ♦️ما دیگر نفهمیدیم که میهمانان چه موقع آمدند و کی رفتند و چه شد. صبح زود وقتی برای ایشان صبحانه می‌برند می‌بینند آقا مصطفی نشسته ولی سرش به پایین خم شده است. فوراً رفتم بالا. دیدم دستهای آقا مصطفی سبز است و تکه‌های سبز را روی سینه‌اش هم دیدم. آقا مصطفی را بلافاصله به بیمارستان انتقال دادیم. وقتی خواستند از جسد او کالبد شکافی کنند، امام اجازه این کار را نداد و فرمودند عده‌ای بی‌گناه دستگیر می‌شوند و دستگیری اینها دیگر برای ما آقا مصطفی نمی‌شود. از طرف دولت بعث عراق نیز از اعلام نظر پزشکان جلوگیری شد و نگذاشتند پزشکان نظر خود را اعلام کنند. چون صد در صد مسمومیت بود، حتی پزشکان را تهدید کردند.» ♦️آیت الله سید مصطفی خمینی (آذر 1309-آبان 1356) با نام شناسنامه‌ای سید مصطفی مصطفوی فرزند بزرگ حضرت امام خمینی بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی در 47 سالگی به شهادت رسید.
🔺چیزی در مورد یحیی سنوار که مرا رها نمیکند... که مرا در درون به یک ورشکستگی کامل کشانده است. این روزها پس از آن تصاویر تاریخ ساز از شهادت قهرمانانه‌اش به یک چیز فکر میکنم؛ او می‌توانست فقط با باز کردن چفیه از سر و صورتش، زنده بماند. فقط کافی بود کمی چفیه را پایین بیاورد. همانقدر که دوربین‌های ترسو چهره او را ببینند و هوش مصنوعی روی میز افسران ارشد اطلاعاتی جیغ بکشند که "نزنید... نزنید... او یحیی سنوار است... اورا زنده می‌خواهیم." یحیی می‌دانست زنده‌ی او چه اندازه برای اسرائیل ارزشمند است. او را می‌بردند و در بهترین بیمارستان تل‌آویو زیر نظر متخصصان، درمان می‌کردند. او می‌توانست بزرگترین شکار تاریخ تشکیل رژیم صهیونیستی باشد. آنقدر مهم که نتانیاهو اعلام کند جنگ را بُرده و غزه را به زانو درآورده و حالا گروگان‌ها و ده‌ها امتیاز دیگر را در ازای یحیی معامله می‌کند. یحیی همه اینها را می‌دانست ولی چفیه را تا زیر چشم‌هایش بالا کشید. من به آن لحظه‌ی لاهوتی می‌اندیشم که یک انسان چگونه می‌تواند مرگ را به خود دعوت کند. یحیی حتی اگر بدون چفیه دستگیر میشد باز هم در قهرمانی او شعرها می‌سرودند. او نه در تونل‌های زیر زمینی که در نقطه‌ی صفر تماس در جنگ رو در رو تا آخر مبارزه کرده بود و با یک دست قطع شده و ده‌ها جراحت دیگر به اسارت رفته بود. اما یحیی چفیه را تا زیر چشمها بالا کشید و فقط با چشم‌هایی شبیه همه‌ی چشم‌های به خون نشسته فلسطینی به شیطان معلق در سنگرش زل زد. تا او را نشناسند. تا با او همان کنند که با هر مبارز ناشناس دیگری...
هدایت شده از دارالقرآن پلیس
24.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان پایور مرد و وظیفه انتظامی جمهوری اسلامی ایران در رشته های قرائت تحقیق ،ترتیل ، اذان،حفظ( ۵جزء ، ۱۰جزء ، ۱۵ جزء ، ۲۰ جزء و حفظ کل) ، درک مفاهیم و نکات تفسیری سطح ۱و ۲ و مفاهیم نهج‌البلاغه و مناجات خوانی زمان و مکان : ۶ تا ۸ آذر ماه سال ۱۴۰۳ در شهر مقدس قم کانال رسمی دارالقــ♥ــرآن پلیس 🆔 @police_qhorani
🔺محمدصادق معتمدیان استاندار تهران شد 🔹در جلسه امروز هیئت دولت، محمدصادق معتمدیان به عنوان استاندار استان تهران منصوب شد. وی پیش از این استاندار آذربایجان غربی بود. 🔹محمدصادق معتمدیان متولد ۱۳۴۹ در کرمانشاه، دارای مدرک کارشناسی اقتصاد و کارشناس ارشد مدیریت از دانشگاه ارومیه است و از ۲۰سال قبل مسئولیت‌های متعددی در دستگاه‌های اجرایی کشور داشته است.
🔲 سارقین طلا ‌و جواهرات کودکان را شناسايی کنيد. فرماندهي انتظامي استان البرز ، با انتشار تصاوير بدون پوشش متهمان سرقت گوشواره های کودکان برابر دستور مقام قضايی از شهروندان خواست اگر به اين شيوه از آنان سرقت شده برای شناسايی سارقان به پليس آگاهی این استان مراجعه کرده و يا با شماره ۲۱۸۲۵۲۰۴_۰۲۱ تماس حاصل فرمایند. 📌روابط عمومی به کانال خبری رسمی پلیس اسلامشهر در ایتا بپیوندید. ┏⊰✾🌺✾⊱━━━━━━━━━┓ eitaa.com/RO_POLICE_S ┗━━━━━━━━━⊰✾🌺✾⊱┛
🔺بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ ها و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند. 🔺مواد مغذی دربادام زمینی مانند فولیک اسید و اسید فیتیک تاثیراتی ضد سرطان دارند.
🔺فرماندهی انتظامی غرب استان تهران به مناسبت گرامیداشت هفته انتظامی را برگزار می کند.
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰بهاییت و صهیونیسم در گذر تاریخ 🔻بهاییت در خدمت تاسیس رژیم اشغالگر و رژیم در خدمت بقا و گسترش بهاییت؛ دو جریانی که آبشخور مشترکی دارند.
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷رهبر انقلاب، ظهر امروز: فرهنگ و تمدن و سیاستمداران دروغگوی غربی شکستی بزرگ‌تر از رژیم صهیونیستی خوردند. ۱۴۰۳/۸/۲ رهبر انقلاب جبههٔ پشتیبان رژیم صهیونیستی را جبههٔ شرارت خواندند و افزودند: در مقابل این جبههٔ شرارت، جبهه مقاومت ایستاده و به توفیق الهی پیروزی از آنِ جبههٔ مقاومت است. قتل‌عام ۱۰ هزار کودک معصوم و بی‌گناه با بمب‌های ۲ تُنی و انواع تسلیحات درحالی‌که سیاستمداران غربی حتی خم به ابروی خود نیاوردند. سیاستمداران غربی رسوا شدند. سیاست غرب رسوا شد، شکست خورد، این شکست بزرگی است. دیگر از تمدن غرب کسی حرف نزند، تمدن غرب این است، برایش اهمیت ندارد که پول را از مردم خودش با انواع و اقسام بگیرد و بفرستد برای اینکه بچه‌های کوچک و فرزندان معصوم کشته بشوند، خانواده‌ها نابود بشوند، ده هزار بچه شهید بشوند، چندین هزار بچه یتیم بشوند، برایش اهمیتی ندارد! این فرهنگ غرب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ویدئویی که ادعا می کرد یک کودک فقیر در سیستان و بلوچستان هست رو شمام دیدین احتمالا ۱. کاربری با انتشار این ویدئو نوشته بود: «نگران نباش عرزشیِ وطن فروش، غزه نیست ، سیستان خودمونه» ۲. بررسی فکت‌پرس نشان می‌دهد که این ویدئو در ۱۲ مهر ۱۴۰۳، توسط «ادیز اوزجان» (Ediz Özcan) عکاس اینفلوئنسر ترکیه‌ای از سفری که به روستایی در ناحیه دیاربکر در شرق ترکیه داشته، منتشر شده است.